Lüks Villa

Lüks Villa

Son dakika lüks villa haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan lüks villa ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını lüks villa haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Lüks Villa

haberleri sayfasında son dakika yaşanan lüks villa gelişmeleri de dahil olmak üzere 581 lüks villa haberi bulunmuştur. Tüm lüks villa haberleri aşağıda listelenmiştir.
Lüks villalara kaçak kat yapılmış: 350 metrekarelik kullanım alanını kaçak yapılarla 580 metrekare çıktı
Lüks villalara kaçak kat yapılmış: 350 metrekarelik kullanım alanını kaçak yapılarla 580 metrekare çıktı Büyükçekmece’de bulunan ultra lüks Toskana villasında kaçak kat ve oturma alanı yapan inşaat mühendisi, KDM Kentsel Dönüşüm Merkezi ve Öz Anadolu Yapı Denetim sahibi İsmet Ertekin’in villası için yıkım kararı verildi. Yaklaşık 230 metrekare kaçak alan inşa edilmiş villanın son hali havadan çekilen görüntülere yansıdı.
28.06.2024 Gündem
Kiracılardan şaşırtan talep! Evden çıkmak için 100 bin dolar
Kiracılardan şaşırtan talep! Evden çıkmak için 100 bin dolar Kiralardaki fahiş artış nedenyile mağdur pek çok kiracı bulunuyor. Yüzde 25'lik artış sınırına uymayan ev sahipleri nedeni ile kiralık ev arayışında olan kişi sayısı her geçen gün artarken, evini satmak isteyen mülk sahiplerinin yaşadığı mağduriyet de ortaya çıktı.
27.03.2023 Ekonomi
Ara zam kararı! Yüzde 145’e ulaştı, itiraz hakkı var
Ara zam kararı! Yüzde 145’e ulaştı, itiraz hakkı var Satılık ve kiralık ev fiyatlarındaki fahiş artış hem kiracıları hem de ev sahibi olamak isteyen vatandaşları olumsuz etkiledi. Pek çok kişi ev hayalini ertelerken, bütçelerine uygun konut bulmakta zorlanan kiracılar da mağdur oldu. Uzun süredir gündemde yer alan gayrimenkul fiyatlarındaki artışın ardından bir zam haberi daha geldi. Ara zam kararı verildi. Sitede oturan milyonlarca vatandaşı yakından ilgilendiriyor. Aidatlara ilk kez ara zam yapıldı. Ancak site sakinlerinin itiraz hakkı bulunuyor.
28.08.2022 Gündem
Geceliği 300 dolar! 'Fiyatlarımız uygun'
Geceliği 300 dolar! 'Fiyatlarımız uygun' Trabzon'un Çaykara ilçesindeki Uzungöl, yaz sezonunda yerli turistlerin yanı sıra charter uçak seferleriyle Orta Doğu ve Körfez ülkelerinden gelenleri ağırlıyor. Otel ve pansiyonların tam kapasiteye ulaştığı turizm merkezinde yoğun rağbet gören ahşap bungalov evlerin geceliği 300 doları aştı. Uzungöl Turizm Derneği yöneticisi Mustafa Akyüz, "Genelde Körfez ülkelerinden çok fazla rağbet olduğu için biz de konaklama ücretlerini dolar üzerinden yaptık. Diğer tatil yerlerine bakıldığı zaman fiyatlarımız uygun" dedi.
22.07.2022 Ekonomi
Türkiye'nin cennet bölgesinde yabancı turist akın etti! Yerli turist neredeyse yok! Günlüğü 300 dolar
Türkiye'nin cennet bölgesinde yabancı turist akın etti! Yerli turist neredeyse yok! Günlüğü 300 dolar Trabzon'un Çaykara ilçesindeki Uzungöl, yaz sezonunda yerli turistlerin yanı sıra charter uçak seferleriyle Orta Doğu ve Körfez ülkelerinden gelenleri ağırlıyor. Otel ve pansiyonların tam kapasiteye ulaştığı turizm merkezinde yoğun rağbet gören ahşap bungalov evlerin geceliği 300 doları aştı. Uzungöl Turizm Derneği yöneticisi Mustafa Akyüz, "Genelde Körfez ülkelerinden çok fazla rağbet olduğu için biz de konaklama ücretlerini dolar üzerinden yaptık. Diğer tatil yerlerine bakıldığı zaman fiyatlarımız uygun" dedi.
