Kaza Tutanağı

Kaza Tutanağı

Son dakika kaza tutanağı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kaza tutanağı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kaza tutanağı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kaza Tutanağı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kaza tutanağı gelişmeleri de dahil olmak üzere 139 kaza tutanağı haberi bulunmuştur. Tüm kaza tutanağı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kaza tutanağı tutmak isteyen 2 sürücüye otomobil çarptı
Kaza tutanağı tutmak isteyen 2 sürücüye otomobil çarptıİzmir'in Torbalı ilçesinde ambulans ile kamyonetin karıştığı hasarlı kazada tutanak tutmak için araçlarından inen sürücülere otomobil çarptı. Kazada, otomobilin çarptığı 2 sürücü de yaşamını yitirdi.
5.10.2024Gündem
Milyonlarca ev sahibi ve kiracıyı ilgilendiriyor! Artık e-Devlet üzerinden yapılabilecek
Milyonlarca ev sahibi ve kiracıyı ilgilendiriyor! Artık e-Devlet üzerinden yapılabilecekKira kontratlarında yeni dönem başladı. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz detayları açıkladı. Yılmaz "e-Devlet Kapısı kullanıcıları kira kontratlarını yıl sonuna kadar e-Devlet Kapısı üzerinden yapabilecekler" diye konuştu.
7.08.2024Ekonomi
Kaza tespit tutanağı e devlet'te nasıl tutulur? Hangi adımlar izlenir? e-devlet kaza tespit tutanağı ekranına nasıl ulaşılır?
Kaza tespit tutanağı e devlet'te nasıl tutulur? Hangi adımlar izlenir? e-devlet kaza tespit tutanağı ekranına nasıl ulaşılır?Araç sahiplerini yakından ilgilendiren hizmet devreye alındı. e devlet üzerinden kaza tespit tutanağı artık tutulabilecek. Trafik kazalarında tutulan kaza tespit tutanakları, e devlet ekranından hazırlanabilecek. Sürücülerin artık kağıt tutanağa ihtiyacı kalmadı. Cep telefonundan anından online olarak tutanak oluşturulacak. Peki kaza tespit tutanağı nasıl oluşturulur? e devlet kaza tutanağında hangi adımlar izlenir? İşte detaylar...
23.05.2024Gündem
(e devlet kaza tutanağı oluşturma-sorgulama) Kaza tespit tutanağı nasıl doldurulur, doldurulduktan sonra ne yapılır? e devlet kaza tespit tutanağı görüntüleme
(e devlet kaza tutanağı oluşturma-sorgulama) Kaza tespit tutanağı nasıl doldurulur, doldurulduktan sonra ne yapılır? e devlet kaza tespit tutanağı görüntülemeE-Devlet'e "Kaza Tutanağı Oluşturma" özelliği geldi. Trafik kazaları sonrasında doldurulan kaza tutanağı artık e-Devlet üzerinden doldurulabilecek. Peki, e devlet üzerinden kaza tespit tutanağı nasıl doldurulur, doldurulduktan sonra ne yapılır? İşte e devlet kaza tutanağı oluşturma-sorgulama…
23.05.2024Gündem
Arabası olanlar dikkat! Kasko ile ilgili flaş uyarı
Arabası olanlar dikkat! Kasko ile ilgili flaş uyarıBursa’da lüks otomobiliyle kaza yapan sürücü, bu anları saniye saniye görüntülemesine, kaza tutanağı, alkol raporu ve ekspertiz raporları eksiksiz olmasına rağmen 2,5 aydır aracını yaptıramadı. Sigorta şirketi, 2 ay boyunca 600 bin lira hasar çıkan otomobili tamir ya da perte ayırmaya karar veremedi. Karar verdiğinde ise servis fiyatları güncellenince araç sahibi mağdur oldu. 2,5 aydır kiralık otomobille dolaşan Güven Deniz, "Artık mağduriyetim giderilsin. Tüm evraklarım eksiksiz" diyerek isyan etti.
4.10.2022 Gündem
Denizli’de alkollü sürücü önce otomobile ardından polis aracına kafa attı
Denizli’de alkollü sürücü önce otomobile ardından polis aracına kafa attıDenizli’de park halindeki servis aracına çarpan alkollü sürücü, araçtaki çifte bıçak çektikten sonra olay yerine gelen polis ve vatandaşlara hakaretler yağdırdı. Önce park halindeki bir otomobile sonrasında ise resmi polis otosuna uçarak kafa atıp camları paramparça eden sabıkalı sürücü, biber gazıyla etkisiz hale getirildi.
31.08.2022Yaşam
Arabası olan milyonları ilgilendiriyor! Artık değişti, tek tek belirlendi, sigorta ödüyor! 30 gün detayına dikkat...
