İzmir-Aydın Otoyolu'nda korkunç kaza: 4 ölü, 2 yaralı, kahreden detay...
İzmir-Aydın Otoyolu'nda korkunç kaza: 4 ölü, 2 yaralı, kahreden detay...İzmir-Aydın Otoyolu'nda kamyonun arkadan çarptığı otomobil, alev aldı. İhbar üzerine kaza yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Gelen itfaiye ekiplerini müdahalesi sonucu yangın söndürüldü. Kazada 4 kişi yaşamını yitirirken 2 kişi de yaralandı. Balıkesirli Söylemez ailesinin, Aydın'daki Adnan Menderes Üniversitesi İşletme Bölümünü kazanan çocukları Minel Söylemez'in okul işleri için Söke'ye gitmek üzere yola çıktıkları öğrenildi.
28.08.2021Yaşam
Emrah Serbes'e bir kötü haber daha!
Emrah Serbes'e bir kötü haber daha!İzmir-Aydın Otoyolu'nda, 3 kişinin öldüğü trafik kazasından sonra tutuklanan ve 'bilinçli taksirle birden fazla kişinin ölümüne sebep olmak' suçundan 22.5 yıla kadar hapis cezasına çarptırılması istenen yazar Emrah Serbes için savcının, cezasını tamamladıktan sonra da direksiyon başına geçmemesi için 3 yıl boyunca ehliyetinin geri verilmemesini istediği belirtildi.
29.09.2021Gündem
Cep telefonuyla oynayan şoför işten çıkartıldı
Cep telefonuyla oynayan şoför işten çıkartıldıİzmir-Aydın Otoyolu'nda bir süre önce şehirlerarası yolcu taşırken cep telefonu ile oynarken görüntülenen otobüs şoförünün işine son verildi.
5.10.2017Yaşam
Emrah Serbes'ten bir senaryo daha! Kan tahlilinden kaçmak için...
Emrah Serbes'ten bir senaryo daha! Kan tahlilinden kaçmak için...İzmir- Aydın Otoyolu’nda 22 Eylül günü sabaha karşı senarist Emrah Serbes’in karıştığı kazada, 15 yaşındaki Zeynep ve babası Ayhan Özçelik’in, önceki gün de anne Nilgün Özçelik’in hayatını kaybetmesinin ardından, yeni ayrıntılar ortaya çıktı.
29.09.2021Gündem