22.07.2022 Ekonomi
Haftalık kirası 100 bin lira! Bayram yoğunluğu başladı, doluluk yüzde 90'a ulaştı
Haftalık kirası 100 bin lira! Bayram yoğunluğu başladı, doluluk yüzde 90'a ulaştı Yaklaşan Ramazan Bayramı tatili için haftalığı 10 bin ile 110 bin lira arasında değişen lüks villalar, büyük ilgi görüyor. Günler öncesinden yüzde 90'ı dolan villalar, pandemi döneminde de izole tatili tercih edenlerden rağbet görmüştü.
25.04.2022 Ekonomi
Bayram öncesi talep patladı! En ucuzu 10 bin lira...
Bayram öncesi talep patladı! En ucuzu 10 bin lira... Yaklaşan Ramazan Bayramı tatili için haftalığı 10 bin ile 110 bin lira arasında değişen lüks villalar, büyük ilgi görüyor. Günler öncesinden yüzde 90'ı dolan villalar, pandemi döneminde de izole tatili tercih edenlerden rağbet görmüştü.
25.04.2022 Yaşam
Kira fiyatları uçuşa geçti! 30 bin liraya yükseldi
Kira fiyatları uçuşa geçti! 30 bin liraya yükseldi Yazlık kiralamak isteyen milyonları ilgilendiriyor. Fiyatlar uçuşa geçti. Yazlık ev kiralamak isteyenler arayışta. Ancak talep edilen abartılı rakamlar dikkat çekiyor. Spekülasyonlarla Bodrum’da ortalama konut kirası 30 bin liraya, lüks sitelerde 100 bin Euro ila 250 bin Euro’ya fırladı. Milas’ta ortalama kira 16 bin 500, Marmaris’te 10 bin, Fethiye’de ise 6 bin lira olarak gözlemleniyor. Çeşme ve Alaçatı’da aylık daire kiraları 6-7 bin liradan başlarken, villalarda 150 bin liraya kadar çıkıyor. Kiraların fahiş arttığı Antalya Kemer’de ortalama kira 13 bin lirayı, Alanya’da 8 bin 500 lirayı buluyor. Kaş’ta gecelik villa kirası için 4 bin lirayı gözden çıkarmak gerekirken, Ayvalık’ta villa kiralamanın aylık bedeli 20 bin liradan başlıyor.
14.04.2022 Ekonomi
Avukat şüphelendi, 'lüks villa' dolandırıcısı yakalandı
Avukat şüphelendi, 'lüks villa' dolandırıcısı yakalandı Ankara'nın Çankaya ilçesinde bulunan lüks villasını satmak için anlaştığı kişinin hareketlerinden şüphelenen avukat Nuran Özdemir'in ihbarı üzerine, 'dolandırıcılık' suçundan kesinleşmiş hapis cezası ve 6 yıldır 42 ayrı dosyada araması bulunan Erkan Gürsoy (47), polisin 15 günlük takibiyle yakalandı. Ağına düşürüp evlenme teklifini kabul eden kadınları, düğün hediyesi olarak lüks villa ya da daire alma vaadiyle dolandırdığı ileri sürülen şüpheli Erkan Gürsoy, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
19.12.2021 Gündem
Yangınlarda son durum! Yangını kim çıkardı, yangınları kim üstlendi? Yangınlar kontrol altına alındı mı, devam ediliyor mu, yangında kaç kişi öldü?
Yangınlarda son durum! Yangını kim çıkardı, yangınları kim üstlendi? Yangınlar kontrol altına alındı mı, devam ediliyor mu, yangında kaç kişi öldü? Antalya’nın Manavgat ilçesinde başlayan orman yangını 5 gündür devam ediyor. Marmaris’teki yangın Hisarönü ve Orhaniye mahallesinde devam ederken, Muğla’da da 3 ayrı noktada söndürme çalışmaları sürerken can kaybı 8’e yükseldi. Tarım ve Orman Bakanlığı yangınlarda son durumu açıklarken, İzmir'de askeri kışla yakınındaki alanda yangın çıkarmaya çalışan 2 kişinin nöbetçilerin müdahalesi üzerine kaçtığını aktardı.
2.08.2021 Gündem
Tosuncuk'la ilgili flaş detay! Son ayını sokakta geçirdi, 10 milyon dolara...