Arabası olan milyonları ilgilendiriyor! Artık değişti, tek tek belirlendi, sigorta ödüyor! 30 gün detayına dikkat...Arabası olan milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor, kimse bilmiyor ama kayıplar en aza iniyor. Resmi Gazete’de yayımlandı, zararı trafik sigortası ödüyor, 30 gün detayına dikkat! Tamamen değişti, artık onlara da tazminat hakkı doğuyor. Otomobilinden traktörüne, motosikletinden tankerine, iş makinesinden minibüsüne, taksisinden otobüsüne, kamyonundan kamyonetine kadar tüm araç grupları için başvuru yapılabiliyor. Başvuruda sınır yok ama iki yıl içinde müracaat edilmesi gerekiyor. Birçok araba sahibi bundan haberdar değil ya da ‘bürokratik işlem’ diye de peşine düşmüyor. Peki kimlere, nasıl tazminat hakkı doğuyor! İşte tüm detaylar...
29.05.2022Ekonomi
Arabası olan milyonları ilgilendiriyor! Kritik uyarı geldi! En az 5 bin lira...
Arabası olan milyonları ilgilendiriyor! Kritik uyarı geldi! En az 5 bin lira...Arabası olan milyonları ilgilendiriyor. Araba sahiplerine kritik uyarı geldi. Meteoroloji'nin günlerdir uyarısını yaptığı yoğun kar yağışı İstanbul'u etkisi altına aldı. Şiddetli kar yağışı nedeniyle sürücüler buzlu yollarda araç kullanmakta zorluklar yaşarken, kış lastiği gibi bazı temel tedbirlerin alınmaması da kazaları beraberinde getiriyor. Uzmanlar, kış lastiği veya zincir olmadan yola çıkılmamasını öneriyorlar. Bu tedbirleri almadan yola çıkmak ise hem can güvenliği hem de maddi açıdan büyük sıkıntılar doğurabiliyor. Oto tamircilere parça değişimi veya hasar onarımı için gelecek bir aracın bugün oluşturacağı maliyetin en az 5 bin lira olduğunu ifade eden uzmanlar üstelik yapılacak olan tamirin parça tedarik sıkıntısı sebebiyle 1 ay süreceğini ifade etti. İşte arabası olan milyonları ilgilendiren detaylar...
12.03.2022Ekonomi
Taksiciler birbirlerine girdi! Faciadan son anda dönüldü
Taksiciler birbirlerine girdi! Faciadan son anda dönüldüİstanbul Fatih’te iki ayrı taksi şoförünün sözlü kavga sonrası ellerine aldıkları sopalarla birbirlerine saldırması, kameralar tarafından anbean görüntülendi.
2.07.2021Gündem
Arabası olan herkesi kapsıyor! 2 gün içerisinde...
Arabası olan herkesi kapsıyor! 2 gün içerisinde...Arabası olan herkes için geçerli. Sadece 2 gün gerekli. 15 günde yapılıyordu. Artık o süre 2 güne indi. Büyük kolaylık sağlıyor. Özellikle büyükşehirlerde araç kullananların daha sık yaşadığı küçük çaplı kazalarda, uzun süren işlemler can sıkıcı olabiliyordu. Tutanak tutulması ve sonrasında ödeme işleminin gerçekleşmesi uzun zaman alıyordu. Artık daha kolay bir şekilde halledilebiliyor. Sigorta Bilgi ve Gözetim Merkezi’nin geliştirdiği ‘Mobil Kaza Tutanağı Uygulaması’ hem sigortalıların hem de sigorta şirketlerinin işini kolaylaştırdı. Cep telefonuna indirilebilen uygulama sayesinde Mobil Kaza Tutanağı 5 dakikada doldurulurken hasar ödeme süreçleri de 15 günden yaklaşık 2 güne kadar düştü.
19.04.2021Ekonomi
Arabası olanlar dikkat! Değer kaybı tazminatını aracılara kaptırmayın...
Arabası olanlar dikkat! Değer kaybı tazminatını aracılara kaptırmayın...Kendilerine hasar danışmanı, takip bürosu diyorlar. Tamirhanelerden çekicilere kadar kurdukları ağ sayesinde her kazadan haberdarlar. Trafik sigortasından ödenen değer kaybı tazminatının peşinde koşuyorlar. Vatandaşın cebine fazladan para girmiyor, sigortacılar ise iki katı tazminat ödüyor. Uzmanlar, aracılara karşı sürücüleri uyarıyor.
8.04.2019Ekonomi
Bir anlık hatası sinir krizi geçirtti!
Bir anlık hatası sinir krizi geçirtti!Kahramanmaraş'ta kullandığı otomobilin viteslerini karıştıran Sibel Kanat (50), geri manevra yapmak isterken öndeki markete girdi. Kazada yaralanan olmazken, polisler kaza tutanağı yazdığı sırada Kanat'ın kalp hastası eşi fenalaşarak yere yığıldı.
20.01.2019Yaşam
Sahte kaza tutanağı operasyonu! Çok sayıda gözaltı
Sahte kaza tutanağı operasyonu! Çok sayıda gözaltıBursa merkezli 4 ilde, hasarlı trafik kazalarına karışanlar için gerçeğe aykırı ve usulsüz evrak düzenleyerek kasko ve sigorta şirketlerini dolandırdıkları iddia edilen 22 kişi yakalandı.
