İlk Kez Konuştu

İlk Kez Konuştu

Son dakika ilk kez konuştu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ilk kez konuştu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ilk kez konuştu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İlk Kez Konuştu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ilk kez konuştu gelişmeleri de dahil olmak üzere 17.542 ilk kez konuştu haberi bulunmuştur. Tüm ilk kez konuştu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ümit Erdim boşanmanın nedenini ilk kez açıkladı
Ümit Erdim boşanmanın nedenini ilk kez açıkladıÜmit Erdim ile Seda Erdim Nisan ayında anlaşmalı bir şekilde 7 yıllık evliliklerini sessiz sedasız sonlandırmıştı. Ümit Erdim boşanmanın ardından ilk kez konuştu ve ayrılık nedenini açık açık söyledi.
19.09.2024Magazin
Nilperi Şahinkaya sokak ortasındaki kavga görüntüleri sonrası ilk kez konuştu
Nilperi Şahinkaya sokak ortasındaki kavga görüntüleri sonrası ilk kez konuştuHeykeltıraş sevgilisi Emre Yusufi ile mutlu bir birliktelik sürdüren oyuncu Nilperi Şahinkaya, geçtiğimiz günlerde sokak ortasında ettiği kavga görüntüleri ile gündem olmuştu. Şahinkaya, olaylı gece hakkında ilk kez konuştu.
13.09.2024Magazin
Narin Güran'ın son sözleri ortaya çıktı! Kız arkadaşı ilk kez konuştu
Narin Güran'ın son sözleri ortaya çıktı! Kız arkadaşı ilk kez konuştuTüm Türkiye 8 yaşındaki Narin’den bir haber bekliyor. Ancak 16 gün geride kalmasına rağmen tek bir iz bile yok. Onu en son gören 9 yaşındaki M. adlı kız arkadaşı, pedagoglar eşliğinde dinlendi. İşte günlerdir aranan Narin'in son sözleri...
6.09.2024Gündem
Ece Seçkin yaşadığı kötü günlerin ardından ilk kez konuştu: Allah'ın daima bizler için planları var
Ece Seçkin yaşadığı kötü günlerin ardından ilk kez konuştu: Allah'ın daima bizler için planları varÜnlü şarkıcı Ece Seçkin, geçtiğimiz günlerde apar topar ameliyata alınmış; ünlü ismin iki aylık hamileyken bebeğini kaybettiği öğrenilmişti. Bayrampaşa'da önceki gün konser veren Seçkin, ilk kez bu konuda açıklama yaptı.
1.09.2024Magazin
Mourinho, Amrabat transferiyle ilgili ilk kez konuştu: Ali Koç bana bilgi vermedi
Mourinho, Amrabat transferiyle ilgili ilk kez konuştu: Ali Koç bana bilgi vermediFENERBAHÇE TRANSFER HABERLERİ... Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 4. haftasında konuk ettiği Alanyaspor'u 3-0 mağlup etti. Sarı lacivertlilerin Portekizli teknik direktörü Jose Mourinho karşılaşmanın ardından galibiyet ve yeni transferleri Sofian Amrabat hakkında konuştu. İşte detaylar...
31.08.2024Fenerbahçe
Çok konuşulan aşk sessiz sedasız bitti! Rüştü Onur Atilla ve Nez ayrıldı
Çok konuşulan aşk sessiz sedasız bitti! Rüştü Onur Atilla ve Nez ayrıldı10 yıllık evliliğini 10 Haziran’da noktalayan Rüştü Onur Atilla, boşanmadan günler sonra şarkıcı Nez ile aşkını ilan etmişti. İhanet iddialarının odağı olan çiftten kötü haber geldi.
30.08.2024Magazin
Can Aslantuğ anne babasının ayrılığı hakkında ilk kez konuştu!
Can Aslantuğ anne babasının ayrılığı hakkında ilk kez konuştu!Arzum Onan ve Mehmet Aslantuğ, geçtiğimiz yıl beklenmedik bir karar ile 27 yıllık evliliklerini bitirmişti. Aslantuğ, anne ve babasının ayrılık süreci hakkında ilk kez konuştu.
4.08.2024Magazin
Can Aslantuğ’dan anne ve babasının boşanması sonrası ilk açıklama! ‘İlk günden beri ikisin de yanında oldum’
Can Aslantuğ’dan anne ve babasının boşanması sonrası ilk açıklama! ‘İlk günden beri ikisin de yanında oldum’Arzum Onan ve Mehmet Aslantuğ imrenerek bakılan evliliği sürpriz bir şekilde 27 yılın ardından bitti. Çiftin oğulları Can Aslantuğ, önceki gün Nişantaşı'nda objektiflere yansıdı. Aslantuğ, anne ve babasının ayrılık süreci hakkında ilk kez konuştu.
