Manuel Pellegrini

Manuel Pellegrini

Son dakika Manuel Pellegrini haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Manuel Pellegrini ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Manuel Pellegrini haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Manuel Pellegrini

haberleri sayfasında son dakika yaşanan manuel pellegrini gelişmeleri de dahil olmak üzere 150 manuel pellegrini haberi bulunmuştur. Tüm manuel pellegrini haberleri aşağıda listelenmiştir.
Günün En Çok Oynanan Maçları
Günün En Çok Oynanan Maçları Misli.com’da günün iddaa programı içerisinde en çok oynanan bahisleri ve Misli.com yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik.
10.05.2021 İddaa
Fenerbahçe Erol Bulut'la resmen anlaşma sağladı
Fenerbahçe Erol Bulut'la resmen anlaşma sağladı Son dakika haberine göre, Fenerbahçe, teknik direktör konusunda kararını verdi ve Alanyaspor’dan da izin alarak Erol Bulut’la resmen anlaşma sağladı. Karar aşamasında Emre Belözoğlu’nun kilit rol oynadığı ve Bulut’la 2+1 yıllık sözleşme imzalanacağı öğrenildi
6.07.2020 Fenerbahçe
Medel 7 milyon euroya yolcu!
Medel 7 milyon euroya yolcu! Beşiktaş'ta Medel kararı verildi. Siyah-beyazlılar, West Ham United’ın radarındaki Şilili futbolcunun bonservis ücretini belirledi. Yönetim, 7 milyon euroluk (46 milyon TL) resmi teklif gelmesi halinde 31 yaşındaki ön liberoya gidiş izni verecek.
4.06.2019 Beşiktaş
Premier Lig ekibi kafayı Beşiktaş'a taktı!
Premier Lig ekibi kafayı Beşiktaş'a taktı! Ocak ayından beri Gary Medel’in peşinde olan West Ham United, sezon sonu için Şilili orta saha oyuncusunun menajeriyle büyük ölçüde anlaştı, iş artık imzaya kaldı. Ancak İngiliz ekibinin tek hedefi 32 yaşındaki Medel değil. West Ham, Beşiktaş'ta Fikret Orman’ın 20 milyon Euro değer biçtiği genç Dorukhan için de teklif hazırlığında...
4.04.2019 Beşiktaş
İşte Medel'in yeni adresi!
İşte Medel'in yeni adresi! Ocak ayında Gary Medel için girişimlerde bulunan West Ham United, Şilili orta saha oyuncusundan vazgeçmiyor.
19.02.2019 Beşiktaş
'Medel için bir kez daha girişimde bulunacağız'
'Medel için bir kez daha girişimde bulunacağız' Beşiktaş'ın Şilili yıldızı Gary Medel'in adı uzun bir süredir İngiltere Premier Ligi ekiplerinden West Ham United ile anılıyordu.
17.02.2019 Futbol
Beşiktaş'ta Medel tehlikesi! Bedava...
Beşiktaş'ta Medel tehlikesi! Bedava... Beşiktaş yönetimi, Çin'den teklif alan Şilili oyuncunun sezon sonunda bedelsiz ayrılmasını önlemeye çalışıyor.
14.02.2019 Beşiktaş
Pellegrini: “Chicarito, Beşiktaş’a gidecek mi göreceğiz”
Pellegrini: “Chicarito, Beşiktaş’a gidecek mi göreceğiz” West Ham Teknik Direktörü Manuel Pellegrini adı Beşiktaş’la anılan Javier ‘Chicarito’ Hernandez hakkında konuştu. Meksikalı golcünün Beşiktaş’a gidip gitmeyeceği ile ilgili sorulan soruya, “Göreceğiz” diye cevap verdi.
23.11.2018 Futbol
Samir Nasri İngilizleri de çıldırttı
Samir Nasri İngilizleri de çıldırttı Antalyaspor'a Ali Şafak Öztürk döneminde transfer edilen ve yıllık 7 milyon euroluk kazancıyla sadece Türkiye'nin değil, dünyanın da ilgisini çeken Samir Nasri İngiltere'ye geri dönmek istiyor ancak talepleri yine dudak uçuklatıyor.
13.11.2018 İngiltere
Chicharito'nun Beşiktaş'a transferi son onaya kaldı!
Chicharito'nun Beşiktaş'a transferi son onaya kaldı! Forvet konusunda sıkıntı yaşayan ve ligde de kötü sonuçlar alan Beşiktaş’ta gündeme gelen Javier Hernandez konusunda gelişmeler dikkat çekti. West Ham United Menajeri Manuel Pellegrini’nin Meksikalı golcü konusunda henüz karar vermediği, son sözü kendisinin söyleyeceği belirtildi.
12.11.2018 Beşiktaş
Mourinho çıldırdı: "Bana saygı gösterin"
