Kışlık

Kışlık

Son dakika kışlık haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kışlık ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kışlık haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kışlık

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kışlık gelişmeleri de dahil olmak üzere 646 kışlık haberi bulunmuştur. Tüm kışlık haberleri aşağıda listelenmiştir.
Adana'da kış hazırlığı: Fekeli kadınlar ekmeklerini imece usulü hazırlıyor
Adana'da kış hazırlığı: Fekeli kadınlar ekmeklerini imece usulü hazırlıyorAdana’nın Feke ilçesinde kadınlar kışlık ekmeklerini imece usulü hazırlıyor.
28.08.2024Adana
Yalova'da haber takibi yapan DHA muhabirine saldırı! 15 kişilik grup dehşeti yaşattı
Yalova'da haber takibi yapan DHA muhabirine saldırı! 15 kişilik grup dehşeti yaşattıYalova'nın Armutlu ilçesinde dün kanoyla denize açılan Hüseyin P. (32) ve Yücel Ç.'yi (28) arama çalışmaları devam ederken, haber yapmak için olay yerine giden Demirören Haber Ajansı (DHA) Yalova Muhabiri Zehra Baykal, kayıp yakınları olduğunu öne süren bir grubun saldırısına uğradı. Darbedilerek yaralanan ve kulağına 7 dikiş atılan Baykal, hastaneye kaldırıldı. Baykal, "15 kişilik bir grup elimde mikrofonu görünce bana saldırmaya başladı. Amacım kamuoyunu bilgilendirmekti" dedi.
27.08.2024Gündem
Seçil Erzan davasında şok gelişme! Fatih Terim ilk kez ifade verdi: Her tavsiyesini bankanın görüşü olarak gördüm
Seçil Erzan davasında şok gelişme! Fatih Terim ilk kez ifade verdi: Her tavsiyesini bankanın görüşü olarak gördümAralarında ünlü futbolcuların da bulunduğu çok sayıda kişiyi 'özel fon' vaadiyle dolandırdığı iddia edilen eski banka müdürü Seçil Erzan davasında Fatih Terim de 'müşteki' olarak dava dosyasına girmişti. Türkiye'nin gündemine oturan soruşturmada Terim, Bodrum Ağır Ceza Mahkemesi'nde ilk kez ifade verdi.
20.08.2024Gündem
Adana'da susuz kalan köylüler eşek ve katırla köye su taşıyor
Adana'da susuz kalan köylüler eşek ve katırla köye su taşıyorAdana’nın Feke ilçesine bağlı Ormancık Mahallesine bağlı Eğrikol Bölgesi 21 yıl önce yapılan içme suyu şebekesinden dolayı susuz kaldığı için vatandaşlar eşeklerle evlerine su taşıyor.
19.08.2024Adana
Kışlık patlıcanı saklamak için meğer 1 tutam atmak gerekiyormuş! En taze haliyle kış boyu kalıyor
Kışlık patlıcanı saklamak için meğer 1 tutam atmak gerekiyormuş! En taze haliyle kış boyu kalıyorYaz mevsiminde sık tüketilen patlıcan kışın da severek tüketilir. Bunun için de iyi hazırlık yapmak şarttır. Tüm kışı rahat geçirmek ve patlıcanın en taze haliyle kalması için meğer 1 tutam atmak gerekiyormuş.
15.08.2024Yaşam
Kışlık domates yapımında el değmemiş tüyo; Bunu yapmayan ev hanımı yok! İşi sırrı kavanozda: Kış boyunca ağız sulandırıyor
Kışlık domates yapımında el değmemiş tüyo; Bunu yapmayan ev hanımı yok! İşi sırrı kavanozda: Kış boyunca ağız sulandırıyorKışlık domates hazırlığı başlıyor. Domates ve kapya biberin son zamanları yaklaşıyor. Birçok kişi kışlık menemen hazırlığı için alışverişini yaptı. Ancak bir sorun var: kavanozda ekşime ihtimali. Konserve menemen hazırlığında bunu yapmayan ev hanımı yok!
