Meteoroloji Marmara

Meteoroloji Marmara

Son dakika meteoroloji marmara haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan meteoroloji marmara ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını meteoroloji marmara haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Meteoroloji Marmara

haberleri sayfasında son dakika yaşanan meteoroloji marmara gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.895 meteoroloji marmara haberi bulunmuştur. Tüm meteoroloji marmara haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yunanistan kızıla büründü! Uzmanlarda toz taşınımı uyarısı: 3 gün etkili olacak
Yunanistan kızıla büründü! Uzmanlarda toz taşınımı uyarısı: 3 gün etkili olacakKuzey Afrika'dan gelen toz bulutlarının etkisiyle Yunanistan'ın başkenti Atina'da gökyüzü turuncu bir renge büründü. Meteoroloji, Marmara ve İç Anadolu Bölgesi'nde beklenen toz taşınımı nedeniyle görüş mesafesinde düşme, hava kalitesinde azalma ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı tedbirli olunması uyarısı yaptı.
24.04.2024Gündem
Marmara'da önce fırtına sonra kar: 21 kentte sarı alarm verildi! Meteoroloji'den sağanak uyarısı var: Hafta sonu hava nasıl olacak?
Marmara'da önce fırtına sonra kar: 21 kentte sarı alarm verildi! Meteoroloji'den sağanak uyarısı var: Hafta sonu hava nasıl olacak?Meteoroloji; Marmara'da 7 kent için fırtına, Karadeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu'da 14 kent için çığ uyarısında bulunarak "sarı" alarm verdi. Peki 10 Şubat 2024'te Türkiye genelinde hava durumu nasıl olacak? bugün Ege'nin kıyı kesiminde, Akdeniz'in doğusunda, Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde sağanak yağış bekleniyor. Tunceli, Malatya, Elazığ ve Bingöl çevrelerinin yağmur ve sağanak yağış görülecek. İstanbul'da ise hava sıcaklığı 17 derece olacak. İşte, il il 10 Şubat hava durumu değerlendirmeleri.
10.02.2024Gündem
Yağmur ne zaman bitecek, İstanbul’da yağmur ne zaman durak? Pazar günü hava nasıl olacak? 18-19 Kasım 2023 hava durumu
Yağmur ne zaman bitecek, İstanbul’da yağmur ne zaman durak? Pazar günü hava nasıl olacak? 18-19 Kasım 2023 hava durumuMeteoroloji Marmara Bölgesi’nde hafta sonu fırtına uyarısı yaparken, yaşanabilecek olumsuzluklara karşı da dikkatli olunmasını istedi. Tahminlere göre hafta sonu tüm yurtta yağış etkili olacak hava sıcaklıkları hızla düşecek. Peki, Yağmur ne zaman bitecek, İstanbul’da yağmur ne zaman durak? Pazar günü hava nasıl olacak? İşte 18-19 Kasım 2023 hava durumu…
18.11.2023Gündem
Bugün yağmur var mı, 18 Mayıs Çarşamba bugün yağmur yağacak mı, saat kaçta? Meteoroloji İstanbul yağmur uyarısı!
Bugün yağmur var mı, 18 Mayıs Çarşamba bugün yağmur yağacak mı, saat kaçta? Meteoroloji İstanbul yağmur uyarısı!Bugün yağmur var mı 18 Mayıs 2022, bugün yağmur yağacak mı? Meteoroloji, Marmara Bölgesi için kuvvetli yağışın beklendiğini söyleyerek, 'sarı' kod uyarısında bulundu. İstanbul, Edirne, Kırklareli, Tekirdağ ve Çanakkale'de hava sıcaklıkları bugünden itibaren düşecek.
18.05.2022Yaşam
Çok kuvvetli geliyor! Meteoroloji 'sarı' kod ile uyardı, yarın başlıyor ve...
