Numan

Numan

Son dakika Numan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Numan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Numan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Numan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan numan gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.810 numan haberi bulunmuştur. Tüm numan haberleri aşağıda listelenmiştir.
TBMM Başkanı Kurtulmuş: Netanyahu ve çetesi için sivil, genç, çocuk ayrımı yoktur
TBMM Başkanı Kurtulmuş: Netanyahu ve çetesi için sivil, genç, çocuk ayrımı yoktur  TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, İsrail tarafından öldürülen Ayşenur Ezgi Eygi için başsağlığı mesajı yayınladı. Kurtulmuş, "Netanyahu ve çetesi için sivil, genç, çocuk ayrımı yoktur, Filistinli ya da başka bir milletten olmanızın da önemi yoktur." ifadelerini kullandı.
6.09.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ayşenur Ezgi Eygi açıklaması!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ayşenur Ezgi Eygi açıklaması!Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Batı Şeria'da İsrail güçleri tarafından öldürülen Ayşenur Ezgi Eygi ile ilgili açıklama yaptı. Türkiye'den peş peşe tepkiler geldi.
6.09.2024Gündem
Numan Kurtulmuş'tan Devlet Bahçeli'ye ziyaret: Meclisin daha demokratik çalışması gereken hususlar var
Numan Kurtulmuş'tan Devlet Bahçeli'ye ziyaret: Meclisin daha demokratik çalışması gereken hususlar varTürkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Numan Kurtulmuş, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile TBMM’de bir görüşme gerçekleştirdi. Kurtulmuş, "Meclisimizin yeni dönemde çok sayıda önemli görevler bekliyor. Meclis'in daha fonksiyonel çalıştırılması için karşılıklı görüş alışverişinde bulunduk." dedi.
3.09.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye yeni bir anayasaya hazırdır
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye yeni bir anayasaya hazırdırCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yargıtay Başkanlığında 2024-2025 Adli Yıl Açılış Töreni'ne konuştu. Erdoğan, "Türkiye yeni bir anayasaya hazırdır. Yeni anayasa meselesinin önündeki en büyük engel ise önyargılardır." ifadelerini kullandı.
2.09.2024Gündem
TBMM Başkanı Kurtulmuş'tan 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı:
TBMM Başkanı Kurtulmuş'tan 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı:TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş , '30 Ağustos; bizler için vatan aşkıyla yeniden doğuşun, bu topraklarda ebediyen özgürce varoluşun günüdür. Zaferimiz kutlu olsun.' dedi.
30.08.2024Gündem
TBMM Başkanı Kurtulmuş'tan flaş açıklama: Haniye, Abbas ile aynı gün Meclis'e gelecekti
TBMM Başkanı Kurtulmuş'tan flaş açıklama: Haniye, Abbas ile aynı gün Meclis'e gelecektiMeclis Başkanı Numan Kurtulmuş, Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas'ın TBMM'de konuşmaya yapacağı gün, İran'daki suikastta uğrayan Hamas'ın siyasi lideri Haniye'nin de Türkiye'de olmasının planlandığını açıkladı.
28.08.2024Gündem
TBMM Başkanı Kurtulmuş: Bu millete 'dur' diyecek hiçbir güç yoktur
TBMM Başkanı Kurtulmuş: Bu millete 'dur' diyecek hiçbir güç yokturTürkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Numan Kurtulmuş, Türkiye'nin bugün geldiği noktaya işaret ederek, "Birliğimizi, dirliğimizi, beraberliğimizi, milli dayanışmamızı ve milli kimliğimizi unutmadığımız sürece bu millete 'dur' diyecek ve bu milletin önünü kesecek hiçbir güç Allah’ın izniyle yoktur." dedi.
25.08.2024Gündem
Kurtulmuş: Milli ruhumuzu kaybetmediğimiz sürece bu topraklara namahremin basması asla mümkün olmayacak
Kurtulmuş: Milli ruhumuzu kaybetmediğimiz sürece bu topraklara namahremin basması asla mümkün olmayacakNuman Kurtulmuş, Kütahya'da sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerinin katılımıyla düzenlenen “Kütahya Sivil Toplum Buluşması” programında yaptığı konuşmada, 25-26 Ağustos'un hem Kütahya ve Afyonkarahisar için hem de Ahlat ve Malazgirt için Türkiye'nin, Anadolu coğrafyasının önemli tarihi eşiklerinin, oralarda kazanılan zaferlerin yeniden hatırlanması için önemli bir fırsat olduğunu dile getirdi.
