Nihat

Nihat

Son dakika nihat haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan nihat ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını nihat haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Nihat

haberleri sayfasında son dakika yaşanan nihat gelişmeleri de dahil olmak üzere 9.302 nihat haberi bulunmuştur. Tüm nihat haberleri aşağıda listelenmiştir.
Galatasaray'ın yıldızını yerin dibine soktu: Halı sahada pas yapmaya gelmiş
Galatasaray'ın yıldızını yerin dibine soktu: Halı sahada pas yapmaya gelmişGalatasaray, UEFA Avrupa Ligi 2. hafta karşılaşmasında Letonya ekibi RFS ile deplasmanda 2-2 berabere kaldı. 2-0 öne geçen sarı-kırmızılı takım, tıpkı Kasımpaşa maçında olduğu gibi skor üstünlüğünü koruyamadı ve mücadele 2-2 sona erdi. Eski millî futbolcu Nihat Kahveci, Okan Buruk'un öğrencilerinin oyununu eleştirirken yıldız futbolcuya ise çok sert çıktı. İşte detaylar...
4.10.2024Galatasaray
Adana'da Türk Yıldızları nefes kesti
Adana'da Türk Yıldızları nefes kestiAdana'da düzenlenen TEKNOFEST'te Türk Yıldızları'nın gösterisi izleyenlerin nefeslerini kesti.
3.10.2024Adana
Serhat Akın saldırı sonrası ilk kez konuştu: Kumar borcu, senet borcu bunlar çok aşağılıkça
Serhat Akın saldırı sonrası ilk kez konuştu: Kumar borcu, senet borcu bunlar çok aşağılıkçaFenerbahçeli eski futbolcusu ve futbol yorumcusu Serhat Akın saldırıya uğradıktan sonra ilk kez konuştu. Serhat Akın, "İnşallah en kısa zamanda bu iş aydınlığına kavuşacaktır. Bundan şüphem yok. Dediğim gibi benim her şeyim ismimle şerefimle devletimize teslimdir. Ben devletimizin arkamızda olduğunu biliyorum ve onlara sonsuz güveniyorum. Bu işi de aydınlığa kavuşturacaklar" dedi.
2.10.2024Gündem
ATÜ, Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi’nin temeli atıldı
ATÜ, Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi’nin temeli atıldıRapid Air Teknolojisi ile öne çıkan Philips HD9285/96 Airfryer, sıcak havayı döndürme özelliği sayesinde çok az yağ kullanarak veya hiç yağ kullanmadan dışı çıtır çıtır, içi yumuşacık lezzetli yiyecekler pişirmenize olanak sağlar.
2.10.2024Adana
Galatasaray'ın yeni transferine patladı
Galatasaray'ın yeni transferine patladıGalatasaray ile Kasımpaşa arasındaki müsabakanın ardından Nihat Kahveci çarpıcı değerlendirmelerde bulundu.
29.09.2024Şampiy10
Adana Veteriner Hekimler Odası Başkanı Köse: Mavi dil hastalığında Türkiye için telaşa gerek yok
Adana Veteriner Hekimler Odası Başkanı Köse: Mavi dil hastalığında Türkiye için telaşa gerek yokAdana Veteriner Hekimler Odası Başkanı Nihat Köse, bazı Avrupa ülkelerinde yayılan, koyun ve sığırlarda ölümle sonuçlanan mavi dil hastalığının Osmaniye’de de görüldüğünü ancak telaşa gerek olmadığını belirterek, “Avrupa'da görüldü bizde de görülüyor, diye bir korkuya da gerek yok. Bizim ülkemizde zaten görülen bir hastalıktır. Veteriner hekimler iş başındalar. Karantina, aşı ilaç, sinek temizliği gibi önlemlerle hastalığın önüne geçmek mümkün” dedi.
