1 Ağustos doğalgaz metreküp fiyatı ne kadar oldu?
1 Ağustos doğalgaz metreküp fiyatı ne kadar oldu?(BOTAŞ), Ağustos itibarıyla konutlarda kullanılan doğal gazda zam yapıldığını duyurdu. Ağustos ayı itibarıyla yapılan zam sanayi tipi doğalgaz kullanımını da kapsıyor. Peki, 1 Ağustos konut ve sanayi doğalgaz metreküp fiyatı ne kadar oldu?
1.08.2024Ekonomi
Türkiye günlük, aylık, yıllık kaç metreküp doğalgaz tüketiyor? Karadeniz gazı Türkiye'nin kaç yıllık ihtiyacını karşılıyor?
Türkiye günlük, aylık, yıllık kaç metreküp doğalgaz tüketiyor? Karadeniz gazı Türkiye'nin kaç yıllık ihtiyacını karşılıyor?Türkiye günlük kaç metreküp doğalgaz tüketiyor sorusunun yanıtı merak ediliyor. Karadeniz gazının evlere dağıtımının başlayacağı 20 Nisan 2023 Perşembe günü Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın gazı yakmasıyla başladı. 710 milyar metreküp doğalgaz rezervinin evlere dağıtımıyla doğalgaz faturalarında da indirim yaşanacak. Karadeniz'de başka doğal gaz rezervlerinin de müjdesini verilmeye hazırlanıyor. Peki Karadeniz gazı Türkiye'nin kaç yıllık doğalgaz ihtiyacını karşılıyor?
20.04.2023Gündem
Yeraltı depolarında 16 günlük gaz kaldı
Yeraltı depolarında 16 günlük gaz kaldıUçak krizi nedeniyle Rusya’nın doğalgazı kesmesi halinde Türkiye’nin yeraltı depolarında 16 günlük stok bulunuyor. Tuz gölü ve Mersin’deki depolar ise en erken 2017’de tamamlanacak.
4.12.2015Ekonomi
114 milyon metreküp doğalgaz cepte kaldı!
114 milyon metreküp doğalgaz cepte kaldı!Ali Babacan bankacıları heyecanlandırdı..
17.10.2013Ekonomi