Justin

Justin

Son dakika justin haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan justin ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını justin haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Justin

haberleri sayfasında son dakika yaşanan justin gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.423 justin haberi bulunmuştur. Tüm justin haberleri aşağıda listelenmiştir.
Euroleague’in keyfi Şampiyon Oranlar ve canlı yayınlarla Misli’de çıkacak! İşte yeni sezonun takım kadroları ve çok daha fazlası…
Euroleague’in keyfi Şampiyon Oranlar ve canlı yayınlarla Misli’de çıkacak! İşte yeni sezonun takım kadroları ve çok daha fazlası…Turkish Airlines EuroLeague’de 2024-25 sezonu bugün oynanacak karşılaşmalarla başlıyor. Toplam 18 takımın yer aldığı ligde normal sezon yine 34 hafta üzerinden oynanacak. Normal sezonun 11 Nisan 2025’te sona ermesi beklenirken geçen sezon geçilen format sebebiyle önce Play-in sonrasında da Play-off maçları oynanacak. İlk 6 takım direkt olarak Play-off’a kalırken; 7 ile 10. sıradaki takımların kaderi Play-in maçları sonrasında netleşecek.
3.10.2024İddaa
Dünyaca ünlü model kendisiyle dalga geçti!
Dünyaca ünlü model kendisiyle dalga geçti!Hailey Bieber paylaşımlarıyla kendinden söz ettiriyor. 2018 yılında Justin Bieber ile dünyaevine giren Hailey Bieber kendisiyle dalga geçti.
3.10.2024Magazin
Günün En Çok Oynanan Maçları
Günün En Çok Oynanan MaçlarıMisli’de, İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik.
15.03.2024İddaa
Misli'den günün şampiyon tercihleri
Misli'den günün şampiyon tercihleriMisli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…
15.03.2024İddaa
ABD'yi şok eden video! Biden hükümetini eleştirerek babasının kesik başını Youtube yayınında gösterdi
ABD'yi şok eden video! Biden hükümetini eleştirerek babasının kesik başını Youtube yayınında gösterdiYoutube'da yayınlanan video ülkeyi şoke etti. 33 yaşındaki Justin Mohn'un babasının kesilmiş başını sergilediği Youtube videosu ABD'de büyük infiale neden oldu. Dünya gazeteleri korkunç olayı manşetlerinden duyururken videonun 6 saat boyunca yayında kaldığı öğrenildi.
31.01.2024Dünya
Timberlake’den yeni single: Selfish
Timberlake’den yeni single: SelfishJustin Timberlake’in, RCA Records etiketli yeni single’ı ‘Selfish’i yayınlandı. Sanatçı, parçanın klibini de izleyicilerle buluşturdu.
27.01.2024Magazin
Apple, telefonları yavaşlattığı gerekçesiyle tazminat ödeyecek
Apple, telefonları yavaşlattığı gerekçesiyle tazminat ödeyecekApple, ABD’de bazı iPhone telefonları kasıtlı olarak yavaşlattığı gerekçesiyle uzun süredir devam eden toplu davada 500 milyon dolarlık tazminat ödeyecek.
Google ile Kanada dijital telifte anlaştı! 'Türkiye için de bir gereklilik ve zaman kaybetmeden çıkarılmalı'
Google ile Kanada dijital telifte anlaştı! 'Türkiye için de bir gereklilik ve zaman kaybetmeden çıkarılmalı'Google'ın 'Çevrim İçi Haberler Yasası' kapsamında, Kanada hükümetine her yıl yaklaşık 74 milyon dolar ödeme yapacağı açıklandı. Peki bu aşamaya nasıl gelindi? Söz konusu gelişme diğer ülkeler için ne anlama geliyor? Doç. Dr. Berk Çaycı ile mercek altına aldık.
4.12.2023Gündem
Selena Gomez yüzündeki değişimle gündem oldu
Selena Gomez yüzündeki değişimle gündem olduDünyaca ünlü şarkıcı Selena Gomez, son görüntüsüyle gündem oldu. Yüzündeki değişimle dikkat çeken şarkıcıya "Resmen 10 yaş yaşlanmış" yorumları geldi.
28.11.2023Magazin
Euroleague Süper Oranlar ve canlı yayınlarla Misli'de!