25.08.2024Gündem
TBMM, Can Atalay için toplandı! Meclis'teki oturumda yumruklu kavga: Milletvekilleri birbirine girdi
TBMM, Can Atalay için toplandı! Meclis'teki oturumda yumruklu kavga: Milletvekilleri birbirine girdiTBMM Genel Kurulu’nda, Anayasa Mahkemesi'nin (AYM) Can Atalay kararına ilişkin görüşmeler sırasında, milletvekilleri arasında yumruklu kavga çıktı. Kavgadan en net görüntüler Milliyet'in duayen foto muhabiri Mustafa İstemi'nin objektifine yansıdı. TİP Milletvekili Ahmet Şık ile AK Parti Milletvekili Alpay Özalan'a ‘kınama cezası’ verildi.
16.08.2024Gündem
Kurtulmuş TBMM’de Filistin oturumunu başlattı! "Filistin halkının sesi olmayı sürdüreceğiz"
Kurtulmuş TBMM’de Filistin oturumunu başlattı! "Filistin halkının sesi olmayı sürdüreceğiz"TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Filistin Özel Oturumu'nda açıklamalarda bulundu. Kurtulmuş, "İnsanlık cephesi, Gazze'deki masun halkın yanındadır." dedi.
15.08.2024Gündem
Mahmud Abbas, İsrail'in soykırımını TBMM'den dünyaya anlatacak! Erdoğan'dan Batı'ya Filistin mesajı
Mahmud Abbas, İsrail'in soykırımını TBMM'den dünyaya anlatacak! Erdoğan'dan Batı'ya Filistin mesajıFilistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas, Türkiye'ye geldi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Abbas'ı Beştepe'de ağırladı. Mahmud Abbas, bugün Türkiye Büyük Millet Meclisi'ni de ziyaret edecek. İsrail'in Gazze'deki soykırımını Genel Kurul kürsüsünden anlatacak.
15.08.2024Gündem
Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas Ankara'ya geldi
Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas Ankara'ya geldiFilistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas, Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne (TBMM) hitap etmek üzere Ankara'ya geldi.
14.08.2024Gündem
Filistin Devlet Başkanı Abbas TBMM'de konuşma yapacak
Filistin Devlet Başkanı Abbas TBMM'de konuşma yapacakFilistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas, yarın TBMM Genel Kurulu'na hitap edecek, İsrail'in Gazze başta olmak üzere Filistin topraklarında yürüttüğü insanlık dışı saldırılarını anlatacak.
14.08.2024Gündem
Filistin lideri Abbas, TBMM Genel Kuruluna hitap edecek
Filistin lideri Abbas, TBMM Genel Kuruluna hitap edecekFilistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas, 15 Ağustos’taki Ankara ziyaretinde TBMM Genel Kuruluna hitap edecek, İsrail'in Gazze başta olmak üzere Filistin topraklarında yürüttüğü insanlık dışı saldırılarını dünyaya anlatacak.
13.08.2024Gündem
TBMM Başkanı Kurtulmuş, Eren Bülbül ve Ferhat Gedik'i andı
TBMM Başkanı Kurtulmuş, Eren Bülbül ve Ferhat Gedik'i andıTürkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Numan Kurtulmuş, 11 Ağustos 2017'de Trabzon Maçka'da teröristlerce şehit edilen Eren Bülbül ve Jandarma Astsubay Ferhat Gedik'i andı.
11.08.2024Gündem
TBMM Başkanı Kurtulmuş: Türkiye'nin yaptığı başvuru tarihi bir adım olmuştur
TBMM Başkanı Kurtulmuş: Türkiye'nin yaptığı başvuru tarihi bir adım olmuşturTBMM Başkanı Numan Kurtulmuş yaptığı açıklamada “Türkiye'nin, İsrail’in Uluslararası Adalet Divanında soykırım suçuyla yargılandığı davaya müdahil olmak üzere yaptığı başvuru, Filistin davasının geleceği açısından somut ve tarihi bir adım olmuştur.” ifadelerini kullandı.
7.08.2024Gündem
TBMM Başkanı Kurtulmuş ve beraberindeki heyet, Heniyye’nin cenaze törenine katıldı
TBMM Başkanı Kurtulmuş ve beraberindeki heyet, Heniyye’nin cenaze törenine katıldıTBMM Başkanı Numan Kurtulmuş’un başkanlığındaki Türkiye heyeti, İran'ın başkenti Tahran'da suikasta uğrayan Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniyye'nin Katar’ın başkenti Doha’da düzenlenen cenaze törenine katıldı.
