Karacaahmet Mezarlığı

Karacaahmet Mezarlığı

Son dakika Karacaahmet mezarlığı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Karacaahmet mezarlığı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Karacaahmet mezarlığı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Karacaahmet Mezarlığı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan karacaahmet mezarlığı gelişmeleri de dahil olmak üzere 362 karacaahmet mezarlığı haberi bulunmuştur. Tüm karacaahmet mezarlığı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hababam Sınıfı'nın 'Bacaksız'ı Tuncay Akça hayatını kaybetti
Hababam Sınıfı'nın 'Bacaksız'ı Tuncay Akça hayatını kaybettiYeşilçam'ın efsane filmi Hababam Sınıfı'nda 'Bacaksız' karakterine hayat veren oyuncu Tuncay Akça hayatını kaybetti.
17.08.2024Magazin
Eski bakan Mehmet Ali Yılmaz evinde ölü bulundu
Eski bakan Mehmet Ali Yılmaz evinde ölü bulunduEski Gençlik ve Spor Bakanı ve Trabzonspor Kulübünün eski başkanlarından Mehmet Ali Yılmaz evinde ölü bulundu.
24.04.2024Gündem
Şakirin camii nerede? Bahar Öztan’ın cenazesi ne zaman kalkacak?
Şakirin camii nerede? Bahar Öztan’ın cenazesi ne zaman kalkacak?Uzun süredir kanserle mücadele eden Yeşilçam yıldızı Bahar Öztan 61 yaşında hayatını kaybetti. Öztan’ın cenazesi Şakirin Cami’den kalkacak. Peki, Şakirin camii nerede? Bahar Öztan’ın cenazesi ne zaman kalkacak, Şakirin Cami’ye nasıl gidilir?
22.03.2024Gündem
Yeşilçam'ın usta oyuncusu Adile Naşit'in hayatı film oluyor
Yeşilçam'ın usta oyuncusu Adile Naşit'in hayatı film oluyorYeşilçam’ın usta ismi Adile Naşit'in hayatı film oluyor. Filmin senaryosunu ise Gani Müjde kaleme alacak.
24.11.2023Magazin
Münevver Karabulut cinayetinde otopsi skandalı! Olayın ardından prosedür değiştirildi...
Münevver Karabulut cinayetinde otopsi skandalı! Olayın ardından prosedür değiştirildi...Münevver Karabulut cinayeti Türkiye'yi şok etmiş günlerce konuşulmuştu. Sosyal medyadan paylaşılan bir fotoğrafla 14 yıl sonra yeniden gündeme oturan Münevver Karabulut cinayeti, olayın vahşetinin yanı sıra skandal otopsi raporuyla da çok konuşulmuştu. Münevver’in iç çamaşırı ve şortuna başka bir cesetten kan ve sperm bulaşmış, bu da otopsi raporunda yer almıştı. Skandalın ardından Adli Tıp Kurumu’nda otopsi prosedürü değiştirildi.
7.08.2023Gündem
Kadıköy'de polisten kaçan sürücünün çarptığı bisikletli son yolculuğuna uğurlandı
Kadıköy'de polisten kaçan sürücünün çarptığı bisikletli son yolculuğuna uğurlandıBostancı'da polis kontrol noktasından kaçtığı öne sürülen otomobil sürücüsü Sezer Temel Ünlü'nün çarparak ölümüne neden olduğu bisiklet sürücüsü 51 yaşındaki Doğanay Güzelgün, Üsküdar'da düzenlenen cenaze töreninin ardından son yolculuğuna uğurlandı.
19.07.2023Gündem
Usta sanatçı Özkan Uğur son yolculuğuna uğurlandı!
Usta sanatçı Özkan Uğur son yolculuğuna uğurlandı!MFÖ grubunun üyelerinden usta sanatçı Özkan Uğur 69 yaşında vefat etti. Daha önce üç kez lenf kanserini yenen sanatçı, kısa bir süre önce de entübe edilmişti. Vefat haberi tüm sevenlerini ve sanat camiasını yasa boğdu. Uğur, Atatürk Kültür Merkezi'nde (AKM) düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı. Özkan Uğur, Taksim Camii'nde öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Karacaahmet Mezarlığı'na defnedildi.
11.07.2023Magazin
Özkan Uğur’un o görüntüsü sevenlerini duygulandırdı! 'Gözyaşlarımızı bitti mi sandın?'
