Mimar Sinan Üniversitesi

Mimar Sinan Üniversitesi

Son dakika Mimar Sinan Üniversitesi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Mimar Sinan Üniversitesi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Mimar Sinan Üniversitesi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mimar Sinan Üniversitesi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mimar sinan üniversitesi gelişmeleri de dahil olmak üzere 725 mimar sinan üniversitesi haberi bulunmuştur. Tüm mimar sinan üniversitesi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hakan Kurtaş kimdir? Birce Akalay ile Hakan Kurtaş arasındaki yaş farkı ne, Birce Akalay kaç yaşında?
Hakan Kurtaş kimdir? Birce Akalay ile Hakan Kurtaş arasındaki yaş farkı ne, Birce Akalay kaç yaşında?Kuş Uçuşu dizisindeki başarılı performansıyla adından söz ettiren Birce Akalay ile Hakan Kurtaş sevgili oldu. Söz konusu iddiaların ardından Birce Akalay ile Hakan Kurtaş arasındaki yaş farkı sorgulanırken, Hakan Kurtaş’ın kim olduğu sorgulanmaya başlandı.
22.02.2024Magazin
Nursena Say depremzedeler için harekete geçti
Nursena Say depremzedeler için harekete geçtiMiss Turkey 2022 birincisi Nursena Say, 6 Şubat depreminden etkilenen vatandaşlar için konut üreten Yuva Projesi ekibiyle bir araya geldi.
19.09.2023Magazin
Zühtü Müridoğlu Eserleri Nelerdir? Zühtü Müridoğlu Eserleri'nin Özellikleri
Zühtü Müridoğlu Eserleri Nelerdir? Zühtü Müridoğlu Eserleri'nin ÖzellikleriZühtü Müridoğlu heykeltraş olarak bilinen ünlü bir isimdir. Ortaya koyduğu eserlerin arasında günümüzde bile halen ilgi duyulanlar olduğunu söylemek mümkündür. Ayrıca bu ünlü isim ressam olarakta çalışmalar yapmıştır. Yenilikçi ve modern bir anlayışa sahip olmasıyla tanınır.
11.08.2023Eğitim
Aile dizisi İlyas Koruzade kimdir? Musa Uzunlar kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı?
Aile dizisi İlyas Koruzade kimdir? Musa Uzunlar kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı?Aile İlyas Koruzade kimdir sorusunun yanıtı merak ediliyor. Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya'nın başrollerinde olduğu diziye öldürülen Serhat'ın babası olarak dahil olan İlyas Koruzade'yi oyuncu Musa Uzunlar canlandırıyor. Peki Musa Uzunlar kimdir, kaç yaşında? Musa Uzunlar hangi dizilerde oynadı?
9.05.2023Televizyon
Ömer dizisi Şükran kimdir? Ömer dizisi Şükran'ı kim oynuyor? Gamze Karaduman hangi dizilerde oynadı?
Ömer dizisi Şükran kimdir? Ömer dizisi Şükran'ı kim oynuyor? Gamze Karaduman hangi dizilerde oynadı?Ömer dizisi Şükran kimdir sorusunun yanıtı merak ediliyor. Gamze Karaduman'ın oynadığı Ömer dizisi Şükran karakteri bu akşam da dikkat çekti. Ömer dizisi oyuncuları arasında yer alan Gamze Karaduman hangi dizilerde oynadı?
10.04.2023Televizyon
Hazım Körmükçü: Başarısız olmak gibi bir lüksüm yok!
Hazım Körmükçü: Başarısız olmak gibi bir lüksüm yok!Hazım Körmükçü, Yeşilçam efsanelerinden Hülya Koçyiğit'in sunumuyla TRT 2'de ekranlara gelen 'Film Gibi Hayatlar' programında konuk oldu. Dedesi Türk Tiyatrosu’nun usta isimlerinden Hazım Körmükçü ile aynı ismi taşıyan ünlü oyuncu, Körmükçü soyadının taşımanın hem onurunu hem de zorluğunu yaşadığını söyledi.
11.03.2023Magazin
Çağatay Ulusoy’un Kübra dizisindeki partneri belli oldu!
