Emekli ve çalışan milyonları ilgilendiriyor! Düzenleme yapılması bekleniyor, uzman isim tek tek açıkladı
Emekli ve çalışan milyonları ilgilendiriyor! Düzenleme yapılması bekleniyor, uzman isim tek tek açıkladı2024 yerel seçimlerine doğru yaklaşırken, sosyal güvenlik alanında yapılması beklenen önemli düzenlemeler, siyasi tartışmaların odağında yer alıyor. SGK Uzmanı Dilek Ete Çalışma Bakanlığı'nın üzerine eğilmesi gereken konuların altını çizerek milyonlarca vatandaşın düzenleme beklediğinin altını çizdi.
En çok konuşulan konu corona virüs oldu
En çok konuşulan konu corona virüs olduTüm dünyayı etkisi altına alarak küresel bir salgın haline dönüşen Covid-19, konuşulma oranıyla rekor sayılara ulaştı. Türkiye’de Haziran ayı itibarıyla planlı normalleşme süreci başlarken, gündemdeki yerini korumaya devam etti. Türkiye’deki güncel vaka sayısı ise 187 bin 685 olarak saptandı.
22.06.2020Sağlık
Birinci sırada Suriye var!
Birinci sırada Suriye var!Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ve Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yarınki görüşmelerinde ele alacakları konulardan birinin, Suriye'deki operasyonları kapsamında yapılacak askeri koordinasyon olacağını söyledi.
9.03.2017Dünya
Yarın bunu yapmayı unutmayın
Yarın bunu yapmayı unutmayın27 Ekim tarihinde de...
29.03.2013Yaşam

Benzer Haber Etiketleri