2024 vergi, harç ve ceza tutarları belli oldu! Kuruşu kuruşuna hesaplandı
2024 vergi, harç ve ceza tutarları belli oldu! Kuruşu kuruşuna hesaplandıTüm vatandaşları doğrudan ilgilendiriyor. Resmi Gazete'de yayımlandı, ödeme miktarı değişiyor. Vergi ve harçlar, ekim ayı enflasyon verilerinin TÜİK tarafından açıklanmasıyla birlikte yeni yılda zamlanacak.
26.11.2023Ekonomi
e-Pasaport ne zaman çıkıyor? Pasaportlar değişecek mi? Yeni pasaportlar ne zaman devreye alınıyor? e-Pasaport harcı ne kadar?
e-Pasaport ne zaman çıkıyor? Pasaportlar değişecek mi? Yeni pasaportlar ne zaman devreye alınıyor? e-Pasaport harcı ne kadar? e-Pasaport açıklaması! İçişleri Bakanı Süleyman Soylu duyurdu! 25 Ağustos’ta başlıyor! İlk yerli e-pasaport basılmaya başlıyor. Bakan Soylu, yeni pasaportların üretimini artıracaklarını söyledi. Peki, e-Pasaport ne zaman çıkıyor? Pasaportlar değişecek mi? Yeni pasaportlar ne zaman devreye alınıyor? Yeni pasaport için rendevu sistemi ne zaman açılacak? e-Pasaport başvurusu nasıl yapılır? İşte detaylar…
19.08.2022Ekonomi
2017 Türkiye Pasaport Harç ve Defter Bedelleri kaç lira oldu?
2017 Türkiye Pasaport Harç ve Defter Bedelleri kaç lira oldu?Pasaport harç ve defter bedelleri vatandaşlar tarafından oldukça merak ediliyor. 6 aydan 10 yıla kadar çıkartılabilen pasaportlar için harç ve defter bedelleri belirlendi. Peki 2017 Türkiye pasaport harç ve defter bedelleri kaç lira oldu?
29.09.2021Gündem