Çağatay Ulusoy’un Kübra dizisindeki partneri belli oldu!Çağatay Ulusoy yeni dizisiyle ekranlarda olmaya hazırlanıyor. Ünlü oyuncu Kübra dizisinde başrol olacak. Ulusoy’un partnerinin kim olacağı belli oldu.
22.02.2023Künye
Pınar Selek kimdir, Mısır Çarşısı Patlaması Pınar Selek olayı nedir? Pınar Selek davasında son durum!
Pınar Selek kimdir, Mısır Çarşısı Patlaması Pınar Selek olayı nedir? Pınar Selek davasında son durum!Mısır Çarşısı'nda 25 yıl önce 7 kişinin öldüğü, 127 kişinin yaralandığı patlamaya ilişkin davada en son verilen beraat kararı Yargıtay'da bozulan sosyolog Pınar Selek hakkında yokluğunda tutuklama ve kırmızı bülten kararı çıkarıldı. Duruşma 31 Mart'ta görülecek.  Söz konusu karar sonrası Pınar Selek kimdir, Mısır Çarşısı Patlaması Pınar Selek olayı nedir? İşte Pınar Selek davasında son durum…
16.01.2023Gündem
Dilek Ertek kimdir, nasıl öldü, bulundu mu? Türkiye Tiffany CO'nun Türkiye distribütörü Dilek Ertek hakkında merak edilenler
Dilek Ertek kimdir, nasıl öldü, bulundu mu? Türkiye Tiffany CO'nun Türkiye distribütörü Dilek Ertek hakkında merak edilenlerTürkiye Tiffany CO’nun sahibi sosyetenin ünlü ismi 1 çocuk annesi Dilek Ertek, tatil amacıyla gittiği Haiti’de içinde bulunduğu tekneden denize düşerek kayboldu. Ertek’i arama çalışmaları devam ediyor. Peki, Dilek Ertek kimdir, Türkiye Tiffany CO'nun Türkiye distribütörü Dilek Ertek öldü mü?
5.11.2022Gündem
İstanbul Valiliği'nden 30 Ağustos Zafer Bayramı programı
İstanbul Valiliği'nden 30 Ağustos Zafer Bayramı programıİstanbul Valiliğince Mimar Sinan Üniversitesi Rektörlük binasında 30 Ağustos Zafer Bayramı programı düzenlendi.
29.08.2022Gündem
Adnan Çoker kimdir? Ressam Adnan Çoker kaç yaşındaydı? Adnan Çoker eserleri ve Adnan Çoker biyografisi!
Adnan Çoker kimdir? Ressam Adnan Çoker kaç yaşındaydı? Adnan Çoker eserleri ve Adnan Çoker biyografisi!Çağdaş Türk resminin önemli ressamlarından Adnan Çoker hayatını kaybetti. Soyut resmin ülkemizdeki en önemli temsilcilerinden Adnan Çoker’in, pek çok önemli koleksiyonda eserleri bulunuyor. 95 yaşındaki ünlü ressam çarşamba günü son yolculuğuna uğurlanacak. Peki, Adnan Çoker kimdir? İşte Adnan Çoker eserleri ve Adnan Çoker biyografisi!
23.08.2022Kültür Sanat
Tozlu Yaka dizisi konusu ne, Tozlu Yaka uyarlama mı? Oyuncuları kimler?
Tozlu Yaka dizisi konusu ne, Tozlu Yaka uyarlama mı? Oyuncuları kimler?FOX TV'de yayınlanmaya başlayan Tozlu Yaka dizisinin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Yapımcılığını NTC Medya'nın ve yönetmenliğini Semih Bağcı'nın üstlendiği Tozlu yaka dizisinde Emre Kınay, Nilsu Berfin Aktaş, Tayanç Ayaydın, Dolunay Soysert gibi başarılı oyuncular yer alıyor. Peki, Tozlu Yaka dizisi konusu ne, Tozlu Yaka uyarlama mı? Oyuncuları kimler?
27.06.2022Televizyon
Kurtlar Vadisi’nin Tuncay’ı Osman Wöber kimdir? Ünlü oyuncudan acı haber!
