Ticaret Bakan Yardımcısı Gürcan: Fahiş fiyat ve etiket denetimlerimizi titizlikle sürdürmeye devam edeceğiz
Ticaret Bakan Yardımcısı Gürcan: Fahiş fiyat ve etiket denetimlerimizi titizlikle sürdürmeye devam edeceğizTicaret Bakan Yardımcısı Mahmut Gürcan, Avrupa’dan Türkiye’ye gelen gurbetçi vatandaşların Edirne’deki bir dinleme tesisinden yaptığı alışverişte, aldığı ürünün 3 katına satıldığı yönündeki sosyal paylaşımlar üzerine dinlenme tesisinde 14 ürün hakkında tutanak düzenlenerek 7 günlük savunma süresi verildiğini açıkladı.
14.08.2024Ekonomi
Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Gürcan: Enflasyonu kalıcı olarak düşürmekte kararlıyız
Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Gürcan: Enflasyonu kalıcı olarak düşürmekte kararlıyızAK Parti İstanbul İl Başkanlığı koordinasyonunda düzenlenen Ekonomi Buluşmaları programında konuşan Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Mahmut Gürcan, enflasyonun tüm dünyanın sorunu olduğunu söyleyerek enflasyonu kalıcı olarak düşürmekte kararlı olduklarını vurguladı. Bu yıl turizm gelirlerinde artış beklediklerini belirten Gürcan, 20 milyon ton buğday rekoltesi beklediklerini ve kıtlık olmayacağını vurguladı. Gürcan, "Şu anda tüm dünyanın gözü Türkiyede. Türkiyeden ithalat yapmak için tüm dünya sanayicilerimizin kapsını aşındırıyor. Bunu gayet iyi biliyoruz" dedi.
6.06.2022Ekonomi
Mahmut Gürcan kimdir? Hazine ve Maliye Bakan Yardımcılısı Mahmut Gürcan hakkında merak edilenler…
Mahmut Gürcan kimdir? Hazine ve Maliye Bakan Yardımcılısı Mahmut Gürcan hakkında merak edilenler…Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı Atama Kararıyla Hazine ve Maliye Bakan Yardımcılığına Mahmut Gürcan ve Yunus Elitaş atandı. Peki, Mahmut Gürcan kimdir?
16.12.2021Gündem