İspanya Futbol Federasyonu

İspanya Futbol Federasyonu

Son dakika İspanya Futbol Federasyonu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan İspanya Futbol Federasyonu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını İspanya Futbol Federasyonu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İspanya Futbol Federasyonu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ispanya futbol federasyonu gelişmeleri de dahil olmak üzere 792 ispanya futbol federasyonu haberi bulunmuştur. Tüm ispanya futbol federasyonu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Galatasaray - Sparta Prag (Maç özeti)
Galatasaray - Sparta Prag (Maç özeti)Şampiyonlar Ligi'nde 3. olduktan sonra yoluna UEFA Avrupa Ligi'nde devam eden Galatasaray, sahasında Çekya ekibi Sparta Prag'ı ağırladı. Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi Son 16 Play-Off Turu ilk maçında Sparta Prag'ı 3-2 mağlup etti.
15.02.2024Futbol
TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi: VAR kayıtları açıklanacak
TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi: VAR kayıtları açıklanacakTürkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, Süper Lig için alınan radikal kararları açıkladı. Buna göre VAR kayıtları kamuoyuyla paylaşılacak.
31.01.2024Süper Lig
Galatasaray-Manchester United maçını Jose Maria Sanchez yönetecek
Galatasaray-Manchester United maçını Jose Maria Sanchez yönetecekGalatasaray'ın, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu beşinci hafta maçında sahasında İngiliz ekibi Manchester United ile oynayacağı karşılaşmayı İspanya Futbol Federasyonu'ndan Jose Maria Sanchez yönetecek.
27.11.2023Galatasaray
İspanya FIFA 2023 Kadınlar Dünya Kupası'nda şampiyon oldu, seremonideki skandal şok etkisi yarattı! Başkan hakkında seks partisi iddiaları
İspanya FIFA 2023 Kadınlar Dünya Kupası'nda şampiyon oldu, seremonideki skandal şok etkisi yarattı! Başkan hakkında seks partisi iddialarıAvustralya ve Yeni Zekanda'da düzenlenen FIFA 2023 Kadınlar Dünya Kupası'nda İspanya'nın İngiltere'yi 1-0 yenerek şampiyon olduğu final maçının ardından düzenlenen seremonide İspanya Futbol Federasyonu Başkanı Luis Rubiales'in Jenni Hermoso'yu dudağından öpmesi tepki çekti.
21.08.2023Futbol
Irkçı saldırı sonrası Real Madrid'in yıldızından ayrılık kararı!
Irkçı saldırı sonrası Real Madrid'in yıldızından ayrılık kararı!İspanya La Liga'da oynanan Valencia-Real Madrid maçına Brezilyalı yıldıza yapılan ırkçı saldırı damgasını vurmuştu. Valencia yönetimi ırkçı söylemde bulunan taraftara ömür boyu stada giriş yasağı verirken Vinicius ise flaş bir karar aldı.
23.05.2023İspanya
Inter, Şampiyonlar Ligi Finali için avantajı kaptı
Inter, Şampiyonlar Ligi Finali için avantajı kaptıŞampiyonlar Ligi Yarı Final ilk karşılaşmaları bugün oynanan tek maçla sonlandı. Inter deplasmanda karşılaştığı Milan’ı 2-0 mağlup etti.
Penaltılarda elendi Luis Enrique'nin hesabı kesildi
Penaltılarda elendi Luis Enrique'nin hesabı kesildiİspanya Futbol Federasyonu, 2022 FIFA Dünya Kupası'nda son 16 turunda elenmenin faturasını teknik direktör Luis Enrique'ye kesti.
8.12.2022Futbol
Senegal, Katar'ı 3-1 mağlup etti
Senegal, Katar'ı 3-1 mağlup etti2022 FIFA Dünya Kupası'nda ev sahibi Katar, A Grubu'ndaki ikinci maçında bugün Senegal ile karşı karşıya geldi. Senegal, Katar'ı 2-1 mağlup etti.
25.11.2022Futbol
İspanya'da tape skandalı patlak verdi Pique özür dilemeyi düşünmüyorum dedi
İspanya'da tape skandalı patlak verdi Pique özür dilemeyi düşünmüyorum dediİspanyol El Confidencial gazetesinde yer alan habere göre; Barcelona'nın dünyaca ünlü defans oyuncusu Pique ile İspanya Futbol Federasyonu Başkanı Luis Rubiales arasındaki konuşmalar bir anda ülke gündemine oturdu.
19.04.2022İspanya
Ajax'a büyük şok! Benfica çeyrek finalde
Ajax'a büyük şok! Benfica çeyrek finaldePortekiz'de 2-2 sona eren UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu rövanş maçında Benfica deplasmanda Ajax'ı 1-0 yendi ve çeyrek finale yükseldi.
Lazio: 0 - Galatasaray: 0
Lazio: 0 - Galatasaray: 0UEFA Avrupa Ligi E Grubu'nun son haftasında Galatasaray, Lazio'ya konuk oldu. Kritik mücadele Roma Olimpiyat Stadyumu'nda oynandı.
9.12.2021Şampiy10
Avrupa süper ligi nedir? Ligde hangi takımlar var, format nasıl olacak? Avrupa süper ligi projesi
