Kosgeb Kredisi

Kosgeb Kredisi

Son dakika kosgeb kredisi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kosgeb kredisi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kosgeb kredisi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kosgeb Kredisi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kosgeb kredisi gelişmeleri de dahil olmak üzere 95 kosgeb kredisi haberi bulunmuştur. Tüm kosgeb kredisi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Faizsiz ve 2 yıl ödemesiz kredi veriliyor! Bakan son dakika duyurdu, ödemeler...
Faizsiz ve 2 yıl ödemesiz kredi veriliyor! Bakan son dakika duyurdu, ödemeler...Faizsiz kredi desteği ile ilgili son dakika açıklaması! En az 100 bin lira faizsiz kredi veriliyor; 2 yıl geri ödeme yok. Ödemeler yapılmaya başlandı. KOSGEB tarafından sağlanan kredide mikro ve küçük işletmelere alacakları her yeni mezun istihdamı için 100 bin lira kredi desteği verilecek. Kadın istihdamında ise destek daha fazla. Her yeni mezun istihdamı için 100 bin lira verilirken, kadın istihdamında ise 110 bin lira ödeme yapılacak. Destek ödemesi 6’şar ay aylık 2 taksit şeklinde olacak. İşe alınan personelin işten ayrılması durumunda ise şartlara uygun yeni bir personel istihdam edilebilecek. Sıfır faizli krediye ilişkin Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank'tan da yeni bir açıklama geldi. Bakan Varank, 18 bin işletmeye 1 milyar 650 milyon lira ödeme yapıldığını duyurdu.
7.04.2022Ekonomi
110 bin lira faizsiz ve 2 yıl geri ödemesiz kredi! Ve ödemeler başladı...
110 bin lira faizsiz ve 2 yıl geri ödemesiz kredi! Ve ödemeler başladı...Faizsiz para! İki yıl geri ödeme yok. Sıfır faizli kredi imkanından yararlanmak isteyenler için yarın son gün. Başvurular e-Devlet üzerinden yapılıyor. Sıfır faizli, iki yıl geri ödemesiz kredi imkanı KOSGEB tarafından sağlanıyor. Son 12 aydaki ortalama istihdamını koruyan işletmeler, 12 ay boyunca çalıştırma taahhüdü verdiği her bir personel için faizsiz ve 2 yıl geri ödemesiz destek alıyor. Kredi desteğinde ödemeler başladı. Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) aracılığıyla pandemiden olumsuz etkilenen mikro ve küçük işletmelere; alacakları her yeni mezun istihdamı için 100 bin lira, kadın istihdamında ise 110 bin lira kredi desteği sağlanıyor. 100 bin lira faizsiz kredi desteğinden kimler yararlanabilir? KOSGEB kredi başvurusu nasıl yapılır? İşte faizsiz ve iki yıl geri ödemesiz kredi desteği ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...
30.03.2022Ekonomi
Faizsiz 100 bin lira kredi verilecek, 2 yıl geri ödeme yok! Başvuru için son tarih...
Faizsiz 100 bin lira kredi verilecek, 2 yıl geri ödeme yok! Başvuru için son tarih...Faizsiz 100 bin lira kredi desteği verilecek. 2 yıl geri ödeme yok. Başvurular için son tarih 31 Mart. KOSGEB'den açıklama geldi. İstihdam edilecek her bir personel için KOSGEB, işletmeye faizsiz kredi desteği verecek. Destek kapsamına giren personellerin meslek lisesi mezunu, iki yıllık ya da dört yıllık üniversite mezunu olması gerekiyor. Ayrıca son üç yılda da en fazla 4A kapsamında 6 ay istihdam edilmiş, 40 yaşını aşmamış olmaları şartı bulunuyor. İşte faizsiz kredi açıklaması...
9.02.2022Ekonomi
Faizsiz 100 bin TL! Başvurular e-Devlet'ten, son gün...
Faizsiz 100 bin TL! Başvurular e-Devlet'ten, son gün...Faizsiz kredi fırsatı! Üst limit 100 bin TL. Başvuran sıfır faiz ile kredi kullanabiliyor. 24 ayda geri ödeniyor Kredi geri ödemelerinde hiçbir faiz ve komisyon ödemesi yapılmıyor. 31 Mart tarihine kadar başvuru süreci devam edecek. İsteyenler internet üzerinden müracaatlarını yapabilecekler. KOSGEB, gençlerin istihdama katılmalarını kolaylaştıracak önemli bir hamle yaptı. Mikro ve küçük işletmelere alacakları her yeni mezun istihdamı için 100 bin lira, kadın istihdamında ise 110 bin lira faizsiz ve 2 yıl geri ödemesiz kredi desteği sağlanacak.
