İçin

İçin

Son dakika için haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan için ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını için haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İçin

haberleri sayfasında son dakika yaşanan için gelişmeleri de dahil olmak üzere 699.636 için haberi bulunmuştur. Tüm için haberleri aşağıda listelenmiştir.
Merkez Bankası'ndan zorunlu karşılık adımları
Merkez Bankası'ndan zorunlu karşılık adımlarıTürkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), makrofinansal istikrar ve parasal aktarım mekanizmasının desteklenmesi amacıyla bazı adımlar attı.
20.09.2024Ekonomi
Doğalgazda zam olacak mı? Bakan Bayraktar soruları yanıtladı: Elektrik ve doğalgazda faturaların devlet olarak yüzde 60'ını biz karşılıyoruz
Doğalgazda zam olacak mı? Bakan Bayraktar soruları yanıtladı: Elektrik ve doğalgazda faturaların devlet olarak yüzde 60'ını biz karşılıyoruzEnerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, katıldığı bir programda doğalgaza zammı ve Akdeniz'deki gaz arayışına ilişkin açıklamalarda bulundu.
20.09.2024Ekonomi
Fenerbahçe - Galatasaray derbisi öncesi 6-0 göndermesi
Fenerbahçe - Galatasaray derbisi öncesi 6-0 göndermesiFenerbahçe'nin eski futbolcusu Emmanuel Emenike, Galatasaray derbisi öncesi sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı.
20.09.2024Futbol
Serbest Dalış Dünya Kupası’nda Şahika Ercümen yine tarih yazdı
Serbest Dalış Dünya Kupası’nda Şahika Ercümen yine tarih yazdıAntalya’nın Kaş ilçesinde düzenlenen Serbest Dalış 2024 CMAS 1. Dünya Kupası, farklı ülkelerden 22 sporcunun katılımıyla, 17-20 Eylül 2024 tarihleri arasında gerçekleştirildi. 4 gün süren nefes kesici yarışmalar sonunda dünya serbest dalış rekortmeni Şahika Ercümen, katıldığı tüm kategorilerde altın madalya kazandı.
20.09.2024Diğer Sporlar
İstanbul için uyarılar peş peşe geldi! Meteoroloji ve AKOM saat vererek açıkladı: Sağanak yağışlar geliyor
İstanbul için uyarılar peş peşe geldi! Meteoroloji ve AKOM saat vererek açıkladı: Sağanak yağışlar geliyorSon dakika uyarıları AKOM ve Meteoroloji'den geldi. AKOM'un sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda megakent için saat verilerek sağanak yağışın il genelinde etkili olacağı ve Cumartesi günü akşam saatlerine kadar görüleceği belirtildi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son tahminlere göre: Ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara (Edirne, Kırklareli hariç), İç Ege, Akdeniz, Batı ve Doğu Karadeniz, Orta Karadeniz kıyıları, İç Anadolu’nun güney ve batısı, Doğu Anadolu, Güneydoğu Anadolu’nun yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların Batı Akdeniz’in iç kesimleri, Doğu Akdeniz, Doğu Anadolu’nun güneybatısı ile İstanbul, Sakarya, Kocaeli, Malatya, Elazığ, Bingöl, Muş, Bitlis, Batman, Siirt, Sinop çevreleri ve Diyarbakır'ın kuzeykesimleri, Kastamonu kıyıları ile Afyonkarahisar’ın doğu kesimlerinde yerel olmak üzere kuvvetli olması bekleniyor. Rüzgarın, Marmara'nın batısı ile kıyı Ege'de kuzey yönlerden 40-60 km/saat) kuvvetli esmesi tahmin ediliyor. CNN TÜRK Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen ise hava durumuna ilişkin yaptığı değerlendirmede gelecek hafta için tahminini paylaştı.
20.09.2024Gündem
