Kuvvetli

Kuvvetli

Son dakika kuvvetli haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kuvvetli ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kuvvetli haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kuvvetli

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kuvvetli gelişmeleri de dahil olmak üzere 10.811 kuvvetli haberi bulunmuştur. Tüm kuvvetli haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sağanak yağışlar kuvvetli geliyor! Meteoroloji birçok ili sel, su baskını, yıldırım ve dolu yağışına karşı uyardı
Sağanak yağışlar kuvvetli geliyor! Meteoroloji birçok ili sel, su baskını, yıldırım ve dolu yağışına karşı uyardıSon dakika haberi Meteoroloji tarafından verildi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son tahminlere göre: Ülkemizin kuzey ve iç kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, Marmara'nın kuzey ve doğusu, İç Ege'nin kuzeyi, Isparta dışında Batı Akdeniz'in iç kesimleri ile Doğu Akdeniz, İç Anadolu'nun kuzey ve doğusu, Karadeniz, Doğu Anadolu’nun kuzey ve batısının yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, Marmara'nın kuzeyi, Doğu Akdeniz'in Toroslar kesimi, Batı Karadeniz kıyıları, Orta ve Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun kuzeyinde yerel kuvvetli olması bekleniyor.
7.09.2024Gündem
Son hava tahmni raporu Meteoroloji tarafından yayınlandı: Gök gürültülü sağanak yağışlar 26 ilde etkili olacak
Son hava tahmni raporu Meteoroloji tarafından yayınlandı: Gök gürültülü sağanak yağışlar 26 ilde etkili olacakSon dakika haberi; Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son tahminlere göre: Ülkemizin kuzey ve iç kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, Marmara’nın kuzey ve doğusu, Batı ve Doğu Karadeniz, Orta Karadeniz kıyıları, Doğu Anadolu’nun kuzey ve batısı, Osmaniye, Çankırı çevreleri, Hatay’ın kıyı, Ankara’nın kuzey kesimleri ile Doğu Akdeniz’in Toroslar kesiminin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, Gümüşhane, Bayburt, Erzincan, Erzurum, Kars ve Ardahan çevrelerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor. CNN TÜRK Meteoroloji Danışmanı Orhan Şen'den hafta sonu için uyarı geldi.
6.09.2024Gündem
Son hava tahmin raporu Meteoroloji tarafında açıklandı, 16 şehir için sağanak yağış uyarısı geldi
Son hava tahmin raporu Meteoroloji tarafında açıklandı, 16 şehir için sağanak yağış uyarısı geldiSağanak yağışlar sıcak havaların yerini almaya başlıyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son tahminlere göre: Ülkemizin iç ve doğu kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, Batı ve Orta Karadeniz kıyıları, Doğu Karadeniz, Orta ve Doğu Akdeniz’in iç kesimleri, Doğu Anadolu’nun kuzey ve batısı ile Kırklareli, Gaziantep, Kilis ve Hatay çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, Ordu, Giresun, Trabzon’un batısı, Artvin’in kuzeyi, Erzurum, Kars ve Ardahan çevrelerinde yer yer kuvvetli, Rize çevreleri ile Trabzon'un doğusunda yer yer çok kuvvetli ve şiddetli olması bekleniyor.
5.09.2024Gündem
Meteoroloji son hava durumu raporunu açıkladı 28 ili uyardı: Sıcaklıklar düşüyor gök gürültülü sağanak yağışlar geliyor
Meteoroloji son hava durumu raporunu açıkladı 28 ili uyardı: Sıcaklıklar düşüyor gök gürültülü sağanak yağışlar geliyorSon dakika haberine göre, sıcaklıklar düşüyor kuvvetli sağanak yağışlar geliyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son tahminlere göre: Ülkemizin kuzey, iç ve batı kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, Batı Akdeniz’in iç kesimleri, Doğu Akdeniz, İç Anadolu’nun kuzeydoğusu, Karadeniz, Sakarya, Bilecik, Denizli, Afyonkarahisar, Konya ve Niğde çevreleri ile Ankara’nın kuzey ve doğu kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, Doğu Karadeniz kıyıları ile Ordu çevrelerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor.
