İsveç Milli Takımı

İsveç Milli Takımı

Son dakika İsveç Milli Takımı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan İsveç Milli Takımı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını İsveç Milli Takımı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İsveç Milli Takımı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan isveç milli takımı gelişmeleri de dahil olmak üzere 698 isveç milli takımı haberi bulunmuştur. Tüm isveç milli takımı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Galatasaray'da beklenen açıklama yarın geliyor!
Galatasaray'da beklenen açıklama yarın geliyor!Galatasaray’da ilk transfer açıklamaları yarın olacak...
9.06.2019Galatasaray
Andersson: "Takımımız iyi bir performans sergiledi"
Andersson: "Takımımız iyi bir performans sergiledi"İsveç Milli Takımı Teknik Direktörü Janne Andersson, "Türkiye'yi yenmeyi bugün bekliyorduk. Kazanmış olmamız gurur verici" dedi.
17.11.2018Futbol
Janne Andersson: Türk Milli Takımı iyi bir takım
Janne Andersson: Türk Milli Takımı iyi bir takımİsveç Milli Takım Teknik Direktörü Janne Andersson, Türkiye A Milli Takımı'nın iyi bir takım olduğunu belirterek, ''Daha önceki maçta Türk takımı ve oyuncuları daha iyilerdi. Bu maça ona göre hazırlandık ve daha iyi bir sonuç çıkaracağız'' dedi.
16.11.2018Futbol
A Milli Takım Konya'da
A Milli Takım Konya'daA Milli Futbol Takımı, UEFA Uluslar B Ligi 2'nci Grup'ta yarın İsveç ile yapacağı maç için Konya'ya geldi.
16.11.2018Futbol
İsveç, Türkiye maçına iddialı hazırlanıyor
İsveç, Türkiye maçına iddialı hazırlanıyorUEFA Uluslar B Ligi 2. Grup'ta 17 Kasım Cumartesi günü Konya'da Türkiye ile karşılaşacak İsveç Milli Takımı'nın oyuncuları Sebastian Larsson ve Andreas Granqvist maçı kazanmak için mücadele vereceklerini söylediler.
13.11.2018Futbol
İsveç'te yılın futbolcusu Lindelöf
İsveç'te yılın futbolcusu LindelöfManchester United'ın defans oyuncusu Victor Nilsson Lindelöf, 'İsveç'te yılın futbolcusu' seçildi, 'yılın golcüsü' ödülü Zlatan İbrahimoviç'e verildi.
13.11.2018Futbol
Bosna Hersek'te Vedran Bosnic dönemi!
Bosna Hersek'te Vedran Bosnic dönemi!Bosna Hersek Basketbol Federasyonu, A Milli Erkek Basketbol Takımı'nın başantrenörlüğüne Vedran Bosnic'in getirildiğini açıkladı.
12.11.2018Basketbol
Alman Milli Takımı'nda Mesut Özil pişmanlığı
Alman Milli Takımı'nda Mesut Özil pişmanlığıAlman Milli Takımı futbolcusu Jerome Boateng, ırkçı ve ayrımcı saldırılar nedeniyle milli takımı bırakan Mesut Özil için daha çok şey yapmamalarının üzücü olduğunu söyledi.
9.11.2018Almanya
Janne Andersson: "Türkiye deplasmanı bizim için zor olacak"
Janne Andersson: "Türkiye deplasmanı bizim için zor olacak"A Milli Futbol Takımımızın Uluslar Ligi'ndeki rakibi İsveç'in kadrosu açıklandı. Kadroda Jimmy Durmaz yer alırken, Leipzig'de forma giyen yıldız futbolcu Emil Forsberg ise sakatlığı yüzünden Türkiye ile oynanacak karşılaşmada forma giyemeyecek.
7.11.2018Futbol
İsveç Teknik Direktörü Andersson: "Türkiye'ye dramatik bir şekilde kaybettik"
İsveç Teknik Direktörü Andersson: "Türkiye'ye dramatik bir şekilde kaybettik"İsveç Milli Takımı'nın teknik direktörü Janne Andersson, UEFA Uluslar Ligi'nde Türkiye'ye dramatik bir şekilde yenildiklerini ve bunu telafi etmek amacıyla Rusya karşısında ofansif bir kadroyla çıkacaklarını söyledi.
3.10.2018Futbol
Ibrahimovic bu vuruşla 500. golünü attı!
Ibrahimovic bu vuruşla 500. golünü attı!Amerikan Birinci Futbol Ligi'nde (MLS) Los Angeles Galaxy forması giyen İsveçli forvet Zlatan Ibrahimovic, kariyerinin 500. golüne imza attı.
