Karaçok

Karaçok

Son dakika karaçok haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan karaçok ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını karaçok haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Karaçok

haberleri sayfasında son dakika yaşanan karaçok gelişmeleri de dahil olmak üzere 79 karaçok haberi bulunmuştur. Tüm karaçok haberleri aşağıda listelenmiştir.
Pençe-Kılıç Hava Harekatı başladı! MSB: Alçaklardan hain saldırıların hesabı soruluyor
Pençe-Kılıç Hava Harekatı başladı! MSB: Alçaklardan hain saldırıların hesabı soruluyorMilli Savunma Bakanlığı, Irak'ın ve Suriye'nin kuzeyinde PKK/KCK/YPG'li teröristler tarafından Türkiye'ye saldırılarda üs olarak kullanılan bölgelere Pençe-Kılıç Hava Harekatı icra edildiğini açıkladı. Türk Silahları Kuvvetleri'nin Suriye'de; "Tel Rıfat, Maranez, Derbesiye, Malikiye, Ayn el Arap, Karaçok , Ayn Dagne," bölgelerine, Irak'ta ise; "Sincar, Süleymaniye, Kandil" bölgelerine hava harekatı düzenlediği bilgisi verildi.
20.11.2022Gündem
Türkiye'den petrol fışkıracak! İzin verildi
Türkiye'den petrol fışkıracak! İzin verildiTürkiye'deki petrol rezerviyle ilgili son dakika açıklaması! Petrol fışkıracak. Türk ve Suriyeli mühendisler, sınır hattında zengin petrol yatakları olduğuna dikkat çekerek "Bu rezerv ekonomiye nefes aldırır" değerlendirmesinde bulundu.
18.12.2021Ekonomi
Salih Müslüm'ün yeğeni Dalya, örgütün adreslerini bildirip, teröristleri teşhis etmiş
Salih Müslüm'ün yeğeni Dalya, örgütün adreslerini bildirip, teröristleri teşhis etmişMersin Emniyet Müdürlüğü'nce yürütülen ikna çalışması sonucu teslim olan, PYD/PKK elebaşılarından Salih Müslüm'ün yeğeni Dalya Mahmut Müslüm (21), verdiği ifadesi ile örgütün Suriye’deki 26 adresini bildirdi, 127 teröristi de arşiv fotoğraflarından teşhis etti.
5.10.2020Gündem
Terör örgütünden kaçan genç, PKK'nın kirli yüzünü anlattı
Terör örgütünden kaçan genç, PKK'nın kirli yüzünü anlattıDiyarbakır'da 5 yıl önce 13 yaşındayken dağa götürülen ve terör örgütünden kaçarak güvenlik güçlerine teslim olan E.Ç, PKK'nın kirli yüzünü anlattı.
12.09.2020Gündem
Son dakika: Metin Arslan öldürüldü!
Son dakika: Metin Arslan öldürüldü!Kırmızı kategoride aranan YPG/PKK'nın sözde istihbarat sorumlusu Metin Arslan, MİT'in Irak'ın kuzeyindeki nokta operasyonuyla etkisiz hale getirildi.
3.01.2020Gündem
Karacak Dağı’nı vuran Türkiye tarihte bir ilke imza attı
Karacak Dağı’nı vuran Türkiye tarihte bir ilke imza attıTürk Silahlı Kuvvetlerince, Irak'ın kuzeyinde teröristler tarafından üs olarak kullanılan Sincar ve Karacak Dağı bölgelerine hava harekatı düzenlendi. Bu operasyonla ilgili sosyal medya hesabında paylaşımda bulunan Güvenlik uzmanı Abdullah Ağar, Türkiye bu akınla ilk defa Mahmur’ da etki üretmiş, Cumhuriyet tarihinde ilk defa bu kadar derine inmiştir” dedi.
14.12.2018Gündem
25 aşiret ve Milli Ordu’dan destek
25 aşiret ve Milli Ordu’dan destekFırat Kalkanı ve Zeytin Dalı’nda TSK ile hareket eden ÖSO’nun çatı örgütü Milli Ordu ile 25 aşiret, teröristlere karşı Mehmetçik ile birlikte savaşacak.
