Nergis

Nergis

Son dakika nergis haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan nergis ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını nergis haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Nergis

haberleri sayfasında son dakika yaşanan nergis gelişmeleri de dahil olmak üzere 828 nergis haberi bulunmuştur. Tüm nergis haberleri aşağıda listelenmiştir.
Çok konuşulan aşk sessiz sedasız bitti! Rüştü Onur Atilla ve Nez ayrıldı
Çok konuşulan aşk sessiz sedasız bitti! Rüştü Onur Atilla ve Nez ayrıldı10 yıllık evliliğini 10 Haziran’da noktalayan Rüştü Onur Atilla, boşanmadan günler sonra şarkıcı Nez ile aşkını ilan etmişti. İhanet iddialarının odağı olan çiftten kötü haber geldi.
30.08.2024Magazin
Adana'daki Nergis Adası milyonlarca türüyle görenleri büyülüyor
Adana'daki Nergis Adası milyonlarca türüyle görenleri büyülüyorAdana’nın Karataş ilçesindeki Akyatan Lagünü içerisinde bulunan 'Nergis Adası' barındırdığı milyonlarca nergisle görenleri büyülüyor.
7.08.2024Adana
Gaziantep'te kan donduran cinayetin dehşet görüntüleri ortaya çıktı! Oğullarını kaybeden aile adalet istedi!
Gaziantep'te kan donduran cinayetin dehşet görüntüleri ortaya çıktı! Oğullarını kaybeden aile adalet istedi!Gaziantep'te 19 yaşındaki gencin pompalı tüfekle öldürüldüğü anlara ait dehşet görüntüler ortaya çıktı. Yerde yatan gence pompalı tüfekle defalarca ateş edilerek öldürme anı saniye saniye kameraya yansırken oğullarını kaybeden aile gözyaşı dökerek katil zanlılarının bulunmasını ve hak ettiği cezayı almasını istedi.
3.08.2024Gaziantep
Adana'da vatandaşlar 5 yıl önce keşfetti hemen korumaya alındı! Gizli cennet herkesi büyülüyor
Adana'da vatandaşlar 5 yıl önce keşfetti hemen korumaya alındı! Gizli cennet herkesi büyülüyorAdana’nın Karataş ilçesindeki Akyatan Lagünü içerisinde bulunan ’Nergis Adası’ barındırdığı milyonlarca nergisle güzel görüntüler sunuyor. Karataş ilçesinde bulunan Akyatan Lagünü, göçmen kuşların Türkiye'deki en önemli dinlenme ve beslenme yerleri arasında yer alıyor
25.07.2024Adana
Adana'da bir doğa harikası: Yumurtalık Lagünü
Adana'da bir doğa harikası: Yumurtalık LagünüAdana’ya bağlı Yumurtalık ilçesinde, güneybatıdaki küçük bir bölümü ise Karataş ilçesinde bulunmaktadır...
20.07.2024Adana
Börü ne demek? Börü film konusu ve Börü (film) oyuncuları
Börü ne demek? Börü film konusu ve Börü (film) oyuncuları15 Temmuz’un yıl dönümünde Börü ekranlara geliyor. Oyuncu kadrosunda Serkan Çayoğlu, Murat Arkın, Can Nergis, Özge Gürel gibi isimlerin yer aldığı filmin konusu ile anlamı sorgulanıyor. Peki, Börü ne demek? Börü film konusu nedir?
15.07.2024Gündem
Adana'da adreste nüfus hizmeti!
Adana'da adreste nüfus hizmeti!Seyhan İlçe Nüfus Müdürlüğü personelleri sosyal proje olarak faaliyete sokulan "Adreste Nüfus Hizmeti" çerçevesinde ilk kez kimlik kartı alacakların, ayrıca kısıtlı, yaşlı, hasta ve engelli vatandaşların başvurularını evlerinde aldı.
4.07.2024Adana
Adana'nın keşfedilen gizli cenneti ziyaretçileri büyüledi!
Adana'nın keşfedilen gizli cenneti ziyaretçileri büyüledi!Adana’nın Karataş ilçesindeki Akyatan Lagünü içerisinde bulunan ’Nergis Adası’ barındırdığı milyonlarca nergisle güzel görüntüler sunuyor.
2.07.2024Adana
Adana'nın keşfedilen gizli cenneti: Nergis Adası
Adana'nın keşfedilen gizli cenneti: Nergis AdasıAdana’nın Karataş ilçesindeki Akyatan Lagünü içerisinde bulunan ’Nergis Adası’ barındırdığı milyonlarca nergisle güzel görüntüler sunuyor.