27.01.2022Ekonomi
Faizsiz 3 yıl geri ödemesiz 75 bin lira kredi! Şartlar değişiyor, süre uzatılıyor...
Faizsiz 3 yıl geri ödemesiz 75 bin lira kredi! Şartlar değişiyor, süre uzatılıyor...Yüz binlerce kişi bekliyordu ve hükümetin pandemi nedeniyle planladığı iki krediden birinin başvuru koşulları yeniden masaya yatırıldı. KOSGEB’in 75 bin liralık imalat sanayi kredisi için istediği şartların çok fazla olduğu şikâyetleri üzerine yeniden değerlendirme toplantısı yapıldı. İstenilen 4 şart yeniden gözden geçiriliyor. 21 Mayıs olarak duyurulan başvuru süresinin, bu nedenle uzayabileceği belirtiliyor.
12.05.2021Ekonomi
Kredi müjdesi! Salgından etkilenen vatandaşlar yararlanacak
Kredi müjdesi! Salgından etkilenen vatandaşlar yararlanacakFlaş kredi kararı! Avantajlı koşullarla kredi kullanılabilecek. İmzalar atıldı. Detaylar belli oldu. Krediden salgından etkilenen vatandaşlar yararlanacak. KOSGEB, Japonya Uluslararası İşbİrliği Ajansı ile 300 milyon dolarlık kredi anlaşması imzaladı. Anlaşma ile imalat sanayisindeki mikro ve küçük işletmeler ile 2017 yılı sonrası kurulan teknoloji tabanlı start-up’lar finansmana kolay erişim sağlayacak.
21.04.2021Ekonomi
Borç ertelemeye KOSGEB desteği! Erteleme karşılığında işletmeler masraf ödüyor mu?
Borç ertelemeye KOSGEB desteği! Erteleme karşılığında işletmeler masraf ödüyor mu?136 bin firmanın KOSGEB taksitleri 3 ay ertelendi. KOSGEB'in kredi destek programından faydalanan ve bankalara ödemeleri devam eden 136 bin KOBİ'nin nisan, mayıs ve haziran aylarına tekabül eden 713 milyon lira tutarındaki borçlarında ertelemeye gidildi. Peki, Borç erteleme karşılığında işletmeler masraf ödüyor mu? İşte KOSGEB desteği ile ilgili merak edilenler…
13.04.2020Ekonomi
Bakan Varank böyle duyurdu: 10 milyon TL’ye kadar destekleyeceğiz
Bakan Varank böyle duyurdu: 10 milyon TL’ye kadar destekleyeceğizSanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı‘nın (KOSGEB) 2019 yılı desteklerini ve yeni vizyonunu açıkladı.
14.01.2019Ekonomi
Kredi şoku yaşamayın! Bankaya giden...
Kredi şoku yaşamayın! Bankaya giden...460 bin esnaf, KOSGEB'den çıkan faizsiz kredi heyecanıyla bankalara akın etti. Ancak vatandaş bankaların istediği kriterlerin çoğunu yerine getiremedi ve eli boş döndü. KOSGEB ise "Krediyi veren banka, biz sadece faizi karşılıyoruz" diyor. Esnaf çaresiz...
29.09.2021Gündem
Bakan Kacır duyurdu! KOSGEB borçları silindi
Bakan Kacır duyurdu! KOSGEB borçları silindiSanayi ve Teknoloji Bakanı Fatih Kacır deprem bölgesine verilen desteklere ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.
9.08.2023Gündem
KOBİ'lere 450 milyon dolarlık destek yolda! Bakan Kacır duyurdu
KOBİ'lere 450 milyon dolarlık destek yolda! Bakan Kacır duyurduKOBİ'lerin beklediği haber geldi. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, "Dünya bankası ile 450 milyon dolarlık bir desteği önümüzdeki haftalardan itibaren yine KOBİ’lerimizin toparlanması adına bölgedeki KOBİ’lere sunuyor olacağız. Bu program kapsamında 11 ilimizdeki küçük ve orta ölçekli büyüklükteki işletmelerimize 120 bin ila 500 bin TL’lik bir desteği sağlıyor olacağız’’ dedi.