Euroleague Süper Oranlar ve canlı yayınlarla Misli'de!EuroLeague Süper Oranlar ve Canlı Yayınlarla Misli’de! Yeni format, takım kadroları, iddaa oranları, haftanın programı ve bilinmesi gerekenler…
5.10.2023İddaa
‘Tosun Paşa’daki kavgalar bitecek! Arazi anlaşmazlıkları MİDAS ile sona eriyor
‘Tosun Paşa’daki kavgalar bitecek! Arazi anlaşmazlıkları MİDAS ile sona eriyorİçişleri Bakanlığı’nın başlattığı MİDAS Projesiyle, idari sınırlar netleşiyor. Meraların, göletlerin hangi köy sınırları içinde kaldığı netleşecek, ‘Tosun Paşa’ filminde izlediğimiz mera kavgaları son bulacak.
15.09.2023Gündem
Justin Bieber evlilik yıl dönümünü romantik sözlerle kutladı! “En değerli olana, sevgilime”
Justin Bieber evlilik yıl dönümünü romantik sözlerle kutladı! “En değerli olana, sevgilime”Aşkları ilk duyulduğunda herkes ilişkilerine ömür biçmişti, Justin Bieber ile Hailey Baldwin çifti ilişkilerinde 5 yılı geride bıraktı. Justin, “En değerli olana, sevgilime” yazarken, Hailey Bieber ise "5" yazıp bir kalp emojisi koydu.
15.09.2023Magazin
Eşi Hailey Bieber'ın yanında görüntülenen Justin Bieber'a kıyafet tepkisi: 'Utanmıyor musun?'
Eşi Hailey Bieber'ın yanında görüntülenen Justin Bieber'a kıyafet tepkisi: 'Utanmıyor musun?'Hollywood'un en gözde çiftlerinden Justin Bieber ile Hailey Baldwin Bieber, geçtiğimiz gün bir etkinlik için New York sokaklarında boy gösterdi.
31.08.2023Magazin
64 milyon dolarlık çıkış var! Kripto borsa devi iflas mı ediyor?
64 milyon dolarlık çıkış var! Kripto borsa devi iflas mı ediyor? Bitcoin ve kripto para sektörünün önde gelen borsalarından Huobi iflas iddialarıyla gündeme geldi. Borsanın stablecoin rezervlerinde sorunlar yaşadığı iddia ediliyor. İflas söylentileri Huobi'de büyük çıkışların yaşanmasına neden oldu. Öte yandan Adam Cochran, şirketin Tether’deki tutarsızlıklar nedeniyle iflas etmiş olabileceğini belirtti.
9.08.2023Ekonomi
Tüyler ürperten olay! Eve giren polisler gördükleri manzara karşısında dondu kaldı: Her şeyi adım adım planlamış
Tüyler ürperten olay! Eve giren polisler gördükleri manzara karşısında dondu kaldı: Her şeyi adım adım planlamışABD eyaleti Oregon'da Negasi Zuberi adlı cani, kaçırdığı bir kadın tarafından şikayette bulunulduktan sonra Temmuz ayında tutuklandı. Kadının şikayetinin ardından şüphelinin evine giden polisler gördükleri manzara karşısında neye uğradıklarını şaşırdı.
4.08.2023Dünya
Hailey Bieber hamile mi? Karnını saklaması şüpheleri arttırdı
Hailey Bieber hamile mi? Karnını saklaması şüpheleri arttırdıÜnlü şarkıcı Justin Bieber ile mutlu bir evliliği olan Hailey Bieber'ın hamile olduğu haberleri sık sık yayılıyordu. Ünlü modelin bir takım davranışları hamile dedikodularına sebep oldu.
3.08.2023Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan peş peşe kritik görüşmeler
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan peş peşe kritik görüşmelerCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Litvanya'nın Başkenti Vilnius'ta gerçekleştirilen NATO zirvesindeki temasları kapsamında İspanya Başbakanı Pedro Sanchez ve Hollanda Başbakanı Rutte'nin ardından Yunanistan Başbakanı Kiriakos Miçotakis ile bir araya geldi.
12.07.2023Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD Başkanı Biden ile görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD Başkanı Biden ile görüştüCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, NATO Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi'ne katılmak üzere geldiği Litvanya’nın başkenti Vilnius’ta önemli görüşmeler yapıyor. Erdoğan, ABD Başkanı Biden ile görüştü. Erdoğan, görüşmede “Bundan önceki buluşmalarımız adeta ısınma turu gibiydi, ama şimdi yeni bir süreci başlatıyoruz” dedi. Erdoğan ayrıca, "Görüşmemizde ikili ilişkilerimizi ve güvenlik alanındaki işbirliği imkanlarımızı ele aldık. Temaslarımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum." diye konuştu.