Çok kuvvetli geliyor! Meteoroloji 'sarı' kod ile uyardı, yarın başlıyor ve...MGM'den son dakika açıklaması! Yoğun başlıyor. Tarih verilerek 'sarı' kod ile uyarı yapıldı. Çarşamba günü başlıyor. Vatandaşlardan dikkatli ve tedbirli olması istendi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü harita ile paylaştı. Meteoroloji, Marmara Bölgesi'nde kuvvetli yağışın etkili olacağını belirterek 'sarı' kod ile uyarıda bulundu. Hava sıcaklıklarının Marmara Bölgesi'nde çarşamba gününden itibaren hissedilir şekilde azalması bekleniyor. İşte Meteoroloji'nin son hava durumu raporu...
17.05.2022Gündem
Kar tatili haberleri peş peşe geldi! 17 Ocak Pazartesi hangi illerde okullar tatil?
Kar tatili haberleri peş peşe geldi! 17 Ocak Pazartesi hangi illerde okullar tatil?Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün kar yağışı uyarıları sonrası Valilikler peş peşe kar tatili açıklaması yaptı. Türkiye soğuk hava dalgasına girdi, kar yağışı ulaşımda aksaklıklara sebep oluyorken eğitimi de etkiledi. Öğrenci ve veliler ise valiliklerin kar tatili açıklamasını araştırırken, Bugün okullar tatil mi? 17 Ocak 2022 hangi illerde okullar tatil edildi, sorularına yanıt arıyor.
17.01.2022Eğitim
Marmara'da kar yağışı başladı! Hava buz kesti, günlerce sürecek! Alarm verildi, Meteoroloji'den son dakika uyarısı...
Marmara'da kar yağışı başladı! Hava buz kesti, günlerce sürecek! Alarm verildi, Meteoroloji'den son dakika uyarısı...Kar yağışı bugün yeniden başladı! Meteoroloji'den son dakika uyarısı yapıldı. Hava buz kesti, Marmara dahil günlerce kar yağışı devam edecek. Çok sayıda il alarmda. Sıcaklıklar 6 derece düşecek. Kuvvetli yağış ve rüzgar uyarısı yapıldı. MGM güncel haritayı paylaşarak sağanak ve kar yağışı etkili olacak illeri tek tek duyurdu. Bugünden itibaren başlayan kar yağışı pazartesi gününe kadar etkisini sürdürecek. Bugün hava nasıl? Hangi illerde sağanak ve kar yağışı var? Hangi uyarılar yapıldı? MGM'nin son dakika kar açıklamaları ve hava durumu...
15.12.2021Gündem
Canlı yayında son dakika olarak duyuruldu! Kuvvetli geliyor, bu geceden itibaren...
Canlı yayında son dakika olarak duyuruldu! Kuvvetli geliyor, bu geceden itibaren...Meteoroloji'den flaş açıklama! Kuvvetli geliyor. Bu gece başlıyor. Uyarı yapıldı. Marmara bölgesi için kuvvetli yağış açıklaması geldi. Yarın aniden sıcaklıklar düşüyor. Yağışlar başlıyor. Meteoroloji'nin verilerine göre İstanbul'da hava sıcaklıkları cumartesi günü akşam saatlerinde 13 dereceye kadar düşecek. Pazar gününden itibaren ise sağanak doğu bölgelerine doğru kayacak. Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen, canlı yayında son hava durumu raporunu açıkladı.
20.05.2021Gündem
Meteoroloji bölge bölge uyardı! Bugün hava nasıl olacak?
Meteoroloji bölge bölge uyardı! Bugün hava nasıl olacak?Meteoroloji'nin son dakika hava durumu raporunda bugün için çok sayıda kente sarı ve turuncu kodlu uyarı yapıldı. Meteoroloji, Marmara'nın doğusu, İç Ege, Batı Akdeniz, Karadeniz ve İç Anadolu'da fırtına beklendiğini duyururken, Doğu Karadeniz’in iç kesimleri ile Doğu Anadolu’nun güneydoğusu için çığ uyarısında bulunuldu. Bugün Marmara'nın batısı, Kıyı Ege ve Batı Akdeniz'de sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağış, gece saatlerinde Erzurum ve Bingöl çevrelerinde ise kar yağışı bekleniyor. İşte 8 Şubat pazartesi hava durumu raporu...
8.02.2021Yaşam
Meteoroloji'den Marmara ve İstanbul için yoğun kar yağışı uyarısı!