3.08.2024Magazin
Kıbrıs Barış Harekâtı’nın parolası oldu! 50 yıl sonra ilk kez konuştu, İşte 'Ayşe tatile çıksın'ın hikayesi
Kıbrıs Barış Harekâtı’nın parolası oldu! 50 yıl sonra ilk kez konuştu, İşte 'Ayşe tatile çıksın'ın hikayesi“Ayşe tatile çıksın” parolasıyla tarihe geçen Prof. Dr. Ayşe Güneş Ayata, babası Dışişleri Bakanı Turan Güneş’in, tatil için tek başına değil, güvenilir bir aileyle seyahat etmesi için dönemin Turizm Bakanı Orhan Birgit ile yaptığı sohbetin nasıl Kıbrıs Barış Harekâtı’nın parolası olduğunu anlattı.
20.07.2024Gündem
Cenk Tosun, Fenerbahçe'yle anlaşması sonrası ilk kez konuştu: Bekledim ama olmadı
Cenk Tosun, Fenerbahçe'yle anlaşması sonrası ilk kez konuştu: Bekledim ama olmadıFenerbahçe ile prensip anlaşmasına varan Cenk Tosun, Beşiktaş ile ilgili kısa bir açıklama yaptı.
13.07.2024Beşiktaş
Katledilen üniversite öğrencisi Akman'ın öldürülmesinde adı geçen kadın konuştu!
Katledilen üniversite öğrencisi Akman'ın öldürülmesinde adı geçen kadın konuştu!Balıkesir'de bir zincir restoranda motokurye olarak çalışan ve bir eve sipariş bıraktıktan sonra önünü kesen E.Ö. tarafından bıçaklanarak öldürülen üniversite öğrencisi Ata Emre Akman'ın öldürülmesinde adı geçen Sultan Durmaz konuştu. Durmaz, "E.Ö., Orhan'ın ilk eşinden çocuğu. Orhan evimi kurşunladıktan sonra cezaevine girdi. Orhan beni tehdit etmeye devam ediyordu, en sonunda bir garibanın canı yandı" dedi.
17.05.2024Gündem
Sevgilisinin sergisi için verdiği pozlar olay olmuştu! Eski eşi Melis İşiten ilk kez konuştu
Sevgilisinin sergisi için verdiği pozlar olay olmuştu! Eski eşi Melis İşiten ilk kez konuştuUraz Kaygılaroğlu'nun eski eşi Melis İşiten, geçtiğimiz gün bir ödül törenine katıldı. 'En İyi Talk Show 'ödülünü alan oyuncu, Kaygılaroğlu'nun gündem olan pozları hakkında ilk kez açıklama yaptı.
10.05.2024 Magazin
Cem Garipoğu olayı ile ilgili son dakika gelişmesi! Parmaklarındaki morlukların sırrı çözüldü
Cem Garipoğu olayı ile ilgili son dakika gelişmesi! Parmaklarındaki morlukların sırrı çözüldüCem Garipoğlu davasında son dakika gelişmesi yaşandı. Cem Garipoğlu ile ilgili daha önce bilinmeyen belgeler ortaya çıktı. Öte yandan Münevver Karabulut’un babası Süreyya Karabulut yeni gelişmeler için görüş bildirdi. Münevver Karabulut'un katil zanlısı Cem Garipoğlu'nun hayatta olup olmadığıyla ilgili yürütülen soruşturmada, Garipoğlu'nun otopsisine ait görüntülerin incelenmesi için bilirkişi ataması yapılmıştı. Garipoğlu'nun otopsi incelemesiyle ilgili bilirkişi incelemesi tamamlandı. Bilirkişi, 2014 yılında yapılan otopsi işlemine ait fotoğraf ve videoları izleyerek dökümünü yaptı ve savcılığa sundu. Bunun yanında Garipoğlu'nun otopsi fotoğrafları ortaya çıktı. Kanal D’de yayınlanan Nur Tuğba Namlı ve Hakan Ural’ın sunduğu “Neler Oluyor Hayatta” programında 15 yıl önce katledilen Münevver Karabulut’un babası Süreyya Karabulut, kızının katili Cem Garipoğlu’nun otopsi fotoğrafları hakkında ilk kez konuştu. Öte yandan Cem Garipoğlu'nun parmaklarındaki morlukların sırrı çözüldü. İşte Cem Garipoğlu davasıyla ilgili tüm detaylar...
