Külçe Altın

Külçe Altın

Son dakika külçe altın haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan külçe altın ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını külçe altın haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Külçe Altın

haberleri sayfasında son dakika yaşanan külçe altın gelişmeleri de dahil olmak üzere 673 külçe altın haberi bulunmuştur. Tüm külçe altın haberleri aşağıda listelenmiştir.
Altın fiyatları rekor seviyelerde! Kritik açıklama öncesi gerileme yaşanır mı? Dövizde son durum ne olacak?
Altın fiyatları rekor seviyelerde! Kritik açıklama öncesi gerileme yaşanır mı? Dövizde son durum ne olacak?Altın fiyatlarında sıcak saatler yaşanıyor. Altın, Fed Başkanı Powell'ın konuşması ve enflasyona bağlı fiyat verilerinin yayınlanması öncesinde rekor seviyeye yakın seyretti. Çarşamba günü tüm zamanların rekorunu kıran altın, ilerleyen saatlerde geriledi. Peki altın hala güvenli bir liman mı, fiyatlarda gerileme yaşanır mı? Döviz konusu da önemli. Dolar kuru 34 TL'nin üstündeki seyrini sürdürüyor. Döviz hareketliliği olacak mı, dolar düşüş yaşayacak mı? Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, CNN TÜRK canlı yayınında yanıtladı.
26.09.2024Ekonomi
Instagram'dan gelen mesaja yanıt verdi, ‘Çavuş Maria’nın tuzağına düştü!
Instagram'dan gelen mesaja yanıt verdi, ‘Çavuş Maria’nın tuzağına düştü!Hatay'da bir kişi, sosyal medya üzerinden tanışıp sohbet ettiği, 'Maria Miles' ismiyle kendini Amerikan ordusunda görevli çavuş olarak tanıtan kadın hesabı tarafından 24 bin 321 TL dolandırıldı.
Kuyumcudan çaldığı 1 kilo altınla kaçarken yakalandı
Kuyumcudan çaldığı 1 kilo altınla kaçarken yakalandıİstanbul Küçükçekmece'de bir kuyumcuya gelen şüpheli, incelemek için eline aldığı 1 kiloluk altını alarak kaçtı. Kuyumcudan çıktıktan sonra peşinden koşan çalışanlar tarafından yakalanan şüpheli, polise teslim edildi. 2 milyon 430 bin liralık 'Bak kaç' güvenlik kamerasıyla saniye saniye görüntülendi.
20.06.2024Gündem
İstanbul Havalimanı'nda 73 kilo külçe altın bebek arabasından çıktı
İstanbul Havalimanı'nda 73 kilo külçe altın bebek arabasından çıktıİstanbul Havalimanı'nda polis ekipleri, Dubai'den gelen 2 kişiyi yakın takibe aldı. Düzenlenen operasyonda 2 şüphelinin yanlarında bulunan bebek arabasına gizlenmiş, her biri 1 kilo ağırlığında 73 adet külçe altın ele geçirildi.
14.05.2024Gündem
Ticaret Bakanlığı açıkladı! 8 milyar lira değerinde mal ele geçirildi
Ticaret Bakanlığı açıkladı! 8 milyar lira değerinde mal ele geçirildiTicaret Bakanlığı, yasa dışı ticari eşya ve uyuşturucu yakalamalarında bir önceki yılın aynı dönemine kıyasla yaklaşık yüzde 300 artışla 2024 yılının ilk 3 ayında rekor yakalamalara 8 milyar lira değerinde mal ele geçirildiğini açıkladı.
15.04.2024Gündem
Altın bayram öncesi rekor tazeledi! Dev bankadan yıl sonu tahmini geldi, görülmemiş rakamlara çıkacak
Altın bayram öncesi rekor tazeledi! Dev bankadan yıl sonu tahmini geldi, görülmemiş rakamlara çıkacak Altın fiyatları ile ilgili son dakika gelişmeleri vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Piyasalardaki hareketlilik altın için yeni rekor getirdi. Aylık en yüksek reel getiri sağlayan yatırım aracı külçe altın oldu. Öte yandan altının ons diyatı 2352 dolar ile rekor kırarken İsviçreli UBS yıl sonu için yeni altın tahmininde bulundu. Altın yatırımcısının en çok merak ettiği yıl sonu tahmini ile ilgili detaylar...
8.04.2024Ekonomi
Ayakkabıların içinden külçe atın çıktı: Değeri 3,5 milyon lira!
Ayakkabıların içinden külçe atın çıktı: Değeri 3,5 milyon lira!Kars'ta Ermenistan uyruklu 2 kişinin ayakkabılarına gizlenmiş piyasa değeri yaklaşık 3,5 milyon lira olan 1 kilo 51,74 gram kaçak külçe altın ele geçirildi.