5.06.2024Adana
İrem Derici'yi aldattığı iddia edilmişti! Cem Belevi’den Nergis Nesrullayeva ile ilişkisine övgü
İrem Derici'yi aldattığı iddia edilmişti! Cem Belevi’den Nergis Nesrullayeva ile ilişkisine övgüMeslektaşı İrem Derici ile ilişkisi iki yıl önce 'ihanet' iddiasıyla biten şarkıcı Cem Belevi, önceki gün bir etkinlikte kameralara yansıdı. Nergis Nesrullayeva ile yeni bir aşka yelken açan ünlü isim, özel hayatıyla ilgili konuştu.
1.06.2024Magazin
Mehmet Ali Erbil'in 40 yaş küçük sevgilisi Gülseren Ceylan Nergis Kumbasar'a soruldu! Cevabı olay oldu
Mehmet Ali Erbil'in 40 yaş küçük sevgilisi Gülseren Ceylan Nergis Kumbasar'a soruldu! Cevabı olay olduEski manken ve oyuncu Nergis Kumbasar, 1996'da yedi yıllık evliliğini sonlandırdığı Mehmet Ali Erbil'in yeni filmi 'The Hope'un (Umut) galasına katıldı. Ünlü şovmen ile 40 yaş küçük aşkı Gülseren Ceylan'ın ilişkisi sorulan Kumbasar, verdiği yanıt ile magazin gündemine oturdu.
30.05.2024Magazin
Dilber'le Azem ayrıldı! Gizemli birinden mesaj aldı
Dilber'le Azem ayrıldı! Gizemli birinden mesaj aldıKanal D’nin; Yılmaz Erdoğan imzalı çok izlenen dizisi 'İnci Taneleri’nin 11. bölümü yayınlandı. Milyonları ekrana kilitleyen dizide, Cihan, Reyyaz'ı kurtardı, Sırat'a çok ağır ceza verildi. Azem müzikoldeyken Piraye geldi. Azem yaşadıklarından sonra ne yaptığını sorguladı. Azem hislerini kaleme alırken gizemli birinden mesaj geldi. İşte detaylar...
18.04.2024Magazin
Adana'daki Nergis Adası milyonlarca türüyle görenleri büyülüyor
Adana'daki Nergis Adası milyonlarca türüyle görenleri büyülüyorAdana’nın Karataş ilçesindeki Akyatan Lagünü içerisinde bulunan 'Nergis Adası' barındırdığı milyonlarca nergisle görenleri büyülüyor.
13.04.2024Adana
İnci Taneleri büyük beğeni topladı! Dilber gözyaşlarını tutamadı
İnci Taneleri büyük beğeni topladı! Dilber gözyaşlarını tutamadıBaşrollerini Yılmaz Erdoğan ve Hazar Ergüçlü'nün paylaştığı 'İnci Taneleri' dizisi, ikinci bölümüyle ekranlara geldi. Soluksuz izlenen bu bölümde; Azem, Zahir'in dükkanını bastı. Nusret içeride hasımlarının koğuşuna düştüğünü ifade etti. Dilber başkalarının ona karşı yaklaşımlarından ötürü gözyaşlarını tutamadı. Zahir'in eşiyle ilgili sözlerine dayanamayan Azem otele gitti. İşte detaylar...
1.02.2024Magazin
Gizlice doğum kontrol hapı kullanma tartışması! Yargıtay'dan emsal karar
Gizlice doğum kontrol hapı kullanma tartışması! Yargıtay'dan emsal kararYargıtay evlilik birliği içerisinde kocasının haberi olmadan gizlice doğum kontrol hapı kullanan kadını kusurlu buldu.
4.01.2024Gündem
Yasmin Erbil'in paylaşımına yorum yağdı! Mehmet Ali Erbil de kayıtsız kalamadı
Yasmin Erbil'in paylaşımına yorum yağdı! Mehmet Ali Erbil de kayıtsız kalamadıEkranların sevilen ismi Mehmet Ali Erbil'in Nergis Kumbasar ile evliliğinden dünyaya gelen kızı Yasmin Erbil, sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çektiyor. Ünlü şovmen, kızının pozlarına yorum yağdırınca yine adından söz ettirdi.
14.11.2023Magazin
Yasmin Erbil ve Yiğit Poyraz aşka geldi!