14.07.2023Gündem
Faizsiz, 1 yıl ödemesiz 75 bin lira kredi! Başvuran alacak, Bakan Varank yeni desteği duyurdu
Faizsiz, 1 yıl ödemesiz 75 bin lira kredi! Başvuran alacak, Bakan Varank yeni desteği duyurduKOSGEB, deprem bölgesinde imalat sektöründe faaliyet gösteren KOBİ’lerin bakım, tadilat, onarım, personel, ham madde, malzeme, teçhizat, donanım gibi giderlerinin karşılanmasına katkı sağlamak amacıyla 75 bin liraya kadar geri ödemeli destek verecek.
7.05.2023Ekonomi
Yıldırım: "KOSGEB deprem acil destek kredi programında NACE çerçevesi genişletilmeli"
Yıldırım: "KOSGEB deprem acil destek kredi programında NACE çerçevesi genişletilmeli"KOSGEB, deprem bölgesinde hasar gören işletmelerin faaliyetlerine hızla dönmesi amacıyla Acil Destek Kredisi Programı başlattı. Programa ilişkin bir değerlendirme yapan Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Başkanı Tuncay Yıldırım programın sektörel çerçevesinin genişletilmesi gerektiğini söyledi.
29.03.2023Kobi
Destek kredisiyle kamp malzemeleri de millileşti
Destek kredisiyle kamp malzemeleri de millileştiCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Milli proje hamlesi” çağırısının ardından KOSGEB’den kredi alan Türk yatırımcılar kamp malzemelerini millileştirdiler. Yurtdışından ithal edilen bu ürünler destek kredisi sayesinde hem ülkemizdeki talebi karşılıyor hem de Avrupa ülkelerine ihraç ediliyor.
17.06.2022Kobi
Kredi müjdesi! Son fırsat! Sıfır faiz iki yıl geri ödemesiz!
Kredi müjdesi! Son fırsat! Sıfır faiz iki yıl geri ödemesiz!Kredi ile ilgili son dakika açıklaması! Faizsiz kredi desteği. Faizsiz kredi desteğine başvuran alıyor. Faizsiz kredi desteği için son gün 31 Mart olarak belirlendi. Detaylar belli oldu. KOSGEB sıfır faizli, iki yıl geri ödemesiz kredi imkanı sağlıyor. Son 12 aydaki ortalama istihdamını koruyan işletmeler, 12 ay boyunca çalıştırma taahhüdü verdiği her bir personel için faizsiz ve 2 yıl geri ödemesiz destek alacak. Sonraki 24 ayda (2 yıl) eşit taksitlerle (4 ayda bir 6 eşit taksit) faizsiz ve komisyonsuz olarak KOSGEB’e ödeme yapılacak. Mikro işletmeler 2, küçük işletmeler de 5 personele kadar bu fırsattan yararlanabilecek. Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) aracılığıyla pandemiden olumsuz etkilenen mikro ve küçük işletmelere; alacakları her yeni mezun istihdamı için 100 bin lira, kadın istihdamında ise 110 bin lira kredi desteği sağlanıyor. 100 bin lira faizsiz kredi desteğinden kimler yararlanabilir? KOSGEB kredi başvurusu nasıl yapılır? İşte merak edilen tüm detaylar...
25.03.2022Ekonomi
Faizsiz 100 bin TL! 2 yıl geri ödemesiz, başvurular e-Devlet'ten alınıyor, son gün...
Faizsiz 100 bin TL! 2 yıl geri ödemesiz, başvurular e-Devlet'ten alınıyor, son gün...Faizsiz para desteği! Başvuru süreci devam ediyor. 100 bin TL sıfır faiz ile veriliyor. 2 yıl hiçbir ödeme yapılmıyor. Faizsiz 100 bin lira kredi desteği ile ilgili detaylar vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Başvuru yapmak isteyenlerin acele etmesi gerekiyor. Kredi desteğinde son tarih 31 Mart. KOSGEB'den açıklama geldi. İstihdam edilecek her bir personel için KOSGEB, işletmeye faizsiz kredi desteği verecek. Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) aracılığıyla pandemiden olumsuz etkilenen mikro ve küçük işletmelere; alacakları her yeni mezun istihdamı için 100 bin lira, kadın istihdamında ise 110 bin lira kredi desteği sağlanıyor. 100 bin lira faizsiz kredi desteğinden kimler yararlanabilir? KOSGEB kredi başvurusu nasıl yapılır? İşte merak edilen tüm detaylar...
