John Brennan

John Brennan

Son dakika John Brennan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan John Brennan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını John Brennan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

John Brennan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan john brennan gelişmeleri de dahil olmak üzere 75 john brennan haberi bulunmuştur. Tüm john brennan haberleri aşağıda listelenmiştir.
CIA elindeki tüm UFO belgelerini kamuya açtığını duyurdu
CIA elindeki tüm UFO belgelerini kamuya açtığını duyurduUFO'larla ilgili kamuya açık milyonlarca belgesi indirilebilir bir formatta erişime açıldığını duyurdu.
13.01.2021Dünya
Trump'tan şoke eden suçlama: Demokratlar darbe yapmak istedi
Trump'tan şoke eden suçlama: Demokratlar darbe yapmak istediABD Başkanı Donald Trump, Demokratları, 2016 Başkanlık Seçimleri'nde kendisinin seçim kampanyasına "casusluk" yaparak, "darbe" girişiminde bulunmakla suçladı.
7.10.2020Dünya
ABD'den Suudi Prens Selman'a büyük şok! Dava açıldı
ABD'den Suudi Prens Selman'a büyük şok! Dava açıldıABD'de, "Rusya'yı Suriye iç savaşına müdahale etmeye teşvik ettiği" gerekçesiyle Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman'a dava açıldı.
16.08.2020Dünya
Bombacı yakalandı
Bombacı yakalandıABD polisi, seçimlere 2 hafta kala Başkan Trump muhaliflerine gönderilen bombalı paketlerin peşine düştü. 3 günde gönderilen 12 bombalı paketle ilgili Trump destekçisi bir kişi gözaltına alındı
26.10.2018Dünya
Trump muhaliflerine boru tipi seri bomba!
Trump muhaliflerine boru tipi seri bomba!ABD’de eski başkanlar Clinton ve Obama ile eski adalet bakanı, CIA direktörü, demokrat kongre üyeleri ile CNN gibi tanınmış isim ve kurumlara gönderilen bombalı paket paniği yaşanıyor. Paketlerin gönderildiği isimlerin Trump karşıtı olması dikkat çekiyor
25.10.2018Dünya
ABD alarma geçti: Peş peşe açıklamalar
ABD alarma geçti: Peş peşe açıklamalarABD Başkanı Donald Trump, eski başkanlardan Barack Obama ve Bill Clinton'ın evlerine patlayıcı madde içeren paketlerin gönderilmesini kınadı. Başkan Yardımcısı Mike Pence de "Eski başkan Obama, Clintonlar, CNN ve diğerlerine yönelik saldırı girişimlerini kınıyoruz. Bu korkakça eylemler alçaklıktır ve bu ülkede bunlara yer yoktur" ifadeleriyle tepki gösterdi.New York Polis Komiseri James P. O'Neill: Bu bir terör eylemi. Biz bunu daha önce gördük, daha da kötülerini gördük. Gözümüzü korkutamayacaklar, suçluları adalet önüne çıkaracağız"
24.10.2018Dünya
Trump’a CIA isyanı!
Trump’a CIA isyanı!ABD Başkanı Trump’ın CIA eski başkanı Brennan’ın gizli belgelere erişimini iptal etmesine eski CIA başkanları ve üst düzey istihbarat yetkililerinden sert tepki geldi
18.08.2018Dünya
Trump'tan eski CIA direktörü için flaş karar!
Trump'tan eski CIA direktörü için flaş karar!ABD Başkanı Trump, kendisinin Rusya Devlet Başkanı Putin ile Helsinki'de yaptığı görüşmeyi "hainlik" olarak niteleyen eski CIA Direktörü Brennan'ın güvenlik iznini iptal etti.
