Kadınlar Voleybol 1. Ligi

Kadınlar Voleybol 1. Ligi

Son dakika Kadınlar Voleybol 1. Ligi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Kadınlar Voleybol 1. Ligi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Kadınlar Voleybol 1. Ligi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kadınlar Voleybol 1. Ligi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kadınlar voleybol 1. ligi gelişmeleri de dahil olmak üzere 107 kadınlar voleybol 1. ligi haberi bulunmuştur. Tüm kadınlar voleybol 1. ligi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Voleybol federasyonuna yeni sponsorluk desteği
Voleybol federasyonuna yeni sponsorluk desteğiTürkiye Voleybol Federasyonu (TVF) ile ABD merkezli fast food restoran zinciri KFC arasında Voleybol 1. Ligi ana sponsorluğu anlaşması imzalandı.
Yarı finalde rakipler netleşti
Yarı finalde rakipler netleştiKadınlar Voleybol 1. Ligi'nde A ve B Grubu'nu ilk 4 sırada bitirip play off'a kalan takımların rakipleri netleşti.
10.11.2021Voleybol
Şampiyon Vakıfbank
Şampiyon VakıfbankF.Bahçe Grundig'i 4 sette mağlup eden sarı-siyahlılar zafere ulaştı.
10.11.2021Diğer Sporlar
Vakıfbank Eczacıbaşı'na set vermedi
Vakıfbank Eczacıbaşı'na set vermediKADINLAR Voleybol 1. Ligi Dörtlü Final 1. devre maçında VakıfBank, İzmir’de Eczacıbaşı VitrA’yı 3-0 mağlup ederek 3 puanı hanesine yazdırdı.
10.11.2021Diğer Sporlar
Olaylı derbi Sarı- Meleklerin
Olaylı derbi Sarı- MeleklerinBayanlar Voleybol Ligi’nde ilk yarının son maçında F.Bahçe, G.Saray’a set dahi vermedi
10.11.2021Diğer Sporlar
Fenerbahçe’de gövde gösterisi!
Fenerbahçe’de gövde gösterisi!Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Sarı Melekler'i futbol takımının teknik direktörü Vitor Pereira ile birlikte izledi.
19.11.2015Fenerbahçe
Voleybolda ambulans skandalı
Voleybolda ambulans skandalıAntalya Atatürk Spor Salonu'nda oynanan Bayanlar Voleybol 1. Ligi klasman maçlarında sağlık skandalı yaşandı.
10.11.2021Diğer Sporlar
Galatasaray, henüz puan alamadı!
Galatasaray, henüz puan alamadı!Kadınlar Voleybol 1. Ligi Final Etabı 1. devre maçlarının son gününde Eczacıbaşı Vitra, Galatasaray Daikin'i 3-0 mağlup etti.
24.04.2015Galatasaray
Derbide çocukları ağlattılar!
Derbide çocukları ağlattılar!Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan kadınlar voleybol maçında olaylar çıktı.
23.04.2015Galatasaray
F.Bahçe şampiyonu yendi
F.Bahçe şampiyonu yendiFenerbahçe Grundig, Şampiyonlar Ligi Şampiyonu Eczacıbaşı Vitra'ya şans tanımadı.
22.04.2015Fenerbahçe
Vakıfbank galibiyet ile başladı
Vakıfbank galibiyet ile başladıİzmir'in ev sahipliği yaptığı Kadınlar Voleybol 1...
10.11.2021Diğer Sporlar
İlk derbi F.Bahçe’nin
İlk derbi F.Bahçe’ninG.Saray Medical Park’ı 3-1 mağlup eden F.Bahçe Universal, Aroma Ligi’ne derbi galibiyetiyle ‘merhaba’ dedi
13.10.2011Futbol
Hangi maç hangi kanalda!
Hangi maç hangi kanalda!Sporseverleri haftasonu birbirinden heyecanlı mücadeleler bekliyor.
6.05.2011Futbol
Vargas smaçör mü? Vargas smaç hızı ve yüksekliği nedir? Melissa Vargas smaç rekoru kırdı
Vargas smaçör mü? Vargas smaç hızı ve yüksekliği nedir? Melissa Vargas smaç rekoru kırdıKadın Voleybol Milli Takımı'nın yıldızı Melissa Vargas, ABD maçının 2. setindeki 121 km/saat hızındaki smacıyla rekor kırdı.
4.06.2024Şampiy10
Tarihi finalde şampiyon Eczacıbaşı! VakıfBank ikinci oldu
Tarihi finalde şampiyon Eczacıbaşı! VakıfBank ikinci olduÇin'de düzenlenen Dünya Kulüpler Şampiyonası'nda iki Türk takımı Eczacıbaşı ve VakıfBank tarihi finalde karşı karşıya geldi. Eczacıbaşı 1-0 geriye düştüğü mücadeleden 3-2 galip ayrıldı ve kupaya uzandı.
17.12.2023Şampiy10
İşte Atatürk'ün işaret ettiği zeki, çevik ve ahlaklı sporcular
