Kaybolma

Kaybolma

Son dakika kaybolma haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kaybolma ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kaybolma haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kaybolma

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kaybolma gelişmeleri de dahil olmak üzere 232 kaybolma haberi bulunmuştur. Tüm kaybolma haberleri aşağıda listelenmiştir.
Van'da kaybolan Rojin'in kaybolmadan önceki son görüntüsü
Van'da kaybolan Rojin'in kaybolmadan önceki son görüntüsüRojin'in kaybolmadan önceki son görüntüleri ortaya çıktı
10.10.2024Vatan TV
İstanbul'da kayıp olan 3 küçük kardeşten acı haber geldi! Cansız bedenleri inşaat temelinde bulundu
İstanbul'da kayıp olan 3 küçük kardeşten acı haber geldi! Cansız bedenleri inşaat temelinde bulunduSancaktepe'de kaybolan 7 yaşındaki Berat, 9 yaşındaki Baran ve 11 yaşındaki Batuhan Sağın kardeşlerin cansız bedeni, inşaatın su dolu temelinde bulundu. Acılı baba çocuklarının kaybolmasıyla ilgili " İnşallah buluruz tek dileğmiz tek umudumuz bu" diye konuştu.Üç kardeşin cansız bedeni aynı mahallede bir inşaatın su dolu temelinde bulundu. Üç kardeşin cansız bedeni Adli Tıp Kurumu Morguna kaldırıldı. Olay sonrası konuşan acılı baba, "2018 yılında yüksek ateşten 1 çocuğumuzu da kaybettik, bu 4’cü çocuk oldu. Yapacak bir şey yok Kader ama ihmalde var" dedi.
4.10.2023Gündem
Şişme botla sürüklenen 4 kişi, 13,5 saat sonra kurtarıldı! Şans eseri kurtuldular
Şişme botla sürüklenen 4 kişi, 13,5 saat sonra kurtarıldı! Şans eseri kurtuldularTekirdağ'da şişme botla denize açıldıktan sonra kaybolan 4 kişi, Marmara Adası önlerinde fark edilip, 13,5 saat sonra Sahil Güvenlik ekiplerince kurtarıldı.
11.09.2023Yaşam
Dünyayı bekleyen büyük felaket! Küresel iklim değişikliği nedeniyle AMOC her an çökebilir...
Dünyayı bekleyen büyük felaket! Küresel iklim değişikliği nedeniyle AMOC her an çökebilir...Dünya günlerdir rekor sıcaklıklarla kavruluyor. Dünya iklim dengesini sağlayan “Gulf Stream” olarak bilinen Atlantik Meridyonel Devir Dolaşımı’nın (AMOC) küresel iklim değişikliği nedeniyle çökebileceği açıklandı. Peki bu olasılık gerçekleşirse dünyayı nasıl bir değişim bekliyor? İşte detaylar...
27.07.2023Gündem
Evlenme hazırlandığındaki çiftlere güzel haber! İptal durumuna karşı 'düğün sigortası' devreye alındı
Evlenme hazırlandığındaki çiftlere güzel haber! İptal durumuna karşı 'düğün sigortası' devreye alındıEvlilik hazırlığı yapanların, ayrılık, birinci derece akrabalarının ölümü, kaza gibi nedenlerle düğünlerinin iptal edilmesi durumunda çiftlerin ve salon işletmecisinin masrafını karşılayan, 'düğün sigortası' uygulaması hayata geçirildi. Son iki haftada 80 çift düğününü sigortalattı.
20.05.2023Yaşam
Almanya'da 2 bin mülteci çocuk kayıp
Almanya'da 2 bin mülteci çocuk kayıpAlmanya'da kaybolan mülteci çocukların sayısının 2 bin olduğu ve son zamanların en yüksek seviyesine ulaştığı bildirildi.
6.01.2023Dünya
Hayvan sahiplenmek isteyenleri ilgilendiriyor! Başvurular e-devlet üzerinden yapılıyor
Hayvan sahiplenmek isteyenleri ilgilendiriyor! Başvurular e-devlet üzerinden yapılıyorDijital değişim ve dönüşüm alanında ortaya koyduğu atılımla Türkiye’de e-devlet üzerinden en fazla hizmeti sunan kurum unvanına sahip İnegöl Belediyesi, e-devlet üzerinden hayvan sahiplenme hizmetini devreye aldı. İnegöl Belediyesi barınağındaki sahipsiz hayvanlar, e-devlet üzerinden sahiplenilebilecek.
