Karışım

Karışım

Son dakika karışım haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan karışım ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını karışım haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Karışım

haberleri sayfasında son dakika yaşanan karışım gelişmeleri de dahil olmak üzere 673 karışım haberi bulunmuştur. Tüm karışım haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yavru vatan Kıbrıs'a önemli yatırım! Seyahat süresi 9 dakikaya düşecek
Yavru vatan Kıbrıs'a önemli yatırım! Seyahat süresi 9 dakikaya düşecekUlaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin Başkenti Lefkoşa’nın şehir içi ve transit trafiğini düzenleyecek olan 20 kilometre uzunluğundaki Lefkoşa Kuzey Çevre Yolu’nun temel atma töreninde önemli açıklamalarda bulundu.
28.08.2024Ekonomi
Gaziantep'te ayçiçek yağında tehlikeli oyun
Gaziantep'te ayçiçek yağında tehlikeli oyunDahilde İşleme Rejimi Kapsamında, yem sektöründe kullanılmak üzere ithal edilen soya fasulyesinden elde edilen yağların karışım yağlarında kullanıldığı iddiaları, "GDO'lu yağlar tağşişe mi gidiyor?" sorusunu gündeme getirdi.
26.08.2024Gaziantep
Bakan Uraloğlu: Yol süresi 40 dakikadan 6 dakikaya düşüyor
Bakan Uraloğlu: Yol süresi 40 dakikadan 6 dakikaya düşüyorUlaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Van ile Hakkari arasındaki ulaşımı sağlayan yolun Güzelsu ve Başkale arasında kalan 61 kilometrelik kesimin 38 kilometrelik bölümünü tamamladıklarını ifade etti.
26.08.2024Gündem
Maden suyuna 1 damla sirke atınca vücutta neler neler oluyor! İlk yudumda şifa damarlarınıza işliyor
Maden suyuna 1 damla sirke atınca vücutta neler neler oluyor! İlk yudumda şifa damarlarınıza işliyorEşsiz bir doğal kaynak olan maden suyu hem kaybolan elektrolitleri dengeler hem de sindirim dostudur. İçeriğinde yararlı mineraller bulunan maden suyuna 1 damla sirke damlatmayı denediniz mi? İşte sirkeli maden suyunun vücuda etkileri...
21.08.2024Yaşam
Lavabodan gelen buram buram kötü kokuyu saniyeler içinde yok ediyor! 3 malzemeli muhteşem karışım
Lavabodan gelen buram buram kötü kokuyu saniyeler içinde yok ediyor! 3 malzemeli muhteşem karışımMutfak ve özellikle banyoların temizliği sık sık yapılmalıdır. Yaz aylarında özellikle lavabolardan yayılacak kötü kokular buram buram burnumuza gelir. İşte bunun önüne geçebilecek bir formül var.
18.08.2024Yaşam
Banyo fayanslarını pürüzsüz yapıyor; Sabun lekelerini 15 dakikada bitiren karışım var
Banyo fayanslarını pürüzsüz yapıyor; Sabun lekelerini 15 dakikada bitiren karışım varSabun her banyo yüzeyinin pis görünmesine neden olur. Bunun nedeni banyon ürünlerindeki magnezyum ve kalsiyum stearatları sudaki minerallerle karışır. Bunu kaldırmak için de 15 dakikada etki gösteren bir karışım var.
13.08.2024Yaşam
Bakan Uraloğlu'ndan Çukurova Havalimanı açıklaması: Havacılık alanındaki en önemli projelerden birini daha tamamlamanın gururunu yaşıyoruz
Bakan Uraloğlu'ndan Çukurova Havalimanı açıklaması: Havacılık alanındaki en önemli projelerden birini daha tamamlamanın gururunu yaşıyoruzÇukurova Uluslararası Havalimanı'nın yarın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımı ile açılışının yapılacağını belirten Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, "Çukurova Uluslararası Havalimanı ile ülkemizin havacılık alanındaki en önemli projelerinden birini daha başarıyla tamamlamanın gururunu yaşıyoruz" dedi.
