MTV son ödeme tarihi 2024 | MTV e-devlet 2.TAKSİT ÖDEME ve SORGULAMA EKRANI! Motorlu Taşıtlar Vergisi nasıl yatırılır?
MTV son ödeme tarihi 2024 | MTV e-devlet 2.TAKSİT ÖDEME ve SORGULAMA EKRANI! Motorlu Taşıtlar Vergisi nasıl yatırılır?Motorlu Taşıtlar Vergisi 2024 yılı 2. taksit ödemeleri için son gün ilgililerin gündeminde. Gelir İdaresi Başkanlığı MTV 2. taksit ödemelerine dair merak edilenleri paylaştı. MTV tutarları, yeniden değerleme oranı olan yüzde 58,46 baz alınarak hesaplandı. MTV 2. taksit ödemelerini henüz gerçekleştirmeyen araç sahiplerinin, gecikme faizine girmemeleri için ödemelerini belirlenen tarihe kadar yatırmaları gerekecek.
18.07.2024Ekonomi
Bankalar duyurdu! Ve başladı, son gün 31 Ocak
Bankalar duyurdu! Ve başladı, son gün 31 OcakMilyonlarca kişi bekliyordu. Bankalar tek tek açıkladı. Bankaların sunduğu avantajlı kampanyalar ile vatandaşlara ödeme kolaylığı sunuluyor. Bankaların müşterilerine duyurduğu kampanyalarda ücretsiz ve indirimli hizmetler de bulunuyor. Kredi kartı taksit imkanı da sunuluyor. Arabası olan milyonlarca kişiyi çok yakından ilgilendiren banka kampanyaları ile MTV ödemesi yapılabiliyor. Motorlu Taşıtlar Vergisi’ni ödemek için sayılı günler kala bankalar kredi kartlarına taksit miktarlarını duyurdu. Araç sahibi herkesin ödemesi gereken Motorlu Taşıtlar Vergisi için son tarih 31 Ocak! MTV ödemesi yapılmaması durumunda vergi dairesi mükellefi takibe alır, banka hesabına haciz koyabilir ya da aracın üzerine haciz işletebilir. Bununla birlikte aracın satış işlemi MTV ödenmeden yapılamaz. Araç muayeneye gittiğinde MTV borcu varsa muayene işlemi gerçekleştirilemez.
18.01.2021Ekonomi
MTV ödemelerinde son 2 gün!
MTV ödemelerinde son 2 gün!Motorlu Taşıtlar Vergisi'nin 2. taksit ödeme dönemi yarın sona eriyor.
30.07.2019Ekonomi
MTV ödemelerinde bugün son gün! (2017 MTV fiyatları)
MTV ödemelerinde bugün son gün! (2017 MTV fiyatları)MTV ödemeleri için bugün son gün. Araç sahipleri her yıl olduğu gibi bu yıl da Motorlu Taşıtlar Vergisi (MTV) ödemelerini gerçekleştiriyor. 2017 yılı MTV'sinin 2. taksinin bugün içerisinde yatırılması gerekiyor. Peki MTV fiyatları nedir, ödeme nasıl yapılır?
29.09.2021Gündem