Tosuncuk'la ilgili flaş detay! Son ayını sokakta geçirdi, 10 milyon dolara... Çiftlikbank vurguncusu Mehmet Aydın'la ilgili gelişme var. Türkiye'den kaçmadan önce topladığı paraların bir kısmı ile Uruguay'da inşaat şirketi satın aldığı ortaya çıktı ama Aydın'ın planlarını Uruguay polisi bozdu. Çünkü lüks yaşamı önce narkotik polisine, ardından da mali suçlara takıldı. Üzerine kayıtlı yaklaşık 10 milyon dolar değerindeki banka hesaplarına ve lüks araçlara Uruguay devleti el koydu.
17.07.2021 Gündem
Faizsiz konut şirketleri için flaş karar! Durduruldu
Faizsiz konut şirketleri için flaş karar! Durduruldu Faizsiz konut şirketleri için flaş karar! Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu’nun (BDDK) 2 Temmuz’da tasfiyesine karar verdiği 21 faizsiz konut şirketi için tasfiye komisyonu kuruldu. Tasfiye komisyonu tarafından şirketlerin masraf kalemlerinin tespiti işlemlerine başlandı. Süreç içerisinde, kullanılmayacak olan, örneğin lüks araç kiralama gibi dış hizmet alımları durduruldu.
13.07.2021 Ekonomi
Bülent Ersoy ekranlara dönüyor!
Bülent Ersoy ekranlara dönüyor! Ünlü şarkıcı Bülent Ersoy'un, yeni bir televizyon programıyla seyirci karşısına çıkmaya hazırlandığı iddia edildi.
11.04.2021 Magazin
Lüks villada böyle basıldılar! 39 kişi...
Lüks villada böyle basıldılar! 39 kişi... İzmir'in Narlıdere ilçesinde bir dönem konsolosluk binası olarak da kullanılan villaya düzenlenen baskında, kumar oynarken yakalanan 39 kişiye toplam 169 bin 610 lira ceza kesildi.
2.04.2021 Gündem
Beşiktaş Belediye eski Başkanı Hazinedar hakim karşısında
Beşiktaş Belediye eski Başkanı Hazinedar hakim karşısında Beşiktaş Belediyesi Meclis eski Üyesi Çetin Kırışgil ile birlikte görevdeyken haksız mal edindikleri ve mal bildiriminde bulanmadıkları iddiasıyla 5 yıla kadar hapis istemiyle yargılanan eski Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, "Tüm raporlar lehime. Ortada bir suç yok, ama dava var" dedi. Duruşmanın 25 Ekim'e ertelenmesi üzerine Hazinedar, "Ben mağdurum. Böyle yargılama olur mu? Bir senedir hakim bekliyoruz burada. Allah sizi de düşürsün inşallah buralara" diyerek hakime tepki gösterdi.
31.03.2021 Gündem
Ev alacak ya da kiralayacak herkesi ilgilendiriyor! Değişti, fiyatlar...
Ev alacak ya da kiralayacak herkesi ilgilendiriyor! Değişti, fiyatlar... Ev sahibi olmak isteyen ya da kiralık ev arayan herkesi ilgilendiriyor. Koronavirüs salgını ile birlikte tamamen değişti. Salgın neden ile insanların yaşam şekli değişirken yeni ihtiyaçlar da ortaya çıktı. Pandeminin etkisiyle yazlık evlere talep artınca fiyatlar da yükseldi. Öyle ki villa kiraları satılık daire fiyatlarını yakaladı. Bodrum’da lüks villaların aylık kirası 350 bin lirayı bulurken, sezonluk kiralama 100 bin lira ile 1 milyon arasında değişiyor. Alaçatı’da geçen yıl 200 bin liraya sezonluk kiralanan villa için bu yıl istenen rakam 300 bin TL.
21.03.2021 Ekonomi
Bülent Ersoy, Bodrum için servet ödedi!
Bülent Ersoy, Bodrum için servet ödedi! Usta sanatçı Bülent Ersoy, Bodrum'da yaşama kararı aldı. Ersoy, Ajda Pekkan ve Ebru Gündeş'in de evinin olduğu ünlülerin sitesinden 40 milyon TL'ye iki lüks villa satın aldı.
22.12.2020 Magazin
Bülent Ersoy, Bodrum'da süper lüks 2 villa satın aldı! Fiyatı...
