Öğretmen Tayin

Öğretmen Tayin

Son dakika öğretmen tayin haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan öğretmen tayin ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını öğretmen tayin haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Öğretmen Tayin

haberleri sayfasında son dakika yaşanan öğretmen tayin gelişmeleri de dahil olmak üzere 369 öğretmen tayin haberi bulunmuştur. Tüm öğretmen tayin haberleri aşağıda listelenmiştir.
MEB tayin takvimi açıklandı mı, öğretmen il içi ve dışı tayin 2023 ne zaman? Öğretmen tayin takvimi 2023!
MEB tayin takvimi açıklandı mı, öğretmen il içi ve dışı tayin 2023 ne zaman? Öğretmen tayin takvimi 2023!MEB il içi ve dışı tayin 2023 ne zaman, öğretmen tayin takvimi açıklandı mı? MEB tayin takvimi 2023 ile ilgili aramalar Yeni Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’in ilk duyurusunu atama bekleyen öğretmenler için yapmasının ardından yoğunluk kazandı. Peki, öğretmen il içi ve dışı tayin 2023 ne zaman? MEB tayin takvimi açıklandı mı?
13.06.2023Memur
Atama kılavuzu 2023! Deprem bölgesindeki öğretmenlerin tayin hakkı başvurusu ne zaman, nasıl yapılacak? MEB Yer değiştirme kontenjanları belli mi?
Atama kılavuzu 2023! Deprem bölgesindeki öğretmenlerin tayin hakkı başvurusu ne zaman, nasıl yapılacak? MEB Yer değiştirme kontenjanları belli mi? OHAL bölgesindeki öğretmenlerin tayin hakkına yönelik MEB’ten açıklama geldi. Deprem bölgesindeki 10 ilde okulların 3 kategoride açılacağının açıklanmasının ardından deprem bölgesinde göre yapan öğretmenlerin tayin durumu merak edilmeye başlandı. Öğretmen mazerete bağlı yer değiştirme başvuru kılavuzu yayınlandı. Peki, Deprem bölgesindeki öğretmenlerin tayin hakkı başvurusu ne zaman, nasıl yapılacak? MEB Yer değiştirme kontenjanları belli mi?
25.02.2023Memur
Deprem bölgesindeki memura tayin hakkı var mı? Deprem bölgesindeki öğretmen tayin isteyebilir mi?
Deprem bölgesindeki memura tayin hakkı var mı? Deprem bölgesindeki öğretmen tayin isteyebilir mi? Maraş merkezli deprem sonrası MEB, deprem bölgesinde yakınları olan personelin izin konusunda gerekli kolaylığın gösterilmesi için açıklama yayımlamıştı. Depremde yaralar sarılmaya devam ederken deprem bölgesindeki memurlar kendilerine tayin hakkı verilip verilmediğini sorguluyor. Peki, Deprem bölgesindeki memura tayin hakkı var mı? Deprem bölgesindeki öğretmen tayin isteyebilir mi?
14.02.2023Memur
Öğretmen il içi tayin 2022 sonuçları! MEB il içi tayin listesi nasıl öğrenilir? İl içi yer değiştirme (tayin) sonuçları öğrenme!
Öğretmen il içi tayin 2022 sonuçları! MEB il içi tayin listesi nasıl öğrenilir? İl içi yer değiştirme (tayin) sonuçları öğrenme!Öğretmenlerin il içi atama sonuçları merakla bekleniyor. Öğretmenler, heyecanla MEB'den gelecek açıklamayı takip ediliyor. Peki, il içi öğretmen tayinleri belli oldu mu, MEB il içi atama sonuçları açıklandı mı? İl içi tayin sonuçları hakkında merak edilenler…
19.07.2022Memur
MEB'den son dakika kararı! Tüm okullarda yeni dönem başlıyor, öğrenciler artık...