9.08.2024Adana
Bakan Uraloğlu: Türkiye'yi Avrupa'nın 6. dünyanın 8. Yüksek Hızlı Tren işletmecisi yaptık
Bakan Uraloğlu: Türkiye'yi Avrupa'nın 6. dünyanın 8. Yüksek Hızlı Tren işletmecisi yaptıkUlaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Tokat'ta AK Parti İl Danışma Meclisi toplantında, Türkiye'yi Avrupa'nın 6. dünyanın 8. yüksek hızlı tren işletmecisi yaptıklarını söyledi.
4.08.2024Gündem
Çukurova Uluslararası Havalimanı 10 Ağustos'ta açılıyor
Çukurova Uluslararası Havalimanı 10 Ağustos'ta açılıyorUlaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Çukurova Uluslararası Havalimanı’nda incelemelerde bulunmasının ardından yaptığı açıklamada, “Yıllık 9 milyon yolcu kapasitesiyle en geniş gövdeli uçakların da inebileceği Çukurova Uluslararası Havalimanımızın resmi açılışını 10 Ağustos Cumartesi günü Sayın Cumhurbaşkanımızın teşrifleriyle gerçekleştirmeyi planlıyoruz.” dedi. Çukurova Uluslararası Havalimanı’nın bölgesel olması niteliğiyle havacılık alanındaki en önemli altyapı yatırımlarından biri olduğunun altını çizen Bakan Uraloğlu, “Açılışına kalan son 12 günde de son dokunuşları gerçekleştireceğiz. Şunun altını çizmek istiyorum ki Çukurova Havalimanı Türkiye'nin Ortadoğu ülkelerine açılan kapısı olacaktır.” diye konuştu.
30.07.2024Ekonomi
Çukurova Uluslararası Havalimanı 10 Ağustos’ta açılıyor! Bakan Uraloğlu: Türkiye'nin Ortadoğu ülkelerine açılan kapısı olacaktır
Çukurova Uluslararası Havalimanı 10 Ağustos’ta açılıyor! Bakan Uraloğlu: Türkiye'nin Ortadoğu ülkelerine açılan kapısı olacaktırUlaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Çukurova Uluslararası Havalimanı’nda incelemelerde bulunmasının ardından yaptığı açıklamada, “Yıllık 9 milyon yolcu kapasitesiyle en geniş gövdeli uçakların da inebileceği Çukurova Uluslararası Havalimanımızın resmi açılışını 10 Ağustos Cumartesi günü Sayın Cumhurbaşkanımızın teşrifleriyle gerçekleştirmeyi planlıyoruz.” dedi. Çukurova Uluslararası Havalimanı’nın bölgesel olması niteliğiyle havacılık alanındaki en önemli altyapı yatırımlarından biri olduğunun altını çizen Bakan Uraloğlu, “Açılışına kalan son 12 günde de son dokunuşları gerçekleştireceğiz. Şunun altını çizmek istiyorum ki Çukurova Havalimanı Türkiye'nin Ortadoğu ülkelerine açılan kapısı olacaktır.” diye konuştu.
29.07.2024Gündem
Sivilce İzleri Nasıl Geçer? Sivilce İzleri Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir?
Sivilce İzleri Nasıl Geçer? Sivilce İzleri Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir?Sivilce izi herkesin hemen hemen karşılaştığı durumlardan biridir. Ancak sivilce izinden kurtulmanın birçok farklı yolu vardır. Günde 15 dakika kendinize ayırarak kısa süre içerisinde sivilce izlerinden kurtulabilirsiniz.
26.07.2024Sağlık
Yüzdeki Sivilce Nasıl Geçer? Yüzdeki Sivilce Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir?
