Okuma Provası

Okuma Provası

Son dakika okuma provası haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan okuma provası ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını okuma provası haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Okuma Provası

haberleri sayfasında son dakika yaşanan okuma provası gelişmeleri de dahil olmak üzere 34 okuma provası haberi bulunmuştur. Tüm okuma provası haberleri aşağıda listelenmiştir.
Taş Kağıt Makas kadrosuna yeni isim! Uraz Kaygılaroğlu, gelecek sezonda yer alacak
Taş Kağıt Makas kadrosuna yeni isim! Uraz Kaygılaroğlu, gelecek sezonda yer alacakGüçlülere karşı adalet arayışının anlatıldığı “Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu”na taze kan geldi. Tüm oyuncuların bir araya geldiği okuma provasında herkes, “Mafya Marko” ile tanıştı. Uraz Kaygılaroğlu, yeraltı dünyasının kilit isimlerinden “Marko” karakteri ile dizi kadrosuna dahil oldu. Taş Kağıt Makas, yeni sezonda da Kanal D’de ekrana gelecek.
31.08.2024Magazin
BKM'den yaşanmış bir hayat hikayesi: Annem Ankara
BKM'den yaşanmış bir hayat hikayesi: Annem AnkaraTek başına bir annenin 1990’lı yılların Ankara’sında verdiği yaşam mücadelesini anlatan “Annem Ankara”, Kanal D’nin yeni sezondaki iddialı yapımlarından biri olacak. Gerçek bir yaşam hikayesinden esinlenen dizi, üç çocuğuyla hayata tutunmaya çalışan Zuhal’in hüzünlü hikayesini izleyicilerin karşısına çıkartacak.
16.08.2024Magazin
Güzel Aşklar Diyarı, sete çıktı! Kapadokya’nın büyülü atmosferinde çekimler başladı
Güzel Aşklar Diyarı, sete çıktı! Kapadokya’nın büyülü atmosferinde çekimler başladıMahsun Kırmızıgül imzalı Güzel Aşklar Diyarı, Kapadokya’nın büyülü atmosferinde sete çıktı. Dizinin çekimlerinden yansıyan kamera arkası fotoğraflar, sosyal medyada büyük ilgi gördü. Kanal D’nin yeni sezon projelerinden biri olan Güzel Aşklar Diyarı’nda Halil Ergün ve Meltem Cumbul gibi duayen isimler rol alıyor.
13.08.2024Magazin
Kod Adı: “Gün Işığım” dizisinin okuma provası gerçekleşti
Kod Adı: “Gün Işığım” dizisinin okuma provası gerçekleştiKanal D’nin, yapımcılığını Ay Yapım, yönetmenliğini Ali Bilgin’in üstlendiği, Kübra Sülün’ün kaleminden çıkan yeni dizisi kod adı ‘Gün Işığım’ ekibi okuma provasında bir araya geldi. Kerem Bürsin ve Hafsanur Sancaktutan’ı başrollerinde buluşturan dizinin ekibi önümüzdeki günlerde çekimlere başlıyor.
9.06.2023Televizyon
'Veda Mektubu'nun başrol oyuncuları okuma provasında bir araya geldi
'Veda Mektubu'nun başrol oyuncuları okuma provasında bir araya geldiKanal D’nin hazırlıkları tüm hızıyla devam eden. yapımını Most Production’ın, yapımcılığını Gül Oğuz’un üstlendiği yeni dizisi Veda Mektubu’nun dikkat çeken iddialı kadrosu okuma ve kostüm provalarında bir araya geldi.
16.01.2023Televizyon
Kanal D’nin iddialı dizisi O Kız’ın okuma provası gerçekleşti!
Kanal D’nin iddialı dizisi O Kız’ın okuma provası gerçekleşti!Kanal D’nin, yapımı Content House tarafından gerçekleştirilen, etkileyici hikayesi ve zengin oyuncu kadrosuyla ile adından söz ettirmeye hazırlanan, yeni dizisi O Kız’ın okuma provası yapıldı. Yeni sezonda ekrana gelmeye hazırlanan dizinin oyuncuları çekimler öncesi okuma provasında bir araya geldi.
9.08.2022Televizyon
'Üç Kız Kardeş’ in oyuncuları okuma provasında buluştu
'Üç Kız Kardeş’ in oyuncuları okuma provasında buluştuKanal D’nin, yapımını Süreç Film’in yapımcılığını Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu'nun üstlendiği, İclal Aydın’ın satış rekorlar kıran, aynı isimli romanından uyarlanan yeni dizisi Üç Kız Kardeş’in oyuncuları okuma provası için bir araya geldi.
24.12.2021Televizyon
'Bergen' filminin okuma provaları başladı!
'Bergen' filminin okuma provaları başladı!'Bergen'in okuma provalarına dair paylaşılan ilk fotoğraflar şimdiden büyük merak uyandırdı.
28.09.2021Magazin
Yargı'nın oyuncuları okuma provasında bir araya geldi!