11.07.2023Gündem
NATO zirvesi başladı! Erdoğan'dan peş peşe kritik görüşmeler
NATO zirvesi başladı! Erdoğan'dan peş peşe kritik görüşmelerCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, NATO Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi'ne katılmak üzere geldiği Litvanya’nın başkenti Vilnius’ta ikili görüşmeler gerçekleştiriyor. bugünkü temasları çerçevesinde önce Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ardından da İngiltere Başbakanı Rishi Sunak ile görüşen Cumhurbaşkanı Erdoğan daha sonra NATO Devlet ve Hükümet Başkanları Toplantısı'na katıldı. Erdoğan daha sonra Kanada Başbakanı Justin Trudeau ile bir araya geldi. Öte yandan NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, zirvenin açılışında kürsüye çıktı, "Bugün birçok karar alacağız, ittifakımızı daha da güçlendirmek için" dedi.
11.07.2023Gündem
Selena Gomez'den flaş hamle! Zayn Malik’i sildi
Selena Gomez'den flaş hamle! Zayn Malik’i sildiSelena Gomez dendiğinde akla ilk Justin Bieber ile yaşadığı aşk geliyor. İkisi de çocuk denecek yaşta şöhret olan Gomez ve Bieber yıllarca sevgili kalmış, yollarını ayırdıktan sonra Justin’in Hailey Baldwin’le yaptığı evlilik ve yaşanan kıskançlık kavgaları yüzünden adları yan yana anılmaya devam etmişti.
27.06.2023Magazin
Jennifer Aniston'dan itiraf: 20'li yaşlarımdan daha iyi durumdayım
Jennifer Aniston'dan itiraf: 20'li yaşlarımdan daha iyi durumdayımÜnlü oyuncu Jennifer Aniston, "Yaşına göre harika görünüyorsun" ifadesinin yerine "Harika görünüyorsun, nokta" denmesi gerektiğini savundu. 54 yaşındaki Aniston, ayrıca sözlerini, "Her şey yüzde 100 daha iyi" şeklinde noktaladı.
11.06.2023Magazin
Hailey Bieber'dan yeni paylaşım: Hayatımın en iyi yazını geçirmek üzereyim!
Hailey Bieber'dan yeni paylaşım: Hayatımın en iyi yazını geçirmek üzereyim!Kolombiyalı popçu Justin Bieber (29) ile ABD'li model Hailey Baldwin (26), 2018 yılında sürpriz şekilde dünyaevine girmişti. Hailey Bieber, Kanadalı şarkıcı Justin Bieber ile evliliğiyle sık sık gündeme geliyor. Ünlü model, son olarak tatile çıktı. Bikinisi ve beyaz tişörtüyle pozlar veren Bieber, keyfinin yerinde olduğu mesajını verdi.
30.05.2023Künye
Hailey Bieber'dan çocuk yanıtı! 'Düşünüyorum ama korkuyorum'
Hailey Bieber'dan çocuk yanıtı! 'Düşünüyorum ama korkuyorum'Justin Bieber ile ABD'li model Hailey Baldwin, 2018 yılında sürpriz şekilde evlenmişlerdi. Hailey Bieber, Kanadalı şarkıcı Justin Bieber ile evliliğiyle sık sık gündeme geliyor. Ünlü model, son olarak çocuk sorularına yanıt verdi.
16.05.2023Magazin
Eski sevgilisinin yeni nişanlısını programına konuk etti! 'Sorduğunda onunla birlikteydim'
Eski sevgilisinin yeni nişanlısını programına konuk etti! 'Sorduğunda onunla birlikteydim'Drew Barrymore, eski sevgilisinin yeni nişanlısıyla aynı TV programında buluştu. Barrymore, üç yıl ilişki yaşadığı Justin Long'un geçen ay nişanlandığı Kate Bosworth ile samimi bir diyalog içine girdi.
12.05.2023Magazin
Britney Spears hakkında olay iddia! Otobiyografisi cinsellik itirafları yüzünden ertelendi
Britney Spears hakkında olay iddia! Otobiyografisi cinsellik itirafları yüzünden ertelendiBritney Spears’ın çocukluğunu, en savunmasız anlarını, Justin Timberlake’den ayrılmasının kendisini nasıl yıktığını, babasının vâsiliğinden kurtulmak için verdiği mücadeleyi tüm ayrıntısıyla anlatacağı otobiyografisi hakkında bomba iddia gündeme geldi. İddiaya göre kitabın içinde bahsetmiş olduğu bazı meşhur isimlerle ilgili cinsellik itirafları kitabın ertelenmesine neden oldu.
8.05.2023Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Justin ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki justin haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.