3.09.2024Gündem
Bartın için kuvvetli sağanak uyarısı yapıldı
Bartın için kuvvetli sağanak uyarısı yapıldıBartın'da yerel kuvvetli sağanak uyarısında bulunuldu.
3.09.2024 Gündem
Aşırı sıcaklar yerini yağışlara bırakmaya hazırlanıyor: Eylül ayında hava durumu nasıl olacak?
Aşırı sıcaklar yerini yağışlara bırakmaya hazırlanıyor: Eylül ayında hava durumu nasıl olacak?Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan son bilgilere göre, kuzey, iç ve batı kesimleri parçalı yer yer çok bulutlu, Marmara’nın doğusu, İç Ege, Batı Akdeniz, Doğu Akdeniz’in iç kesimleri, Batı ve Orta Karadeniz, Doğu Karadeniz kıyıları, Konya, Niğde, Kırıkkale, Çankırı, Yozgat ve Artvin çevreleri ile Ankara’nın kuzey ve doğu ilçeleri, Hatay çevrelerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bunun yanı sıra, Yurdun diğer bölgelerinin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Batı Akdeniz’in iç kesimleri, Doğu Akdeniz’in Toroslar mevkii ile Hatay, Afyonkarahisar, Sakarya çevreleri, Muğla, Ordu, Giresun, Rize ve Trabzon'un iç kesimlerinin yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.Bu yıl yaz mevsiminin bir ay daha uzun süreceği öngörülürken, ani yağışlar bu durumu nasıl değerlendireceğimiz konusunda kafa karışıklığı yaratıyor. Peki, parçalı bulutlu ve yağmurlu hava koşulları ne kadar sürecek? Eylül boyunca ve ekim ayında bizi nasıl bir hava bekliyor?
3.09.2024Gündem
Bakan Tunç'tan yeni anayasa çalışmalarına ilişkin açıklama
Bakan Tunç'tan yeni anayasa çalışmalarına ilişkin açıklamaAdalet Bakanı Yılmaz Tunç, yeni adli yıl açılışı nedeniyle Yargıtay'da düzenlenen resepsiyonda basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
2.09.2024Gündem
İstanbul için kuvvetli yağış alarmı! Meteoroloji saat verip uyardı
İstanbul için kuvvetli yağış alarmı! Meteoroloji saat verip uyardıHava durumu ile ilgili son dakika uyarıları peş peşe geliyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü hava durumu tahmin raporunu açıkladı. Buna göre birçok ilde sağanak bekleniyor. Ayrıca Meteoroloji İstanbul için de bir uyarı yaptı. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'ndan (AFAD) yapılan açıklamada, "Meteoroloji’den alınan son bilgilere ve yapılan değerlendirmelere göre 2 ilimize turuncu, 22 ilimize ise sarı kod ile yağış uyarısı yapılmıştır" denildi.
1.09.2024Gündem
Meteoroloji son dakika duyurdu! Çok kuvvetli geliyor, İstanbul' dahil 21 ili fena vuracak, radarda ilerliyor
Meteoroloji son dakika duyurdu! Çok kuvvetli geliyor, İstanbul' dahil 21 ili fena vuracak, radarda ilerliyorHavalar resmen tersine döndü. Eylül ayının gelmesiyle birlikte yağışlı hava yurda giriş yaptı. Meteoroloji ve valilik tarafından art arda uyarılar yapılıyor. Özellikle İstanbul'da yaşayan vatandaşların dikkatli olması isteniyor. Megakent için saat verildi. Öte yandan İstanbul ile birlikte 21 il için sarı alarm verildi. İşte son dakika gelişmesinin detayları...