3.04.2024Gündem
Ne altın ne de dolar! İşe Şubatta en yüksek getiri sağlayan yatırım
Ne altın ne de dolar! İşe Şubatta en yüksek getiri sağlayan yatırımTürkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), şubat ayında yatırımcısına en yüksek reel getiriyi sağlayan finansal yatırım aracının BIST 100 endeksi olduğunu açıkladı.
8.03.2024Ekonomi
Altına yatıran kazandı! Külçe altın  rekor kırdı
Altına yatıran kazandı! Külçe altın rekor kırdıTürkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), ocak ayında yatırımcısına en yüksek reel getiriyi sağlayan finansal yatırım aracının, külçe altın olduğunu açıkladı.
8.02.2024Ekonomi
Ağrı’da piyasa değeri 27 milyon 300 bin değerinde altın yakalandı
Ağrı’da piyasa değeri 27 milyon 300 bin değerinde altın yakalandıAğrı’da düzenlenen iki ayrı operasyon sonucunda piyasa değeri 27 milyon 300 bin lira değerinde 14 kilo 448 gram külçe altın ele geçirildi.
6.01.2024Gündem
Yolcu otobüsünden külçe külçe altın çıktı
Yolcu otobüsünden külçe külçe altın çıktıSivas’ın İmranlı ilçesinde durdurulan İran plakalı yolcu otobüsünden 6 kilo ağırlığında 13 parça külçe altın ile 600 paket kaçak sigara ele geçirildi.
28.12.2023Gündem
Nevra Bilem kimdir? Nereli, kaç yaşında?
Nevra Bilem kimdir? Nereli, kaç yaşında?Dilan Polat ve Engin Polat çiftinin tutuklanmasının ardından gözler diğer fenomenlere çevrildi. Nevra Bilem de o fenomenlerden biri oldu. Altın paylaşımlarıyla sık sık adından söz ettiren Nevra Bilem'in hayatıyla merak ediliyor. Peki, Nevra Bilem kimdir, kaç yaşında, nereli?
11.11.2023Gündem
TÜİK açıkladı! En çok hangi yatırım aracı kazandırdı?
TÜİK açıkladı! En çok hangi yatırım aracı kazandırdı? Aylık en yüksek reel getiri, yurt içi üretici fiyat endeksi (Yİ-ÜFE) ile indirgendiğinde yüzde 2,36, tüketici fiyat endeksi (TÜFE) ile indirgendiğinde ise yüzde 0,89 oranlarıyla külçe altında gerçekleşti.
8.11.2023Finans
Esenyurt’ta kıraathaneye silahlı saldırı! Yaralılar var
Esenyurt’ta kıraathaneye silahlı saldırı! Yaralılar varEsenyurt’ta bir kişi yürüyerek geldiği kıraathaneye kurşun yağmuruna tutup kaçtı. Saldırıda 2 kişi yaralanırken, polis çalışma başlattı.
16.10.2023Yaşam
Beylikdüzü’nde çakmakları külçe altın diye sattı! Akılalmaz olay
Beylikdüzü’nde çakmakları külçe altın diye sattı! Akılalmaz olayBeylikdüzü’nde kuyumcu olduğunu söyleyen kişi külçe altın görünümlü çakmağı sokakta bir kişiye 18 bin 200 TL karşılığında sattı. Polisin çalışmasıyla yakalanan ve 70 suç kaydı olduğu öğrenilen şüpheli çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
16.10.2023Yaşam
Türk düşmanı Senatör Menendez'in skandal listesinde yok yok!
Türk düşmanı Senatör Menendez'in skandal listesinde yok yok!Türkiye'ye F-16 satışına karşı çıkan New Jersey Senatörü ve Senato Dış İlişkiler Komitesi Başkanı Bob Menendez ile ilgili rüşvet skandalı ortaya çıktı. Eşi aracılığıyla yaklaşık 400 bin dolar değerinde külçe altını rüşvet kabul etmekle suçlananınca istifa eden Menendez'in skandal listesinde ise yok yok.
24.09.2023Dünya
Türkiye düşmanı senatör Bob Menendez'e büyük şok! Rüşvet iddianamesi kabul edildi...
Türkiye düşmanı senatör Bob Menendez'e büyük şok! Rüşvet iddianamesi kabul edildi...Her konuda Türkiye düşmanlığı ve karşıtlığı yapan ABD'li senatör Bob Menendez ve eşi Nadine Arslanian'ya yönelik 3 iş insanından aldıkları iddia edilen rüşvetten ötürü hazırlanan iddianame büyük jüri tarafından kabul edildi. Bu, senatöre yönelik son 6 yılda ikinci yolsuzluk davası. Detayları CNN TÜRK Washington temsilcisi aktardı.
22.09.2023Dünya
Türkiye düşmanı senatör Bob Menendez'in başı bela! Kendisi ve eşi hakkında yürütülen yolsuzluk soruşturması genişliyor...
