İkramiye Zam

İkramiye Zam

Son dakika ikramiye zam haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ikramiye zam ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ikramiye zam haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İkramiye Zam

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ikramiye zam gelişmeleri de dahil olmak üzere 528 ikramiye zam haberi bulunmuştur. Tüm ikramiye zam haberleri aşağıda listelenmiştir.
Emekliye 10 bin TL ek ödeme müjdesi! Yeni formül açıklandı, işte tarihler...
Emekliye 10 bin TL ek ödeme müjdesi! Yeni formül açıklandı, işte tarihler...Milyonlarca emekli merakla bekliyordu. Emeklinin gündeminde seyyanen zam ve bayram ikramiyesi var. 14 milyonu aşkın emekli hükûmetten gelecek açıklamaya kilitlendi. Enflasyon artışı ve 11.68 oranındaki refah payı ile birlikte yüzde 49.25 oranında zam alan emekliler için bu yıl ikramiye artışı da gündeme geldi. Artış ile ilgili detaylar belli oluyor. Peki emekliler bu yıl kaç lira ikramiye alacak ve bu ödemeler ne zaman yapılacak? İşte bayram ikramiyesi ve seyyanen zam ile ilgili emekli milyonları ilgilendiren detaylar...
Emekliye 10 bin TL ikramiye! Taban maaş formülü ortaya çıktı
Emekliye 10 bin TL ikramiye! Taban maaş formülü ortaya çıktıMilyonlarca emekli merakla bekliyordu. Bayram ikramiyesine zam geliyor. Enflasyon artışı ve 11.68 oranındaki refah payı ile birlikte yüzde 49.25 oranında zam alan emekliler için bu yıl ikramiye artışı da gündeme geldi. Artış ile ilgili detaylar belli oluyor. Peki emekliler bu yıl kaç lira ikramiye alacak ve bu ödemeler ne zaman yapılacak?
Emekliye zamlı ikramiye müjdesi! İki formül masada, işte 2024 bayram ikramiyesi için ilk ramalar
Emekliye zamlı ikramiye müjdesi! İki formül masada, işte 2024 bayram ikramiyesi için ilk ramalarMilyonlarca emekli merakla bekliyordu. Bayram ikramiyesine zam geliyor. Enflasyon artışı ve 11.68 oranındaki refah payı ile birlikte yüzde 49.25 oranında zam alan emekliler için bu yıl ikramiye artışı da gündeme geldi. Artış çi in iki formül masada. Peki emekliler bu yıl kaç lira ikramiye alacak ve bu ödemeler ne zaman yapılacak?
Emekli aylığına ek zam talebi
Emekli aylığına ek zam talebiEmeklilerin gözü temmuz zammına çevrildi. Oranlar netleşmeye başlarken emeklilerden ek zam talebi geldi. Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Genel Başkanı Kazım Ergün yaptığı açıklamada, "Emeklilerimiz, hem aylıklara ek zam hem de ikramiyenin artırılması konusunda Sayın Cumhurbaşkanı'mızdan müjde beklemeye devam ediyor." diye konuştu.
17.05.2022Emekli
Bayram ikramiyelerine zam geliyor! Milyonlarca emekliye güzel haber, ve belli oldu
Bayram ikramiyelerine zam geliyor! Milyonlarca emekliye güzel haber, ve belli olduEmekli ikramiyelerine zam gelecek mi? Milyonlarca emekli, dul ve yetim aylığı alan vatandaş merakla bekliyordu. Bayram ikramiyeleri ile ilgili detaylar belli oldu. Emekli bayram ikramiyesi için ödeme detayları gündeme gelmeye devam ediyor. Her yıl bayram öncesinde emeklilerin hesabına yatırılan bayram ikramiyesi, bu yıl da pek çok kişinin gündeminde yer alıyor. Hükumet kanadında gerçekleşen hazırlığa göre emekli bayram ikramiyesine bu yıl da zam yapılacak. 1.000 TL olarak ödenen ikramiye geçen sene yapılan zamla 1.100 liraya çıkarılmıştı. 2022 emekli ikramiye zammının daha yüksek olması bekleniyor. Yarın Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında gerçekleştirilecek olan kabine toplantısında, emekli ikramiyelerine yapılacak zam oranı da gündeme gelecek konular arasında yer alıyor. Peki, emekli bayram ikramiyesi ne zaman yatacak ve bayram ikramiyesi ne kadar oldu? İşte bayram ikramiyeleri ile ilgili merak edilen tüm detaylar...