16.08.2018Dünya
Trump eski istihbarat yetkililerine savaş açtı
Trump eski istihbarat yetkililerine savaş açtıABD Başkanı Trump, CIA eski Başkanı John O. Brennan dâhil altı eski istihbarat ve güvenlik yetkilisinin gizli belgelere erişim hakkını elinden almanın yolunu arıyor. Brennan, Trump'ı geçen hafta vatan hainliğiyle suçlamıştı.
24.07.2018Dünya
‘Vatan haini’ ilan ettiler
‘Vatan haini’ ilan ettilerBaşkan Trump, Rusya’nın başkanlık seçimlerine müdahale ettiği iddialarına karşı Putin’i ‘savunması’, ülkesinde büyük tepki yarattı. Önde gelen ABD’li siyasetçiler, Trump’ı ülkesine ‘ihanet etmekle’ suçladı
17.07.2018Dünya
ABD'den Trump'ın açıklamalarına tepki: Utanç verici
ABD'den Trump'ın açıklamalarına tepki: Utanç vericiABD Başkanı Donald Trump'ın, Rusya Devlet Başkanı Viladimir Putin ile düzenlediği basın toplantısında Amerikan istihbaratının, Rusya'nın ABD başkanlık seçimlerine karıştığı iddialarına inanmadığını söylemesi Washington'da büyük tepkiyle karşılandı.
16.07.2018Dünya
Eski CIA Başkanından tepki!
Eski CIA Başkanından tepki!ABD'de eski Merkezi Haberalma Teşkilatı Başkanı (CIA) John Brennan, Gazze'deki ölümlerin, ABD Başkanı Donald Trump ve İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun Filistinlilerin haklarına ve vatanlarına açıkça saygı göstermemelerinin sonucu olduğunu söyledi
15.05.2018Dünya
Eski başkanlardan Trump'a ağır hakaretler
Eski başkanlardan Trump'a ağır hakaretlerTrump, FBI’ın iki numarasını kovunca ABD Senatosu’na "acil toplantı" çağrısı yapıldı. CIA ve FBI’ın eski başkanları ise Trump’a hakaret etti. Eski CIA Başkanı Brennan, "alçak" ifadesini kullanıp, "Amerika seni yenecek" dedi. Eski FBI Başkanı Comey ise ABD halkının kısa bir süre sonra kimin şerefli kimin şerefsiz olduğuna karar vereceğini söyledi.
19.03.2018Dünya
ABD Senatosu Adalet Komisyonu'na 'acil toplantı' çağrısı!
ABD Senatosu Adalet Komisyonu'na 'acil toplantı' çağrısı!ABD Senatosu Adalet Komisyonu üst düzey üyelerinden Patrick Leahy, Başkan Donald Trump’ın Federal Soruşturma Bürosu’nu (FBI) hedef aldığı gerekçesiyle komiteyi acil toplantıya çağırdı.
18.03.2018Dünya
Eski CIA Direktöründen Trump'a sert sözler
Eski CIA Direktöründen Trump'a sert sözlerABD Merkezi Haberalma Teşkilatının (CIA) eski Direktörü John Brennan, ABD Başkanı Donald Trump’a “Amerika’yı yıkamayacaksın, Amerika seni yenecek” dedi.
17.03.2018Dünya
‘Trump dengesizin teki’
‘Trump dengesizin teki’Merkezi Haber Alma Teşkilatı (CIA) eski Başkanı John Brennan, ABD lideri Trump’ın uluslararası sorunları çözme konusunda yetersiz kalacağını savundu.
3.03.2018Dünya
Eski CIA direktöründen Trump'ın Rusya paylaşımına tepki
Eski CIA direktöründen Trump'ın Rusya paylaşımına tepkiEski ABD Merkezi Haberalma Teşkilatı (CIA) Direktörü John Brennan, ABD Başkanı Donald Trump'ın, sosyal medyadan Rusya'ya karşı selefi Barack Obama'dan daha sert bir politika izlediğini iddia etmesine tepki gösterdi.
