Melih  Bulu

Melih Bulu

Son dakika Melih Bulu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Melih Bulu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Melih Bulu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Melih Bulu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan melih bulu gelişmeleri de dahil olmak üzere 34 melih bulu haberi bulunmuştur. Tüm melih bulu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Eğitimci Nazmi Arıkan cinayeti! İşte katilin kaçış rotası...
Eğitimci Nazmi Arıkan cinayeti! İşte katilin kaçış rotası... Gelibolu'da eğitimci Nazmi Arıkan ile şoförü Şerif Eker’in öldürülmesiyle ilgili detaylar gün yüzüne çıkmaya başladı.
16.07.2022 Gündem
Prof. Dr. Mehmet Naci İnci kimdir? Boğaziçi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Naci İnci'nin biyografisi
Prof. Dr. Mehmet Naci İnci kimdir? Boğaziçi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Naci İnci'nin biyografisi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Boğaziçi ve Marmara üniversitelerine yaptığı rektör atamalarına ilişkin kararlar Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre, Boğaziçi Üniversitesi Rektörlüğüne Prof. Dr. Mehmet Naci İnci, Marmara Üniversitesi Rektörlüğüne ise Prof. Dr. Mustafa Kurt atandı. Söz konusu atamalar, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu'nun 13'üncü ve 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2'nci, 3'üncü ve 7'nci maddeleri gereğince gerçekleştirildi. Prof. Dr. Mehmet Naci İnci'nin Boğaziçi Üniversitesi Rektörü olarak atanmasının ardından pek çok kişi de kariyeri ve biyografisini araştırıyor. Peki, Prof. Dr. Mehmet Naci İnci kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte Prof. Dr. Mehmet Naci İnci'nin hayatı...
21.08.2021 Gündem
Boğaziçi ve Marmara üniversitelerine yeni rektör atandı!
Boğaziçi ve Marmara üniversitelerine yeni rektör atandı! Boğaziçi Üniversitesi Rektörlüğüne Prof. Dr. Mehmet Naci İnci, Marmara Üniversitesi Rektörlüğüne de Prof. Dr. Mustafa Kurt atandı.
21.08.2021 Gündem
Deniz Baykal sessizliğini bozdu! Zülfü Livaneli...
Deniz Baykal sessizliğini bozdu! Zülfü Livaneli... CHP eski Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal, sessizliğini bozdu. Zülfü Livaneli'nin kendisine yönelik suçlamaları hakkında konuşan Baykal, "Kendime diyorum ki 'Deniz iyi ki Zülfü’ye cevap vermedin" ifadelerini kullandı.
27.07.2021 Siyaset
Boğaziçi Üniversitesi Rektörü Melih Bulu neden görevden alındı?
Boğaziçi Üniversitesi Rektörü Melih Bulu neden görevden alındı? Herkes bunun nedenini merak ediyor. Boğaziçi Üniversitesi Rektörü Melih Bulu neden görevden alındı? Melih Bulu, Boğaziçi’ne atandığı zaman öğrenci ve akademisyenlerin kendisine karşı başlattığı eylem için “6 ay dayanamazlar” demişti.
16.07.2021 Gündem
Boğaziçi Üniversitesi Rektörü olarak görevlendirilen Prof Dr. Naci İnci kimdir?
Boğaziçi Üniversitesi Rektörü olarak görevlendirilen Prof Dr. Naci İnci kimdir? Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Boğaziçi Rektörlüğü’ne Boğaziçi Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Naci İnci’yi görevlendirdiği bildirildi. Peki, Boğaziçi Üniversitesi Rektörü Prof Dr. Naci İnci kimdir? Prof. Dr. Mehmet Naci İnci kaç yaşında ve nereli?
15.07.2021 Gündem
Prof. Dr. Melih Bulu kimdir? Boğaziçi Üniversitesi Rektörlüğü'ne kim getirildi?
Prof. Dr. Melih Bulu kimdir? Boğaziçi Üniversitesi Rektörlüğü'ne kim getirildi? Atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı. Atama kararlarına göre, Boğaziçi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Melih Bulu görevinden alındı. Peki, Prof. Dr. Melih Bulu kimdir? Melih Bulu görevden neden alındı? Boğaziçi Üniversitesi Rektörlüğü'ne kim getirildi? İşte detaylar...
15.07.2021 Gündem
Boğaziçi Üniversitesi Rektörü Melih Bulu görevden alındı
Boğaziçi Üniversitesi Rektörü Melih Bulu görevden alındı Boğaziçi Üniversitesi Rektörü Melih Bulu, Resmi Gazete'de yayımlanan karar ile görevden alındı.
15.07.2021 Gündem
Erdoğan'dan Kaftancıoğlu'na 500 bin liralık tazminat davası
Erdoğan'dan Kaftancıoğlu'na 500 bin liralık tazminat davası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kendisi hakkında yaptığı basın açıklamasıyla hakaret ettiği gerekçesiyle CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu hakkında 500 bin TL'lik tazminat davası açtı.