11.04.2022Emekli
Memur ve emekliye zam! Oran belli oldu! Yüzde 20! Hesaplara yatacak! Tarih verildi
Memur ve emekliye zam! Oran belli oldu! Yüzde 20! Hesaplara yatacak! Tarih verildiMemur ve emekli milyonlarca vatandaşı ilgilendiriyor. Memur maaşları ve emekli ikramiyeleriyle ilgili son dakika açıklaması geldi. Memur maaşlarına ve emekli ikramiyelerine gelecek olan zam oranı belli oldu. Emekli aylıkları ve memur maaşlarına gelecek zam ile ilgili tarih verildi. Yapılacak düzenlemeye bağlı olarak çalışma süresine göre değişmekle birlikte 3600 ek göstergenin ikramiye ve maaşlara yüzde 10 ile yüzde 20 oranında artış olarak yansıması bekleniyor. Örneğin, 6.854 lira alan ve ek göstergesi artırılan öğretmenin maaşı düzenleme sonrası 685 lira artacak. Aynı şekilde 9.710 lira maaş alan polis memurunun maaşı 971 lira yükselecek. Benzer durum ikramiyelerde de yaşanacak ve 17 bin ila 27 bin lira arasında artış getirecek. Çalışma yılına göre bu rakam 30 bin liraya kadar çıkabilecek. 25 yıllık bir hizmeti olan kamu görevlisinin ikramiyesinde 24-26 bin liraya yakın bir artış olacak. 25 yıl çalışıp 220 bin lira ikramiye alacak bir kamu görevlisinin, 3600 ek gösterge sonrası ikramiyesi 244 bin liraya çıkacak. 2008 öncesi memuriyete başlayanlarda 3600 ek göstergenin etkisi ise maaştan çok emekli ikramiyesi ve emekli maaşında görülecek, ikramiyeyi ve maaşı artıracak. 3600 ek gösterge emeklilerde ise aylık 700 lira ile 800 lira arasında bir artış yaratacak. 3000 ek gösterge üzerinden emekli olmuş bir öğretmenin ek göstergesi 3600’e çıktıktan sonra aylık 720 lira maaşından artış olacak. 3600 ek göstergenin bir avantajı daha var; o da istihdamı arttırmak. Birçok kamu çalışanı emeklilik için 3600 ek gösterge düzenlemesini bekliyor. Birçok kişi de kamuda istihdam için sırada bekliyor. Düzenleme yapıldıktan sonra emeklilik nedeniyle boşalan kadrolara yeni memur alımı yapılabilecek. İşte milyonlarca memur ve emekliyi ilgilendiren tüm detaylar...
7.04.2022Memur
Emekli ikramiyeleri ile ilgili flaş hamle! Yüzde 100 zam geliyor, en az...
Emekli ikramiyeleri ile ilgili flaş hamle! Yüzde 100 zam geliyor, en az...Emeklilere müjde! Zam geliyor. SSK'lı, Bağ-Kur'lu, Emekli Sandığı mensubu tüm emekliler ile dul ve yetim maaşı alan vatandaşları kapsıyor. Yüzde 100 zam geliyor. Emekli ikramiyeleri ile ilgili flaş gelişme! 1.000 TL olarak ödenmeye başlayan bayram ikramiyeleri geçen yıl yapılan değişiklik ile 1.100 TL'ye yükseltilmişti. Senede iki kez Ramazan ve Kurban Bayram'larında ödenen ikramiyeler emekliler için büyük önem taşıyor. Enflasyonun yüksek olması, emekli maaşlarına ciddi oranda zam yapılsa da emekli vatandaşların alım gücünü etkiliyor. Yılda iki kez devlet tarafından ödenen ikramiyeler birçok emekli için kurtarıcı oluyor. Bu nedenle milyonlarca emeklinin gözü bayram ikramiyelerine yapılacak zamma çevrildi. İkramiye zammı ile ilgili açıklalar peş peşe geldi. Emeklileri sevindirecek zam kararının detayları ise netleşmeye başladı. Bayram ikramiyelerine yüzde yüze varan zam yapılması bekleniyor. Emekli ikramiyelerinin en az 2.000 TL'ye çıkarılması gündemde.