Kurtlar Vadisi’nin Tuncay’ı Osman Wöber kimdir? Ünlü oyuncudan acı haber!Kurtlar Vadisi’nde Tuncay Kantarcı rolüyle tanınan Osman Wöber’den acı haber! Ünlü oyuncu Osman Wöber, kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti. 62 yaşında yaşamını yitiren ünlü oyuncunun acı haberini yakın dostu Zafer Algöz duyurdu. Peki, Kurtlar Vadisi’nin Tuncay’ı Osman Wöber kimdir? Osman Wöber kaç yaşındaydı? İşte Osman Wöber’in hayatı!
Kurtlar Vadisi'nin 'Tuncay'ı ünlü oyuncu Osman Wöber hayatını kaybetti
Kurtlar Vadisi'nin 'Tuncay'ı ünlü oyuncu Osman Wöber hayatını kaybettiKurtlar Vadisi'nde 'Tuncay' karakterini canlandıran ünlü oyuncu Osman Wöber'den bugün üzen haber geldi. 'Deve Tuncay' lakaplı Osman Wöber, geçirdiği kalp krizi nedeniyle yaşamını kaybetti. Acı haberi ise yine ünlü sanatçı Zafer Algöz sosyal medya hesabından duyurdu.
25.06.2022Magazin
Okan Bayülgen’in sağlık durumu nasıl? Okan Bayülgen’in hastalığı ne? İşte Okan Bayülgen’in son durumu!
Okan Bayülgen’in sağlık durumu nasıl? Okan Bayülgen’in hastalığı ne? İşte Okan Bayülgen’in son durumu!Okan Bayülgen hastaneye kaldırıldı. Ünlü komedyen Okan Bayülgen rol aldığı tiyatro oyunu öncesi rahatsızlık geçirdiği öğrenildi. Sevenlerini korkutan komedyenin sağlık durumunun iyi olduğu belirtiliyor. Peki, Okan Bayülgen’in sağlık durumu nasıl? Okan Bayülgen’in hastalığı ne? Okan Bayülgen kalp spazmı mı geçirdi? Kalp Spazmı nedir? Okan Bayülgen kimdir, kaç yaşında? İşte detaylar…
Osman Hamdi Bey eserleri nelerdir? Osman Hamdi Bey eserlerinin özellikleri!
Osman Hamdi Bey eserleri nelerdir? Osman Hamdi Bey eserlerinin özellikleri!Çağdaş Türk müzeciliğinin kurucusu, arkeolog ve ressam Osman Hamdi Bey ressam, arkeolog, eğitimci ve müzeci kimliği yanında, farklı alanlarda üstlendiği bazı girişimci rolleriyle de öne çıkıyor. Türkiye'de figürlü resmin ilk temsilcisi Osman Hamdi Bey’in eserleri ve eserlerinin özellikleri sıklıkla merak ediliyor. Peki, Osman Hamdi Bey kimdir? Osman Hamdi Bey eserleri nelerdir? Osman Hamdi Bey eserlerinin özellikleri…
26.06.2024Magazin
Cem Yılmaz'ın sürpriz aşkı! Rüya Demirbulut ile birlikte...
Cem Yılmaz'ın sürpriz aşkı! Rüya Demirbulut ile birlikte...Cem Yılmaz, yeni projesi “Erşan Kuneri”de rol alan 27 yaşındaki genç oyuncu Rüya Demirbulut’la birlikte görüntülendi.
18.03.2022Magazin
Yalnız Kurt oyuncuları kimler? Komutan, Altay, Esra, Nizam, Viking, Ahmet, Akif karakterleri ve Yalnız Kurt dizisinin oyuncu kadrosu ile isimleri…
Yalnız Kurt oyuncuları kimler? Komutan, Altay, Esra, Nizam, Viking, Ahmet, Akif karakterleri ve Yalnız Kurt dizisinin oyuncu kadrosu ile isimleri…Yalnız Kurt dizisinin oyuncuları kimdir? Yalnız Kurt oyuncu kadrosu merak ediliyor. ATV'nin yeni dizisi Yalnız Kurt bu akşam başlıyor. İlk bölümüyle ekranlara gelen Yalnız Kurt dizisinin oyuncu kadrosu merak konusu oldu. Yönetmen koltuğunda Çağatay Tosun'un oturduğu Yalnız Kurt dizisi Osman Sınav imzasıyla izleyiciyle buluşuyor. İşte Yalnız Kurt oyuncuları ve karakterleri…
4.02.2022Televizyon
Opera sanatçısı Atifet Usmanbaş yaşamını yitirdi
Opera sanatçısı Atifet Usmanbaş yaşamını yitirdiOpera sanatçısı Atifet Usmanbaş 99 yaşında hayatını kaybetti. Atifet Usmanbaş için 5 Şubat Cumartesi günü saat 11.00'de Kadıköy Süreyya Operası'nda tören düzenlenecek.