27.07.2024Yaşam
Kış boyunca sossuz kalmayın! Pizza, makarna, menemen... Kışlık domates sosu tarifi ağız sulandırıyor
Kış boyunca sossuz kalmayın! Pizza, makarna, menemen... Kışlık domates sosu tarifi ağız sulandırıyorDomatesin ve kapya biberin son zamanlarındayız. Kış boyunca size eşlik edecek domates sosu tarifini hazırladık. Muhteşem rengiyle kırmızı biberli domates sosunu ortaya çıkarmak için kolları sıvamanın tam zamanı. Pizzaya, makarnaya ve menemene dökeceğiniz ya da soğuk kış kahvaltılarında içinizi ısıtacak domates sosu tarifi ağız sulandırıyor.
27.07.2024Gündem
Çürümeye yüz tutan tarihi ahşap serendileri otel odası yaptı!
Çürümeye yüz tutan tarihi ahşap serendileri otel odası yaptı!Rize'nin Ardeşen ilçesinin Ayder Yaylası yolunda Fırtına Vadisi'nde ailesiyle yaşayan girişimci Burak Kurtoğlu, Karadeniz Bölgesi’nde teknolojinin gelişmediği yıllarda köylülerin doğal buzdolabı olarak kullanıp, yiyeceklerini sakladığı, tarihi ahşap serendilerini, konaklama odasına dönüştürdü. İçerisini otel konforu olacak şekilde düzenledi.Kurtoğlu,“Çürümeye yüz tutan 200 yıllık tarihi yapıları geri kazandık" dedi.
14.05.2024Gündem
40 bin TL maaşa çoban bulunamıyor! Besiciler zor durumda
40 bin TL maaşa çoban bulunamıyor! Besiciler zor durumdaMuş'ta havaların ısınmasıyla birlikte hayvanlarını meralara çıkarmaya başlayan besiciler, 40 bin lira maaş vermelerine rağmen çoban bulamıyor.
16.04.2024Ekonomi
Kış lastiği uygulaması ne zaman bitiyor, kışlık lastikler ayın kaçında kalkacak?
Kış lastiği uygulaması ne zaman bitiyor, kışlık lastikler ayın kaçında kalkacak?Kış lastiği zorunluluğu için son günlere girildi. Türkiye'deki kış lastiği zorunluluğu, tüm ticari araçlar (kamyon, kamyonet, otobüs vb.) için geçerlidir. Binek araçlar ve diğer araçlar için ise kış lastiği kullanımı zorunlu değildir. Peki, kış lastiği zorunluluğu ne zaman bitecek? İşte, o detaylar
16.03.2024Gündem
Zam geliyor! Yarım gün çalışan 1250 TL alacak
Zam geliyor! Yarım gün çalışan 1250 TL alacakİstanbul'da faaliyet gösteren ve yüzde 28,09 oranında zam alan ticari taksilere taksimetre tarife yüklemeleri başladı. Öte yandan taksi şoförlerinin ücretinin de artması bekleniyor. Yarım günde 1000 TL alan şoförlerin zam sonrası yevmiyelerinin 1250 TL olması bekleniyor.
10.01.2024Ekonomi
Patrondan skandal hareket! Bakanlık harekete geçti
Patrondan skandal hareket! Bakanlık harekete geçtiKocaeli'de işçisinin yemeğini ve servisini kesmesiyle gündeme gelen Tezcan Galvaniz fabrikasında patron, bir işçinin elindeki kağıtları suratına fırlattı. Patronun işçiye hakaret de ettiği ileri sürülürken, yaşananlar güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı olayla ilgili soruşturma başlattı.
2.01.2024Gündem
Kavun Kaç Kalori? Kavun Besin Değerleri Ve Kalorisi...
Kavun Kaç Kalori? Kavun Besin Değerleri Ve Kalorisi...Kavun genelde yaz aylarında tüketilen bir meyvedir. Kavunun 1 dilimi 50 kalori, 100 gramı ise 28 kaloridir.
17.12.2023Sağlık
Bunları dondurucuya koymak büyük hata: Hem ürünler hem dondurucu bozuluyor!
Bunları dondurucuya koymak büyük hata: Hem ürünler hem dondurucu bozuluyor!Dondurucuda saklanan besinler aylar sonra bile çıkarılıp tüketilebiliyor ve bu büyük bir lüks. Kışlık için hazırlanan yemekler de dondurucuda pratik olarak saklanabiliyor. Ancak bazı besinler var ki dondurucuda saklamak hem ürünlere hem de makineye büyük zarar veriyor. İşte dondurucuya konulmaması gerekenler...
