Jennifer Lawrence İnstagram

Jennifer Lawrence İnstagram

Son dakika Jennifer Lawrence instagram haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Jennifer Lawrence instagram ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Jennifer Lawrence instagram haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Jennifer Lawrence İnstagram

haberleri sayfasında son dakika yaşanan jennifer lawrence instagram gelişmeleri de dahil olmak üzere 9 jennifer lawrence instagram haberi bulunmuştur. Tüm jennifer lawrence instagram haberleri aşağıda listelenmiştir.
'Bana tecavüz ediyormuş gibi hissettim'
'Bana tecavüz ediyormuş gibi hissettim'Ünlü oyuncu Jennifer Lawrence çıplak fotoğraflarının internete sızması sonrasında ilk defa konuştu.
22.11.2017Magazin
Jennifer Lawrence aşkını itiraf etti!
Jennifer Lawrence aşkını itiraf etti!Oscar ödüllü aktris Jennifer Lawrence, Amerikan Vogue dergisinin eylül sayısına özel hayatı ve kariyeriyle ilgili açıklamalarda bulundu.
11.08.2017Magazin
Jennifer Lawrence'tan 'çıplak fotoğraf' açıklaması!
Jennifer Lawrence'tan 'çıplak fotoğraf' açıklaması!Çıplak fotoğrafları sızdırılan Jennifer Lawrence: Mükemmelseniz sorun etmeyebilirsiniz ama...
10.08.2017Magazin
'Yuva yıkan kadın Jennifer Lawrence'
'Yuva yıkan kadın Jennifer Lawrence'Chris Pratt ile 8 yıllık eşi Anna Faris'in ayrılmalarının sebebi Jennifer Lawrence olduğu iddia edildi.
9.08.2017Magazin
Jennifer Lawrence'ın direk dansı olay oldu!
Jennifer Lawrence'ın direk dansı olay oldu!Jennifer Lawrence'ın direk dansı görüntüleri sosyal medyayı salladı. Lawrence, 'Bu görüntüler için özür dilemeyeceğim.' dedi.
18.05.2017Magazin
Bir sıcak bir soğuk
Bir sıcak bir soğukABD’li oyuncu Gwyneth Paltrow vücuduna şok etkisi yapmaya niyetli görünüyor...
3.02.2015Magazin
O fotoğraflardan sonra radikal karar!
O fotoğraflardan sonra radikal karar!Hack skandalından sonra zor günler geçiren Jennifer Lawrence, bu yüzden asla sosyal medyayı kullanmayacağını belirtti.
12.11.2014Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Jennifer Lawrence İnstagram ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki jennifer lawrence instagram haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.