2.08.2024Gündem
TBMM Başkanı Kurtulmuş ve Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, Doha'da
TBMM Başkanı Kurtulmuş ve Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, Doha'daTBMM Başkanı Numan Kurtulmuş'un başkanlığındaki heyet, İran'ın başkenti Tahran'da suikasta uğrayan Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniyye'nin cenaze törenine katılmak üzere Katar'ın başkenti Doha'ya geldi.
2.08.2024Gündem
TBMM Başkanı Kurtulmuş Meclis’i olağanüstü toplantıya çağırdı
TBMM Başkanı Kurtulmuş Meclis’i olağanüstü toplantıya çağırdıTBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas’ın Genel Kurul’a hitap etmesi için TBMM’yi 15 Ağustos Perşembe günü olağanüstü toplantıya çağırdı.
31.07.2024Gündem
Numan Kurtulmuş Haniye suikasti sonrası CNN Türk'te konuştu: Netanyahu ve çetesi derhal durdurulmalıdır
Numan Kurtulmuş Haniye suikasti sonrası CNN Türk'te konuştu: Netanyahu ve çetesi derhal durdurulmalıdırTBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, "Netanyahu ve çetesi derhal durdurulmalıdır. Aksi takdirde dünyayı çok büyük felakete doğru sürüklediği aşikardır." dedi.
31.07.2024Gündem
TBMM Başkanı Kurtulmuş'tan İsrail'e sert tepki
TBMM Başkanı Kurtulmuş'tan İsrail'e sert tepkiTBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, "İsmail Heniyye, insanlık düşmanı, katliamcı siyonist İsrail yönetiminin alçakça saldırısıyla şehit edildi. Kendisine Allah'tan rahmet diliyorum" açıklamasını yaptı.
31.07.2024Gündem
Kurtulmuş, Tacikistan'ın Ankara Büyükelçisi Gulov'u kabul etti
Kurtulmuş, Tacikistan'ın Ankara Büyükelçisi Gulov'u kabul ettiTBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Tacikistan'ın Ankara Büyükelçisi Ashrafjon Gulov'u ile görüştü
30.07.2024Gündem
Türkiye'den İsrail'e peş peşe tepkiler: Hitler’in sonu nasıl olduysa, Netanyahu’nun sonu da öyle olacak
Türkiye'den İsrail'e peş peşe tepkiler: Hitler’in sonu nasıl olduysa, Netanyahu’nun sonu da öyle olacakDışişleri Bakanlığı, İsrail Dışişleri Bakanı Yisrael Katz'ın, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef alan paylaşımına sert tepki gösterdi. Bakanlıktan yapılan açıklamada, "Soykırımcı Hitler’in sonu nasıl olduysa, soykırımcı Netanyahu’nun sonu da öyle olacak. Soykırımcı Naziler nasıl hesap verdiyse, Filistinlileri yok etmeye çalışanlar da öyle hesap verecek" denildi. Öte yandan birçok siyasi isim de İsrail Dışişleri Bakanı Katz'a sert yanıt verdi.
29.07.2024Gündem
Meclis'te Netanyahu tezkeresi kabul edildi! Kurtulmuş: Bu demokratik ayıbı esefle karşıladığımızı ilan ediyoruz
Meclis'te Netanyahu tezkeresi kabul edildi! Kurtulmuş: Bu demokratik ayıbı esefle karşıladığımızı ilan ediyoruzTBMM Genel Kurulunda kabul edilen, İsrail Başbakanı Netanyahu’nun ABD Kongresinde konuşmasına ilişkin tezkerede, "Bu demokratik ayıbı esefle karşıladığımızı ilan ediyoruz" denildi.
27.07.2024Gündem
TBMM Başkanı Kurtulmuş: Savaş suçlularının yeri meclis kürsüleri değil sanık sandalyesidir
TBMM Başkanı Kurtulmuş: Savaş suçlularının yeri meclis kürsüleri değil sanık sandalyesidirTürkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Numan Kurtulmuş: "Savaş suçlularının yeri Meclis kürsüleri değil sanık sandalyesidir. Gazze’deki açık savaş suçlarının üstünü örtmeye Netanyahu’nun yalana dayalı şovu yetmeyecektir."
26.07.2024Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Numan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki numan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.