16.09.2018Futbol
İsveç Milli Takımı skandalla sarsıldı!
İsveç Milli Takımı skandalla sarsıldı!Türkiye maçı sonrası İsveç Milli Takımı seks skandalıyla çalkalanıyor.
15.09.2018Futbol
Lucescu: "8 oyuncu gelmedi..."
Lucescu: "8 oyuncu gelmedi..."A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Mircea Lucescu, Uluslar B Ligi 2. Grup 2. maçında oynanacak İsveç karşılaşması öncesi basın toplantısında konuştu.
9.09.2018Futbol
Andersson: "Türkiye'nin gücüne büyük saygı duyuyoruz"
Andersson: "Türkiye'nin gücüne büyük saygı duyuyoruz"İsveç Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Andersson, "Türkiye'nin gücüne büyük saygı duyuyoruz. Buna rağmen maçı kazanabilmeliyiz" dedi.
9.09.2018Futbol
Galatasaray'a İsveçli forvet!
Galatasaray'a İsveçli forvet!Galatasaray Kadın Basketbol Takımı, forvet pozisyonunda oynayan Somali asıllı İsveçli Farhiya Abdi'yi kadrosuna kattı..
4.09.2018Basketbol
Forsberg Türkiye'ye karşı oynayamayacak
Forsberg Türkiye'ye karşı oynayamayacakİsveç milli takımı oyuncu Emil Forsberg, antrenmanda sakatlandı. Milletler Ligi açılış maçı Türkiye karşılaşmasında yer almayacak.
4.09.2018Futbol
Janne Andersson: Türk Milli Takımı'na çok büyük saygı duyuyorum
Janne Andersson: Türk Milli Takımı'na çok büyük saygı duyuyorumİsveç Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Janne Andersson, Türk Milli Takımı'nın güçlü kadroya sahip, saygı duyduğu bir ekip olduğunu söyledi.
31.08.2018Futbol
İsveç'in Türkiye kadrosu belli oldu!
İsveç'in Türkiye kadrosu belli oldu!UEFA Uluslar Ligi'nde 10 Eylül'de Türkiye'yi konuk edecek İsveç Milli Takımı'nın 25 kişilik aday kadrosu belirlendi.
29.08.2018Futbol
Göztepe'nin yeni hedefi Marcus Berg!
Göztepe'nin yeni hedefi Marcus Berg!Transferde son olarak İspanyol Deportivo La Coruna'dan orta saha Celso Borges'le 3 yıllık sözleşme imzalayan Göztepe, İsveçli golcü Marcus Berg'e kanca attı.
17.08.2018Göztepe
Erkan Zengin, Fatih Karagümrükspor'da!
Erkan Zengin, Fatih Karagümrükspor'da!TFF 2.Lig Beyaz Grup ekiplerinden Fatih Karagümrükspor Erkan Zengin ile anlaştığını açıkladı.
1.08.2018Futbol
Roma, kaleci Olsen'i transfer etti
Roma, kaleci Olsen'i transfer ettiİtalya Birinci Futbol Ligi (Serie A) ekiplerinden Roma, kaleci Robin Olsen'i renklerine bağladı.
25.07.2018İtalya
İsveç halkı Jimmy Durmaz'a sahip çıktı!
İsveç halkı Jimmy Durmaz'a sahip çıktı!Almanya-İsveç maçı sonrası ırkçı saldırılara hedef olan Jimmy Durmaz'a, İsveç halkı sahip çıktı.
29.06.2018Arşiv
Jimmy Durmaz'a ölüm tehdidinde bulunanlara suç duyurusu
Jimmy Durmaz'a ölüm tehdidinde bulunanlara suç duyurusuİsveç Futbol Federasyonu, Almanya maçının ardından İsveç Milli Takımı'nın Türk asıllı futbolcusu Jimmy Durmaz'ın sosyal medya hesabına ölüm tehditleri yazanların cezalandırılmaları için suç duyurusunda bulunulduğunu bildirdi.
24.06.2018Futbol
Türk asıllı yıldıza ırkçı saldırı!
Türk asıllı yıldıza ırkçı saldırı!İsveç Milli Takımı'nın Türk asıllı futbolcusu Jimmy Durmaz'a yönelik, Almanya maçının ardından sosyal medya hesabından ölüm tehditleri ve ırkçı söylemler içeren yorumlar yapıldı.
24.06.2018Almanya
Grupta 1. belli 2. kim olur?
Grupta 1. belli 2. kim olur?Panzerler'in gruptan rahat çıkması beklenirken, G.Kore'nin şansı bile yok.
12.06.2018Arşiv

Benzer Haber Etiketleri

İsveç Milli Takımı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki isveç milli takımı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.