Paris 2024 Olimpiyatları'nda verdiği konserle geri dönmüştü: Skandal iddia ortalığı karıştırdı
Paris 2024 Olimpiyatları'nda verdiği konserle geri dönmüştü: Skandal iddia ortalığı karıştırdıBu yıl 26 Temmuz'da nerede olduğunuzu ve ne yaptığınızı hatırlıyor musunuz? Her ne yapıyor olursanız olun, o gece Paris'te gerçekleşen Olimpiyat Oyunları açılışından haberdarsınızdır mutlaka. En çok da o geceye damgasını vuran mini konserden.
12.10.2024Magazin
Hastalığını 17 yıl boyunca gizlemiş! Gözyaşlarıyla itiraf etti: 'Yalan söylemek çok ağır bir yüktü'
Hastalığını 17 yıl boyunca gizlemiş! Gözyaşlarıyla itiraf etti: 'Yalan söylemek çok ağır bir yüktü''Titanic' filmi için seslendirdiği 'My Heart Will Go On' şarkısıyla hafızalara kazınan, dünyaca tanınan şarkıcı Celine Dion, iki sene önce nadir görülen bir nörolojik rahatsızlık olan Stiff Person Sendromu'na (katı kişi sendromu) yakalandığını açıklamıştı. Şarkıcı, son röportajında aslında hastalığını 17 yıldır bildiğini ama bunu tüm dünyadan gizlediğini itiraf etti.
12.06.2024Magazin
Stiff Person Sendromu nedir? Stiff Person Sendromu belirtileri ne? Celine Dion’un hastalığı Stiff Person Sendromu’nun tedavisi var mı?
Stiff Person Sendromu nedir? Stiff Person Sendromu belirtileri ne? Celine Dion’un hastalığı Stiff Person Sendromu’nun tedavisi var mı?Dünyaca ünlü şarkısı Celine Dion, Stiff Person Sendromu yani Katı Kişi Sendromu hastalığına yakalandığını duyurdu. Celine Dion’un hastalığını gözyaşları içinde duyurmasının ardından nadir görülen nörolojik hastalık olan Stiff Person Sendromu hakkında detaylar araştırılıyor. Peki, Stiff Person Sendromu nedir? Stiff Person Sendromu belirtileri ne? Celine Dion’un hastalığı Stiff Person Sendromu’nun tedavisi var mı? İşte Stiff Person Sendromu (katı kişi sendromu) hakkında merak edilenler…
9.12.2022Sağlık