7.03.2022Ekonomi
Kredi desteği! Sıfır faizli, 1 yıl geri ödemesiz...
Kredi desteği! Sıfır faizli, 1 yıl geri ödemesiz...Kredi desteği ile ilgili önemli bir açıklama yapıldı. Faizsiz kredi verilecek. 1 yıl ödeme yapılmayacak. 250 bin liraya kadar nakit para kullanılabilecek. 24 ay vade seçeneği sunulacak. KOSGEB Başkanı Hasan Basri Kurt, "Afetten etkilenen bölgeler için 100 ve 250 bin lira limitli olmak üzere sıfır faizli destek kredisi veriyoruz." dedi.
2.08.2021Ekonomi
Faizsiz kredi verilecek! 1 yıl geri ödeme yok, vadeler...
Faizsiz kredi verilecek! 1 yıl geri ödeme yok, vadeler...Faizsiz kredi açıklaması geldi. 1 yıl boyunca geri ödeme yok, vadesi 3 yıl. Tamamen faizsiz olarak Acil Destek Kredisi devreye alınıyor. Bakan duyurdu. Esnafa ve işletmelere yönelik kredi desteği duyurusu yapıldı. Bakan Varank, "Artvin, Rize ve Düzce illerimizde selden etkilenen esnafımıza ve işletmelerimize destek olacağız. KOSGEB vasıtasıyla bu işletmelere ilk yılı geri ödemesiz 3 yıllık, tamamen faizsiz Acil Destek Kredisi vereceğiz. Teminat sıkıntısı çeken işletmelerimiz için Kredi Garanti Fonu devrede olacak." ifadelerini kullandı.
30.07.2021Ekonomi
Faizsiz kredi müjdesi! Başvuran alıyor, 3 yıl ödeme yok...
Faizsiz kredi müjdesi! Başvuran alıyor, 3 yıl ödeme yok...Kredi çekmek isteyenlere güzel haber! Faizsiz kredi fırsatı sunuldu. Başvuran alıyor. 3 yıl ödeme yok. Başvuru süresi uzatıldı. Yeni tarih 6 Ağustos olarak belirlendi. 3 yıl geri ödemesiz, faizsiz, geri ödemeli ve teminatsız kredi fırsatına ilişkin açıklama geldi. Geri ödemesi 4'er aylık 6 eşit taksitte yapılacak. 30 bin ile 75 bin lira arasında değişen mikro ve küçük ölçekli işletmelere sağlanacak destek ile ilgili KOSGEB Başkanı Hasan Basri Kurt, "Daha fazla işletmenin bu programımızdan yararlanması amacıyla süre uzatımı kararı aldık." dedi. İşte kredi fırsatının detayları...
10.07.2021Ekonomi
Faizsiz 3 yıl ödemesiz kredi fırsatı! Son dakika açıklaması geldi, 75 bin lira...
Faizsiz 3 yıl ödemesiz kredi fırsatı! Son dakika açıklaması geldi, 75 bin lira...Yüz binlerce kişiyi rahatlatan açıklama geldi. 3 yıl geri ödemesiz, ve faizsiz, geri ödemeli ve teminatsız krediye başvuru süresi uzatıldı. 30 bin ile 75 bin lira arasında değişen mikro ve küçük ölçekli işletmelere sağlanacak 3 yıl geri ödemesiz destek için 6 Ağustos'a kadar başvuru yapılabilecek. KOSGEB Başkanı Hasan Basri Kurt, "Daha fazla işletmenin bu programımızdan yararlanması amacıyla süre uzatımı kararı aldık. Şartları sağlayan mikro ve küçük ölçekli işletmeleri desteğimizden faydalanmaya davet ediyoruz" dedi.