İşte Atatürk'ün işaret ettiği zeki, çevik ve ahlaklı sporcularTürkiye, cumhuriyetin 100 yıllık tarihinde milli takım, kulüp ve bireysel anlamda birçok sportif başarıya imza attı. Bu süreçte sayısız kupa ve madalya kazanılırken Ay-Yıldızlılar, dünya sporuna damga vurdu. İşte 100 yıl içinde öne çıkan en büyük başarılar.
29.10.2023Şampiy10
Bakan Bak, Milletler Ligi’nde şampiyon olan Filenin Sultanları'nı tebrik etti
Bakan Bak, Milletler Ligi’nde şampiyon olan Filenin Sultanları'nı tebrik ettiGençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, 2023 FIVB Voleybol Kadınlar Milletler Ligi’nde finalde Çin’i 3-1 mağlup eden A Milli Kadın Voleybol Takımı’nı tebrik etti.
17.07.2023Gündem
Filenin Sultanları, Milletler Ligi'nde tarih yazdı
Filenin Sultanları, Milletler Ligi'nde tarih yazdıA Milli Kadın Voleybol Takımı, FIVB Voleybol Milletler Ligi'nin final maçında Çin ile karşı karşıya geldi. Heyecan dolu maçı Filenin Sultanları setlerde 3-1 kazanarak Milletler Ligi'nde şampiyonluğa ulaştı.
17.07.2023Voleybol
Vakıfbank CEV Şampiyonlar Ligi şampiyonu oldu
Vakıfbank CEV Şampiyonlar Ligi şampiyonu olduİtalya'nın Torino kentinde düzenlenen CEV Şampiyonlar Ligi Süper Finali'nde Eczacıbaşı Dynavit'i 3-1 mağlup eden VakıfBank, 6'ncı şampiyonluğuna ulaştı.
20.05.2023Voleybol
TVF, 8 kulübün ligden çekilme talebini onayladı
TVF, 8 kulübün ligden çekilme talebini onayladıTürkiye Voleybol Federasyonu, (TVF), deprem felaketinden etkilenen şehirlerde bulunan 8 kulübün ligden çekilme taleplerinin onaylandığını açıkladı.
22.02.2023Voleybol
VakıfBank Kadın Voleybol Takımı CEV Şampiyonlar Ligi şampiyonu
VakıfBank Kadın Voleybol Takımı CEV Şampiyonlar Ligi şampiyonuVakıfbank Kadın Voleybol Takımı, CEV Şampiyonlar Ligi finalinde İtalyan temsilcisi Imoco Conegliano'yu yendi ve 5. kez şampiyon oldu.
22.05.2022Voleybol
68. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri sahiplerini buldu
68. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri sahiplerini bulduDünya spor tarihinin en uzun soluklu spor organizasyonlarından biri olan ve Gillette-Milliyet ortaklığında 7. kez düzenlenen “68. Gillette-Milliyet Yılın Sporcusu” ödül töreni muhteşem bir geceyle Volkswagen Arena’da yapıldı. 'Yılın sporcusu' Olimpiyat Şampiyonu Mete Gazoz seçildi. Erdoğan Demirören Büyük Ödülü ise Dünya Etnospor Konfederasyonu'na verildi.
31.03.2022Şampiy10
Misli.com’da Günün Şifresiz Maç Yayınları
Misli.com’da Günün Şifresiz Maç YayınlarıMaçları Misli.com’da canlı izle! Haftalık net canlı iddaa kaybına %10’a varan iade devam ediyor. İspanya La Liga, İtalya Serie A, Fransa Ligue 1 ve Almanya Bundesliga başta olmak üzere birçok ligde daha canlı izleme seçeneği ile heyecanına heyecan kat…
13.11.2021İddaa
TVF Başkanı Üstündağ, Misli Voleybol'a konuk oldu: Misli.com 3 yıl daha Sultanlar Ligi'nin sponsoru olacak...
TVF Başkanı Üstündağ, Misli Voleybol'a konuk oldu: Misli.com 3 yıl daha Sultanlar Ligi'nin sponsoru olacak...Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, Misli Voleybol programında Ömer Faruk Acun'un sorularını yanıtladı.
10.11.2021Voleybol
D-Smart, Saran Group işbirliği ile spor içeriğini daha da güçlendirdi
D-Smart, Saran Group işbirliği ile spor içeriğini daha da güçlendirdiD-Smart spor içeriklerini çeşitlendirmeye devam ediyor. Dünyanın en önemli spor içeriklerinin Türkiye yayın hakları sahibi Saran Group ile iş birliğine giden D-Smart, Türkiye’nin premier spor kanalı S Sport’un ardından S Sport2’yi de platforma ekleyerek, D-Smart'ın farklı ve zengin içeriklerle dolu dünyasında, sporseverleri mutlu etmeye devam edecek. D-Smart 78. kanalda yer alan S Sport ve 79. kanalda yer alan S Sport2, dünyanın dört bir yanından spor heyecanını D-Smart abonelerine aktarmayı sürdürecek.
1.10.2020Şampiy10

Benzer Haber Etiketleri

Kadınlar Voleybol 1. Ligi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kadınlar voleybol 1. ligi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.