5.12.2023Yaşam
Araç sahipleri dikkat! Sayılı günler kaldı, herkes oraya akın etti
Araç sahipleri dikkat! Sayılı günler kaldı, herkes oraya akın ettiZorunlu kış lastiği uygulaması öncesinde Bolu’da geçtiğimiz günlerde mevsimin ilk karının yağmasıyla birlikte lastikçilerde kış lastiği mesaisi başladı. Kış lastiğinin değiştirilmesi gerektiğini belirten lastik onarım ve değişim ustabaşı Ünsal Bayrak, “Kış lastiği taktırmazsak, araç kayabilir, kazaya sebebiyet verebilir” dedi.
18.11.2023Gündem
Arabası olanlara uyarı üstüne uyarı geldi! Büyük masraftan kurtarıyor
Arabası olanlara uyarı üstüne uyarı geldi! Büyük masraftan kurtarıyorArabanızı kışa hazırlamak, aracın kullanım ömrü ve sürüş güvenliği için oldukça önemli. Kötü hava koşulları motoru zorlar, performans kaybına neden olur, yakıt tüketimini artırır ve önlem alınmazsa ek maliyetleri de beraberinde getirir. Bu yüzden uzmanlar özellikle kış bakımının yapılmasını tavsiye ediyor. Akü, buji, fren, cam silecekleri, filtreler, klima, aydınlatma... İşte 10 adımda kışlık hazırlık rehberi...
10.11.2023Ekonomi
Tarım market 7-17 Kasım aktüel katalog 2023 yayınlandı! Kışlık giyecekte indirim var!
Tarım market 7-17 Kasım aktüel katalog 2023 yayınlandı! Kışlık giyecekte indirim var!Tarım market 7-17 Kasım aktüel katalog 2023 yayınlandı. Ucuz alışveriş yapmak isteyenlerin merakla beklediği indirim katalogunda mutfak ürünlerinde fiyatlar düştü. Bilindiği gibi geçtiğimiz ay tüm ürünlerde yüzde 50 indirim yapılmıştı. Kasım ayında da Tarım Kredi Kooperatif markette yüzlerce üründe fiyatlar dibi gördü.
6.11.2023Ekonomi
ŞOK 1-7 Kasım aktüel katalog 2023 yayınlandı! Kışlık mont, yağmurluk ŞOK'ta ucuzun da ucuzu!
ŞOK 1-7 Kasım aktüel katalog 2023 yayınlandı! Kışlık mont, yağmurluk ŞOK'ta ucuzun da ucuzu!ŞOK 1-7 Kasım aktüek katalog 2023 yayınlandı. ŞOK kışlık mont, yağmurluk indirimleriyle Kasım ayına girdi. Raflarda yerini alan indirimli ürünler arasında mutfak malzemeleri, tencere ve tava da yer aldı. Mobilya çeşitleinde dev indirimlerin yapıldığı güncel katalog müşterileri heyecanlandırdı. İşte 1-7 Kasım ŞOK aktüel katalog 2023....
31.10.2023Ekonomi
Ne ararsan yüzde 50 indirim var! BİM 27-31 Ekim aktüel katalog 2023 yayınlandı! Borcam, nevresim takımı, çay seti..
Ne ararsan yüzde 50 indirim var! BİM 27-31 Ekim aktüel katalog 2023 yayınlandı! Borcam, nevresim takımı, çay seti..BİM 27-31 Ekim aktüel katalog 2023 yayınlandı. Kampanyalı fiyatlarının yer aldığı BİM güncel katalogda ne ararsan yüzde 50'ye varan indirim var. Ucuz alışveriş yapmak isteyenlerin merakla beklediği haber geldi. Borcam, nevresim takımı, battaniye gibi kışlık ürünlerin yanısıra mutfak ürünlerinde de fiyatlar düştü. İşte 27-31 Ekim BİM aktüel katalog 2023 ve indirimli ürünler listesi...