9.07.2021Ekonomi
Ödemeler başladı! Paralar banka hesaplarına yatırılıyor, başvurular sürüyor
Ödemeler başladı! Paralar banka hesaplarına yatırılıyor, başvurular sürüyorKoronavirüs salgını sürecinde yüz binlerce kişiye devlet desteği sağlandı. Normalleşme sürecine geçildi. Fakat destek ödemeleri sürüyor. Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi (KOSGEB) Başkanı Hasan Basri Kurt, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı 5 milyar liralık destek paketinin ilk fazına ilişkin ödemeleri 30 Haziran itibarıyla başlattıklarını belirterek, "Türkiye'nin büyük çaplı ihracat yapan şirketlerini tedarik konusunda besleyen küçük ve mikro ölçekli işletmelerin ayakta kalmalarını destekliyoruz." dedi.
2.07.2021Ekonomi
KOSGEB kredi başvurusu 2021! KOSGEB faizsiz kredi 2021 başvurusu nasıl yapılır, 3 yıl geri ödemesiz KOSGEB kredisi şartları nelerdir, ne zaman verilecek?
KOSGEB kredi başvurusu 2021! KOSGEB faizsiz kredi 2021 başvurusu nasıl yapılır, 3 yıl geri ödemesiz KOSGEB kredisi şartları nelerdir, ne zaman verilecek?KOSGEB faizsiz kredi başvurusu nasıl yapılır? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan KOSGEB aracılığıyla toplanda 5 milyar TL bütçeli destek programı başlatılacağını açıklayınca, KOSGEB kredi hakkında yapılan araştırmalar da hızlandı. Mikro işletmelere 30 bin liraya kadar, küçük işletmelere ise 75 bin liraya kadar 3 yıl geri ödemesiz ve faizsiz destek paketi sunuldu. Peki, KOSGEB destek kredisi ne zaman verilecek? KOSGEB kredi başvurusu 2021 hakkındaki detaylar...
Kredi fırsatı, faizsiz, 3 yıl geri ödemesiz! Pazartesi başlıyor e-Devlet'ten başvuru...
Kredi fırsatı, faizsiz, 3 yıl geri ödemesiz! Pazartesi başlıyor e-Devlet'ten başvuru...Kredi müjdesinin detayları belli oldu. 3 yıl geri ödemesiz ve faizsiz kredi için başvurular başlıyor. Bu kapsamda, mikro işletmelere 30 bin, küçük işletmelerin ise 75 bin liraya kadar kredi verilecek. Ödeme 2024’ten itibaren 4’er aylık dönemlerde 6 taksitte yapılacak. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı 5 milyar liralık KOSGEB Hızlı Destek Programı'na başvuruların pazartesi gününden itibaren e-Devlet aracılığıyla yapılabileceğini belirterek, "İşletmelerimizi, girişimcilerimizi başvurmaya davet ediyorum." dedi.
1.05.2021Ekonomi
Faizsiz kredi fırsatı! Resmen duyuruldu, başvuran alıyor
Faizsiz kredi fırsatı! Resmen duyuruldu, başvuran alıyorKredi çekmek isteyenler için büyük fırsat! Resmen açıklandı. Faizsiz kredi kullanımı sağlanıyor. Halkbank kredi kararını vatandaşlara duyurdu. Faizsiz kredi dışında yüzde 50 faiz indirimli kredi kullanımı da mümkün. Esnafa, kira ve hibe desteğinin ardından kredi kolaylığı geliyor. Halkbank kredilerde yüzde 50 faiz indirimi yapacak. Genç esnafa 100 bin liraya kadar sıfır faizli kredi verilecek. Geleneksel mesleklere faizsiz kredi verilecek. Ekipman, makine, hammadde alımlarının karşılanması için 30 bin liraya kadar verilen kredilerde de faiz sıfırlanacak.
30.12.2020Ekonomi
Borcu olan milyonlara müjde! Resmen duyurdular, son tarih...
Borcu olan milyonlara müjde! Resmen duyurdular, son tarih...Türkiye'de milyonları ilgilendiren düzenleme Resmi Gazete'de yayımlandı. Borcu olanlara müjde geldi. Tarihler tek tek açıklandı. Gelir İdaresi Başkanlığı, borç yapılandırma için başvuru esaslarını duyurdu. Başvurular, Gelir İdaresi'nin internet sitesi ve e-devletten yapılabilecek. Vergi dairesine şahsen veya postayla başvuru da yapılabilecek. Başvurular 31 Aralık tarihine kadar devam edecek. Gelir idaresi Başkanlığı, pandemi nedeniyle başvuruların internetten yapılmasını önerdi.
17.11.2020Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Kosgeb Kredisi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kosgeb kredisi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.