23.02.2022Emekli
Emeklilere 2 bin 200 lira ödenecek! Zam yapıldı
Emeklilere 2 bin 200 lira ödenecek! Zam yapıldıMilyonlarca emekli merakla bekliyordu. Sayılı günler kaldı. Ödeme miktarı netleşti. Sadece emekliler değil, dul ve yetim aylığı alanlar da zamlı ödemelerden faydalanacak. Paralar vatandaşların banka hesaplarına yatırılacak. Toplamda 2 bin 200 lira ödeme yapılacak. Emeklilerin bayram ikramiyelerine ilk kez zam yapıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ikramiyelere enflasyon oranında zam yapılacağını açıklamasının ardından, emekliler ellerine ne kadar para geçeceğini araştırmaya başladı. Enflasyon oranına göre zam yapılması durumunda 85 liralık bir artış söz konusu olacaktı. Erdoğan yaptığı açıklamada bu miktarın 100 TL olarak, emeklilerin bayram ikramiyelerine yansıyacağını açıkladı. Böylece Ramazan ve Kurban Bayramı öncesi emeklilerin cebine 2200 lira bayram ikramiyesi girecek. Yeni emekliler de bayram ikramiyesinden yararlanacak. Ölüm aylığı alanlar ise 275 lira ime 825 lira arasında ikramiye alacak.
28.04.2021Emekli
Emeklilere zam müjdesi! 1162 lira...
Emeklilere zam müjdesi! 1162 lira...Milyonlarca emekli merakla bekliyordu zam, iyileştirme ve erken ödeme müjdesi geldi. Kuruşu kuruşuna hesaplandı. 13 milyon emekliyi çok yakından ilgilendiren kararı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan duyurdu. Bayram ikramiyesinin yatırılacağı tarih belli oldu. Emekli, dul ve yetim aylığı alan vatandaşların yararlandığı bayram ikramiyesinde bu yıl bir ilk yaşanacak. İkramiyeler enflasyon oranında zamlı ödenecek. Üstelik emekliler bu yıl ikramiyeleri bayramdan 1 hafta, önce alacak. Eğer son açıklanan yüzde 16.19 yıllık enflasyon baz alınırsa ikramiye 162 lira artışla 1.162 liraya yükselecek.
12.04.2021Emekli
Milyonlarca emekliye güzel haber! İkramiye, zam ve...
Milyonlarca emekliye güzel haber! İkramiye, zam ve...Yaklaşık 12.5 milyonlar emekli için 2020’de üç ayrı ek ödeme yapılacak. Emekliler mart ayı itibarıyla promosyonlarını alacak. Emeklilerin merakla beklediği ikramiyelerin ilki ise mayıs ayında ödenecek. Temmuzda ikinci ikramiyelerini alacak olan emekliler aynı zamanda aynı ayda zam da alacaklar.
16.02.2020Ekonomi
TRT'den Kılıçdaroğlu'nun iddialarına yanıt
TRT'den Kılıçdaroğlu'nun iddialarına yanıtTRT'den, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun grup toplantısında ifade ettiği "istihdam fazlası personel" iddialarının gerçeği yansıtmadığı bildirildi.
21.05.2019Siyaset
Emekliler merakla bekliyor! Bin 101 lira 90 kuruş...
Emekliler merakla bekliyor! Bin 101 lira 90 kuruş...Bayram ikramiyesinden banka promosyonuna kadar pek çok kazanım elde eden emekliler önümüzdeki dönemlerde de gelirini arttırmak istiyor. Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) "İkramiyeler, emekli aylıkları artışına endekslenerek güncellensin" talebini gündeme getirdi. Bu talep hayata geçerse ikramiye tutarları 6 ayda bir zamlanacak.