Avrupa süper ligi nedir? Ligde hangi takımlar var, format nasıl olacak? Avrupa süper ligi projesiAvrupa'nın en güçlü futbol kulüplerinden on iki tanesi UEFA'dan ayrılıkçı bir kararla Avrupa Süper Ligi'ni kurduklarını ortak bildiriyle duyurdu. İngiltere, İspanya ve İtalya'dan 12 kulübün "Avrupa Süper Ligi" adıyla yeni bir turnuva düzenlenmesi konusunda anlaşmaya vardı. Futbol dünyası yeni bir organizasyona hazırlanıyor. 12 kulübün öncülüğünü yaptığı Avrupa Süper Ligi nedir? Avrupa Süper Ligi'ne hangi takımlar katılacak, format nasıl olacak?
19.04.2021Gündem
Avrupa Ligi'ne sert tepki! 'Zenginler zenginleşsin diğerleri ölsün diyorlar'
Avrupa Ligi'ne sert tepki! 'Zenginler zenginleşsin diğerleri ölsün diyorlar'Manchester United'ın efsane futbolcularından Rio Ferdinand, Alex Ferguson, Gary Neville gibi isimler Avrupa Süper Ligi oluşumuna sert tepki gösterdiler.
Avrupa'da futbola tarihi darbe! 12 kulüp kendi ligini kurdu
Avrupa'da futbola tarihi darbe! 12 kulüp kendi ligini kurduAvrupa'nın en büyük 12 kulübünün UEFA'ya resti bomba etkisi yarattı. Futbolda yaşanan kriz sonrası Avrupa Süper Ligi kuruldu.
İşte Şampiyonlar Ligi finalinin oynanacağı tarih!
İşte Şampiyonlar Ligi finalinin oynanacağı tarih!İngiliz basınında yer alan haberlere göre Şampiyonlar Ligi finali, 29 Ağustos’ta Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynanacak. Avrupa Ligi finali ise 26 Ağustos’ta bir diğer ev sahibi Polonya’da gerçekleşecek.
18.04.2020Futbol
Barcelona - Atletico Madrid: 2-3
Barcelona - Atletico Madrid: 2-3İspanya Süper Kupası'nın ikinci yarı final maçında Barcelona'yı 3-2 yenen Atletico Madrid, Real Madrid'in ardından finale adını yazdırdı. Real Madrid ile Atletico Madrid takımları arasındaki final maçı 12 Ocak Pazar günü oynanacak. Suudi Arabistan, finalin kaybedenine 1,4 milyon avro, kazananı da 2 milyon avro ödül verecek.
10.01.2020Futbol
İspanya Süper Kupası 3 yıl Suudi Arabistan'da oynanacak
İspanya Süper Kupası 3 yıl Suudi Arabistan'da oynanacakİspanya Futbol Federasyonu ve Suudi Arabistan, İspanya Süper Kupası'nın 4'lü final şeklinde 3 yıl süreyle bu ülkede oynanması konusunda anlaştı - Suudi Arabistan'ın Cidde kentinde 8-12 Ocak'ta oynanacak 2020 İspanya Süper Kupası'nda eşleşmeler, Valencia-Real Madrid ve Barcelona-Atletico Madrid şeklinde oldu
12.11.2019Futbol
El Clasico'nun yeni tarihi belli oldu!
El Clasico'nun yeni tarihi belli oldu!İspanya'da çıkan olaylar nedeniyle ertelenen El Clasico'nun yeni tarihi açıklandı.
23.10.2019Futbol
Diego Simeone'den Türkiye itirafı!
Diego Simeone'den Türkiye itirafı!Atletico Madrid Teknik Direktörü Diego Simeone, Türkiye hakkında konuştu.
19.10.2019Futbol
Türkiye'den Katalonya'ya seyahat uyarısı
Türkiye'den Katalonya'ya seyahat uyarısıDışişleri Bakanlığı, İspanya’nın Katalonya Özerk Bölgesi’nde yaşanan gösteriler nedeniyle Türk vatandaşlarına, zorunlu olmadıkça bu ülkeye yapacakları seyahat planlarını gözden geçirmeleri tavsiyesinde bulundu.
19.10.2019Siyaset
El Clasico resmen ertelendi!
El Clasico resmen ertelendi!İspanya Futbol Federasyonu 26 Ekim'de oynanacak olan El Clasico'nun ertelendiğini duyurdu.
18.10.2019Futbol
İspanya karıştı! VAR'a çizgi eklediler!
İspanya karıştı! VAR'a çizgi eklediler!İspanya La Liga'da 7. hafta mücadelesinde Valencia, Athletic Bilbao'yu 1-0 yenerken atılan goldeki VAR çizgileri futbol gündemini karıştırdı.
29.09.2019İspanya
Antoine Griezmann transferinden Barcelona'ya şaka gibi ceza!
Antoine Griezmann transferinden Barcelona'ya şaka gibi ceza!İspanya Futbol Federasyonu, Antoine Griezmann'ın Atletico Madrid'den Barcelona'ya olaylı transferiyle ilgili kararını bugün resmen açıkladı. Fransız santrforla kulübünün izni olmadan görüşen Barça, komik bir para cezasına çarptırıldı.
27.09.2019Futbol
İspanya Milli Takımı'nda Luis Enrique depremi!
İspanya Milli Takımı'nda Luis Enrique depremi!Teknik direktör Luis Enrique'nin "ciddi ailevi sorunlar" sebebiyle İspanya Milli Takımı'nın 7 Haziran'da Faroe Adaları ve 10 Haziran'da İsveç ile oynayacağı maçlarda takımının başında olmayacağı açıklandı.
17.05.2019İspanya
Galatasaray-Benfica maçının hakemi Manzano
Galatasaray-Benfica maçının hakemi ManzanoGalatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi Son 32 Turu'nda oynayacağı Benfica maçının hakemleri açıklandı.
12.02.2019Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

İspanya Futbol Federasyonu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ispanya futbol federasyonu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.