8.05.2024Gündem
Edanur'un can verdiği çukur kapatıldı! Aile dramı ortaya çıktı
Edanur'un can verdiği çukur kapatıldı! Aile dramı ortaya çıktıKüçükçekmece Menekşe Sahili'nde 5 yaşındaki Edanur Gezer'in düşerek öldüğü çukur, İBB ekipleri tarafından toprak ile kapatıldı.
2.05.2024Gündem
Cem Garipoğlu davasında son dakika! Otopsi fotoğrafları ortaya çıktı, baba Karabulut ilk kez konuştu
Cem Garipoğlu davasında son dakika! Otopsi fotoğrafları ortaya çıktı, baba Karabulut ilk kez konuştuCem Garipoğlu davasında son dakika gelişmesi yaşandı. Cem Garipoğlu ile ilgili daha önce bilinmeyen belgeler ortaya çıktı. Öte yandan Münevver Karabulut’un babası Süreyya Karabulut yeni gelişmeler için görüş bildirdi. Münevver Karabulut'un katil zanlısı Cem Garipoğlu'nun hayatta olup olmadığıyla ilgili yürütülen soruşturmada, Garipoğlu'nun otopsisine ait görüntülerin incelenmesi için bilirkişi ataması yapılmıştı. Garipoğlu'nun otopsi incelemesiyle ilgili bilirkişi incelemesi tamamlandı. Bilirkişi, 2014 yılında yapılan otopsi işlemine ait fotoğraf ve videoları izleyerek dökümünü yaptı ve savcılığa sundu. Bunun yanında Garipoğlu'nun otopsi fotoğrafları ortaya çıktı. Kanal D’de yayınlanan Nur Tuğba Namlı ve Hakan Ural’ın sunduğu “Neler Oluyor Hayatta” programında 15 yıl önce katledilen Münevver Karabulut’un babası Süreyya Karabulut, kızının katili Cem Garipoğlu’nun otopsi fotoğrafları hakkında ilk kez konuştu. İşte Cem Garipoğlu davasıyla ilgili tüm detaylar...
2.05.2024Gündem
Cem Garipoğlu’nun otopsi fotoğrafları hakkında ilk kez konuştu
Cem Garipoğlu’nun otopsi fotoğrafları hakkında ilk kez konuştuKanal D’de yayınlanan Nur Tuğba Namlı ve Hakan Ural’ın sunduğu “Neler Oluyor Hayatta” programında 15 yıl önce katledilen Münevver Karabulut’un babası Süreyya Karabulut, kızının katili Cem Garipoğlu’nun otopsi fotoğrafları hakkında ilk kez konuştu.
2.05.2024Vatan TV
Taş Kağıt Makas'ın Rüya'sı ilk kez konuştu: Oyun yeni başlıyor
Taş Kağıt Makas'ın Rüya'sı ilk kez konuştu: Oyun yeni başlıyorKanal D’nin iddialı dizisi “Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu” ile ekrana dönen ünlü oyuncu Yüsra Geyik, hayat verdiği “Rüya Emirkıran” karakteri ve dizideki rol arkadaşı “Umut” ile ilgili ilk kez konuştu. Geyik, “İkisi arasındaki ilişkiyi çok yüzeyde görüyorum. Çünkü Rüya, bir hukukçu olarak Umut’u beğeniyor ve iletişim halindeler. Ama henüz çok iç gıdıklayacak bir yerde değiller.” dedi.
16.04.2024Magazin
Nuri Alço'nun sağlık durumu nasıl? Eşi Burcu Alço ilk kez konuştu: İlacını ihmal etmiş
Nuri Alço'nun sağlık durumu nasıl? Eşi Burcu Alço ilk kez konuştu: İlacını ihmal etmişTürk sinemasının 'kötü adam' rollerinde oynayan iyi kalpli aktörü Nuri Alço, beyin kanaması geçirdi. Yoğun bakımda tedavi gören Alço'nun sağlık durumu hakkında hastaneden açıklama yapıldı. Usta sanatçının eşi Burcu Alço da son durum hakkında bilgi verdi.
7.04.2024Magazin
Özkan Uğur'un eşi acılı günlerin ardından ilk kez konuştu: MF oldular!