Özkan Uğur’un o görüntüsü sevenlerini duygulandırdı! 'Gözyaşlarımızı bitti mi sandın?'MFÖ grubu üyelerinden Özkan Uğur Cumartesi günü öğle saatlerinde vefat etti. Uğur’un vefatının ardından eski görüntüleri sosyal medyada yeniden gündeme geldi. Aralarında sevenlerini en çok duygulandıran; sanatçının Mazhar Alanson ve Fuat Güner’le şarkı söylediği esnada gözyaşlarına boğulduğu anlar oldu.
10.07.2023Magazin
Günlerdir aranıyordu, cesedi çuvalda bulundu! Eşinden kahreden sözler
Günlerdir aranıyordu, cesedi çuvalda bulundu! Eşinden kahreden sözlerAtaşehir'de sahibi olduğu iş yerinden kimliği belirsiz kişiler tarafından otomobile bindirilerek götürülen 36 yaşındaki Metin Üreyil'in cesedi öldürülmüş olarak çuval içinde bulundu. Metin Üreyil'in cenazesi Karacaahmet Mezarlığı'nda toprağa verildi. Metin Üreyil'in eşi Sinem Üreyil, "Siyah bir araçla kapının önünden alınıyor. Ondan sonra sırra kadem basıyor. Eşim depoda bir çuvalın içinde ölü bulunuyor. Eşimin üzerindeki silahla, eşimin kafasına sıkıp, darbediyorlar. Eşim tanınmaz haldeydi, ben onu teşhis edemedim, onu sakallarından tanıdım. Benim üç tane çocuğum yetim kaldı" dedi.
31.05.2023Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan anne ve babasının kabrini ziyaret etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan anne ve babasının kabrini ziyaret ettiCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, oy kullandıktan sonra Karacaahmet Mezarlığı'nda annesi Tenzile Erdoğan ile babası Ahmet Erdoğan'ın kabrini ziyaret etti.
28.05.2023Gündem
Puşkaş Ergun Öztuna kimdir, nereli, neden öldü? Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Öztuna hangi takımlarda oynadı?
Puşkaş Ergun Öztuna kimdir, nereli, neden öldü? Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Öztuna hangi takımlarda oynadı?Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Ergun Öztuna hayatını kaybetti. Süper Lig'de Fenerbahçemizin ilk golünü kaydeden, 1957’de İstanbul Ligi’ni kazanan Futbol Takımımıza şampiyonluğu getiren maçta 3. golü atan Ergun Öztuna, Fenerbahçe'nin 103 golle şampiyon olduğu 1988-1989 sezonunda teknik direktör Todor Veselinovic'in yardımcılığını da üstlendi. Peki, Puşkaş Ergun Öztuna kimdir, neden öldü, hastalığı ne?
24.05.2023Futbol
Demokrasi yolculuğu 103 yıl önce başladı! İşgal altında seçim yapıldı
Demokrasi yolculuğu 103 yıl önce başladı! İşgal altında seçim yapıldıVatanın kurtuluşu, 23 Nisan 1920’de millete dayalı bir yönetimle ve milletin bağrından çıkan bir kahramanın dehası ile sağlanmıştı.
23.04.2023Gündem
Yeliz Şar'dan annesine duygusal veda: Hayat bundan sonra nasıl gidecek bilmiyorum
Yeliz Şar'dan annesine duygusal veda: Hayat bundan sonra nasıl gidecek bilmiyorumGeçtiğimiz günlerde annesi Şehriban Şule Şar'ı geçirdiği kalp krizi sonucu kaybeden oyuncu Yeliz Şar sosyal medyadan annesine duygu dolu bir paylaşımla veda etti.
22.04.2023Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan anne ve babasının mezarlarını ziyaret etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan anne ve babasının mezarlarını ziyaret ettiCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Karacaahmet Mezarlığı'nda bulunan annesi Tenzile Erdoğan ve babası Ahmet Erdoğan'ın mezarlarını ziyaret etti.
20.04.2023Gündem
Yeliz Şar'ın zor günü! Anneye son veda
Yeliz Şar'ın zor günü! Anneye son vedaOyuncu Yeliz Şar’ın annesi Şehriban Şule Şar (78) önceki gün geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.
20.04.2023Magazin
Emekli Orgeneral Şener Eruygur vefat etti
Emekli Orgeneral Şener Eruygur vefat ettiEski Jandarma Genel Komutanı Emekli Orgeneral Şener Eruygur, hayatını kaybetti.
21.02.2023Gündem
Hulusi Kentmen kimdir? Google Hulusi Kentmen’i unutmadı!