Mourinho çıldırdı: "Bana saygı gösterin" Manchester United'ın evinde Tottenham'a 3-0 mağlup olduğu karşılaşmanın ardından Jose Mourinho basın toplantısında ilginç açıklamalar yaptı.
28.08.2018 İngiltere
Wilshere'den Fenerbahçe'ye şok haber!
Wilshere'den Fenerbahçe'ye şok haber! Fenerbahçe’nin büyük hedefi Jack Wilshere’de beklenmedik bir sürpriz ortaya çıktı. 26 yaşındaki futbolcunun ve ailesinin Londra’dan ayrılmak istemedikleri vurgulandı.
5.07.2018 Fenerbahçe
West Ham'da Manuel Pellegrini dönemi
West Ham'da Manuel Pellegrini dönemi Şilili dünaca ünlü teknik adam Manuel Pellegrini, David Moyes'u gönderen West Ham United'la anlaşma sağladı.
22.05.2018 İngiltere
Fernando "Hayalini kurduğum noktaya geldim"
Fernando "Hayalini kurduğum noktaya geldim" Galatasaray'ın 2017-2018 sezonunda kadroya kattığı önemli isimlerden Fernando Reges, Galatasaray Dergisi'nin 170. sayısına konuk oldu. Samimi açıklamalarda bulunan Fernando "Hayalini kurduğum noktaya geldim" dedi.
4.10.2017 Galatasaray
Guardiola'dan Galatasaray'a engel
Guardiola'dan Galatasaray'a engel Real Madrid‘de gözden düşen ve sezon sonu takımdan ayrılmasına kesin gözle bakılan Portekizli defans oyuncusu Pepe için flaş bir gelişme yaşandı.
6.04.2017 Galatasaray
Ersan Gülüm'ün yeni hocası belli oldu
Ersan Gülüm'ün yeni hocası belli oldu Manuel Pellegrini, Ersan Gülüm'ün de formasını giydiği Hebei China Fortuna'nın başına geçti.
27.08.2016 Futbol
Pereira'nın yerine kim gelecek?
Pereira'nın yerine kim gelecek? Fenerbahçe yönetiminin niyeti, Kocaman'ı geri getirmek. Favori Roberto Carlos! Plaseler Hiddink, Pellegrini, Ümit Özat, Şenol Çorlu... Sürpriz ise Yılmaz Vural
24.09.2021 Fenerbahçe
En güçlü aday Schaaf
En güçlü aday Schaaf Vitor Pereira’nın yerine birini arayan Fenerbahçe, listenin ilk sırasına tecrübeli Alman hocayı yazdı!
24.09.2021 Fenerbahçe
Pellegrini için gözler UEFA’da!
Pellegrini için gözler UEFA’da! Fenerbahçe'de Vitor Pereira ile yolların ayrılmasının ardından takımın başına Şilili kurt hoca Manuel Pellegrini'nin geçmesi bekleniyor.
11.08.2016 Fenerbahçe
F.Bahçe'ye kötü haber! Pellegrini...
F.Bahçe'ye kötü haber! Pellegrini... Fenerbahçe'nin Vitor Pereira'nın yerine getirmek istediği 1 numaralı isim olarak öne sürülen Manuel Pellegrini'nin Villarreal'i yeni hocası olabileceği iddia edildi.
24.09.2021 Fenerbahçe
'Hedefimiz ligde kalmak'
'Hedefimiz ligde kalmak' İngiltere Premier Lig’in son şampiyonu Leicester City’nin İtalyan teknik direktörü Claudio Ranieri, geçen yılı şampiyon tamamlamalarına karşın yeni sezondaki hedeflerinin kümede kalmak olduğunu söyledi.
18.07.2016 İngiltere
Rusya'da Manuel Pellegrini sesleri
Rusya'da Manuel Pellegrini sesleri Manchester City ile yollarını ayıran teknik direktör Manuel Pellegrini'nin, Rusya Milli Takımı'nın başına geçebileceği iddia edildi
23.09.2021 Futbol
City yerini garantiledi! Mucize olmazsa...
City yerini garantiledi! Mucize olmazsa... Premier Lig'in son haftasında Manchester City, Swansea deplasmanından 1-1'lik beraberlikle ayrıldı.
15.05.2016 Futbol
Menajeri açıkladı! Yıldız oyuncu artık...
Menajeri açıkladı! Yıldız oyuncu artık... Manchester City’nin tecrübeli defans oyuncusu Pablo Zabaleta’nın menajeri Federico Pastorello, oyuncunun geleceği hakkında açıklamalarda bulundu.
6.05.2016 İtalya
F.Bahçe'de için Pellegrini iddiası!
F.Bahçe'de için Pellegrini iddiası! Ünlü spor yorumcusu Metin Tekin, Fenerbahçe’nin Şili’li teknik adam Manuel Pellegrini ile ilgilendiğini iddia etti.
2.05.2016 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Manuel Pellegrini ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki manuel pellegrini haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.