12.12.2022Gündem
Yeni doğan bebeklerdeki göz yaşarmalarına dikkat
Yeni doğan bebeklerdeki göz yaşarmalarına dikkatYeni doğan bebeklerde görülen göz yaşarmaları ve çapaklanmanın gözyaşı kanal tıkanıklığa işaret edebileceğini kaydeden Göz ve Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Selçuk Bulut, bu sağlık sorununun tedavi edilmemesi durumunda göz ve göz çevresinde meydana gelebilecek olan enfeksiyonların menenjit hastalığına kadar ilerleyebileceğini belirtti.
9.09.2022Sağlık
İtalya'da kaybolan helikopterdeki Türklerin isimler belli oldu! Eczacıbaşı çalışanları da içindeydi
İtalya'da kaybolan helikopterdeki Türklerin isimler belli oldu! Eczacıbaşı çalışanları da içindeydiİtalya'da dün sabah saatlerinde kaybolan helikopterde bulunan 7 kişiden 4'ünün Türk olduğu tespit edildi. Eczacıbaşı'ndan yapılan açıklamada, 4 kişinin çalışanları olduğu ve bir fuar için İtalya'ya gittikleri duyuruldu. Helikopteri, arama çalışmaları devam ederken İtalyan basını, pilotun telefon sinyalinin bulunduğunu aktardı.
10.06.2022Gündem
İş Bankası resmen duyurdu! Hesabı olan tüm müşterileri kapsıyor, artık her gün...
İş Bankası resmen duyurdu! Hesabı olan tüm müşterileri kapsıyor, artık her gün...İş Bankası harekete geçti ve resmen duyurdu. Bankada hesabı olan tüm müşterileri yakından ilgilendiriyor. Masraf ödemeden gerçekleştiriliyor. Yastık altında tutulan altınların ekonomiye kazandırılması amacıyla Kuyumcu Altın Değerleme Sistemi (KAD-SİS) kurulmuştu. İş Bankası, altın kaydileştirme işlemini gerçekleştiren ilk özel banka oldu. Banka müşterileri, sisteme dahil edilen İAR anlaşmalı kuyumcular aracılığıyla da artık her gün altınlarını banka hesabına aktarabilecek. İşte detaylar...
25.04.2022Ekonomi
Türk ekonomisine nefes aldıracak buluş! Milyonlarca liralık katkı yapacak
Türk ekonomisine nefes aldıracak buluş! Milyonlarca liralık katkı yapacakGaziantep Üniversitesi’nde görevli Doç. Dr. Yusuf Yılmaz, 3 yıllık çalışmanın sonucunda bulduğu formülle atık plastik PVC’den sıfır ham madde üretti. Türk ekonomisine milyonlarca liralık katkı yapacak buluşa imza atan Doç. Dr. Yılmaz, “Ciddi miktarda plastiği geri kazanarak ithalatı azaltabiliriz. Bunun ekonomiye de ciddi katkısı olacak” dedi.
17.04.2022Ekonomi
Yer altı su kaynakları ile ilgili hayati uyarı! Zor koşullar, kuraklık ve felaketler...
Yer altı su kaynakları ile ilgili hayati uyarı! Zor koşullar, kuraklık ve felaketler...Tekirdağ'ın Namık Kemal Üniversitesi (NKÜ) Ziraat Fakültesi Biyosistem Mühendisliği Arazi ve Su Kaynakları Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Halim Orta, yer altı sularının azaldığı İstanbul çevresi ve Trakya'nın son yılların en yüksek kar ve yağmurlarını aldığını belirterek, özellikle yer altı su kaynaklarının kullanılmaması gerektiğini söyledi. Orta, "Yer altı su kaynaklarını zor koşullar, kuraklık, diğer felaketler için saklayalım" dedi.
2.04.2022Gündem
Rus ordusu Ukrayna'ya girdi savaşın en kritik anında bir anda yok oldular! Putin’in sağ kolu ve...
Rus ordusu Ukrayna'ya girdi savaşın en kritik anında bir anda yok oldular! Putin’in sağ kolu ve...Ukrayna - Rusya savaşı tüm şiddetiyle devam ederken Putin’in sağ kolu olan ve onun yerini alabileceği düşünülen Savunma Bakanı Sergey Şoygu ile Rusya Ulusal Muhafızları’nın başı Viktor Zolotov ortadan kayboldu. İkilinin ortadan kaybolma tarihinin aynı: 11 Mart...