Hulusi Kentmen kimdir? Google Hulusi Kentmen’i unutmadı!Yeşilçam’ın ‘Baba’ karakterlerinden Hulusi Kentmen, Google’da Doodle oldu. Google’ın anasayfasında anılan Hulusi Kentmen, Doodle açıklamasında, Türk sinemasının Yeşilçam döneminin en sevilen ve en üretken oyuncularından biriydi. Yeşilçam filmlerinin 'babası' olarak anılmaya başlandı. Bugün Türkiye’de sert ama babacan bir kişiliği belirtmek için hala “Hulusi Kentmen gibi” ifadesi yaygın olarak kullanıyor.” ifadelerine yer verildi. Peki, Hulusi Kentmen kimdir, ne zaman öldü? Hulusi Kentmen filmleri!
Ünlü eğitimci Nazmi Arıkan cinayetinde şok detay
Ünlü eğitimci Nazmi Arıkan cinayetinde şok detayFen Bilimleri Eğitim Kurumları kurucusu Nazmi Arıkan ve şoförü Şerif Eker, Gelibolu'daki çiftlik evinde bıçaklanarak öldürüldü. Arıkan'ın dershaneler konusunda uzun süredir tehdit aldığı öne sürüldü. Öte yandan gelen son dakika bilgisine göre; Nazmi Arıkan ve şoförü Şerif Eker'i öldürülmesine ilişkin şüpheli yakalandı.
14.07.2022Yaşam
Helikopter kazasında hayatını kaybeden 4 Türk’ün cenazeleri Türkiye’ye getirildi
Helikopter kazasında hayatını kaybeden 4 Türk’ün cenazeleri Türkiye’ye getirildiİtalya’da yaşanan helikopter kazasında hayatını kaybeden 4 Türk’ün cenazeleri, Milan’dan havalanan uçakla İstanbul’a getirildi.
23.06.2022Gündem
Ataşehir'de karısını öldüren saldırgan adliyeye sevk edildi
Ataşehir'de karısını öldüren saldırgan adliyeye sevk edildiAtaşehir'de boşanma aşamasındaki eşini tesadüfen rastladığı parkta bıçaklayarak öldürdükten sonra yakalanan Tuncay K.(42)  adliyeye sevk edildi. Şüphelinin eşini kıskançlık nedeniyle öldürdüğünü söylediği öğrenildi.
7.05.2022Yaşam
Prof. Dr. Serap Helvacı son yolculuğuna uğurlandı
Prof. Dr. Serap Helvacı son yolculuğuna uğurlandıKanser tedavisi görürken dün hayatını kaybeden Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi eski Dekanı Prof. Dr. Serap Helvacı Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Camii'nde son yolculuğuna uğurlandı.
12.04.2022Gündem
Buket Dereoğlu kimdir? Buket Dereoğlu’nun üvey babası Ercan Yazgan kimdir, ne zaman öldü?
Buket Dereoğlu kimdir? Buket Dereoğlu’nun üvey babası Ercan Yazgan kimdir, ne zaman öldü? Alişan ile Hayata Gülümse programına katılan Buket Dereoğlu üvey babası Ercan Yazgan ile ilgili anılarını anlattı. Bizimkiler dizisinin Cafer’i Ercan Yazgan’ın hayatı merak ediliyor. Peki, Buket Dereoğlu kimdir? Buket Dereoğlu’nun üvey babası Ercan Yazgan kimdir, ne zaman öldü? İşte detaylar…
14.03.2022Gündem
Cem Karaca’nın ölüm yıldönümü! Cem Karaca kimdir? Cem Karaca biyografisi!
Cem Karaca’nın ölüm yıldönümü! Cem Karaca kimdir? Cem Karaca biyografisi!Anadolu rock ozanı olarak tanınan Cem Karaca’nın ölümünün üzerinden 18 yıl geçti. Sosyal mesajlar içeren şarkılarıyla dönemine damga vuran Cem Karaca ölüm yıldönümünde anılıyor. Peki, Cem Karaca kimdir? Cem Karaca ölüm sebebi ne? Cem Karaca ölüm tarihi ne? İşte Cem Karaca’nın hayatı ve şarkıları!
Cumhurbaşkanı Erdoğan, anne ve babasının kabirlerini ziyaret etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan, anne ve babasının kabirlerini ziyaret ettiCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Karacaahmet Mezarlığı'ndaki anne ve babasının kabirlerini ziyaret etti.
24.12.2021Haber
Cumhurbaşkanı Erdoğan, anne ve babasının kabirlerini ziyaret etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan, anne ve babasının kabirlerini ziyaret ettiCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Karacaahmet Mezarlığı'ndaki anne ve babasının kabirlerini ziyaret etti.
24.12.2021Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Karacaahmet Mezarlığı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki karacaahmet mezarlığı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.