1.09.2024Gündem
Sağanak yağışlar tüm yurdu etkileyecek! Meteoroloji ve AFAD'dan peş peşe uyarılar geldi: 2 ilde 'Turuncu', 22 ilde 'Sarı' kod ile yağış uyarısı yapıldı
Sağanak yağışlar tüm yurdu etkileyecek! Meteoroloji ve AFAD'dan peş peşe uyarılar geldi: 2 ilde 'Turuncu', 22 ilde 'Sarı' kod ile yağış uyarısı yapıldıSon dakika haberine göre sağanak yağışlar 31 şehirde etkili olacak. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son tahminlere göre: Ülkemizin kuzey, iç ve batı kesimleri'nin parçalı yer yer çok bulutlu, Marmara, Kuzey ve İç Ege, Akdeniz, İç Anadolu (Sivas hariç), Batı Karadeniz, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları ile Çorum ve Artvin, Gümüşhane ve Ardahan çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, Marmara (Çanakkale'nin batısı dışında), İç Anadolu’nun kuzeybatısı, Batı Karadeniz’in iç kesimleri ile Afyonkarahisar, Kütahya, Osmaniye, Düzce ve Zonguldak çevreleri ile Adana’nın kuzey, Kahramanmaraş’ın batı, Hatay’ın kıyı kesimlerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor. Güneydoğu Anadolu’da yer yer toz taşınımı görüleceği tahmin ediliyor. AFET ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), "Meteoroloji’den alınan son bilgilere ve yapılan değerlendirmelere göre; 2 ilimize Turuncu, 22 ilimize ise Sarı kod ile yağış uyarısı yapılmıştır" açıklamasında bulundu.
31.08.2024Gündem
Yağmur dalgası fena vuracak! Meteoroloji'den İstanbul dahil 17 il için turuncu ve sarı kodlu uyarı
Yağmur dalgası fena vuracak! Meteoroloji'den İstanbul dahil 17 il için turuncu ve sarı kodlu uyarıMeteoroloji'den son dakika açıklaması geldi. İstanbul dahil 17 il için alarm verildi. Yağmur dalgası etkisini devam ettirecek. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün son tahminlerine göre bugün Marmara’da sağanak yağış bekleniyor. Beklenen gök gürültülü yağışın, İstanbul’un Çatalca, Silivri, Arnavutköy ve Büyükçekmece ilçelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. Ani kuvvetli rüzgar, sel, dolu ve yıldırım şeklinde etkili olması beklenen fırtınaya karşı vatandaşların tedbirli olması gerektiği bildirildi.
31.08.2024Gündem
Meteoroloji son hava durumu raporunu açıkladı: 29 il için gök gürültülü sağanak yağış uyarısı
Meteoroloji son hava durumu raporunu açıkladı: 29 il için gök gürültülü sağanak yağış uyarısıSon dakika haberine göre; Sağanak yağışlar yurdun birçok şehri ve bölgesinde etkili olacak. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son tahminlere göre: kuzey ve doğusu, Akdeniz’in Toroslar kesimi ile Doğu Akdeniz, İç Anadolu'nun kuzey ve güneydoğu kesimleri, Karadeniz, Doğu Anadolu'nun kuzeyi ve Kütahya çevreleri ile Van'ın doğu ilçelerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; İstanbul çevreleri ile bu akşam saatlerinde Ardahan, Kars, Artvin, Erzurum'un kuzeydoğusu, Ağrı'nın doğusu ile Iğdır'ın batısı kesimleri, Osmaniye çevreleri ve Kahramanmaraş'ın Andırın ilçesinde yerel kuvvetli olması bekleniyor.
30.08.2024Gündem
Bakan Yerlikaya: 30 Ağustos Zaferi, milletimizin varoluş mücadelesindeki bir dönüm noktasıdır
Bakan Yerlikaya: 30 Ağustos Zaferi, milletimizin varoluş mücadelesindeki bir dönüm noktasıdırİçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "30 Ağustos Zaferi, milletimizin varoluş mücadelesindeki bir dönüm noktasıdır. Bağımsızlık ve özgürlük uğruna, bir milletin dişiyle, tırnağıyla bütün ruhuyla verdiği mücadelenin ardından gelen şanlı zaferin adıdır" dedi.
30.08.2024Gündem
Meteoroloji uyardı: Adana'da da etkili olacak!
Meteoroloji uyardı: Adana'da da etkili olacak!Meteoroloji Genel Müdürlüğü, yurdun bazı kesimlerinde yağışların etkili olacağı konusunda vatandaşlara uyarıda bulundu.