14.12.2018Gündem
PKK’nın 40 yıllık rüyası bitti
PKK’nın 40 yıllık rüyası bittiEmekli Tuğgeneral İhsan Başbozkurt, Şemdinli üçgeni denilen (Türkiye’nin İran ve Irak sınırı) bölgenin PKK’nın 30-40 yıllık rüyası olduğuna dikkat çekerek, “Amaç bu bölgeyi Türkiye’den koparmaktı. Irak kuzeyindeki operasyonlarla tüm planlar imha edilmiş oldu” dedi.
9.06.2018Gündem
Trump’tan YPG’li teröriste onur belgesi!
Trump’tan YPG’li teröriste onur belgesi!Geçen yıl DEAŞ tarafından Rakka’da öldürülen Zafer Karaçok kod adlı ABD’li eski deniz piyadesi David Taylor’a, Amerika Başkanı Trump tarafından onur belgesi verildi
7.05.2018Gündem
ABD'nin 'General Mazlum'u onlarca şehidin katili
ABD'nin 'General Mazlum'u onlarca şehidin katiliPentagon sözcüsünün, 'general' diye hitap ettiği Şahin Cilo kod adlı terörist, şehirleri kana bulayan TAK’ın eski sorumlusu. Azılı teröristin ayrıca 63 güvenlik görevlisinin şehit edildiği saldırılarda parmağı olduğu ortaya çıktı.
7.03.2018Dünya
ABD'den Türkiye sınırına 100 bin kişilik terör ordusu
ABD'den Türkiye sınırına 100 bin kişilik terör ordusuABD destekli PKK, Trump yönetiminden aldığı gazla vites yükseltti. "Ele geçirdiğimiz topraklardan bizi hiçbir güç çıkaramaz" diyen terör örgütü elebaşılarından Siyabend Velad, Pentagon'dan kendilerine "Türkiye sınır boyunda 100 bin kişilik ordu kurun, tüm gücümüzle yanınızdayız." talimatı geldiğini söyledi.
29.12.2017Dünya
ABD'nin silahları Türkiye'ye sokuluyor
ABD'nin silahları Türkiye'ye sokuluyorABD'nin terör örgütü DEAŞ ile mücadele gerekçesiyle terör örgütü PYD/PKK'ya verdiği silahların bir bölümü, Türkiye'ye yönelik terör saldırılarında kullanılıyor. Antitank roketinden piyade tüfeğine kadar çeşitli çap ve modelde silahlar ile patlayıcılar, Irak'ın kuzeyindeki Sincar ve Suriye'nin kuzeydoğusundaki Karaçok bölgelerinden Türkiye'ye sokuluyor.
12.12.2017Dünya
İngilizler tüm dünyaya duyurdu! ABD ve DEAŞ...
İngilizler tüm dünyaya duyurdu! ABD ve DEAŞ...Suriye'de terör örgütü PYD/PKK'dan kaçan Talal Silo’nun Anadolu Ajansı’na itiraflarını İngiliz Haber Ajansı Reuters da tüm abonelerine servis etti. ABD'nin terör örgütü DEAŞ ile kirli işbirliğini tüm dünya gördü.
8.12.2017Dünya
Silo: Amerikalılarla ilk temasım...
Silo: Amerikalılarla ilk temasım...Suriye'de bir süre terör örgütü PYD/PKK'nın paravan kuruluşu SDG'nin sözcülüğünü yaptıktan sonra bölgeden kaçan Talal Silo, örgütün birçok kez ABD'yle anlaşma içerisinde, DEAŞ'lıların kaçmasına izin verdiğini söyledi. Silo ayrıca, ilk temasını, "Benimle Suriye dışında görüşmek istediler. Helikopter benzeri bir araçla geldiler. Alıp Erbil’e götürdüler." sözleriyle anlattı. İşte bütün detaylar...
29.09.2021Gündem
PKK'ya 'Akdeniz' projesinin aklını bakın hangi ülke vermiş!
PKK'ya 'Akdeniz' projesinin aklını bakın hangi ülke vermiş!Suriye'de bir süre terör örgütü PYD/PKK'nın paravan kuruluşu SDG'nin sözcülüğünü yaptıktan sonra bölgeden kaçan Talal Silo, örgütün "Akdeniz'e çıkış projesi"ne dikkati çekti. Silo, ABD'li bir istihbarat yöneticisinin kendilerine, "kalıcı" olabilmek için karadan Akdeniz'e ulaşmak gerektiği telkininde bulunduğunu açıkladı.