24.03.2022Dünya
Canan Ergüder: İlk duyduğumda hayatımın tepetaklak olacağını biliyordum
Canan Ergüder: İlk duyduğumda hayatımın tepetaklak olacağını biliyordumKanser hastalığını yenen ve ekranlara Oğlum dizisiyle dönüş yapan oyuncu Canan Ergüder,geride bıraktığı hastalığını,yeni işini,hayata bakışını samimi bir şekilde anlattı.
6.03.2022Magazin
Altın Tasarruf Sistemi’ne dahil oldu! Dev banka resmen duyurdu..
Altın Tasarruf Sistemi’ne dahil oldu! Dev banka resmen duyurdu..Altın Tasarruf Sistemi’ne katılan banka sayısı her geçen gün artıyor! Türkiye İş Bankası, yastık altında tutulan fiziki altınların ekonomiye kazandırılması amacıyla Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından devreye alınan Altın Tasarruf Sistemi içinde yer aldığını duyurdu.
6.03.2022Ekonomi
Altında yeni dönem! Altın biriktiren herkes için geçerli, uygulama başladı...
Altında yeni dönem! Altın biriktiren herkes için geçerli, uygulama başladı...Son dakika altın açıklaması! Altın biriktiren herkesi yakından ilgilendiriyor. Yeni uygulama başladı. Devreye alınan ‘Altın Tasarruf Ekosistemi Projesi’ ile yastıkaltı altınlar güvence altına alarak finansal sisteme kazandırılacak. Yeni sistemde hedef 5 bin ton altın... Vatandaşları bilgilendirmek amacıyla internet sitesi de hazırlandı. Süreç her yönüyle detaylı şekilde anlatılıyor. Çok sayıda banka sisteme dahil edildi. Sisteme dahil olan herhangi bir bankada "Vadesiz Altın Hesabı" olması gerekiyor. Altınlar ister fiziki, ister parasal karşılığıyla hesaba yatırılacak. Sistemde, "Darphane Çeyrek Altın sistemi, Kuyumcu Altın Değerleme Sistemi, Banka Altın Değerleme Sistemi" yer alıyor. İşte yeni altın sistemi ile ilgili tüm detaylar...
2.03.2022Ekonomi
Uzun yıllardır görünmüyordu, yeniden tezgahlara düştü! Kilosu...
Uzun yıllardır görünmüyordu, yeniden tezgahlara düştü! Kilosu...Uzun yıllardır denizlerde bolca bulunamayan uskumru yavrusu, Kocaeli'de yeniden balık tezgahlarını süslemeye başladı. Uskumru yavrusunu vatandaşlara tanıtmaya çalışan balıkçı Kemal Bineklioğlu, "Bu balık 35 yıldır yoktu, şimdilerde bol miktarda çıkmaya başladı" dedi.
22.02.2022Ekonomi
Hamsi bu yıl erken tükendi! Fiyatlar tavan yaptı
Hamsi bu yıl erken tükendi! Fiyatlar tavan yaptıKaradeniz'de deniz suyu sıcaklığının mevsim normalinin üzerinde seyretmesi nedeniyle hamsi sürüleri, daha soğuk olan Gürcistan ve Rusya kıyılarına yöneldi. Sezon başında bolca avlanan ve balıkçıların yüzünü güldüren hamsi, bu sezon erken tükendi. Karadeniz’in güneyinde avcılığı dibe vuran hamsinin az miktarda avlanması ile kilo fiyatı 10 TL'den 40'TL'ye çıkarken, çoğu tezgahlarda ise hamsi kalmadı.
9.12.2021Ekonomi
Minik Leyla'nın ölümüyle ilgili davada flaş gelişme! 'Elbiseleri yoktu'
Minik Leyla'nın ölümüyle ilgili davada flaş gelişme! 'Elbiseleri yoktu'Ağrı'da, kaybolduktan 18 gün sonra cansız bedeni bulunan Leyla Aydemir'in (4) ölümüne ilişkin yargılanan 7 sanık hakkında mahkemenin verdiği beraat kararına, aile, avukatları aracılığıyla itiraz etti.
