Orhan Şam

Orhan Şam

Son dakika Orhan Şam haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Orhan Şam ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Orhan Şam haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Orhan Şam

haberleri sayfasında son dakika yaşanan orhan şam gelişmeleri de dahil olmak üzere 253 orhan şam haberi bulunmuştur. Tüm orhan şam haberleri aşağıda listelenmiştir.
Recep Niyaz: Klasik hazin sonu yaşadım
Recep Niyaz: Klasik hazin sonu yaşadımFenerbahçe altyapısının harcanan yeteneklerinden Recep Niyaz...Ona ‘Yeni Alex’ gözüyle bakılıyor; izleyenler yeteneklerine hayran kalıyordu. Ancak Recep Niyaz, Fenerbahçe’den daha 19 yaşındayken koptu. Ayrılığın gerekçesini ise şu sözlerle anlattı: "O zamanlar Fenerbahçe’de A2 takımı da vardı. Mehmet Topal orada da oynuyordu! A2’de bile 11’e alınmadık. Fenerbahçe’de her genç oyuncunun yaşadığı klasik hazin sonu yaşadım"
7.04.2020Fenerbahçe
Bodrumspor - Yeni Malatyaspor: 1-2
Bodrumspor - Yeni Malatyaspor: 1-2Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu 2. maçında Evkur Yeni Malatyaspor deplasmanda Bodrum Belediye Bodrumspor'u 2-1 yenerek tur atlayan taraf oldu.
İlhan Cavcav vefatının 2. yılında anılıyor
İlhan Cavcav vefatının 2. yılında anılıyorGençlerbirliği Kulübünün onursal başkanı ve Türk futbolunun "İlhan Ağabeyi" İlhan Cavcav, vefatının 2. yıl dönümünde anılıyor.
21.01.2019Futbol
Orhan Şam, Bodrumspor'da!
Orhan Şam, Bodrumspor'da!TFF 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Bodrum Belediyesi Bodrumspor, Spor Toto 1. Lig takımı Tetiş Yapı Elazığspor'dan ayrılan tecrübeli stoper Orhan Şam'la anlaştı.
11.01.2019Futbol
FETÖ iddiaları ile ilgili ünlü futbolcular hakkında savcılıktan açıklama!
FETÖ iddiaları ile ilgili ünlü futbolcular hakkında savcılıktan açıklama!İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığından FETÖ futbol yapılanması davasına gönderilen cevabi yazıda futbolcu Emre Belözoğlu hakkında FETÖ kapsamında soruşturmanın yürütüldüğü; Alper Potuk, Orhan Şam, Tuncay Şanlı, Gökhan Gönül, Mehmet Topal hakkında ise takipsizlik verildiği kaydedildi.
10.01.2019Fenerbahçe
Ümraniyespor zirve takibini sürdürdü: 2-1
Ümraniyespor zirve takibini sürdürdü: 2-1Spor Toto 1. Lig'in 15. hafta maçında Ümraniyespor, konuk ettiği Tetiş Yapı Elazığspor'u 2-1 mağlup etti.
9.12.2018TFF 1.Lig
Elazığspor ile İstanbulspor yenişemedi
Elazığspor ile İstanbulspor yenişemediSpor Toto 1. Lig 14. hafta karşılaşmasında Tetiş Yapı Elazığspor, sahasında İstanbulspor ile 1-1 berabere kaldı.
2.12.2018TFF 1.Lig
Osmanlıspor, Elazığspor ile yenişemedi
Osmanlıspor, Elazığspor ile yenişemediSpor Toto 1. Lig'in 13. hafta kapanış maçında Osmanlıspor ile Tetiş Yapı Elazığspor 1-1 berabere kaldı.
26.11.2018TFF 1.Lig
Elazığspor deplasmanda güldü
Elazığspor deplasmanda güldüSpor Toto 1. Lig'in 9. haftasında Tetiş Yapı Elazığspor, deplasmanda Adana Demirspor'u 1-0 yendi.
22.10.2018TFF 1.Lig
Elazığspor evinde 4 köşe
Elazığspor evinde 4 köşeSpor Toto 1. Lig'in 6. haftasında Tetiş Yapı Elazığspor, Kardemir Karabükspor'u 4-0 mağlup etti.
22.09.2018TFF 1.Lig
Gençlerbirliği 5'te 5 yaptı