Türkiye düşmanı senatör Bob Menendez'in başı bela! Kendisi ve eşi hakkında yürütülen yolsuzluk soruşturması genişliyor...Her fırsatta Türkiye karşıtlığı ve düşmanlığı yapan senatör Bob Menendez'in başı bela. ABD kongresinde Türkiye karşıtlığı ve Rum ile Ermeni lobisine yakınlığı ile bilinen Bob Menendez ve eşi hakkında yürütülen yolsuzluk soruşturması genişliyor. New York Post gazetesi, Senatör Bob Menendez'in eşini, Adalet Bakanlığı'nın rüşvet soruşturmasından önce 400 bin dolarlık külçe altın sattığı iddiasında bulundu.
27.08.2023Dünya
Ne altın ne dolar... İşte en çok kazandıran yatırım
Ne altın ne dolar... İşte en çok kazandıran yatırımAylık en yüksek reel getiri, tüketici fiyat endeksi (TÜFE) ile indirgendiğinde yüzde 9,22 oranlarıyla BIST 100 endeksinde gerçekleşti.
8.08.2023Ekonomi
İstanbul'da sahte külçe altın operasyonu
İstanbul'da sahte külçe altın operasyonuİstanbul İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince 8 ayrı adrese düzenlenen operasyonda 300 kilogram sahte külçe altın ele geçirildi
14.06.2023Yaşam
Dolandırıcıların sahte altın oyunu şoke etti! Kuyumculara karı-koca kılığında tuzak
Dolandırıcıların sahte altın oyunu şoke etti! Kuyumculara karı-koca kılığında tuzakİstanbul'da sahte veya düşük ayarlı altın imal ederek kuyumcularda bozdurdukları ve piyasaya sürdükleri tespit edilen 5 şüpheli eş zamanlı operasyonla yakalandı. Baskınların birinde, bakır ve gümüş gibi madenlerin dönüştürülüp piyasaya sürülmeye hazır hale getirilmesine yarayan materyaller ele geçirildi. Operasyon sonrası şoke eden detaylar ortaya çıkarken, kuyumcular düğün sezonunda artan sahte altınla ilgili önemli uyarılarda bulundu.
23.05.2023Yaşam
Yüzde 25 zam sınırı! Piyasalarda soğuma başladı, kredi de çekilemiyor: 'Satış' uyarısı
Yüzde 25 zam sınırı! Piyasalarda soğuma başladı, kredi de çekilemiyor: 'Satış' uyarısıYüzde 25 zam sınırı nedeniyle bazı ev sahipleri evini kiraya vermekten kaçınıyor. Bazıları ise evini boş tutmayı tercih ediyor. Gayrimenkul Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı vatandaşa uyarılarda bulundu.
5.05.2023Ekonomi
Aralık ayında en fazla BIST 100 endeksi kazandırdı
Aralık ayında en fazla BIST 100 endeksi kazandırdıAylık en yüksek reel getiri, tüketici fiyat endeksi (TÜFE) ile indirgendiğinde yüzde 13,47 oranlarıyla BIST 100 endeksinde gerçekleşti.
9.01.2023Ekonomi
Altın fiyatlarında kritik bekleyiş! Altın fiyatları yükselir mi, düşer mi? İşte güncel gram altın ve çeyrek altın fiyatı! (12 Aralık 2022)
Altın fiyatlarında kritik bekleyiş! Altın fiyatları yükselir mi, düşer mi? İşte güncel gram altın ve çeyrek altın fiyatı! (12 Aralık 2022) Haftanın ilk işlem gününde yatırımcının gözü altın fiyatlarına çevrildi. Ekonomi gündemi için kritik haftaya gelindi. 2023 ekonomik ön görülerinin açıklanacağı toplantı için küresel piyasaların gözü ABD Merkez Bankası’nın (FED) faiz toplantısına çevrildi. FED Başkanı Jerome Powell’in faiz ve 2023 beklentilerini açıklaması beklenirken, piyasalarda son durum da dikkatle takip ediliyor. Yeni haftaya düşüşle başlayan altında gidişatın ne olacağı merak ediliyor. Peki, Altın fiyatları bugün ne olur? Cumhuriyet altını ve çeyrek altın ne kadar? Gram altın fiyatı kaç lira? FED faiz kararı altını nasıl etkiler? Altın fiyatları, canlı altın kuru, bugün anlık altın fiyatı (güncel)
12.12.2022Ekonomi
Ne altın ne dolar! En yüksek reel getiri BIST 100
Ne altın ne dolar! En yüksek reel getiri BIST 100Aylık en yüksek reel getiri, tüketici fiyat endeksi (TÜFE) ile indirgendiğinde yüzde 10,34 oranlarıyla BIST 100 endeksinde gerçekleşti.
7.10.2022Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Külçe Altın ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki külçe altın haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.