İşte Bu Benim Masalım dizisi başlıyor! Aleyna Tilki ve Cemal Can Canseven başrolde!
İşte Bu Benim Masalım dizisi başlıyor! Aleyna Tilki ve Cemal Can Canseven başrolde!Son yılların en çok sevilen iki ismi Aleyna Tilki ve Cemal Can Canseven İşte Bu Benim Masalım dizisiyle ekranlara gelecek. Müzikal kategorisinde yer alan gençlik dizisi İşte Bu Benim Masalım'da Aleyna Tilki ve Cemal Can Canseven duygularını, hayallerini ve başarı öykülerini anlatacak. Peki, İşte Bu Benim Masalım dizisi konusu ne? İşte Bu Benim Masalım dizisi oyuncuları kim? İşte Bu Benim Masalım dizisi oyuncu kadrosu!
6.01.2021Gündem
Yarışmacı titreye titreye stüdyoyu terketti!
Yarışmacı titreye titreye stüdyoyu terketti!İşte Benim Stilim yarışmacısı Merve Sevin hasta olduğu halde podyuma çıktı.Ama fazla dayanamayarak yorumlardan sonra titreyerek stüdyodan çıkmak zorunda kaldı.
21.01.2022Magazin
Kerimcan Durmaz'ı ağlatan kombin
Kerimcan Durmaz'ı ağlatan kombinKemal Doğulu, Merve'ye "anlat ne kafası yaşıyorsun" deyince Merve kombinini nasıl yaptığını anlattı. Kemal Doğulu ise yarışmacıların Merve'ye yapmak istediğini yaptı ve Merve'yi sarmaya başladı. Jüri Merve'nin kombininden çok etkilenirken Kerimcan Durmaz gözlerinin dolduğunu söyledi.
21.01.2022Magazin