Yargı'nın oyuncuları okuma provasında bir araya geldi!Kanal D'nin, yeni sezonda izleyici ile buluşacak olan dizisi Yargı’nın oyuncuları okuma provasında bir araya geldi. Dizi, izleyicilere aile değerlerini ve adalet kavramını farklı bir bakış açısıyla sorgulatacak.
23.08.2021Televizyon
Fırat Çelik: Onlar Fransa'da kaldı, eğlence amaçlıydı
Fırat Çelik: Onlar Fransa'da kaldı, eğlence amaçlıydıFırat Çelik, önceki gün Cihangir’de görüntülendi. Bir mekanda kahve içen Fırat Çelik, bir yandan da dijital bir platformda yayınlanacak yeni dizisi 'Saklı' için okuma provası yaptı.
19.06.2021Magazin
Camdaki Kız'ın dev kadrosu!
Camdaki Kız'ın dev kadrosu!Kanal D’nin yapımcılığını OGM Pictures’ın üstlendiği yeni ve iddialı dizisi Camdaki Kız’ın kadrosu belli oldu. Hazırlıklara başlayan ekip, geçtiğimiz gün okuma provasında bir araya geldi.
3.03.2021Televizyon
Sinan Akçıl: Uzun süre hayatımda kimse olmayacak
Sinan Akçıl: Uzun süre hayatımda kimse olmayacakOyuncu sevgilisi Burcu Kıratlı ile yollarını ayıran şarkıcı Sinan Akçıl, önceki gün yakın arkadaşı Murat Dalkıç ile birlikte stüdyodan çıkarken objektiflere takıldı.
28.11.2020Magazin
Furkan Palalı’nın yeni adresi belli oldu!
Furkan Palalı’nın yeni adresi belli oldu!FOX’un geçen günlerde final yapan No:309 dizisinin başrol oyuncusu Furkan Palalı, Pastel Film ile anlaştı.
31.10.2017Televizyon
FETÖ'cüler zıvanadan çıktı: Trump namaz kılıyordu!
FETÖ'cüler zıvanadan çıktı: Trump namaz kılıyordu!FETÖ, darbe girişiminin başarısız olmasının ardından tutuklu örgüt üyelerine iletilen yalan rüyalarla motivasyon sağlamaya çalışırken duruşmalarda da inkar taktiği uyguluyor. İddianamelere yansıyan detaylarda örgüt üyelerinin anlattığı "Trump'ın Türkiye'de cenaze namazı kıldığı" rüyası zıvanadan çıktıklarını gösteriyor.
29.09.2021Gündem
Darbeci FETÖ'cü Tümgeneral Kubilay Selçuk'un o fotoğrafı ortaya çıktı!
Darbeci FETÖ'cü Tümgeneral Kubilay Selçuk'un o fotoğrafı ortaya çıktı!İzmir Çiğli 2. Ana Jet Üs Komutanı ve Yurtta Sulh Konseyi üyesi cuntacı Tümgeneral Kubilay Selçuk'un darbe girişimi başlamadan önce saat 20.00 sularında çekilen görüntüsü ortaya çıktı.
29.09.2021Gündem
Direniş Karatay'dan ilk okuma provası
Direniş Karatay'dan ilk okuma provasıÇekimleri temmuz ve ağustos ayında Konya’da yapılacak ‘Direniş Karatay’ filminin tüm kadrosu ilk kez bir araya geldi.
25.06.2017Kültür Sanat
İlk prova heyecanı
İlk prova heyecanıÇekimleri temmuz ve ağustos ayında Konya’da yapılacak Direniş Karatay filminin tüm kadrosu ilk kez bir araya geldi.
24.06.2017Magazin
Gündüz prova gece sahne!
Gündüz prova gece sahne!Cem Yılmaz, ‘Arif V 216’ filminin okuma provasını davetliler eşliğinde şova dönüştürdü. Gece de ekibiyle bir mekanın açılış partisinde sahne aldı
26.05.2017Magazin
İş bitti eş vakti
İş bitti eş vaktiBirol Güven imzalı ‘Binde Bir Gece’ adlı tiyatro oyununun hazırlıklarını sürdüren Begüm Kütük, önceki gün Hakan Meriçliler ile okuma provası yaptı...
26.11.2016Magazin
Kocan Kadar Konuş’un devamı çekiliyor!
Kocan Kadar Konuş’un devamı çekiliyor!Yönetmenliğini Kıvanç Baruönü’nün yaptığı, başrollerinde Ezgi Mola ve Murat Yıldırım’ın yer aldığı ‘Kocan Kadar Konuş’ filminin devamı olan ‘Kocan Kadar Konuş Diriliş’ için çalışmalar başladı...
2.07.2015Magazin
Sinem Kobal 'Yaktın Beni'de Oynayacak
Sinem Kobal 'Yaktın Beni'de Oynayacak 'Aramızda Kalsın' dizisi final yaptıktan sonra sinemaya ağırlık veren usta yönetmen ve oyuncu Uğur Yücel, yeni filmi 'Yaktın Beni' için kolları sıvadı.
30.04.2015Magazin
Tıklandıkça özgürleşen dizi: ULAN İSTANBUL
Tıklandıkça özgürleşen dizi: ULAN İSTANBULBu hafta Ulan İstanbul dizisinin setine girdim...
28.02.2015Arşiv
'Aşk sana benzer'
'Aşk sana benzer'Aşk iddialarının üzerine...
30.07.2014Magazin
Neden Avusturalya'ya gidiyor?
Neden Avusturalya'ya gidiyor?Usta komedyen Cem Yılmaz, Avusturalya yolcusu...
1.11.2013Magazin
O diziden ilk kare!
O diziden ilk kare!Muhteşem Yüzyıl'a sıkı rakip
12.07.2013Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Okuma Provası ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki okuma provası haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.