MEB'den son dakika kararı! Tüm okullarda yeni dönem başlıyor, öğrenciler artık...MEB'den son dakika kararı. Milli Eğitim Bakanlığı harekete geçti. Bakan Mahmut Özer resmen duyurdu. 81 ilde başlıyor. Yeni dönem geliyor. Sistem tamamen değişecek. MEB milyonlarca öğrenci ve öğretmeni çok yakından ilgilendiren kararı açıkladı. Matematik dersinde yeni bir dönem başlıyor. İlkokuldan liseye kadar tüm kademlerde geçerli olacak. Matematik öğrencilerin korkulu rüyası olmaktan çıkıyor. Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer, matematik dersini öğrencilere sevdirmek için başlattıkları "matematik seferberliği" kapsamında dersin yeni eğitim materyallerine yönelik çalışmalarda son aşamaya geldiklerini, gelecek hafta eylem planını açıklayarak projeyi resmî olarak başlatacaklarını bildirdi. Matematikte ders saatlerine ilişkin bir düzenlemenin olup olmayacağına ilişkin soru üzerine Özer, "Ders saatleri aynı ama içeriklerde farklılıklar olacak" dedi. Öte yandan 'Aday Öğretmenlik ve Öğretmenlik Kariyer Basamakları Yönetmeliği' ile ilgili detaylar belli oldu. Aday öğretmenlerin adaylık süresi 2 yıldan fazla olamayacak. Öğretmenler yetiştirme programına tabi tutulacak. Katılım eğitimlerin tamamı için zorunlu olacak. Öğretmenlik 3 kariyer basamağına ayrılacak. Yazılı sınav yapılacak. Sınavdan muaf olacak olanlar ve başvuru şartları da tek tek açıklandı. Aynı zamanda özel okul öğretmenleri de sınava başvuru yapabilecek. Yazılı sınavlar yılda 1 defa yapılacak. İşte son dakika haberin detayları...
13.05.2022Eğitim
MEB harekete geçti! Resmen değişti, Flaş yazılı ve sözlü sınav kararı
MEB harekete geçti! Resmen değişti, Flaş yazılı ve sözlü sınav kararıMEB'den son dakika kararı! Resmen değişti. Milli Eğitim Bakanlığı Harekete geçti. Millî Eğitim Bakanlığı Öğretmen Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliğinde bazı değişikler yapılarak Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre artık aday öğretmenler asıl görev yapacakları ilin dışında görev yapamayacak. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından aday öğretmenler için yapılan bazı eğitimlerde değişlik yapıldı. Ayrıca Aday öğretmenlere uygulanacak yazılı veya yazılı ve sözlü sınavı yürürlükten kaldırıldı. İşte son dakika haberinin detayları...
11.05.2022Eğitim
Öğretmenlerle ilgili flaş karar! Müjdeyi Cumhurbaşkanı Erdoğan verdi
Öğretmenlerle ilgili flaş karar! Müjdeyi Cumhurbaşkanı Erdoğan verdiÖğretmenlerle ilgili son dakika gelişmesi. Atama bekleyen öğretmenlere müjde. Cumhurbaşkanı Erdoğan resmen duyurdu. Detaylar belli oldu. 15 bin öğretmen ataması yapılacak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Twitter'dan yaptığı açıklamada 15 bin öğretmen atamasının daha yapılacağını belirtti.
8.09.2021Eğitim
MEB resmen duyurdu! 81 ile gönderildi, Tüm öğretmenler ve...
MEB resmen duyurdu! 81 ile gönderildi, Tüm öğretmenler ve...Okulların açılmasına günler kala flaş karar! Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından son dakika duyuruldu. Yeni karar 81 ile yazı ile gönderildi. Detaylar belli oldu. Öğretmenleri yakından ilgilendiriyor. Sözleşmeli olarak görev yapan öğretmen eşlerin, aile birlikteliğine bağlı olarak iller arası yer değiştirme işlemleri için 3-7 Eylül 2021 tarihleri arasında başvurular alınacak, atamalar 10 Eylül 2021 tarihinde yapılacak.
26.08.2021Eğitim
MEB son dakika duyurdu! 81 ile gönderildi, Tüm öğretmenler ve...
MEB son dakika duyurdu! 81 ile gönderildi, Tüm öğretmenler ve...Okulların açılmasına günler kala flaş karar! Milli Eğitim Bakanlığı(MEB) tarafından son dakika duyuruldu. Yeni karar 81 ile yazı ile gönderildi. Detaylar belli oldu. Öğretmenleri yakında ilgilendiriyor. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, '2021 Yaz Tatili Mazeret Ataması kapsamında iller arası yer değişikliği gerçekleşmeyen öğretmenlerimiz, mazeretlerinin bulunduğu il millî eğitim müdürlüklerinin emrine atanacaklardır' dedi.