27.09.2024Adana
Günay Güvenç'i övüp Icardi'ye seslendi: Osimhen'e de öğret bunları
Günay Güvenç'i övüp Icardi'ye seslendi: Osimhen'e de öğret bunlarıGalatasaray'ın yıldızı, Nihat Kahveci'yi hayrete düşürdü! PAOK maçında gözlerine inanamadı.Trendyol Süper Lig'in 6. haftasında evinde derbide Fenerbahçe'yi 3-1 mağlup eden Galatasaray, çıkışını Avrupa'da da sürdürdü. Mauro Icardili, Victor Osimhenli yıldızlarıyla UEFA Avrupa Ligi 1. haftasında PAOK'u konuk eden Okan Buruk'un öğrencileri, rakibini 3-1 mağlup etmeyi başardı. Eski millî futbolcu Nihat Kahveci ise Galatasaray-PAOK maçının ardından çarpıcı bir iddiada bulundu.
26.09.2024Galatasaray
Nihat Kahveci tepki gösterdi! '4-5 maç ceza verilmesi lazım'
Nihat Kahveci tepki gösterdi! '4-5 maç ceza verilmesi lazım'Süper Lig'in 6. haftasında Beşiktaş, Eyüpspor'u 2-1 mağlup etti. Mücadele sonrası Nihat Kahveci maçta yaşananları değerlendirdi.
23.09.2024Şampiy10
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Anayasa'nın ilk 4 maddesiyle ilgili bir tartışma yok
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Anayasa'nın ilk 4 maddesiyle ilgili bir tartışma yokCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, JW Marriott Otel'de Yurtdışı Müteahhitlik Hizmetleri Başarı Ödülleri Töreni'nde konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Anayasanın ilk dört maddesiyle ilgili bizim açımızdan herhangi bir tartışma yoktur. Cumhur İttifakı'nın böyle bir sıkıntısı, derdi de yoktur. Partimizin bu konudaki yaklaşımı açıktır. Biz milletimizi darbe anayasasından kurtarmak ve milletimizin önünü açmak istiyoruz." ifadelerini kullandı.
18.09.2024Gündem
Mourinho Becao, Çağlar Söyüncü ve İsmail Yüksek'e şükretsin: Şampiyonluğa götürür
Mourinho Becao, Çağlar Söyüncü ve İsmail Yüksek'e şükretsin: Şampiyonluğa götürürÜnlü yorumcu Nihat Kahveci, Fenerbahçe'nin deplasmanda Kasımpaşa'yı 2-0 mağlup ettiği mücadeleyi ve Trabzonspor-Beşiktaş maçını değerlendirdi. Nihat Kahveci, Fenerbahçe'de 3 ismin performansını ön plana çıkardı. Trabzonspor-Beşiktaş maçı için de mücadelenin hakemi Ali Şansalan'ı eleştirdi.
16.09.2024Fenerbahçe
İki muhteşem film bu haftasonu D- Smart Go'da
İki muhteşem film bu haftasonu D- Smart Go'daRomantizm dolu bir akşam yaşatacak olan Aşk Sana Benzer ve kahkaha garantili Mutlu Aile Defteri filmleri bu hafta sonu D-Smart ve D-Smart GO’da seyirciyle buluşuyor.
14.09.2024Magazin
Narin Güran cinayetinde annenin ifadesi ortaya çıktı: Narin beni ve amcayı kesinlikle görmedi
Narin Güran cinayetinde annenin ifadesi ortaya çıktı: Narin beni ve amcayı kesinlikle görmediDiyarbakır'da 8 yaşındaki Narin Güran'ın ölümüne ilişkin soruşturmada şoke eden detaylar ortaya çıktı. CNN Türk İstanbul Haber Müdürü Nihat Uludağ soruşturmanın kritik ismi Nevzat Bahtiyar'ın son ifadesini anlattı. Narin Güran cinayeti kapsamında gözaltına alınan anne Yüksel Güran'ın savcılıkta verdiği ifade ortaya çıktı. Amca Salim Güran ile görüşmesi sorulan anne Yüksel Güran, "Bir kez yanlışlıkla aradı. başka da kendisini aramadım." dedi. Anne Yüksel Güran, savcının "Narin seni ve amcayı gördüğü için mi öldürdünüz?" sorusuna "Hayır böyle bir şey kesinlikle yok." yanıtını verdi. Narin cinayeti soruşturmasında 22 kişiden 9'u için tutuklama talep edildi. Diyarbakır'da Narin Güran cinayetinde gözaltına alınan 22 şüpheli, 12 saat süren savcılık ifadelerinin tamamlanmasıyla Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği'ne sevk edildi.