Gençlerbirliği 5'te 5 yaptıSpor Toto 1. Lig'in 5. haftasında Gençlerbirliği, Tetiş Yapı Elazığspor'u 3-1 yendi.
17.09.2018TFF 1.Lig
Giresunspor sahasında 3 puanı kaptı
Giresunspor sahasında 3 puanı kaptıSpor Toto 1. Lig'in üçüncü haftasında Giresunspor, sahasında Tetiş Yapı Elazığspor'u 2-0 yendi.
25.08.2018TFF 1.Lig
Sohbetlere katılan futbolcuları saydılar
Sohbetlere katılan futbolcuları saydılarİtirafçı olan eski futbolcular Bekir İrtegün ile Uğur Boral, FETÖ’nün sohbetlerine gelen isimleri tek tek verdi
13.06.2018Gündem
Futbolculara FETÖ’den dava açıldı
Futbolculara FETÖ’den dava açıldıFethullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) futbol yapılanmasına ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında, futbolcular Bekir İrtegün, Zafer Biryol, Ömer Çatkıç, Uğur Boral'ın da aralarında bulunduğu 6 şüpheli hakkında, 15'er yıla kadar hapis talebiyle dava açıldı.
13.06.2018Gündem
Gençlerbirliği rahat turladı
Gençlerbirliği rahat turladıZiraat Türkiye Kupası 4'üncü Tur karşılaşmasında Gençlerbirliği, sahasında TFF 2'nci Lig ekiplerinden Tuzlaspor'u 3-0 mağlup etti ve 5'inci tura yükselen takım oldu.
'Önce Allah'a sonra Cavcav'a borçluyuz'
'Önce Allah'a sonra Cavcav'a borçluyuz'Gençlerbirliği'nin tecrübeli defans oyuncusu Orhan Şam, hayatını kaybeden duayen başkan İlhan Cavcav'ın altyapıda yetişen futbolcuların üzerinde emeğinin büyük olduğunu belirterek, "Önce Allah'a sonra Cavcav'a borçluyuz." dedi.
Paşa'ya 16 dakika yetti!
Paşa'ya 16 dakika yetti!Süper Lig'in 17.haftasında Kasımpaşa evinde konuk ettiği Gençlerbirliği'ni 3-0 mağlup etti.
Gençler çok rahat!
Gençler çok rahat!Ziraat Türkiye Kupası C Grubu ikinci hafta maçında Gençlerbirliği, Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup temsilcisi Menemen Belediyespor'u 3-0 yendi.
Lider Başakşehir, Gençlerbirliği'ne konuk oluyor
Lider Başakşehir, Gençlerbirliği'ne konuk oluyorGençlerbirliği, Cumartesi günü namağlup lider Medipol Başakşehir ile karşılaşacak.
Paşa sakata geldi!
Paşa sakata geldi!Kasımpaşa'da F.Bahçe öncesi 9 eksik, 1 ihtimal...
Kasımpaşa çıkış arıyor
Kasımpaşa çıkış arıyorLigde son 2 haftayı yenilgiyle tamamlayan lacivert-beyazlılar, yarın Eskişehirspor ile karşılaşacak.
Orta sahaya servet harcandı
Orta sahaya servet harcandıTransferin en aktif takımı Fenerbahçe, orta sahaya harcadığı paralarla dikkat çekiyor.
14.08.2015Fenerbahçe
F.Bahçe'den son 12 yılın rekoru
F.Bahçe'den son 12 yılın rekoruTransferin hızlı takımı Fenerbahçe, şu ana kadar 8 futbolcuyu kadrosuna katarak, son 12 yılın en hareketli yaz transfer dönemini geçiriyor.
15.07.2015Fenerbahçe
Kasımpaşa'da ayrılık fırtınası!
Kasımpaşa'da ayrılık fırtınası!Lacivert-beyazlı kulübün yönetim kurulu, 17 futbolcuyla yollarını ayırma kararı aldı.
Orhan Şam ameliyat oldu
Orhan Şam ameliyat olduSüper Lig temsilcisi Kasımpaşa'nın tecrübeli futbolcusu Orhan Şam, sol ayak aşil tendonundaki sakatlığı sebebiyle yaklaşık 6 ay sahalardan uzak kalacak.

Benzer Haber Etiketleri

Orhan Şam ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki orhan şam haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.