25.08.2021Eğitim
Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) resmen duyurdu! 9 Ağustos'ta başlıyor
Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) resmen duyurdu! 9 Ağustos'ta başlıyorMEB harekete geçti. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada 9 Ağustos'ta başlayacağı bildirildi. Süreç 13 Ağustos'a kadar devam edecek. Gerekli koşulları taşıyanların başvuruları değerlendirilecek. Milli Eğitim Bakanlığı, öğretmenler için mazeret tayin duyurusu yayımladı. İşte detaylar...
4.08.2021Eğitim
MEB'den son dakika kararı! Resmen değişti, tüm öğretmenler...
MEB'den son dakika kararı! Resmen değişti, tüm öğretmenler...Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) son dakika duyurdu. Öğretmenlerle ilgili flaş karar. Resmen açıklandı. Detaylar belli oldu. Milli Eğitim Bakanlığı öğretmenlerin il içi ve iller arası yer değişikliği takviminde değişiklik yaptı. İşte İl içi ve iller arası yer değişikliği takvimi...
9.07.2021Eğitim
MEB'den flaş karar! Tamamen değişti, öğretmenler ve...
MEB'den flaş karar! Tamamen değişti, öğretmenler ve...Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) resmen duyurdu. Tamamen değişti. Yüz binlerce kişi bekliyordu. Öğretmen ve okul yöneticilerini yakından ilgilendiriyor. Yeni düzenleme yapıldı. Tüm Türkiye'ye gönderildi. MEB'in kararı Resmi Gazete'de yayınlandı. Milli Eğitim Bakanlığı görevde yükselme yönetmeliğinin hizmet bölgelerini düzenleyen bölümünde değişikliğe gitti. İstanbul, Bursa, İzmir gibi büyükşehirlerde 1. bölgeye tabi olan ilçeler değişti. İşte il il yeni düzenlemenin detayları...
19.06.2021Eğitim
Yüz binlerce öğretmeni ilgilendiriyor! Ek ders ücreti, tayin ve...
Yüz binlerce öğretmeni ilgilendiriyor! Ek ders ücreti, tayin ve...Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı Talip Geylan ile bir araya geldi. Talip Geylan'ın Yönetici Atama Yönetmeliği, atama bekleyen öğretmenlerin talepleri, ek ders ücreti ödemelerinde yaşanan sorunlar ile kontenjan yetersizliği nedeniyle mazeret durumu ve isteğe bağlı tayin talepleri konuları Bakan Selçuk'a iletildi.
10.02.2021Eğitim
Öğretmenlerin il içi ve iller arası tayin başvuru süresi uzatıldı! MEB duyurdu!
Öğretmenlerin il içi ve iller arası tayin başvuru süresi uzatıldı! MEB duyurdu!Milli Eğitim Bakanlığı, (MEB) tarafından duyurulan öğretmenlerin 2021 yarıyıl tatili mazeret tayin başvuru süresi uzatıldı. Milli Eğitim Bakanlığı, öğretmenlerin mazeret tayin başvurularının 12 Ocak'a kadar yapılabileceğini belirtti. Peki, MEB il içi ve iller arası tayin başvurusu nasıl yapılır? İşte MEB 2021 il dışı atama takvimi!
8.01.2021Memur
MEB harekete geçti! Yüz binlerce öğretmene güzel haber...
MEB harekete geçti! Yüz binlerce öğretmene güzel haber...Yüz binlerce kişi bekliyordu ve yeni dönem başlıyor. Milli Eğitim Bakanlığı harekete geçti. Bakan Ziya Selçuk imzayı attı, Resmi Gazete'de yayımlanacak. MEB, Öğretmen Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliği ile Görevde Yükselme Yönetmeliği'nde değişiklik yaptı.Yeni dönemde öğretmenlerin kendini yetiştirmek için yaptıklarının, eğitim öğretime sunduğu katma değer de hizmet puanına eklenecek.
2.06.2020Memur
Sözleşmeli öğretmenler atandıkları yerde kaç sene kalmak zorundadır?
Sözleşmeli öğretmenler atandıkları yerde kaç sene kalmak zorundadır?Geçtiğimiz günlerde 20 bin sözleşmeli öğretmen ataması yapıldı. Öğretmen adayları önümüzdeki günlerde atandıkları yerlerde görevlerine başlayacak. Sözleşmeli öğretmenlerin akıllarındaki en önemli soru ise gittikleri yerden kaç sene boyunca ayrılamayacakları?