Yasmin Erbil ve Yiğit Poyraz aşka geldi!Şovmen Mehmet Ali Erbil ile oyuncu Nergis Kumbasar'ın 27 yaşındaki kızı Yasmin Erbil, bir süredir 'Survivor' yarışmasıyla ünlenen Yiğit Poyraz ile aşk yaşıyor. Erbil, sevgilisiyle pozlarını peş peşe paylaştı. Ünlü ismin romantik karelerine beğeni yağdı.
7.10.2023Magazin
Yasmin Erbil ile Yiğit Poyraz Bodrum'dan romantik anlar! Sevgilisini ısırdı!
Yasmin Erbil ile Yiğit Poyraz Bodrum'dan romantik anlar! Sevgilisini ısırdı!Mehmet Ali Erbil’in Nergis Kumbasar’dan olan kızı Yasmin Erbil yaklaşık 1 yıldır bir dönem Survivor'da yarışan spor eğitmeni Yiğit Poyraz ile birlikte bodruma gitti. Sevgililerin romantik anları kıskandırdı.
26.08.2023Magazin
Yasmin Erbil ve Yiğit Poyraz aşka geldi!
Yasmin Erbil ve Yiğit Poyraz aşka geldi!Yasmin Erbil Survivor yarışması ile tanınan sevgilisi Yiğit Poyraz ile tatile çıktı. Çift tatilden romantik karesini takipçilerinin beğenisine sundu.
30.07.2023Magazin
Yasmin Erbil ve Yiğit Poyraz tatile çıktı!
Yasmin Erbil ve Yiğit Poyraz tatile çıktı!Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil, kısa bir süre önce Survivor yarışması ile adını duyuran Yiğit Poyraz ile aşk yaşamaya başlamıştı. Sosyal medyadan paylaştığı iddialı karelerle sık sık adından söz ettiren Erbil, şimdilerde sevgilisiyle tatile çıktı.
20.06.2023Magazin
Beşiktaş'ın muhabiri açıkladı: Sergen Yalçın'ı Fenerbahçe'de görürsem şaşırmam
Beşiktaş'ın muhabiri açıkladı: Sergen Yalçın'ı Fenerbahçe'de görürsem şaşırmamBeşiktaş Kulübü'ne yakın muhabirlerden biri olan Serdar Sarıdağ Siyah Beyazlı yönetimin transfer politikasına değindi ve Ante Rebic, Renato Sanches, Talisca, Kuzyayev, Kondogbia hakkında çok önemli bilgiler verdi.
15.06.2023Fenerbahçe
Yasmin Erbil'den Yiğit Poyraz sorusuna yanıt
Yasmin Erbil'den Yiğit Poyraz sorusuna yanıtŞovmen Mehmet Ali Erbil ve oyuncu Nergis Kumbasar’ın kızları Yasmin Erbil, önceki gün Akmerkez’deydi. Mağazaları dolaşıp alışveriş yapan Erbil, elinde poşetlerle objektiflere takıldı.
20.05.2023Magazin
Yasmin Erbil'in ayna pozuna beğeni yağdı!
Yasmin Erbil'in ayna pozuna beğeni yağdı!Mehmet Ali Erbil ve Nergis Kumbasar'ın 27 yaşındaki kızı Yasmin Erbil, çektiği ayna pozunu takipçileriyle paylaştı. Ünlü isme beğeni yağdı.
19.05.2023Magazin
Yasmin Erbil ve Yiğit Poyraz sokak ortasında tartıştı!
Yasmin Erbil ve Yiğit Poyraz sokak ortasında tartıştı!Şovmen Mehmet Ali Erbil ile oyuncu Nergis Kumbasar'ın 27 yaşındaki kızı Yasmin Erbil, bir süredir 'Survivor' yarışmasıyla ünlenen Yiğit Poyraz ile aşk yaşıyor. Bebek'te bir mekanda oturan çiftten Erbil, yanından erken kalkan sevgilisinden montunu almaya kalktı. Çift, o esnada minik bir tartışma yaşadı.
13.05.2023Magazin
Yasmin Erbil sezonu açtı! Bikinili pozlarını paylaştı
Yasmin Erbil sezonu açtı! Bikinili pozlarını paylaştıMehmet Ali Erbil ve Nergis Kumbasar'ın kızı Yasmin Erbil yaz sezonunu erken açtı. Sosyal medya hesabından yaptığı iddialı paylaşımlarıyla sıklıkla gündeme gelen Erbil, son olarak bikinili pozlarını takipçilerinin beğenisine sundu.
27.04.2023Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Nergis ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki nergis haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.