6.11.2018Gündem
TEM'de kaza tutanağı tutan araçlara otomobil çarptı
TEM'de kaza tutanağı tutan araçlara otomobil çarptıTEM Otoyolu Gaziosmanpaşa mevkiinde maddi hasarlı kaza yapan üç araç sahibi tutanak tuttuğu sırada araçlara arkadan gelen başka bir otomobil çarptı. İkinci kaza ile birlikte toplam 4 aracın karıştığı kazada biri ağır iki kişi yaralandı.
9.05.2018Yaşam
Emrah Serbes kaza tutanaklarına göre de kusurlu! O yalan ortaya çıktı
Emrah Serbes kaza tutanaklarına göre de kusurlu! O yalan ortaya çıktıİzmir- Aydın Otoyolu'nda, 22 Eylül'de başka bir otomobilin çarpmasıyla kontrolden çıkıp takla atan otomobilde bulunan 59 yaşındaki Ayhan Özçelik ve kızı 16 yaşındaki Zeynep Özçelik'in ölümüne neden olan Behzat Ç. kitabının yazarı Emrah Serbes'in ifadesinde kaza sırasında frene bastığı yönündeki iddiası kaza tutanaklarına göre de asılsız çıktı. Kaza tutağında fren izine rastlanılmadığı belirtilirken, önlerinde giden araçları güvenli ve yeterli mesafeden izlememek kuralını ihlal ettiği gerekçesiyle Serbes, kusurlu bulundu.
29.09.2021Gündem
Mahmut Tuncer ve kızının hapsi isteniyor
Mahmut Tuncer ve kızının hapsi isteniyorTürkücü Mahmut Tuncer’in popçu kızı Gizem aracıyla, motosikletli Merhaz Elçi’ye çarptı, 3 yıla kadar hapis istemiyle hakkında dava açıldı. Kazada yaralanan Elçi, olayı örtbas için belgede sahtecilik yaptığını iddia ettiği baba-kızı şikâyet ederek yargılanmalarını istedi.
29.09.2017Magazin
Kaza tutanağı cebe girdi
Kaza tutanağı cebe girdiSigorta Bilgi ve Gözetim Merkezince geliştirilen ‘Mobil kaza tutanağı’nı akıllı telefonlarına indiren sürücüler, uzun süren tutanak doldurma işlemini kısa sürede tamamlıyor.
29.09.2021Gündem
Doğukan Manço'nun aracına çarptı ama tanımadı!
Doğukan Manço'nun aracına çarptı ama tanımadı!Barış Manço'nun oğlu Doğukan Manço'nun kullandığı aracın arkasında takılı römorka bir araç çarptı.
20.02.2017Magazin
Kaza tutanağı tutan 2'si polis 3 kişiye otomobil çarptı
Kaza tutanağı tutan 2'si polis 3 kişiye otomobil çarptıMUĞLA'nın Fethiye İlçesi'nde, yol üzerinde, yaralamalı kaza nedeniyle tutanak tutan trafik polisleri Ercan Karpuz ve Reşit Aslan ile onları izleyenlerden Nazmi Zorbaş'a, başka bir otomobil çarparak kaçtı. Yaralı yaya ve polisler hastanede tedaviye alınırken, kaçan sürücünün yakalanması için çalışmalar sürüyor.
6.01.2017Yaşam
İsrafil Köse'nin öldüğü kazada flaş gelişme
İsrafil Köse'nin öldüğü kazada flaş gelişmeKadıköy'de geçirdiği trafik kazası sonucu yaşamını yitiren oyuncu İsrafil Köse'nin ölümüne sebebiyet verdiği gerekçesiyle taksi şoförü hakkında dava açıldı.
28.12.2016Magazin
Tutanak tutma işleminde zaman kaybına son!
Tutanak tutma işleminde zaman kaybına son!Sigorta Bilgi ve Gözetim Merkezi tarafından geliştirilen Mobil Kaza Tutanağı sayesinde tutanak tutma işlemi ortalama 100 dakikadan 5 dakikaya, hasar sonucunun alınması ise ortalama 12 günden 2 güne düşüyor.
29.09.2021Gündem
Tüsoder: Kaza tutanakları cep telefonu ile yapılabilir
Tüsoder: Kaza tutanakları cep telefonu ile yapılabilirTüketici Sorunlar Derneği (Tüsoder) Sigorta Komisyon Başkanı ve Çağatay Sigorta ve Reasürans Brokerliği Genel Müdürü Taner Çağatay, Sigorta Bilgi ve Gözetim Merkezi’nin uygulaması ile kağıt tutanak formuna, kaleme ihtiyaç duyulmadan cep telefonu ile trafik kazası tutanaklarının düzenlenebildiğini açıkladı...
21.06.2016Ekonomi
Araç Hasar Sorgulama Ve Trafik Cezası Sorgulama İle HGS Yükleme İşlemleri
Araç Hasar Sorgulama Ve Trafik Cezası Sorgulama İle HGS Yükleme İşlemleriAraç hasar sorgulama ile araç kaza bilgileri öğrenilmektedir. Araç sorgulama hizmetlerinden yararlanarak sizler de trafik cezası sorgulama ve HGS yükleme işlemleri hakkında bilgi alabilirsiniz.
29.09.2021Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kaza Tutanağı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kaza tutanağı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.