Oya Tekin “sokaklar makamımız olacak” sözünü yerine getiriyor
Oya Tekin “sokaklar makamımız olacak” sözünü yerine getiriyorSeyhan Belediye Başkanı Oya Tekin, mahalle gezilerine devam ediyor. Gökçeler ve Yolgeçen mahallelerini ziyaret eden Başkan Tekin, vatandaşlar ile sohbet edip taleplerini dinledi. Her şeyi daha güzel bir Seyhan yaratmak için yaptıklarını belirten Tekin, mahalle muhtarları ile iş birliği içerisinde hareket ettiklerini söyledi.
4.09.2024Adana
Tamamen ücretsiz! Adana'da bugün başlıyor, yaş sınırı var
Tamamen ücretsiz! Adana'da bugün başlıyor, yaş sınırı varSıcaklık rekorları kıran Adana'da özellikle çocuklar kanallara girerek serinlemeye çalışıyor. Boğulma vakalarının gündeme geldiği kentte ücretsiz yüzme kursları veriliyor. Hem serinlemek hem de yüzme öğrenmek isteyenler hiçbir ödeme yapmadan yüzme kurslarından yararlanabiliyor. Kentte 6-14 yaş arası çocuklar için birçok ücretsiz kurs düzenleniyor.
25.07.2024Adana
Adana Seyhan Belediyesi halkoyunu ekibinden çifte başarı
Adana Seyhan Belediyesi halkoyunu ekibinden çifte başarıTürkiye Halk Oyunları Federasyonu’nun 16-17 Temmuz tarihleri arasında Kilis’te düzenlediği kulüpler arası bölge şampiyonasında minikler ve yıldızlar kategorilerinde birinci olan Seyhan Belediyespor Kulübü Halk Oyunları ekibi, Seyhan Belediye Başkanı Oya Tekin’i ziyaret ederek desteklerinden dolayı teşekkür edip, şampiyonluk kupalarını armağan ettiler.
21.07.2024Adana
Adana'da yaz boyu devam edecek spor okulları açıldı: 10 tesiste, 14 farklı branşta binlerce çocuğa ücretsiz spor eğitimi
Adana'da yaz boyu devam edecek spor okulları açıldı: 10 tesiste, 14 farklı branşta binlerce çocuğa ücretsiz spor eğitimiSeyhan Belediyesi bünyesinde bulunan Sarıhamzalı ve Hadırlı yüzme havuzları büyük bir ilgi görüyor. Belediye Başkanı Oya Tekin, yaz spor okulları kapsamında açılan havuzların çarşamba günü (temizlik ve ilaçlama günü) hariç haftanın altı günü ücretsiz olarak Seyhanlıların hizmetinde olduğunu söyledi.
19.07.2024Adana