12.09.2024Gündem
Narin Güran cinayetinde yeni gelişme! Şeytani plan ortaya çıktı
Narin Güran cinayetinde yeni gelişme! Şeytani plan ortaya çıktıDiyarbakır'da 8 yaşındaki Narin Güran'ın ölümüne ilişkin soruşturmada şoke eden detaylar ortaya çıktı. CNN Türk İstanbul Haber Müdürü Nihat Uludağ soruşturmanın kritik ismi Nevzat Bahtiyar'ın son ifadesini anlattı.
12.09.2024Vatan TV
Narin Güran cinayetinde yeni gelişme! Şeytani plan ortaya çıktı: Hazırlan, seninle işimiz var
Narin Güran cinayetinde yeni gelişme! Şeytani plan ortaya çıktı: Hazırlan, seninle işimiz varDiyarbakır'da 8 yaşındaki Narin Güran'ın ölümüne ilişkin soruşturmada şoke eden detaylar ortaya çıktı. CNN Türk İstanbul Haber Müdürü Nihat Uludağ soruşturmanın kritik ismi Nevzat Bahtiyar'ın son ifadesini anlattı.
12.09.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu kılıçları kime çekiyorsunuz? Kendini bilmezler temizlenecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu kılıçları kime çekiyorsunuz? Kendini bilmezler temizlenecekCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "21. İmam Hatipliler Kurultayı'nda önemli mesajlar verdi. Geçtiğimiz günlerde gündeme gelen teğmenlerin yemin törenindeki resmi olmayan yeminine tepki gösteren Erdoğan "Bu kılıçları kime çekiyorsunuz? Gerekli araştırmalar yapılıyor bir kaç tane kendini bilmez temizlenecek. Bunların ordumuzun içinde barınması mümkün değil" dedi.
7.09.2024Gündem
6 Eylül 2024 Cuma! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, NOW, ATV, TRT 1 yayın akışı...
6 Eylül 2024 Cuma! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, NOW, ATV, TRT 1 yayın akışı...6 Eylül 2024 Cuma akşamı Güldür Güldür Show, Hızlı ve Öfkeli 8, Kim Milyoner Olmak İster?, Yalı Çapkını, Kara Ağaç Destanı, Kötü Kan ve MasterChef Türkiye ve Yakışıklı programları kıyasıya rekabet edecek. Peki, 6 Eylül Cuma kanalların yayın akışında neler var?
6.09.2024Magazin
Adana Altın Koza’nın Yazlık Sinemalar nostaljisi bugün başlıyor
Adana Altın Koza’nın Yazlık Sinemalar nostaljisi bugün başlıyor31. Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali’nin Yazlık Sinemalar gösterim programı bugün başlıyor. Festival haftasına dek sürecek ve sinemamızın son dönem öne çıkan komedilerinden bir seçkiyi buluşturan program, Adana’nın 7 ilçesinde gerçekleşecek ve 9 Eylül’den itibaren deprem bölgesi şehirlerde devam edecek. Bugün ayrıca, festivalin sinema sanatına olan aşkı ve tutkudan ilhâmla yaratılan 2024 afişi de yayınlandı.
2.09.2024Adana
Nihat Kahveci'den olay Okan Buruk sözleri: Ben olsam istifa ederdim
Nihat Kahveci'den olay Okan Buruk sözleri: Ben olsam istifa ederdimSüper Lig'in 4. hafta maçında Adana Demirspor deplasmanından Galatasaray, 5-1'lik galibiyetle ayrıldı. Karşılaşma sonrası mücadeleyi değerlendiren Nihat Kahveci, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
1.09.2024Şampiy10
2 sene önce aldığı evine üç ay önce taşındı! Balkonundan Galata Kulesi'ni izliyor
2 sene önce aldığı evine üç ay önce taşındı! Balkonundan Galata Kulesi'ni izliyorKanal D’nin, sunuculuğunu Evrim Akın’ın üstlendiği ilgiyle izlenen programı ‘Evrim Akın ile Ev Gezmesi’ bu hafta Didem Kınalı’nın evine konuk oldu. Kınalı'nın Cihangir'de bulunan iki katlı evinin manzarası dikkat çekti.