26.10.2023Ekonomi
10 yıllık ihmal baba-kızın sonu oldu! Geriye bu fotoğraf kaldı
10 yıllık ihmal baba-kızın sonu oldu! Geriye bu fotoğraf kaldıZonguldak'ta dere yatağına düşen otomobilde hayatını kaybeden Kazım Özsoy (47) ile kızı Nazife Özsoy (5), yan yana toprağa verildi. Güllük köyü muhtarı Hüseyin Çetin, "Bu, 3'üncü kaza. Burası için kaymakamlıktan bariyer istemiştik" dedi.
23.10.2023Yaşam
Araba sahiplerine kritik uyarı geldi! Büyük masraf çıkarıyor
Araba sahiplerine kritik uyarı geldi! Büyük masraf çıkarıyorMalatya’da havaların soğumaya başlaması ile birlikte araç sürücüleri sanayinin yolunu tutmaya başladı. Araçların kışlık bakımlarının ihmal edilmemesi gerektiğini belirten tamirciler, küçük bakımların ihmali ile büyük masrafların ortaya çıkabileceği uyarısında bulundu.
22.10.2023Gündem
İsrail Gazze'ye 24 saat süre verdi, tansiyon yükseliyor! "Evlerinizi boşaltın"
İsrail Gazze'ye 24 saat süre verdi, tansiyon yükseliyor! "Evlerinizi boşaltın"Hamas'ın Cumartesi sabahı İsrail'e başlattığı şok saldırı ve ardından İsrail'in savaş ilan etmesi ile dünyada tüm gözler Gazze'ye çevrildi. Çatışmalar 7. gününde devam ederken İsrail ordusu Gazze Şehrindeki sivillere evlerini terk edip Güney'e gitmeleri için 24 saat süre verdi, BM söz konusu eylemin yıkıcı insani sonuçları olacağı konusunda uyardı ve talebin iptal edilmesini istedi. İsrail'in tahliye emri bölgede tansiyonu yükseltirken, İsrail polisi Cuma namazı kılmak isteyen Filistinlilere gaz bombası ile müdahale etti.
13.10.2023Gündem
Şarkıcı Maral'ın pullarla kaplı özel plaka aracı kendisinden daha meşhur
Şarkıcı Maral'ın pullarla kaplı özel plaka aracı kendisinden daha meşhurGerçek adı Ceylan Başusta olan, uzun yıllar Bingöl’de Dj’lik yapan ilk albümünü 2013 yılında çıkartan şarkıcı Maral, önceki gün Nişantaşı'nda görüntülendi. Yaptığı şarkılarla herkese halay çektiren şarkıcı her yanı parlayan aracı ile dikkat çekti.
8.10.2023Magazin
Tuğba Özay kışlık hazırlığı yaptı! Uyguladığı işlemleri adım adım paylaştı
Tuğba Özay kışlık hazırlığı yaptı! Uyguladığı işlemleri adım adım paylaştıOrganik ve doğal ürünlere olan ilgisini profesyonel hayata taşıyan Tuğba Özay geçtiğimiz aylarda zeytinyağı üretimine geçtiğini duyurmuştu. Tuğba Özay şimdi de kışlık hazırlığı yaptı.
6.10.2023Magazin
CarrefourSA 30 Eylül - 4 Ekim aktüel katalog 2023 yayınlandı! Sürpriz bol haftada kışlık giyeceklerde fiyatlar düştü!
CarrefourSA 30 Eylül - 4 Ekim aktüel katalog 2023 yayınlandı! Sürpriz bol haftada kışlık giyeceklerde fiyatlar düştü!CarrefourSA 30 Eylül - 4 Ekim aktüel katalog 2023 yayınlandı. CarrefourSA ürünleri bu hafta da ucuz ve indirimli fiyatlarla raflardaki yerini aldı. Ucuz alışveriş yapmak isteyenlerin merakla beklediği CarrefourSA güncel katalogda akıllı süpürge, elektrikli cezve, airfryer fiyatları düştükçe düştü. Mutfak ürünleri, temizlik malzmelerinde fiyatlar CarrefourSA'da olmadığı kadar ucuzladı. İşte 30 Eylül - 4 Ekim CarrefourSA aktüel katalog 2023...
29.09.2023Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Kışlık ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kışlık haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.