Jürgen Klinsmann

Jürgen Klinsmann

Son dakika Jürgen Klinsmann haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Jürgen Klinsmann ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Jürgen Klinsmann haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Jürgen Klinsmann

haberleri sayfasında son dakika yaşanan jürgen klinsmann gelişmeleri de dahil olmak üzere 75 jürgen klinsmann haberi bulunmuştur. Tüm jürgen klinsmann haberleri aşağıda listelenmiştir.
Şenol Güneş'in çalıştırmak istediği milli takım ortaya çıktı
Şenol Güneş'in çalıştırmak istediği milli takım ortaya çıktıBeşiktaş'ta Ahmet Nur Çebi yönetiminin kötü gidişin ardından 6 Ekim 2023'te karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdığı deneyimli teknik adamın çalıştırmak istediği takım belli oldu. Ülkenin devlet ajansı flaş gelişmeyi duyurdu.
21.02.2024Süper Lig
Yusuf Günay'dan flaş Klinsmann açıklaması
Yusuf Günay'dan flaş Klinsmann açıklamasıGalatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Yusuf Günay, bugün sarı kırmızılı kulüp hakkında yapılan Jürgen Klinsmann haberlerini yalanladı.
24.05.2021Galatasaray
Dev maçta tarihi skor!  Barcelona 2 - Bayern Münih 8
Dev maçta tarihi skor! Barcelona 2 - Bayern Münih 8Alman ekibi Bayern Münih, İspanyol temsilcisi Barcelona'yı 8-2 gibi tarihi bir skorla yenerek UEFA Şampiyonlar Ligi'nde son 4 takım arasına kaldı
UEFA Avrupa Ligi tarihinin en golcüsü Larsson
UEFA Avrupa Ligi tarihinin en golcüsü Larsson1955’te Fuar Şehirleri Kupası olarak başlayan, 1971’den itibaren UEFA Kupası, 2009’dan bu yana yeni formatıyla UEFA Avrupa Ligi adını alan organizasyonda İsveçli Henrik Larsson (40) en golcü, İtalyan Bergomi ise en çok maç oynayan (96 maç) isim konumunda.
'Messi Dünya Kupası'nı kazanmalı'
'Messi Dünya Kupası'nı kazanmalı'Alman teknik direktör Jürgen Klinsmann, Barcelona'nın Arjantinli yıldızı Lionel Messi'nin kariyerini Dünya Kupası'nı kazanarak tamamlaması gerektiğini söyledi.
17.05.2017Futbol
Podolski, Alman Milli Takımı'nda son maçına çıkıyor
Podolski, Alman Milli Takımı'nda son maçına çıkıyorGalatasaray’da forma giyen ve yarın milli takım kariyerini sonlandıracak olan Lukas Podolski, Alman Milli Takımı'nın İngiltere’ye karşı oynayacağı son maçında güzel ve duygusal anlar geçireceğini söyledi.
21.03.2017Almanya
Tayfun Korkurt'u Joachim Löw tavsiye etti!
Tayfun Korkurt'u Joachim Löw tavsiye etti!Bayer Leverkusen’in başına Tayfun Korkut’un getirilmesinin arkasındaki gerçek ortaya çıktı. Almanya Milli Takım patronu Joachim Löw’ün tavsiyesi üzerine Korkut’la anlaşıldı. Löw’ün genç hoca için “Ben ona kefilim” dediği öğrenildi.
8.03.2017Almanya
Jürgen Klinsmann ABD'den kovuldu!
Jürgen Klinsmann ABD'den kovuldu!ABD Milli Futbol Takımı Başkanı Sunil Gulati, Alman teknik direktör Jürgen Klinsmann ile yollarını ayırdıklarını duyurdu.
Podolski milli takımı bıraktı!
Podolski milli takımı bıraktı!Galatasaray'ın Alman yıldızı Podolski milli takımı bıraktığını duyurdu.