25.11.2021Yaşam
İndirim üstüne indirim! Ve belli oldu, yüzde 60-70 oranında…
İndirim üstüne indirim! Ve belli oldu, yüzde 60-70 oranında…İndirim için tarihler tek tek açıklandı. Herke bu günleri bekliyordu. Kıyafetlerden teknolojik ürünlere kadar pek çok ürün indirime giriyor. Sakın halka açık Wi-Fi ile alışveriş yapmayın. İhtiyaçların uygun fiyatlara karşılanabilmesi için en cazip ay kasım! Bu ay indirim kampanyaları peş peşe gelecek. Bazı ürünlerde yüzde 60-70’e varan avantajlar sunulacak üç özel gün ve tarihler şöyle: ‘11 Kasım Bekarlar Günü’, ‘26 Kasım Black Friday (Efsane Cuma)’, ‘29 Kasım Siber Pazartesi’...
5.11.2021Ekonomi
‘Süt banyosu’ skandalında yeni gelişme! Tazminat davası açacak
‘Süt banyosu’ skandalında yeni gelişme! Tazminat davası açacakTürkiye’nin konuştuğu ‘süt banyosu’ olayında yeni bir gelişme yaşandı. 6 gün cezaevinde tutuklu kalıp tahliye olan ve 15 yıla kadar hapis cezasıyla yargılandığı davada beraat eden Emre Sayar’ın tazminat davası açmaya hazırlandığı ortaya çıktı. Yaşananlar sonrası iş bulmakta zorlandığını dile getiren Sayar, “6 gün suçsuz yere cezaevinde yattım. Kısa süre bile olsa çok şey yaşadım” dedi.
22.10.2021Gündem
Alzheimer için korkutan uyarı; 2050’de Türkiye 4’üncü sırada
Alzheimer için korkutan uyarı; 2050’de Türkiye 4’üncü sıradaTürkiye'de 400 bin ile 1 milyon arası Alzheimer hastası bulunduğunu belirten Uzm. Dr. Cevdet Bilge “2050 yılında Türkiye’nin dünyada en fazla Alzheimer hastasına sahip 4’üncü ülke olacağı düşünülüyor. Alzheimer’da risk faktörleri yaş, cinsiyet, genetik, geçirilen hastalıklar, eğitim ve depresyondur. Özellikle yalnız yaşamanın ve sosyal geri çekilmenin zorunda kalındığı Kovid döneminde Alzheimer demansının hem gelişme ihtimali artmakta hem de tespitlerde geç kalındığı için tedaviler de aksamaktadır” dedi.
20.09.2021Sağlık
Prof. Dr. Mecit Vural 48 yıldır bitkilerin izini sürüyor
Prof. Dr. Mecit Vural 48 yıldır bitkilerin izini sürüyorProf. Dr. Vural, Ankara'nın 400 endemik bitki türü ile bu alanda Türkiye'nin önde gelen illerinden biri olduğunu belirterek, bunların 90'ının kaybolma tehlikesi ile karşı karşıya bulunduğunu söyledi.
Telafi eğitimi nasıl olacak, ne zaman 2021? Telafi eğitim öğretmenlere zorunlu mu?
Telafi eğitimi nasıl olacak, ne zaman 2021? Telafi eğitim öğretmenlere zorunlu mu?Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'un "telafi eğitimi" açıklaması sonrası öğrenciler ve veliler telafi eğitimi ne zaman başlayacak, nasıl olacak, sorularına yanıt aramaya başladı. Koronavirüs salgını nedeniyle bir yandan da uzaktan eğitim devam ederken, isteyen öğrencilere telafi programı için okulların 2 Temmuz'a kadar açık olacak. Peki, telafi eğitim nedir, nasıl olacak? Telafi eğitim zorunlu mu?
3.06.2021Eğitim
El damarlarınız çok mu belirgin? İşte nedeni!
El damarlarınız çok mu belirgin? İşte nedeni!Yaşla birlikte ellerde ve kollarda cildin incelmesi, venlerin yani toplardamarların daha belirgin hale gelmesine sebep olabiliyor. Genelde ince yapılı kadınlarda veya ciddi spor ve ağırlık çalışması yapanlarda görülen bu durum kişiye zamanla görsel olarak rahatsızlık verebiliyor. Peki, El damarlarının belirgin olması sağlık sorununun işareti mi? El damarları neden belirginleşir? El damarları neden belirgin olur? Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı Prof. Dr. Semih Barlas anlattı.
3.05.2021Sağlık

Benzer Haber Etiketleri

Kaybolma ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kaybolma haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.