Kuvvet rüzgar ve gök gürültülü sağanak yağışlar geliyor! Meteoroloji'den 11 için yaşanabilecek olumsuzluklara karşı uyarı geldi
Kuvvet rüzgar ve gök gürültülü sağanak yağışlar geliyor! Meteoroloji'den 11 için yaşanabilecek olumsuzluklara karşı uyarı geldi Sıcak havalar etkisini sürdürürken sağanak yağışlar ve kuvvetli rüzgarlar birçok ilde hayatı olumsuz etkiliyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son tahminlere göre: Ülkemizin kuzey, iç ve doğu kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Doğu Akdeniz, Orta Karadeniz kıyıları, Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu’nun kuzey ve batısı, Isparta, Burdur, Sivas, Sinop, Tokat, Van çevreleri ile Antalya'nın iç kesimleri ve Kastamonu’nun kıyı kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, Bayburt, Erzurum ve Kars çevrelerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor.
29.06.2024 Gündem
Meteoroloji son dakika duyurdu! Sıcaklıklar düşüyor, kuvvetli yağış ve fırtına geliyor, işte alarm verilen iller
Meteoroloji son dakika duyurdu! Sıcaklıklar düşüyor, kuvvetli yağış ve fırtına geliyor, işte alarm verilen iller Kavurucu sıcaklar sonrası hava tersine dönüyor. Meteoroloji tarafından yapılan son açıklamada kuvvetli yağış ve rüzgar uyarısı yapıldı. İller tek tek açıklanarak vatandaşlar dikkatli ve tedbirli olmaları yönünde uyarıldı. İşte MGM tarafından yapılan son dakika açıklaması ve uyarı verilen iiler...
26.06.2024 Gündem
Meteoroloji son hava durumu raporunu açıkladı, 10 ili gök gürültülü sağanak yağış için uyardı
Meteoroloji son hava durumu raporunu açıkladı, 10 ili gök gürültülü sağanak yağış için uyardı Son hava tahmin raporu Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından geldi. MGM açıkladığı son hava durumu raporunda 10 şehiri kuvvetli sağanak yağış konusunda uyardı.
25.06.2024 Gündem
Kuvvetli rüzgar ve gök gürültülü sağanak yağış geliyor! Meteoroloji yeni raporu yayınlayarak birçok ili uyardı
Kuvvetli rüzgar ve gök gürültülü sağanak yağış geliyor! Meteoroloji yeni raporu yayınlayarak birçok ili uyardı Bunaltıcı hava sıcaklıkları yaşamı olumsuz etkilemeye devam ediyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü yayınladığı son hava tahmin raporunda birçok şehir için gök gürültülü sağanak yağış ve kuvvetli rüzgar uyarısında bulundu.
12.06.2024 Gündem