24.09.2021Galatasaray
Gomez, Klinsmann'ı yakaladı!
Gomez, Klinsmann'ı yakaladı!EURO 2016 son 16 turunda Slovakya karşısında takımın 2. golünü atan Mario Gomez, turnuvadaki ikinci golünü kaydederken, Alman efsane Jürgen Klinsmann'ın da gol rekorunu yakaladı.
26.06.2016Futbol
Yeni hedefler Klinsmann ve Magath
Yeni hedefler Klinsmann ve MagathAziz Yıldırım'ın takıma "Alman ekolünü" getirmek için harekete geçtiği geçen hafta ortaya çıkmıştı.
26.05.2015Fenerbahçe
G.Saray'da Klinsmann sürprizi
G.Saray'da Klinsmann sürpriziGalatasaray'da, Hamza Hamzaoğlu'yla yeniden anlaşma yapılacağının konuşulduğu şu günlerde ABD'den sürpriz bir iddia geldi.
13.03.2015Galatasaray
Altın Top adayları açıklandı
Altın Top adayları açıklandı2014 FIFA Altın Top ve FIFA Yılın Teknik Direktörü ödüllerinin aday listesi belirlendi.
28.10.2014Futbol
Şaşırtan teklif! Beşiktaş'tan ayrılıyor mu?
Şaşırtan teklif! Beşiktaş'tan ayrılıyor mu?Beşiktaş’ta, transfer dönemi bitmesine rağmen hiç umulmadık bir isme teklif geldi!
4.09.2014Beşiktaş
Mancini: Alo Prandelli...
Mancini: Alo Prandelli...Dünya Kupası'ndaki hezimetin hemen ardından Galatasaray'la görüşmelere resmi olarak başlayan İtalyan teknik adam Cesare Prandelli, ülkesinin basınında birinci sayfaları süslemeye devam ediyor...
4.07.2014Galatasaray
Klinsmann ile yeniden!
Klinsmann ile yeniden!ABD’nin Dünya Kupası’ndan elenmesi sarı-kırmızılı yönetimi harekete geçirdi.
2.07.2014Galatasaray
Aysal'dan Denizli sinyali
Aysal'dan Denizli sinyaliGalatasaray Başkanı Ünal Aysal, yeni teknik direktör konusunda kritik açıklamalar yaptı.
2.07.2014Galatasaray
İngilizler'e göre Moyes G.Saray'da!
İngilizler'e göre Moyes G.Saray'da!The Sun, Aslan’ın İskoç hocaya yıllık 4 milyon sterlin önerdiğini, Mirror ise Moyes'un Löw ve Klinsmann'ı geçip adaylar arasında ilk sıraya yükseldiğini yazdı
28.06.2014Galatasaray
Klinsmann'dan net G.Saray cevabı
Klinsmann'dan net G.Saray cevabıGalatasaray'ın bir numaralı teknik direktör adayı Jürgen Klinsmann, sarı-kırmızılıların başına geçmeyi düşünmediğini söyledi.
28.06.2014Galatasaray
Moyes İstanbul'dan ayrıldı!
Moyes İstanbul'dan ayrıldı! 'G.Saray'la anlaştınız mı?' sorularına bu cevabı verdi...
28.06.2014Galatasaray
Kesenin ağzı Löw'e açılacak
Kesenin ağzı Löw'e açılacakAysal, Panzerler’in patronunu ikna etmek için MALİ planlarında değişime gidecek
26.06.2014Galatasaray
Tuchel Aslan'ı yarı yolda bıraktı
Tuchel Aslan'ı yarı yolda bıraktıAlman teknik adam daha önce ‘evet’ derken Aysal ile?son konuşmasında Cimbom'u reddetti, Tuchel defteri böylece kapandı
24.06.2014Galatasaray
Birini mutlaka 'Alman' lazım
Birini mutlaka 'Alman' lazımÜnal Aysal, Löw, Tuchel ve Klinsmann üçlüsü ile bu hafta görüşecek
24.06.2014Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Jürgen Klinsmann ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki jürgen klinsmann haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.