30.08.2024Şehirler
Kuvvetli yağış bu kez İstanbul'u vuracak! MGM ve uzmanlar art arda uyardı, sırılsıklam olacaksınız
Kuvvetli yağış bu kez İstanbul'u vuracak! MGM ve uzmanlar art arda uyardı, sırılsıklam olacaksınızHavalar tersine döndü! Sıcaktan bunalan vatandaşlara güzel haber gelirken dışarı çıkacaklar dikkatli olmaları konusunda uyarıldı. Meteoroloji saat vererek duyurdu. Özellikle İstanbul'da yaşayanlar uyarıldı.
30.08.2024Gündem
İstanbul dahil birçok ile yeni kuvvetli yağış uyarısı yapıldı! Süper hücre oluştu günlerce sürecek
İstanbul dahil birçok ile yeni kuvvetli yağış uyarısı yapıldı! Süper hücre oluştu günlerce sürecekMeteoroloji haritayı güncelledi ve İstanbul başta olmak üzere birçok kent için önümüzdeki hafta Çarşamba gününe kadar kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış uyarısında bulundu. Eğer harita değişmez ise 7 gün boyunca İstanbul dahil birçok kentte etkili olacak.
29.08.2024Gündem
Çanakkale'de heyecanlandıran keşif: Homeros'un İlyada'sında Anadolu'nun 2 bin 750 yıllık lezzeti "teleme"nin tarifine rastlandı!
Çanakkale'de heyecanlandıran keşif: Homeros'un İlyada'sında Anadolu'nun 2 bin 750 yıllık lezzeti "teleme"nin tarifine rastlandı!Anadolu'da günümüzde Yörükler tarafından keçi sütüne incir sütü damlatılarak elde edilen "teleme"nin tarifine, gastronomi üzerine yapılan araştırma sırasında Homeros'un Troya Savaşı'nı anlattığı İlyada Destanı'nda rastlandı.
28.08.2024Gündem
Hava tersine döndü, radarda göründü, İstanbul'da dolu ve kuvvetli yağış başladı
Hava tersine döndü, radarda göründü, İstanbul'da dolu ve kuvvetli yağış başladıYurdun birçok bölgesi sıcaktan kavrulurken İstanbul dahil çok sayıda il için alarm verildi. Meteoroloji'nin kuvvetli yağış uyarısı yapmasının ardından İstanbul'da sağanak yağış başladı.
28.08.2024Gündem
Meteoroloji sel, su baskını, yıldırım, ulaşımda aksamalara karşı uyardı: Gök gürültülü sağanak yağışlar geliyor!
Meteoroloji sel, su baskını, yıldırım, ulaşımda aksamalara karşı uyardı: Gök gürültülü sağanak yağışlar geliyor!Son dakika haberine göre yurdun birçok bölgesinde sağanak yağışlar etkili olacak. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son tahminlere göre: Ülkemizin kuzey, iç ve batı kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, Marmara’nın kuzeyi, İç Ege, Akdeniz’in iç kesimleri, Batı ve Orta Karadeniz, Doğu Karadeniz kıyıları, İç Anadolu’nun kuzeyi ile Hatay kıyıları, Bilecik ve Ardahan çevrelerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; akşam ilk saatler İç Ege ile yarın öğle saatlerinde Çankırı, Çorum, Kastamonu, Sinop’un iç kesimleri, Ordu ve Giresun çevrelerinde yerel kuvvetli olması bekleniyor.
27.08.2024Gündem
Kayra Zabcı’dan samimi açıklamalar: Dışarıda hep gülümserim ama içimde çok şey yaşarım
Kayra Zabcı’dan samimi açıklamalar: Dışarıda hep gülümserim ama içimde çok şey yaşarımGenç oyuncu Kayra Zabcı, “Bizi Birleştiren Hayat” dizisiyle ilk kez bir günlük dizide başrol deneyimi yaşayacak. Dizide, “Yasemin”i canlandıracak olan Zabcı, hayat vereceği karakterle benzer noktalarının bulunduğunu belirterek “Yasemin, gözyaşlarını içine akıtan bir karakter, ben de dışarıda hep gülümserim ama içimde çok şey yaşarım.” dedi. Bizi Birleştiren Hayat, 9 Eylül’den itibaren hafta içi her gün Kanal D’de ekrana gelecek.