29.09.2021Gündem
SDG'nin kaçan sözcüsü Talal Silo konuştu
SDG'nin kaçan sözcüsü Talal Silo konuştuTerör örgütü PYD/PKK'nın paravan kuruluşu SDG'den kaçan sözcüsü Talal Silo, Anadolu Ajansı'na konuştu.
29.09.2021Gündem
Irak'ta tartışmalı bölgede sıkışan PKK’lılara ‘kaçış’ koridoru
Irak'ta tartışmalı bölgede sıkışan PKK’lılara ‘kaçış’ koridoruIrak’ta merkezi hükümetin kontrolü sağladığı tartışmalı alanlarda sıkışan PKK’lı teröristlere bölgede kontrolü ele alan unsurlarca çıkış koridoru açılacağı değerlendiriliyor. TSK’nın Irak’ın kuzeyinde yürüttüğü operasyon ise teröristlerin söz konusu hareketlenmelerine karşı önlem niteliğinde
19.10.2017Dünya
‘Salon teröristi’ Rakka’da çatışmış!
‘Salon teröristi’ Rakka’da çatışmış!Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın New York’taki konuşması sırasında eylem yapan ABD’li Lucas Chapman’ın elinde silahla Rakka’da YPG saflarında çatıştığı ortaya çıktı
29.09.2021Gündem
YPG’li deniz piyadesine ABD’den askeri tören!
YPG’li deniz piyadesine ABD’den askeri tören!YPG saflarında savaşırken DEAŞ tarafından Rakka’da öldürülen ABD’li eski deniz piyadesi David Taylor’un cenazesi Batı Virginia’da düzenlenen askeri törenle yakıldı
29.09.2021Gündem
ABD’li deniz piyadesi David’in YPG serüveni
ABD’li deniz piyadesi David’in YPG serüveniABD Donanması’na 4 yıl hizmet ettikten sonra YPG’ye katılan deniz piyadesi David Taylor, 16 Temmuz’da Rakka’da DEAŞ’lılarla girilen çatışmada öldürüldü
27.07.2017Dünya
'Fırat Kılıcı'na 'ABD kalkanı'
'Fırat Kılıcı'na 'ABD kalkanı'Türk Silahlı Kuvvetleri ile ÖSO'nun Suriye'de PYD'ye düzenleyeceği Fırat Kılıcı harekatından korkan ABD, bölgede Türkiye'nin işini zorlaştıracak tedbirler aldı.
19.07.2017Dünya
Fırat Kalkanı'na saldıracaklar
Fırat Kalkanı'na saldıracaklarABD’nin Rakka operasyonu bahanesiyle silahlandırdığı PYD’nin kirli planı deşifre oldu. PYD’li teröristler arasında dolaşan bir videoda “Asıl hedefimiz Fırat Kalkanı, ÖSO ve Türk Ordusu ” sloganları atılıyor.
29.09.2021Gündem
ŞOK! Suriye'de petrol paylaşımı! ABD, PKK ve Suudi Arabistan...
ŞOK! Suriye'de petrol paylaşımı! ABD, PKK ve Suudi Arabistan...Suriye'nin Kamışlı kentindeki toplantıya katılanlar ülkenin petrol kaynaklarını bölüştü.Suriye’nin Haseke iline bağlı Kamışlı ilçesinde ABD ile Suudi Arabistan istihbaratı öncülüğünde Suriye petrollerinin geleceğine yönelik bir toplantı yapıldı.
14.06.2017Dünya
FETÖ ile ilgili davaları her gün takip ediyorum
FETÖ ile ilgili davaları her gün takip ediyorumErdoğan, Emniyet ve Jandarma mensuplarının iftarında konuştu, “Tek FETÖ’cü kalmayana kadar mücadelemiz sürecek. Duruşmaları gün ve gün takip ediyorum. Şehit yakınlarımızın ve gazilerin gönülleri ferah olsun” dedi
7.06.2017Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalarCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Emniyet Özel Harekat Başkanlığı'ndaki iftar buluşmasında konuştu.
29.09.2021Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Karaçok ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki karaçok haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.