27.05.2021 Siyaset
Bakan Karaismailoğlu açıkladı! 395 milyar dolar...
Bakan Karaismailoğlu açıkladı! 395 milyar dolar... Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Boğaziçi Üniversitesi ile bakanlığı arasındaki Akıllı Ulaşım Sistemleri alanında iş birliği protokolü imza töreninde yaptığı konuşmada "2021 yılı bütçesi içinde yüzde 31'lik bir orana sahip olan Ulaştırma ve Altyapı yatırımlarımız, yaptığımız ve devam eden projelerimizle birlikte toplam 1 trilyon 555 milyar TL'ye ulaşacak" dedi.
26.04.2021 Ekonomi
Boğaziçi Üniversitesi’nin yeni rektör yardımcıları kimler oldu?
Boğaziçi Üniversitesi’nin yeni rektör yardımcıları kimler oldu? Prof. Dr. Metin Bulu’nun Boğaziçi Üniversitesi’nin yeni Rektörü olmasının ardından, Rektör Yardımcılığı görevine Prof. Dr. Gürkan Kumbaroğlu ile Prof. Dr. Mehmet Naci İnci atandı. Peki, Prof. Dr. Gürkan Kumbaroğlu kimdir? İşte Prof. Dr. Gürkan Kumbaroğlu kariyeri...
8.02.2021 Gündem
Flaş Boğaziçi Üniversitesi kararı! Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı
Flaş Boğaziçi Üniversitesi kararı! Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzalı Resmi Gazete’nin bugünkü sayısı yayımlandı. Önemli karara göre; Boğaziçi Üniversitesi’nde Hukuk Fakültesi ve İletişim Fakültesi açıldı.
5.02.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ABD ve AB'ye sert tepki: Demokrasi adına hiç utanç duymuyor musunuz?
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ABD ve AB'ye sert tepki: Demokrasi adına hiç utanç duymuyor musunuz? Cumhurbaşkanı Recep tayyip Erdoğan cuma namazı çıkışında gazetecilerin sorularını yanıtladı. Erdoğan, "Olayların öğrencilerle ilgisi yok, işin başını muhalefet çekiyor. Amerika veya Avrupa Birliği ne diyor: Biz Boğaziçi Üniversitesi'nde olanları kınıyoruz. Seçim öncesinde Amerika'daki olaylardan demokrasi adına hiç utanç duymuyor musunuz?" dedi.
5.02.2021 Siyaset
Bahçeli Boğaziçi Üniversitesi'ndeki eylemleri  eleştirdi: Sayın Rektör asla istifa etmemelidir
Bahçeli Boğaziçi Üniversitesi'ndeki eylemleri eleştirdi: Sayın Rektör asla istifa etmemelidir MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Boğaziçi Üniversitesi'nde Türkiye'nin sinir uçlarıyla oynanıyor. Bununla birlikte sabır ve tahammül kapasitesi test ediliyor." ifadelerini kullandı.
3.02.2021 Siyaset
Boğaziçi Üniversitesi Rektörü Melih Bulu'dan açıklama!
Boğaziçi Üniversitesi Rektörü Melih Bulu'dan açıklama! Boğaziçi Üniversitesi Rektörü Melih Bulu'dan açıklama!
3.02.2021 Haber
Boğaziçi Üniversitesi Rektörü Melih Bulu'dan açıklama
Boğaziçi Üniversitesi Rektörü Melih Bulu'dan açıklama Boğaziçi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bulu, "Boğaziçi Üniversitesi bugün de çok iyi bir yerdedir ama gerçekten dünyanın ilk 100 üniversitesi arasına sokma hedefim var. Ben bunu yapabileceğime inanıyorum 4 sene içinde. O yüzden de asla istifayı düşünmüyorum. Boğaziçi'ni de ilk 100'e sokmak için elimden geleni yapacağım." dedi.
3.02.2021 Gündem
Bakan Varank: 'Boğaziçi'nden yeni bir Gezi çıkarmak isteyenlerin tuzağına gençleri düşürmeyiz'
Bakan Varank: 'Boğaziçi'nden yeni bir Gezi çıkarmak isteyenlerin tuzağına gençleri düşürmeyiz' Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, "Boğaziçi'nden yeni bir Gezi çıkarmak isteyenlerin tuzağına gençlerimizi düşürmeyiz. Üniversiteler ideolojik kavgaların arenası değil, bilimin ve araştırmanın merkezleridir" dedi.
3.02.2021 Gündem
Meral Akşener gazetecilerin sorularını yanıtladı
Meral Akşener gazetecilerin sorularını yanıtladı İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Avcılar ve Beylikdüzü'nde esnaf ziyaretleri yaptı, gazetecilerin sorularını yanıtladı.