27.08.2024Magazin
AKOM’dan İstanbul için sağanak yağış uyarısı: Sabah saatlerine dikkat
AKOM’dan İstanbul için sağanak yağış uyarısı: Sabah saatlerine dikkatİBB Afet İşleri Dairesi Başkanlığı AKOM yarın sabah saatlerinden itibaren etkili olacak sağanak yağış için uyarıda bulundu. AKOM, yağışların sebep olabileceği ani sel, su baskını, yıldırım, kısa süreli yerel dolu yağışı, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmasını çağrısında bulundu.
26.08.2024Gündem
FETÖ firarisi Adil Öksüz’ün kaçmasına yardım eden 3 şüpheli tutuklandı
FETÖ firarisi Adil Öksüz’ün kaçmasına yardım eden 3 şüpheli tutuklandıFETÖ’nün kilit isimlerinden Adil Öksüz’ün yurt dışına kaçmasına yardım eden Cihat Yıldız ve iki şüpheli yakalanmasının ardından çıkarıldıkları Sulh Ceza Hakimliği’nce tutuklanarak cezaevine gönderildi. Şüphelilerin, firari örgüt üyelerine barınma imkanı sağladığı, örgütle bağlantılı faaliyetlerde bulunduğu belirlendi.
26.08.2024Gündem
Meteoroloji'den birçok il için alarm verildi! Yollar göle döndü, ev ve iş yerlerini su bastı
Meteoroloji'den birçok il için alarm verildi! Yollar göle döndü, ev ve iş yerlerini su bastıMeteoroloji Genel Müdürlüğü, 9 il için sarı ve turuncu kodlu uyarıda bulundu. Yapılan son açıklamaya göre alarm verilen illerde çok kuvvetli yağış bekleniyor. Sel, yıldırım, ani su baskını ve dolu tehlikesine dikkat çekildi. Ankara Valiliği, sosyal medya hesabı üzerinden yayımladığı mesajla vatandaşları ani sel, su baskını, yıldırım ve dolu tehlikesine karşı uyarmıştı. Sağanak, başkentte yaşamı olumsuz etkiledi. Yağış nedeniyle alt geçitler, çok sayıda cadde ve sokak su altında kaldı, bazı ev ve iş yerinin zemin katlarını su bastı. Samsun’un Bafra ilçesinde ise sabah saatlerinde bastıran sağanak yağış nedeniyle bazı cadde ve sokakları su bastı.
25.08.2024Gündem
Son Meteoroloji hava tahmin raporu yayınladı! İstanbul dahil 25 il için kuvvetli sağanak yağış uyarısı geldi
Son Meteoroloji hava tahmin raporu yayınladı! İstanbul dahil 25 il için kuvvetli sağanak yağış uyarısı geldiSağanak yağışlar yurdun birçok bölgesinde etkili olmaya devam ediyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son tahminlere göre: Ülkemizin kuzey, iç ve güney kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu, İç Ege, Batı Akdeniz’in iç kesimleri, Doğu Akdeniz, İç Anadolu’nun kuzey ve doğusu, Karadeniz, Doğu Anadolu’nun kuzeyi ile İstanbul, Malatya ve Hakkari çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Sinop, Samsun, Ordu, Giresun, Trabzon, Rize, Hatay kıyıları ile Osmaniye çevrelerinde yerel kuvvetli olması bekleniyor. Rüzgarın; Marmara’nın güneybatısı ile Kuzey Ege’de kuzeyli yönlerden, Doğu Anadolu’nun doğusu ile Güneydoğu Anadolu’nun doğusunda kuvvetli (40-60 km/saat) olarak eseceği tahmin ediliyor.
24.08.2024Gündem
Meteoroloji birçok ili saat vererek uyardı: Kuvvetli yağış ve fırtına geliyor
Meteoroloji birçok ili saat vererek uyardı: Kuvvetli yağış ve fırtına geliyorMeteoroloji Genel Müdürlüğü, yeni hava durumu tahmininde, çok sayıda il için gök gürültülü sağanak yapış uyarısı yapıldı. Yağışların, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları, İskenderun Körfezi, Osmaniye ve Kahramanmaraş ile Kayseri'nin doğu, Sivas'ın güney çevrelerinde yerel kuvvetli olacağı tahmin edilirken; hava sıcaklıklarının biraz azalacağı ve yurt genelinde mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.
24.08.2024Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kuvvetli ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kuvvetli haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.