FETÖ terör örgütü davalarında tanıklık yapan eski emniyet imamına dava açıldı!
FETÖ terör örgütü davalarında tanıklık yapan eski emniyet imamına dava açıldı!FETÖ'ye yönelik birçok soruşturmada ve çatı ana davasında tanık olarak dinlenen ve 2015 yılında kendiliğinden Ankara Emniyet Müdürlüğü'ne giderek örgüte ilişkin bildiklerini anlatan Kemalettin Özdemir hakkında 'şüpheli' sıfatıyla başlatılan soruşturma kapsamında 'Silahlı terör örgütü kurma veya yönetme' suçundan 22,5 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.
20.05.2024Gündem
Adil Öksüz’ü kim koruyor?
Adil Öksüz’ü kim koruyor?Gülen yapılanmasının 1980’lerden başlayarak emniyet imamlığını yapan Kemalettin Özdemir, 15 Temmuz darbesinin en önemli adamı olarak aranan Adil Öksüz’ün örgütün ‘Hava kuvvetleri imamı’ olduğunu bildiğini, Öksüz’ün ismini ve pozisyonunu 2012, 2013 yıllarında devlete verdiğini söyledi. Yani Adil Öksüz devletin bütün güvenlik ve istihbarat birimlerince biliniyordu ama buna rağmen Amerika’ya gidip gelerek darbe talimatlarını getirip götürebildi. Darbe sabahı da her nasılsa mahkemece serbest bırakıldı.
29.09.2021Gündem
Sevilay Yükselir'den Ilıcak'ı kızdıran yazı!
Sevilay Yükselir'den Ilıcak'ı kızdıran yazı!Kemalettin Özdemir, Gülen cemaati lideri Fethullah Gülen'in kaset komplosundan kurtardığı kişinin kendisi olduğu iddiasını ortaya atan gazeteci Nazlı Ilıcak'a dava açmaya hazırlanıyor...
29.09.2021Gündem