Bülent Ersoy, Bodrum'da süper lüks 2 villa satın aldı! Fiyatı... Türk sanat müziğinin 'Divası' Bülent Ersoy, Muğla'nın Bodrum ilçesinden toplam 40 milyon liraya 2 süper lüks villa satın aldı. Ersoy, aldığı villaların tapu işlemleri için Bodrum'a geldi.
7.11.2020 Magazin
Çalışanları için kesenin ağzını açtı! Ünlü Uzman Sinan İslam Yılmaz çalışanları için lüks villa kiraladı!
Çalışanları için kesenin ağzını açtı! Ünlü Uzman Sinan İslam Yılmaz çalışanları için lüks villa kiraladı! Gün geçtikçe ünü artan, sosyal medyada da fenomen haline gelen ünlülerin güzellik koçu Sinan İslam Yılmaz, pandemi sürecinde tatile gidemeyen çalışanları için kesenin ağzını açtı.
10.09.2020 Ekonomi
Adnan Oktar ve kediciklerin kaçış anının görüntüleri ortaya çıktı
Adnan Oktar ve kediciklerin kaçış anının görüntüleri ortaya çıktı Suç örgütü lideri Adnan Oktar ve yanında bulunan kadınların, yakalanmadan hemen önce villadan çıkarak gizli bir geçitten kaçtıkları anlaşıldı. Kaçış anı görüntüleri de ortaya çıktı. Detayları CNN TÜRK İstihbarat Şefi Nihat Uludağ aktardı.
8.09.2020 Gündem
'Kopya site'yle villa vurgununun boyutu 100 milyon lira
'Kopya site'yle villa vurgununun boyutu 100 milyon lira Corona virüs döneminde izole tatil için villada konaklamak isteyenleri, internet sitelerini bire bir kopyalayıp pazarlayan dolandırıcıların, sadece Antalya'nın Kalkan bölgesindeki villa vurgununun 100 milyon lirayı bulduğu tahmin ediliyor. Kalkan'da villa kiralama işi yapan Ahmet Serter, kiraladığı villayı dolandırıcıların sitesinde görünce şaşkına döndü. Serter, dolandırıcıyla yaptığı telefon görüşmesini kaydetti.
14.08.2020 Gündem
Lüks villa kiralamak isteyen tatilcilere 'kopya site' şoku
Lüks villa kiralamak isteyen tatilcilere 'kopya site' şoku Pandemi sürecinde corona virüsten korunmak için izole tatil arayışına giren tatilciler, internet üzerinden kiralık villalara yönelirken, yüzlerce tatilci 'kopya tatil siteleri' nedeniyle dolandırıldı. Kilometrelerce öteden konaklayacağı villaya gelen tatilciler, ya o adreste villa olmadığını ya da aynı villanın birden çok kişiye aynı anda kiraya verildiğini öğrenince dolandırıldıklarını anladı.
11.08.2020 Yaşam
Soner Yalçın hakkında suç duyurusu!
Soner Yalçın hakkında suç duyurusu! Soner Yalçın İzmir'in dünyaca ünlü turistik ilçesi Çeşme'nin Ovacık mahallesindeki tarlaya lüks kaçak villa yaptırdı. Tarlanın doğal sit alanında olduğu ortaya çıktı. Kanunlara göre, izinsiz bir çivi dahi çakılması yasak olan 10 bin 440 metrekare sit alanındaki araziye yapılan kaçak villaya dönemin CHP'li Çeşme Belediyesi yıllarca göz yumdu, yıkım kararını dahi uygulatmadı.
19.06.2020 Gündem
FETÖ'cü Zekeriya Öz'ün kaldığı iddia edilen villa görüntülendi
FETÖ'cü Zekeriya Öz'ün kaldığı iddia edilen villa görüntülendi 15 Temmuz darbe girişiminin ardından Türkiye'den kaçan FETÖ'cü firari eski savcı Zekeriya Öz'ün Almanya'nın Speyer kentindeki Ren Nehri yanındaki kaldığı ileri sürülen lüks villa görüntülendi.
31.05.2020 Gündem
Can Dündar Bodrum'daki villasını satmaya çalışmış!
Can Dündar Bodrum'daki villasını satmaya çalışmış! MİT TIR’ları davası kapsamında hakkında kırmızı bültenle aranma kararı çıkarılan gazeteci-yazar Can Dündar’ın Muğla’nın Bodrum ilçesindeki villasını satıp parasını yurtdışına kaçırmak istediği ortaya çıktı.
11.05.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Lüks Villa ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki lüks villa haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.