Meteoroloji'den Marmara ve İstanbul için yoğun kar yağışı uyarısı!İstanbul’da uzun süredir beklenen kar yağışı, bazı ilçelerde geceden bu yana ediyor. Meteoroloji'den İstanbul için son dakika uyarısı geldi. Meteoroloji Marmara bölgesi için yoğun kar yağışı uyarısı yaptı. Meteoroloji'den yapılan açıklamada, İstanbul'da öğle saatlerine kadar il genelinde, öğleden sonra Anadolu yakasında kuvvetli ve yer yer yoğun olmak üzere aralıklı kar yağışı beklendiği belirtildi. Peki, İstanbul'da kar yağışı ne kadar sürecek? Kar ne zaman yağacak? İşte Meteoroloji'den son dakika kar uyarısı!
17.01.2021Gündem
İstanbul için kritik uyarı! Sağanak yağış geliyor
İstanbul için kritik uyarı! Sağanak yağış geliyorMeteoroloji Marmara bölgesi için kuvvetli yağış uyarısında bulundu.
9.01.2021Yaşam
Meteoroloji'den İstanbul dahil 13 il için sarı kodlu uyarı!
Meteoroloji'den İstanbul dahil 13 il için sarı kodlu uyarı!Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden gelen son dakika bilgilerine göre, İstanbul'un da aralarında bulunduğu 13 il için sarı kodlu sağanak yağış uyarısında bulundu. Sağanak nedeniyle yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması istendi. İşte 5 günlük hava durumu ve yapılan uyarılar...
26.12.2020Gündem
Meteoroloji, Marmara ve Ege için alarm verdi
Meteoroloji, Marmara ve Ege için alarm verdiMüdürlüğü'nden gelen son dakika uyarısına göre ülkemizin batı kesimlerinde Kuzey Afrika kaynaklı toz taşınımı bekleniyor. Ulaşımda aksamalar, hava kalitesinde düşme gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği belirtildi.Meteoroloji tarafından paylaşılan görselde, toz taşınımının gece saatlerine kadar süreceğine dikkat çekildi.Mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklığının, önümüzdeki günlerde aniden düşeceğini belirten uzmanlar, perşembe ve cuma günü, İstanbul’da dolunun etkili olabileceğini söyledi. Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi Meteoroloji Laboratuvarı Başkanı Adil Tek, "Çamlıca'nın çevresindeki ilçeler, Üsküdar'ın belli bölümlerinin yoğun dolu alma olasılığı daha fazla görünüyor" dedi.
6.10.2020Yaşam
Meteoroloji uyarmıştı! Sağanak etkili oluyor...
Meteoroloji uyarmıştı! Sağanak etkili oluyor...Meteoroloji, Marmara, İç Ege, Batı Akdeniz’in iç kesimleri, Doğu Akdeniz, İç Anadolu, Karadeniz, Doğu Anadolu’nun kuzey ve batısı için sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış uyarısı yapmıştı. Sağanak İstanbul dahil birçok ilde etkili olur.
19.06.2020Yaşam
Meteoroloji'den hafta sonu için uyarı! Pazar gününe kadar devam edecek
Meteoroloji'den hafta sonu için uyarı! Pazar gününe kadar devam edecekMeteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından hafta sonu için yeni uyarı yayımladı. Kış ayının kendini gösterdiği Türkiye'de hafta sonu hava serin olacak. Meteoroloji ise pazar günü saat 12'ye kadar devam edecek olan buzlanmaya karşı vatandaşları uyardı.
6.12.2019Gündem
Meteoroloji, İstanbul için saat verip uyardı!
Meteoroloji, İstanbul için saat verip uyardı!Meteoroloji, Marmara’nın kuzeydoğusu için kuvvetli yağış uyarısı yaptı. İstanbul'da başlayacak kuvvetli yağış için de saat verildi ve 'sarı' kategoride uyarı yayımlandı. İstanbul'da bu gece kuvvetli yağmur ve fırtına bekleniyor.
7.10.2019Yaşam
Meteoroloji uyardı! Yarın...