VJ Bülent: 8 aydır yastayım
VJ Bülent: 8 aydır yastayım90’ların en ünlü VJ’lerinden biri Bülent Çarıkçı’ydı. Dönemin en çok izlenenleri arasında VJ Bülent’in gece yayınları vadı. Ünlü sunucu, 11 yıldır ekrandan uzak Edirne ve Selanik arası bir hayat yaşıyor. VJ Bülent, “Biri yazmıştı ‘Bülent’le başladı VJ’lik, Bülent’le bitti.’ Doğru gibi... Hâlâ ekranda olduğumu sanıyorlar” diyor.
10.10.2021Magazin
Uğur Arda Aydın kimdir? Oyuncu ve yönetmen Uğur Arda Aydın’ın biyografisi…
Uğur Arda Aydın kimdir? Oyuncu ve yönetmen Uğur Arda Aydın’ın biyografisi…Oyuncu ve yönetmen Uğur Arda Aydın’ın, meslektaşları Nazife Aksoy ile Mana Alkoy'a karşı, ‘cinsel taciz’ suçlamasıyla yargılandığı davada Aydın 2 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı. Söz konusu gelişmelerin ardından Uğur Arda Aydın kimdir sorularına yanıt aranamaya başlandı. Peki, Uğur Arda Aydın kimdir?
22.09.2021Gündem
Üniversitelerde eğitim başlıyor! Hangi üniversite nasıl eğitim verecek?
Üniversitelerde eğitim başlıyor! Hangi üniversite nasıl eğitim verecek?Koronavirüsün başından bu yana uzaktan eğitimini sürdüren üniversitelerde yeni dönem yüz yüze eğitimle devam edecek. Üniversitelerin 2021-2022 eğitim öğretim yılı akademik takvimi 13 Eylül Pazartesi başlıyor. Yükseköğretim Kurulu (YÖK), üniversitelerin salgının seyrine göre yüz yüze eğitim, uzaktan eğitim ya da hibrit eğitim konusunda kendi kararlarını vereceklerini duyurdu. Peki, üniversitelerde eğitim nasıl olacak? Hangi önlemler alındı? Yeni dönem için hangi üniversite nasıl bir eğitim planlıyor? İşte üniversitelerde yüz yüze eğitimin detayları…
12.09.2021Eğitim
Yonca Evcimik'in acı günü!
Yonca Evcimik'in acı günü!'Abone' ve 'Kendine Gel' gibi unutulmaz albümlerin sahibi olan şarkıcı Yonca Evcimik, annesini kaybetti. Ünlü şarkıcının büyük üzüntü yaşadığı öğrenildi.
5.08.2021Magazin
Antalya'da üniversiteli gençten 4 gündür haber alınamıyor!
Antalya'da üniversiteli gençten 4 gündür haber alınamıyor!Antalya'da, üniversite öğrencisi Ramazan Özkan (33), 4 gün önce ailesi ile telefonla görüştükten sonra kayıplara karıştı. Özkan'dan haber alamayan yakınları, polise kayıp başvurusunda bulundu.
15.03.2021Gündem
Son yılların en önemli keşfi! Mezarları açıldı, içinden çıktı ilk kez...
Son yılların en önemli keşfi! Mezarları açıldı, içinden çıktı ilk kez...Arkeologların 11 yıllık çalışması sonucunda son zamanların en önemli keşiflerinden birine imza atıldı. Tören kıyafetleriyle birlikte, yaklaşık 200 yıl önce gömülen iki piskoposun mezarına ulaşıldı. Bu çalışmayla ilk kez bir kumaş eser de gün yüzüne çıkmış oldu. CNN Türk İstihbarat Şefi Nihat Uludağ'ın özel haberini kameraman Hilmi Yaşa görüntüledi.
11.03.2021Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Mimar Sinan Üniversitesi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mimar sinan üniversitesi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.