14.02.2019Uzmana Sor
Başbakan: Dün toplam 6 anlaşma imzaladık
Başbakan: Dün toplam 6 anlaşma imzaladıkBaşbakan Binali Yıldırım, Belarus'ta iş dünyası temsilcilerine seslendi. Belarus-Türkiye ortak anaokulu projesini hayata geçirdiklerini belirten Yıldırım, toplamda 6 anlaşma imzaladıklarını ve bu anlaşmalara yenileri ekleneceğini açıkladı.
15.02.2018Gündem
Kilis’te korku ve panik var, halkın yüzde 30’u göç etti
Kilis’te korku ve panik var, halkın yüzde 30’u göç ettiSURİYE tarafından atılan Katyuşa roketatar mermilerinin 6’sı Suriyeli 17 kişinin ölümüne, 61 kişinin yaralanmasına neden olduğu Kilis’te yaşanan korku ve panik, halkı göçe yöneltti...
29.09.2021Gündem
Erdoğan: Kürtçe resmi dil olamaz
Erdoğan: Kürtçe resmi dil olamazİsveç Uluslararası İlişkiler Enstitüsü'nde soruları cevaplayan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ''Türkiye'de Türkçeden başka dil yoktur, olamaz'' dedi...
29.09.2021Gündem
O yine değişti
O yine değiştiÇankaya'dayken imam hatipler için 'Karışık bir mevzu, hiç girmeyelim' diyen Baba, TV'de bu liseleri savunurken AKP'yi bile gölgede bıraktı
29.09.2021Gündem
Eş durumu atama sonuçları ne zaman açıklanacak, öğretmenlerin eş durumu atama sonuçları saat kaçta açıklanacak? Öğretmenlerin eş durumu tayin başvuru sonuçları nereden öğrenilir?
Eş durumu atama sonuçları ne zaman açıklanacak, öğretmenlerin eş durumu atama sonuçları saat kaçta açıklanacak? Öğretmenlerin eş durumu tayin başvuru sonuçları nereden öğrenilir?Öğretmenlerin eş durumu tayin başvuruları sona eriyor. Atama takvimine göre, eş durumu tayin sonuçları ağustos ayında ilan edilecek. Peki, öğretmenlerin eş durumu tayin başvuru sonuçları açıklandı mı, eş durumu atama sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte MEB öğretmen eş durumu tayin başvuru sonuçlarıyla ilgili detaylar…
15.08.2024Gündem
(MEB il içi tayin 2024) İl içi atama sonuçlarını açıklayan iller hangileri, il içi atama sonuçlarına nasıl bakılır?
(MEB il içi tayin 2024) İl içi atama sonuçlarını açıklayan iller hangileri, il içi atama sonuçlarına nasıl bakılır?İsteğe bağlı 2. il içi atama sonuçları tarihleri belli oldu. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından il içi atama başvuruları 23-26 Temmuz tarihleri arasında MEBBİS ve e-Devlet üzerinden alınmıştı. MEBBİS üzerinden açıklanacak olan il içi atama 2.tayin sonuçları merakla sorgulanıyor. Peki, İl içi atama sonuçlarını açıklayan iller hangileri, il içi atama sonuçlarına nasıl bakılır? İşte MEB il içi tayin 2024 hakkında merak edilen detaylar…
30.07.2024Gündem
Öğretmene rotasyon var mı, ÖMK ile rotasyon gelecek mi? Rotasyon ÖMK’dan çıkarıldı mı, iptal mi edildi yoksa geldi mi?
Öğretmene rotasyon var mı, ÖMK ile rotasyon gelecek mi? Rotasyon ÖMK’dan çıkarıldı mı, iptal mi edildi yoksa geldi mi?Öğretmenlik Meslek Kanunu öğretmenlere yönelik şiddet, hak ve sorumluluklar gibi birçok düzenlemeyi barındırıyor. Milli Eğitim Akademisi'nin de kurulmasını içeren Öğretmenlik Meslek Kanunu 26 Haziran tarihinde TBMM'ye sunuldu. Söz konusu gelişmeyle ilgili en merak edilen konu ise rotasyon oldu. Peki, Öğretmene rotasyon var mı, rotasyon ÖMK ile gelecek mi?

Benzer Haber Etiketleri

Öğretmen Tayin ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki öğretmen tayin haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.