Meteoroloji uyardı! Yarın...Meteoroloji, Marmara Bölgesi'nin batısı ve Trakya'da yarın kuvvetli rüzgar ve fırtınanın etkili olacağını duyurdu
4.05.2019Gündem
Meteoroloji'den Marmara için kar uyarısı! 27 Şubat Çarşamba günü hava nasıl olacak?
Meteoroloji'den Marmara için kar uyarısı! 27 Şubat Çarşamba günü hava nasıl olacak?Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün (MGM) günlük olarak yayımladığı hava durumu bilgilerine göre 27 Şubat Çarşamba günü yurdun birçok bölgesinde yağışlar etkili olacak. Marmara Bölgesi için saatte 70 KM'i bulabilecek rüzgar uyarısında bulunan MGM, bölgede aynı zamanda karla karışık yağmurun da yaşanabileceğini tahminlerine ekledi.
27.02.2019Gündem
Marmara, Ege ve Batı Akdeniz'de çamur şeklinde yağış bekleniyor
Marmara, Ege ve Batı Akdeniz'de çamur şeklinde yağış bekleniyorMeteoroloji, Marmara, Ege ve Batı Akdeniz'de toz taşınımı ve çamur şeklinde yağış beklendiğini açıkladı.
25.01.2019Gündem
Meteoroloji'den son dakika flaş açıklama! Marmara bölgesi...
Meteoroloji'den son dakika flaş açıklama! Marmara bölgesi...Marmara Bölgesi'nde hava sıcaklıkları mevsim normallerinin üzerinde seyredecek.
20.11.2018Yaşam
Meteoroloji'den son dakika uyarısı!
Meteoroloji'den son dakika uyarısı!Meteoroloji, Marmara, İç Ege, Göller Bölgesi, Batı Karadeniz, Orta ve Doğu Karadeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu ve Doğu Anadolu'da yer yer sis ve pus hadisesi ile birlikte gece saatlerinde Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusunda buzlanma ve don olayı beklendiğini duyurarak vatandaşı yaşanabilecek olumsuzluklara karşı uyarıda bulundu.
31.10.2018Gündem
Meteoroloji yağış için uyardı
Meteoroloji yağış için uyardıMeteoroloji, Marmara'nın doğusu ve Doğu Karadeniz kıyıları için yağış uyarısında bulundu. Öte yandan Doğu ve Güneydoğu Anadolu'nun batısında toz taşınımı bekleniyor.
15.10.2018Gündem
İstanbul'da şiddetli yağış!  Elmalı Deresi taştı
İstanbul'da şiddetli yağış! Elmalı Deresi taştıBeykoz'da şiddetli yağış nedeniyle su baskınları meydana geldi, Elmalı Deresi taştı. Yağış sırasında bir binanın çatısına yıldırım düştü. 2 ev sular altında kaldı. Evde kalanlar tavanı kırarak çatıdan çıktı. Meteoroloji Marmara Bölgesi için sağanak yağış uyarısında bulunuyor.
30.09.2018Yaşam
Son dakika... Meteoroloji'den peş peşe açıklama! Yağışlar...
Son dakika... Meteoroloji'den peş peşe açıklama! Yağışlar...Meteoroloji'den son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Bu sabah yapılan açıklamada sıcaklıkların düşeceği belirtilirken, Marmara, Ege ve İç Anadolu bölgelerinde fırtına, Orta ve Doğu Karadeniz'in kıyı kesimlerinde ise kuvvetli sağanak beklendiği duyurulmuştu. Yapılan uyarıların ardından sağanak yağış İstanbul'u etkisi altına aldı. Sağanak yağmurun ve kuvvetli rüzgarın etkili olduğu Marmara'da deniz ulaşımında da iptaller oldu. Öte yandan Meteoroloji tarafından yapılan açıklamada yağışların perşembe akşamı yurdu terk edeceği belirtildi.
26.09.2018Gündem
Son dakika: Marmara'da bugün hava...
Son dakika: Marmara'da bugün hava...Meteoroloji Marmara Bölgesi genelinde havanın az bulutlu ve açık olacağını duyurdu.
4.09.2018Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Meteoroloji Marmara ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki meteoroloji marmara haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.