31.08.2024Magazin
Adanalı sporcular Dünya Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil edecekler
Adanalı sporcular Dünya Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil edeceklerTürkiye Vücut Geliştirme ve Fitness Şampiyonası Dünya Şampiyonası Milli Takım Seçmeleri başladı. Atletik Conan Kulübü sporcuları Hakan Ay ve Cengizhan Aslan, milli formayı giyebilmek için seçmelerde ter dökecek.
29.08.2024Adana
Kayıp Narin'i arama çalışmaları devam ediyor! Ağabeyi gözaltında... Kolundaki ısırık izleri dikkat çekti
Kayıp Narin'i arama çalışmaları devam ediyor! Ağabeyi gözaltında... Kolundaki ısırık izleri dikkat çektiDiyarbakır'ın Bağlar ilçesi kırsal Tavşantepe Mahallesi'nde kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran'ı arama çalışmaları sürüyor. Arama çalışmalarının 8'inci gününde gözaltına alınan şüphelinin Narin Güran'ın ağabeyi olduğu ortaya çıktı. Adli Tıp Kurumu'nun raporunda ısırık izinin Narin'in olmadığı belirtildi. CNN TÜRK İstanbul Haber Müdürü Nihat Uludağ, canlı yayında son gelişmeleri aktardı. Uludağ, "Ağabey E.G.'nin ısırıktan sonra 3 defa banyo yaptığı tespit edildi. Banyo yaptığı için ısırık izi Narin'e ait olsa bile Narin'e ait bir DNA örneği bulunamadı" dedi. İşte Türkiye'nin günlerdir konuştuğu kayıp Narin Güran'ı arama çalışmalarındaki son gelişmeler...
29.08.2024Gündem
İstanbul'da Filistin iş insanlarına suikast! Saldırının arkasında Mossad mı var? 3 ihtimalli tahkikat yapılıyor
İstanbul'da Filistin iş insanlarına suikast! Saldırının arkasında Mossad mı var? 3 ihtimalli tahkikat yapılıyorKağıthane'de park halinde olan otomobilde bulunan Filistinli iş insanı, maskeli kişi ya da kişilerin silahlı saldırısına uğradı. Olayda 1 kişi öldü, 2 kişi de yaralandı. Bu suikastle ilgili CNN TÜRK İstanbul Haber Müdürü Nihat Uludağ ileTerör ve Güvenlik Uzmanı Coşkun Başbuğ değerlendirmelerde bulundu.
19.08.2024Gündem
İstanbul'daki Filistinli iş insanına suikastın arkasında Mossad mı var?
İstanbul'daki Filistinli iş insanına suikastın arkasında Mossad mı var?Kağıthane'de park halinde olan otomobilde bulunan Filistinli iş insanı, maskeli kişi ya da kişilerin silahlı saldırısına uğradı. Olayda 1 kişi öldü, 2 kişi de yaralandı. Bu suikastle ilgili CNN TÜRK İstanbul Haber Müdürü Nihat Uludağ ileTerör ve Güvenlik Uzmanı Coşkun Başbuğ değerlendirmelerde bulundu.
19.08.2024Vatan TV
Nihat Kahveci'den GS'nin yıldızına yorum: 'En iyi liglerde oynar'
Nihat Kahveci'den GS'nin yıldızına yorum: 'En iyi liglerde oynar'Galatasaray, Süper Lig'in 2'nci haftasında Konyaspor deplasmanında 2-1 kazandı. Sarı-kırmızılıların galibiyetini Nihat Kahveci değerlendirdi.
17.08.2024Şampiy10
AK Parti 23 yaşında! AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nihat Zeybekçi: Türkiye ekonomide zoru geride bıraktı
AK Parti 23 yaşında! AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nihat Zeybekçi: Türkiye ekonomide zoru geride bıraktıCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde, 14 Ağustos 2001'de Türkiye'nin 39. partisi olarak Türk siyasi hayatına giren AK Parti, siyaset sahnesinde 23. yılını kutluyor. AK Parti Genel Merkezi'nde gerçekleşecek programda partiye 2 milletvekili, 15 belediye başkanı katılacak. CNN TÜRK'te gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nihat Zeybekçi, 'Türkiye ekonomide zoru geride bıraktı.' dedi.
14.08.2024Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Nihat ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki nihat haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.