Yüzdeki Sivilce Nasıl Geçer? Yüzdeki Sivilce Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir?Yüzde oluşan sivilcelerin birçok farklı nedeni bulunmaktadır. Özellikle kir, ölü hücreler, yağ kalıntıları sivilce oluşmasına neden olan faktörlerdendir. Düzenli olarak yapılan cilt temizliği sivilcelerin oluşma riskini azaltmaktadır.
26.07.2024Sağlık
Kulak Tıkanıklığı Nasıl Geçer? Kulak Tıkanıklığı Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir?
Kulak Tıkanıklığı Nasıl Geçer? Kulak Tıkanıklığı Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir?Kulak tıkanıklığı, çeşitli hastalıkların habercisi olabilmesinin yanı sıra en büyük nedeni hava değişimi olarak bilinen bir rahatsızlıktır.
26.07.2024Sağlık
Sağlıklı dondurma nasıl yapılır? Evde dondurma yapımı
Sağlıklı dondurma nasıl yapılır? Evde dondurma yapımıYaz aylarının vazgeçilmez besini dondurma, içeriğinde bulunan kalsiyum, potasyum, demir ve çinko gibi çok sayıda mineralle oldukça sağlıklı bir besin kaynağı. Ancak dondurma tüketirken dikkat edilmesi gereken hususlar var. Uzmanlar, paketli dondurmada yer alan katkı maddeleri konusunda uyarıyor. Evde sağlıklı bir dondurma yapmanın mümkün olduğunu belirten Koruyucu Sağlık Uzmanı Prof. Dr. Oğuz Özyaral, yaz aylarında rahatlıkla tüketilebilecek dondurma tarifini paylaştı.
26.07.2024Sağlık
Kahve sevenlerin deneyeceği bir tüyo daha çıktı; Bir fincana bir kaşık ekleyince botoks etkisi yapıyor
Kahve sevenlerin deneyeceği bir tüyo daha çıktı; Bir fincana bir kaşık ekleyince botoks etkisi yapıyorKahve içerek cildinin güzelleştiğini düşünen bir sosyal medya kullanıcısı bir tüyo verdi. Öyle ki kahvenin içerisinde eklediği bir kaşıkla elde ettiği karışım genç kalmasını sağlıyor.
10.07.2024Yaşam
Adana'da 'Tetik parmak sendromu'nu iyileştiren bitkisel karışım geliştirdi! 12 farklı hastada iyileşme sağladı
Adana'da 'Tetik parmak sendromu'nu iyileştiren bitkisel karışım geliştirdi! 12 farklı hastada iyileşme sağladıAdana'da, hazırladığı karışımı 'tetik parmak sendromu' yaşayan 12 farklı hastada deneyen ve işe yaradığını fark eden Prof. Dr. Hikmet Yeter Çoğun, karışım için patent başvurusuna hazırlandıklarını söyledi.
8.07.2024Adana
A Milli Takım'da Vincenzo Montella, Arda Güler'in oynayacağı yeri açıkladı
A Milli Takım'da Vincenzo Montella, Arda Güler'in oynayacağı yeri açıkladıA Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella, Euro 2024 öncesi Polonya ile oynanacak hazırlık maçı öncesinde basın toplantısında konuştu.
10.06.2024Şampiy10
Evde birikmiş tozları bu karışım hızlıca temizliyor!
Evde birikmiş tozları bu karışım hızlıca temizliyor!Tozlu yerler çoğu zaman alerjik reaksiyonlara neden olur. Özellikle yaz mevsiminde açık kalan pencerelerden giren tozlar can sıkar. Bu da gün aşırı toz almak demektir. Ancak bu karışım hızlıca tozları alabiliyor.