12.01.2021 Siyaset
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın'dan CNN TÜRK'te flaş açıklamalar
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın'dan CNN TÜRK'te flaş açıklamalar Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, dış siyasetteki mücadele alanlarından iç politikadaki sıcak tartışmalara, gündeme ilişkin merak edilen başlıkları CNN TÜRK'te Ne Oluyor programında değerlendirdi.
10.01.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ABD Kongresi'ndeki 4 saat işgal ile ilgili flaş sözler
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ABD Kongresi'ndeki 4 saat işgal ile ilgili flaş sözler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan cuma namazı çıkışında gazetecilerin sorularını yanıtladı. Erdoğan ABD'de yaşanan olaylara ilişkin olarak, "ABD tarihinde olmamış bir vakayla karşı karşıya kaldıklarını görüyoruz. Lafa geldiği zaman demokrasinin beşiği diye ifade edilen ABD'deki bu süreç gerçekten tüm insanlığı şok etmiştir." dedi.
8.01.2021 Siyaset
CHP'li İnce'den Boğaziçi açıklaması! 'Provokatörlere...'
CHP'li İnce'den Boğaziçi açıklaması! 'Provokatörlere...' CHPli Muharem İnce, kendisine destek veren vekillere baskı uygulandığını ve parti içinde ötekileştirildiğini söyledi. İnce, Prof. Dr. Melih Bulunun Boğaziçi Üniversitesi Rektörlüğüne getirilmesiyle başlayan protestolara katılan öğrencilere de öğretmen ağabeyleri olarak tavsiylerde bulundu. Muharrem İnce, "Öğrencilere sağduyulu bir şekilde, yasalara uyarak protesto hakkını kullanmalarını, içlerindeki provokatörlere dikkat etmelerini tavsiye ederim" dedi.
8.01.2021 Siyaset
Prof. Dr. Melih Bulu: 8 sene öğrenciydim, Boğaziçi kültürünü biliyorum
Prof. Dr. Melih Bulu: 8 sene öğrenciydim, Boğaziçi kültürünü biliyorum Boğaziçi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Melih Bulu, Hürriyet Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan'ın CNN Türk'te yayınlanan Tarafsız Bölge programına katıldı. Prof. Dr. Bulu, kendisine yönelik itirazlara ilişkin değerlendirmelerde bulundu. "Boğaziçi kültürünü biliyorum" diyen Prof. Dr. Melih Bulu, "1992 yılında yüksek lisansla başladım. Bir süre özel sektörde çalıştıktan sonra doktora için döndüm. Yaklaşık 8 sene Boğaziçi'nde öğrencilik yaptım. Tanıdıklarım, hocalar, öğretim görevlileri var. Çok iyi tanırlar beni. Ders verme sürecim de oldu burada." ifadelerini kullandı.
6.01.2021 Gündem
Boğaziçi'ndeki olaylarla ilgili sıcak gelişme! Terör bağlantıları ortaya çıktı
Boğaziçi'ndeki olaylarla ilgili sıcak gelişme! Terör bağlantıları ortaya çıktı Boğaziçi Üniversitesi'nde rektör ataması gerekçe gösterilerek yapılan protesto gösterilerini provoke edenlere yönelik yapılan operasyonda gözaltına alınan 36 kişi arasında, terör örgütleri PKK/KCK, MLKP, DSİH, DEVPAR, THKPC ve TKP/ML içinde faaliyet yürüten şüphelilerin olduğu belirtildi.
6.01.2021 Gündem
Boğaziçi Üniversitesi'ndeki olaylara ilişkin operasyon: Gözaltılar var
Boğaziçi Üniversitesi'ndeki olaylara ilişkin operasyon: Gözaltılar var Boğaziçi Üniversitesi öğrencileri atanan yeni rektörü protesto etmek için eylemlerine devam ederken, "2911 sayılı Kanun'a muhalefet" ve "görevli memura mukavemet" suçlarını işledikleri tespit edilen şüphelilere yönelik eş zamanlı operasyon yapıldı. Çok sayıda kişi gözaltına alındı.
6.01.2021 Gündem
Boğaziçi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Melih Bulu eleştirilere yanıt verdi
Boğaziçi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Melih Bulu eleştirilere yanıt verdi Boğaziçi Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Melih Bulu, "Boğaziçi bizim göz bebeğimiz. Türkiye'nin en elit, en üst seviye kurumlarından birisi. Bir araştırma üniversitesi ve Türkiye'de en fazla bilime katkı sunan üniversite. Biz de dünyadaki ilk on lider ülkeden biri haline geleceksek Boğaziçi buranın olmazsa olmazı. O yüzden ona gözümüzün bebeği gibi bakmamız lazım." diyerek eleştirilere yanıt verdi.
5.01.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Melih Bulu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki melih bulu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.