Özkan Uğur'un eşi acılı günlerin ardından ilk kez konuştu: MF oldular!Üç kez lenf kanserini yenen ancak hastalığı nükseden 'MFÖ' grubunun üyelerinden Özkan Uğur, geçtiğimiz temmuz ayında 69 yaşındayken yaşamını yitirmişti. Usta ismin eşi Aysun Aslan Uğur, acılı sürecin ardından ilk kez konuştu.
26.03.2024Magazin
Taş Kağıt Makas’ın Avukat Harun Yakar’ı Ozan Güven ilk kez konuştu
Taş Kağıt Makas’ın Avukat Harun Yakar’ı Ozan Güven ilk kez konuştuKanal D’nin yeni dizisi “Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu” için dört yıl aradan sonra ekrana dönen ünlü oyuncu Ozan Güven, dizide hayat verdiği Avukat Harun Yakar’ı ilk kez anlattı. Hikâyenin kendisi kadar karakterlerin de ilgi çekici olduğunu söyleyen Güven, “TV kanallarında bir sürü iş yapılıyor, bir sürü hikayeler paylaşılıyor ama Taş Kağıt Makas’ın hikayesi değişik, o yüzden de seyircinin dikkatini çektiğini düşünüyorum.” dedi.
10.03.2024Magazin
Aşk doğrulandı! Birce Akalay'dan Hakan Kurtaş açıklaması
Aşk doğrulandı! Birce Akalay'dan Hakan Kurtaş açıklamasıSarp Levendoğlu ile üç yıllık evliliği 2017'de sona eren Birce Akalay, meslektaşı Hakan Kurtaş ile yeni bir aşka yelken açtı. Sevgililer Günü’nde Beyoğlu’nda bir sinemada el ele film izleyen ünlü çiftten Akalay, ilişkisi hakkında ilk kez konuştu.
2.03.2024Magazin
Arda Güler ilk kez konuştu! Ancelotti'ye trip atmanın faturası ağır oldu, kiralık gidiyor
Arda Güler ilk kez konuştu! Ancelotti'ye trip atmanın faturası ağır oldu, kiralık gidiyorArda Güler olaylar sonrası dayanamadı, konuştu. Real Madrid'de istediği süreleri bulamadığı için kiralanacağı iddia edilen Arda Güler'le ilgili son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Milli futbolcu, hakkındaki transfer iddialarının ardından geleceğiyle ilgili ilk defa konuştu. İşte detaylar...
25.01.2024Fenerbahçe
İstanbul’da berber ücretleri belli oldu! 1400 TL'lik rekor tarife
İstanbul’da berber ücretleri belli oldu! 1400 TL'lik rekor tarifeİstanbul’da bölgelere göre berber fiyatları değişkenlik gösteriyor. Her bölgede farklılık gösteren ücretler 2024 yılında değişti. İstanbul Erkek Berberleri Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Şükrü Akyüz, "Lüks sınıfta fiyat tarifemiz 1400 TL’ye kadardır." dedi.
9.01.2024Ekonomi
Seçil Erzan'ın 'tefeci' dediği isim ilk kez konuştu! Fatih Terim detayı dikkat çekti
Seçil Erzan'ın 'tefeci' dediği isim ilk kez konuştu! Fatih Terim detayı dikkat çektiSüleyman Aslan, fon dolandırıcılığı davasında yargılanan Erzan’a milyonlarca dolar verip tek kuruş para almadığını iddia etti. Aslan “Keşke beni vursaydı da tefeci demeseydi, adımı lekelemeseydi. Hem param gitti hem rezil etti” dedi. Aslan, Erzan’ın bir gün ofise geldiğinde, oğlunun ses kaydı aldığını belirterek “15 milyonu 12. ayda alabileceğimizi söyledi. Ve şöyle dedi, ‘Fatih Terim’e şimdiye kadar 20-30 milyon kazandırdım’” dedi.
9.01.2024Gündem
Serenay Sarıkaya 'Durun bakalım' demişti! Mert Demir ilk kez konuştu!
Serenay Sarıkaya 'Durun bakalım' demişti! Mert Demir ilk kez konuştu!Serenay Sarıkaya’nın ismi son olarak 'Ateşe Düştüm' adlı şarkısıyla büyük beğeni toplayan şarkıcı Mert Demir ile anılmıştı. Sarıkaya, aşk iddialarına "Durun bakalım" diyerek akıllarda soru işareti bırakmıştı. Mert Demir, konuya dair ilk kez açıklama yaptı.
27.12.2023Magazin

Benzer Haber Etiketleri

İlk Kez Konuştu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ilk kez konuştu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.