20.02.2018Dünya
‘Trump’ı uyardık AMA kulak asmadı’
‘Trump’ı uyardık AMA kulak asmadı’ABD Başkanı Trump’ın göreve başlamadan iki hafta önce, istihbarat servislerince, Rusya’nın başkanlık seçimlerine müdahale ettiğine ilişkin bilgilendirilmesine karşın suçlamalara ilişkin bugüne kadar hiç soruşturma talimatı vermediği öne sürüldü
15.12.2017Dünya
‘Trump’ın hiç utanması yok’
‘Trump’ın hiç utanması yok’ABD’nin eski istihbarat başkanları John Clapper ve John Brennan, Başkan Trump’ın ‘Rusya tehdidini’ görmezden gelerek ülkesini tehlikeye attığını savundu. İki istihbaratçı, uyarılarını değersiz göstermeye çalışan Trump’ın ‘utanmaz’ birisi olduğunu öne sürdü
13.11.2017Dünya
Eski CIA Direktörü'nden, Trump'a Kuzey Kore şoku!
Eski CIA Direktörü'nden, Trump'a Kuzey Kore şoku!ABD'nin eski Merkezi İstihbarat Teşkilatı (CIA) Direktörü John Brennan, ABD Başkanı Donald Trump'ın Kuzey Kore ile ilgili çıkışlarının, bu ülkeyle olan krizi tırmandırdığını söyledi.
19.10.2017Dünya
"Rusya ahlaksız şekilde Başkanlık seçimlerine müdahale etti"
"Rusya ahlaksız şekilde Başkanlık seçimlerine müdahale etti"CIA eski Başkanı John Brennan, Rusya'nın ABD Başkanlık seçimleri öncesinde Trump'ın çevresindeki birçok isimle iletişim kurmak dahil olmak üzere, ABD 2016 başkanlık seçimlerine müdahale ettiğini söyledi.
23.05.2017Dünya
Trump uyarılara kulak asmıyor! "Devam edeceğim, çünkü..."
Trump uyarılara kulak asmıyor! "Devam edeceğim, çünkü..."ABD Başkanlığı görevini devralmaya hazırlanan Trump: "Tweet atmayı sevmiyorum. Yapacağım başka işler var ama medya bana karşı hiç dürüst değil. Karşı koyabileceğim tek yol bu. Törene katılmayacaklarını açıklayan ünlülerin birçoğu zaten davet edilmedi ki. Ünlüleri istemiyorum, halkı istiyorum."
17.06.2021Dünya
AB’nin sonunu öngördü
AB’nin sonunu öngördüAvrupa basınına konuşan müstakbel Başkan Donald Trump, İngiltere’nin Avrupa Birliği’nden ayrılarak ‘zekice’ bir karar verdiğini söylerken, “Başka ülkeler de birlikten ayrılacak” dedi
17.06.2021Dünya
‘Rusya’nın elinde Trump’ın kasedi var’
‘Rusya’nın elinde Trump’ın kasedi var’ABD istihbaratının Başkan Obama ve Trump’a sunduğu ‘Rusya raporunda’, Moskova’nın elinde Trump’ın ‘seks kasedi’ bulunduğuna yönelik bilgiler olduğu ortaya çıktı. Trump ve Kremlin iddiayı yalanladı
17.06.2021Dünya
“Seçimleri etkileme emrini Putin verdi“
“Seçimleri etkileme emrini Putin verdi“ABD istihbarat kurumlarının Rusya’nın Amerikan seçimlerini etkilediği iddiaları üzerine hazırladıkları raporun sonuçlarını Senato İstihbarat Komitesinde açıklayan Ulusal İstihbarat Direktörü James Clapper “Halkın ABD’nin demokratik sürecine olan inancını zedelemek, Clinton’ı karalamak, seçilebilirliğine ve potansiyel başkanlığına zarar vermek için 2016 seçim kampanyalarını etkileme emrini Putin verdi.” dedi.
17.06.2021Dünya

Benzer Haber Etiketleri

John Brennan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki john brennan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.