Üniversite tercihlerinde bu bölümü seçenlere 3 bin 500 TL burs ve istihdam desteği!
Üniversite tercihlerinde bu bölümü seçenlere 3 bin 500 TL burs ve istihdam desteği!Yükseköğretim Kurulu (YÖK) TMMOB Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası arasında protokol imzalandı. Harita ve Geomatik Mühendisliği’ni seçen öğrencilere burs verilecek. Gelecek yıl bu bölümlerde eğitim gören öğrencilere 3 bin 500 TL burs verilecek. Ayrıca protokol kapsamında öğrencilere iş imkanı da sağlanacak.
11.03.2022Eğitim
Afyonkarahisar yöresel ürünleri dijital pazarda! Elde edilen gelir burs olacak!
Afyonkarahisar yöresel ürünleri dijital pazarda! Elde edilen gelir burs olacak!Afyonkarahisar Valiliği ile Ticaret ve Sanayi Odası öncülüğünde Afyon Eğitim Vakfı bünyesinde kurulan "albikere.com" sitesinde, yerel ve ulusal 400'ün üzerinde firmanın yaklaşık 3 bin ürününün satışı yapılmaya başlandı. Afyonkarahisar'ın yöresel ürünlerinin de satıldığı siteden sağlanacak gelir öğrencilere burs olacak.
25.05.2021Ekonomi
Bu bursları kaçırmayın
Bu bursları kaçırmayınÜniversiteyi kazanan öğrencilerin en çok merak ettikleri burs bulabilmek.En büyük ihtiyaçlardan biri olan bursu pek çok vakıf ve şirket öğrencilere sağlıyor. Aylık burslar 250 TL ile 1.500 TL arasında değişiyor.
21.08.2019Eğitim
Başbakan'dan öğrencilere büyük müjde!
Başbakan'dan öğrencilere büyük müjde!Başbakan Erdoğan, yeni burs ücretlerini açıkladı
29.09.2021Gündem