18.03.2019Ekonomi
İkramiyeye 3 zam formülü!
İkramiyeye 3 zam formülü!Emeklilerin bin liralık bayram ikramiyesine enflasyon zammı gündeme geldi, büyük yankı uyandırdı.
25.11.2018Ekonomi
Son dakika: Tamamına verilecek! Her ay en az 100 lira...
Son dakika: Tamamına verilecek! Her ay en az 100 lira...Kadroya geçen taşeron işçilere müjde var. Toplu sözleşmeyle kadroya geçen taşeron işçiler birçok hakka sahip oldu. Bunlardan biri de eğitim yardımı. Devlet, bu işçilerin çocuklarının eğitim giderlerine destek oluyor. Paralar ise bu ay içinde ödenecek. İşte tüm detaylar...
13.09.2018Ekonomi
THY personeline bayram ikramiyesi! İşte tutar
THY personeline bayram ikramiyesi! İşte tutarTürk Hava Yolları yaptığı yüksek zammın yanında Ramazan Bayramı için tüm THY, AJet, TGS, TSS çalışanlarına 25 bin lira ikramiye verecek.
21.03.2024Gündem
Emeklilere 6 bin TL ikramiye! Ödeme takvimi belli oldu, detaylar netleşti
Emeklilere 6 bin TL ikramiye! Ödeme takvimi belli oldu, detaylar netleştiMilyonlarca emekliye bayram öncesi ikramiye müjdesi geldi. Tüm emekliler 2024 yılında emekli maaşı Temmuz zammı öncesi 6 bin TL ikramiye ödemesi alacak. Meclis'te yasalaşan kanun Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Bayram ikramiyesi ne zaman yatacak? İşte milyonlara ikramiye ve zam takvimi açıklandı.
12.03.2024Ekonomi
Emekli promosyonlarında rakamlar değişti! Mart ayını bekleyenler kazançlı çıktı, bankalar art arda duyurdu
Emekli promosyonlarında rakamlar değişti! Mart ayını bekleyenler kazançlı çıktı, bankalar art arda duyurduEmekli vatandaşlar maaş zammı sonrası bayram ikramiyesine yapılacak olan zam oranını bekliyordu. Emekli ikramiyesine yüzde 50 zam yapılarak 3 bin TL'ye yükseltileceği açıklandı. İkramiye zammının ardından emekli, dul ve yetim aylığı alan vatandaşlar için bir artış haberi daha geldi. Bankalar emekli vatandaşlar için harekete geçti, promosyon miktarları değişti. Tüm emekliler bankaların promosyon ödemelerinden yararlanabiliyor. Ancak üç yıllık taahhüt şartı bulunuyor. Emeklilerin promosyon aldıkları bankada 3 yıl kaması gerekiyor. Ödeme miktarının artması ile banka değiştirmek isteyenlerin sayısı da arttı. Peki emekliler hangi şartlarda banka değiştirerek yüksek promosyon alabilir? Öte yandan emekli promosyon kampanyaları Şubat ayına girilmesiyle güncellendi. Bankalar müşteri kazanmak adına promosyon rakamlarını tek tek yeniledi. Emekliler, ek gelir sağlayacak olan banka promosyonlarını yakın takibe aldı. 15 bin liraya varan emekli promosyon tutarları ise dikkat çekti. İşte en yüksek banka promosyonu...
3.03.2024Ekonomi
Emekliye çifte ikramiye müjdesi! Hesaplara yatıyor tarihler tek tek açıklandı
Emekliye çifte ikramiye müjdesi! Hesaplara yatıyor tarihler tek tek açıklandıEmekliye son dakika çifte ikramiye müjdesi verildi. 2023 yılında 9 bin TL ikramiye ödemesi alan emekliler 2024 yılında da önceliklendirilecek. SSK, Bağ-Kur emekli zammı yüzde 11,68'lik ek zamlı olarak ödendi. En düşük emekli maaşı 10 bin TL olarak belirlendi. Bayram ikramiyesi de yüzde 50 zamlı olarak 3 bin TL olarak ödenecek. Bayram ikramiyesi ne zaman yatacak? 2024'ün ikinci emekli maaşı zammı ne zaman yapılacak? İşte milyonlara ikramiye ve zam takvimi...