2.06.2024Yaşam
Sivrisinekler uyandı: Isırığıyla uğraşmak istemeyen bu tüyoyla kurtuluyor! Doğal sivrisinek kovar karışımı kulaktan kulağa yayıldı
Sivrisinekler uyandı: Isırığıyla uğraşmak istemeyen bu tüyoyla kurtuluyor! Doğal sivrisinek kovar karışımı kulaktan kulağa yayıldıYaz geldi ve sivrisinekler uyandı. Korkulu rüya haline gelen bu böcekler yaz mevsimini de kabusa dönüştürür. Sivrisinek ısırığı sonrası hart hart kaşıntı yaşamak istemeyenler için doğal bir karışım var.
2.06.2024Basketbol
Ayak tabanında topuklarda çatlaklara karışım var! Limona eklenince kat kat hızlı yumuşuyor
Ayak tabanında topuklarda çatlaklara karışım var! Limona eklenince kat kat hızlı yumuşuyorTopukta oluşan çatlaklar için az sonra tarifini vereceğimi karışım gerçek anlamda bir mucize yaratıyor. Ayak tabanındaki çatlaklara sürdüğünüz anda kat kat yumuşama sağlıyor.
20.05.2024Yaşam
Tek bir karışım banyodaki kötü kokuyu alıyor; Fayanslara, lavaboya bir bardak dökün
Tek bir karışım banyodaki kötü kokuyu alıyor; Fayanslara, lavaboya bir bardak dökünBanyoya adım attığınız anda lağım kokusuna benzer bir koku duyuyorsanız paniğe gerek yok. Banyoya kimyasallar, çamaşır suları, banyoya koku ve nem alan bitkiler aldığınız halde bu rahatsız edici kokular devam ediyorsa bir karışım var.
14.05.2024Yaşam
Babaanne şifası: Pekmezle birlikte kaşık kaşık yeniyor! İltihabı gün gün söküyor
Babaanne şifası: Pekmezle birlikte kaşık kaşık yeniyor! İltihabı gün gün söküyorEskiler, özellikle babaanneler bu şifayı her gün kullanırdı. Sağlık ve bağışıklık için tüketilen bu karışım tek tek bile alınsa inanılmaz faydaları oluyor. Vücuttaki iltihabı gün gün söken bu ikili pekmez ve zencefilden başkası değil.
13.05.2024Yaşam
Bu karışım sabahları boğazı tertemiz yapıyor; Yoğurda birkaç damla sıkın, tek bardakta götürün!
Bu karışım sabahları boğazı tertemiz yapıyor; Yoğurda birkaç damla sıkın, tek bardakta götürün!Vücut temizlemekte yoğurdun üstüne yoktur. Tek başına tüketildiğinde bile sayısız faydası olan yoğurda birkaç damla limon sıktığınızda işin rengi tamamen değişiyor. Sabahları boğazınız kuru ve doluysa mutlaka deneyin.
11.05.2024Yaşam
Türk kahvesinden 8 farkı var! Dibek kahvesindeki özel karışım vücutta neye iyi geliyor?
Türk kahvesinden 8 farkı var! Dibek kahvesindeki özel karışım vücutta neye iyi geliyor?Kahve içmek günlük rutinlerinizden biriyse dibek kahvesini denemenizi öneririz. İçerisindeki özel karışım vücudun pek çok noktasu için fayda sağlıyor.
6.05.2024Yaşam
Gece uyumadan önce tükettiğinizde harikalar yaratan zeytinyağlı yoğurt! Vücudu şifa ile saran mucize karışım
Gece uyumadan önce tükettiğinizde harikalar yaratan zeytinyağlı yoğurt! Vücudu şifa ile saran mucize karışımSağlıklı atıştırmalık tercihlerinde yoğurt ve zeytinyağı oldukça önemli bir rol oynar. Yoğurt, sindirim sistemi için gerekli olan faydalı bakterileri içerirken, zeytinyağı da kalp sağlığını destekleyen sağlıklı yağlarla doludur. Peki, bu iki besin bir araya geldiğinde sağlığınızı nasıl etkiliyor?
4.05.2024Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Karışım ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki karışım haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.