Muğla'nın Ortaca ve Dalaman ilçesinde orman yangını çıktı! Ekipler müdahale ediyor
Muğla'nın Ortaca ve Dalaman ilçesinde orman yangını çıktı! Ekipler müdahale ediyorMuğla'nın Ortaca ve Dalaman ilçesinde çıkan orman yangınlarına müdahale ediliyor. Bölgeden yükselen dumanları görenler, 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbarda bulundu. İhbar üzerine bölgeye Muğla Orman Bölge Müdürlüğü ile itfaiye ekipleri sevk edildi. Muğla Valisi İdris Akbıyık, kentte devam eden orman yangınını kontrol altına almaya çalıştıklarını söyledi. Dalaman Belediye Başkanı Sezer Durmuş, orman yangını nedeniyle vatandaşlara su tankeri ve traktör getirmeleri konusunda çağrıda bulundu.
17.10.2024Gündem
Datça'da orman yangını! Bakan Kirişci canlı yayında duyurdu, yangın kontrol altına alındı...
Datça'da orman yangını! Bakan Kirişci canlı yayında duyurdu, yangın kontrol altına alındı...Muğla'nın Datça ilçesinde çıkan ve 600 hektar alanda etkili olan orman yangını ile ilgili iyi haber geldi. Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci "Datça'daki yangın kontrol altında.Soğutma çalışmaları devam ediyor" dedi. 24 saat boyunca söndürülme çalışması devam eden yangından etkilenen 7 kişi tedavi görüyor, 4'ü ağır toplam 10 ev hasar aldı.
14.07.2022Gündem
Dalaman'daki orman yangını kontrol altına alındı...
Dalaman'daki orman yangını kontrol altına alındı...Muğla Dalaman'da dün çıkan ve Fethiye ilçesine sıçrayan Göcek'e doğru ilerleyen orman yangını kontrol altına alındı. Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Muğla'daki orman yangınının kontrol altına alındığını belirterek, "Can ve mal kaybımız yok Allah'a şükür, sadece içinde kimse olmayan butik otel, bir miktar etkilenmiş gözüküyor" dedi.
11.07.2019Gündem