Emekliye 6.000 TL bayram ikramiyesi! Ödeme takvimi belli oldu
Emekliye 6.000 TL bayram ikramiyesi! Ödeme takvimi belli olduMilyonlarca emekliyi yakından ilgilendiriyor. Yeni dönem zamlı maaşlarını alan emeklilerin gözü bayram ikramiyelerine yapılacak zam oranındaydı. Emekli, dul ve yetim aylığı alanlar bayram ikramiyesi ödemelerinden yararlanıyor. Emekli ikramiyesi ödeme miktarı ve tarihi belli oldu. Bazı emekliler ikramiyelerini evlerinden alabilecekler. Peki yeni emekli olanlar da ikramiye alacak mı? İşte emekli bayram ikramiyesi ile ilgili merak edilen tüm detayları...
Emekli promosyonunda rakamlar arttı! Başvuru için son gün 29 Şubat
Emekli promosyonunda rakamlar arttı! Başvuru için son gün 29 ŞubatEmekli vatandaşlar maaş zammı sonrası bayram ikramiyesine yapılacak olan zam oranını bekliyordu. Emekli ikramiyesine yüzde 50 zam yapılarak 3 bin TL'ye yükseltileceği açıklandı. İkramiye zammının ardından emekli, dul ve yetim aylığı alan vatandaşlar için bir artış haberi daha geldi. Bankalar emekli vatandaşlar için harekete geçti, promosyon miktarları değişti. Tüm emekliler bankaların promosyon ödemelerinden yararlanabiliyor. Ancak üç yıllık taahhüt şartı bulunuyor. Emeklilerin promosyon aldıkları bankada 3 yıl kaması gerekiyor. Ödeme miktarının artması ile banka değiştirmek isteyenlerin sayısı da arttı. Peki emekliler hangi şartlarda banka değiştirerek yüksek promosyon alabilir? Öte yandan emekli promosyon kampanyaları Şubat ayına girilmesiyle güncellendi. Bankalar müşteri kazanmak adına promosyon rakamlarını tek tek yeniledi. Emekliler, ek gelir sağlayacak olan banka promosyonlarını yakın takibe aldı. 15 bin liraya varan emekli promosyon tutarları ise dikkat çekti. İşte en yüksek banka promosyonu...
26.02.2024Ekonomi
Emekliye 15 bin TL ek ödeme! Tek seferde maaş hesaplarına karşılıksız olarak yatırılıyor
Emekliye 15 bin TL ek ödeme! Tek seferde maaş hesaplarına karşılıksız olarak yatırılıyorEmekli vatandaşlar maaş zammı sonrası bayram ikramiyesine yapılacak olan zam oranını bekliyordu. Emekli ikramiyesine yüzde 50 zam yapılarak 3 bin TL'ye yükseltileceği açıklandı. İkramiye zammının ardından emekli, dul ve yetim aylığı alan vatandaşlar için bir artış haberi daha geldi. Bankalar emekli vatandaşlar için harekete geçti, promosyon miktarları değişti. Tüm emekliler bankaların promosyon ödemelerinden yararlanabiliyor. Ancak üç yıllık taahhüt şartı bulunuyor. Emeklilerin promosyon aldıkları bankada 3 yıl kaması gerekiyor. Ödeme miktarının artması ile banka değiştirmek isteyenlerin sayısı da arttı. Peki emekliler hangi şartlarda banka değiştirerek yüksek promosyon alabilir? Öte yandan emekli promosyon kampanyaları Şubat ayına girilmesiyle güncellendi. Bankalar müşteri kazanmak adına promosyon rakamlarını tek tek yeniledi. Emekliler, ek gelir sağlayacak olan banka promosyonlarını yakın takibe aldı. 15 bin liraya varan emekli promosyon tutarları ise dikkat çekti. İşte en yüksek banka promosyonu...
21.02.2024Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

İkramiye Zam ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ikramiye zam haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.