İzmir'de 6 kişinin öldüğü vinç faciasında avukat itiraf etti: Sanıklarla anlaştık, taahhütlerini yerine getirmediler
İzmir'de 6 kişinin öldüğü vinç faciasında avukat itiraf etti: Sanıklarla anlaştık, taahhütlerini yerine getirmedilerİzmir'deki otel inşaatında kule vincin devrilip 6 işçinin öldüğü, 3 işçinin de yaralandığı olaya ilişkin 1 firari ile 6 tutuksuz sanığın yargılandığı davada söz alan ölen işçilerden Ali Şükrü Duru'nun ailesinin avukatı, daha önce anlaştıkları sanıklardan, taahhütlerini yerine getirmediği için şikayetçi olduklarını söyledi. Tarafların dinlenmesinin ardından mahkeme heyeti, tutuksuz sanıklardan İrfan Kasırga'nın avukatının müvekkilinin adli kontrolünün kaldırılmasını talebini reddedip duruşmayı erteledi.
20.09.2024Gündem
Galatasaray'dan güle oynaya ayrıldı! Zaha, Lyon'a gittiğine bin pişman!
Galatasaray'dan güle oynaya ayrıldı! Zaha, Lyon'a gittiğine bin pişman!Geçtiğimiz sezon başında Galatasaray'a transfer olarak büyük ses getiren Wilfried Zaha'nın, bir türlü taraftarlar ve Teknik Direktör Okan Buruk ile yıldızı barışmamıştı. Sezon başında Lyon'a kiralanan Fildişili yıldız için olay bir iddia ortaya atıldı. İşte detaylar...
20.09.2024Galatasaray
Faturalarda tasarruf için kombi bakımı uyarısı
Faturalarda tasarruf için kombi bakımı uyarısıKışın en büyük giderlerinden olan doğalgaz faturasından tasarruf etmek için kombi bakımlarının düzenli olarak yapılması gerektiği belirtildi.
20.09.2024Ekonomi
Sermaye Piyasası Kurulu'ndan halka arzlara yönelik düzenleme
Sermaye Piyasası Kurulu'ndan halka arzlara yönelik düzenlemeSermaye Piyasası Kurulu (SPK), "payların ilk halka arzında uygulanacak satış yöntemleri ve dağıtım esaslarına ilişkin kurul ilke kararı"nı açıkladı.
20.09.2024Ekonomi
Adana'da Başkan Özen'den öğrencilere ücretsiz dijital dershane
Adana'da Başkan Özen'den öğrencilere ücretsiz dijital dershaneAdana'nın Feke ilçesinde kısıtlı imkanlarla liseye ve üniversiteye giriş sınavına hazırlanan öğrencilere Belediye Başkanı Cömert Özen, dijital kurs seti hediye etti.
20.09.2024Adana
Günün En Çok Oynanan Maçları
Günün En Çok Oynanan MaçlarıMisli’de günün iddaa programı içerisinde en çok oynanan bahisleri ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik.
20.09.2024İddaa
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye'nin huzurundan taviz vermeyiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye'nin huzurundan taviz vermeyizCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Atatürk Havalimanı'nda düzenlenen Jandarma ve Emniyet teşkilatlarına 7204 yeni aracın hizmete alım töreninde açıklamalarda bulundu. Terörle mücadele vurgusu yapan Erdoğan, "Türkiye'nin huzurundan en ufak taviz vermeyiz. Son derece kararlıyız. Milletimize, demokrasimize yönelik en ufak tehdidi dahi görmezden gelmiyoruz. Hemen her gün üst düzey teröristin imha haberini alıyoruz." dedi. Savunma alanında Türkiye'nin geldiği noktaya dikkat çeken Erdoğan, "Lübnan'daki terör saldırıları ile bunun ne kadar önemli olduğunu gördük. Milli teknoloji hamlemizin yatırımların kıymeti anlaşılmış oldu. Savunma sanayiinde tam bağımsız Türkiye hedefine ulaşana kadar çalışmalarımızı devam ettireceğiz." ifadelerini kullandı.
20.09.2024 Gündem
Ünlü Alaca Ailesinin düğününde gizemli cinayet! Cemal Alaca’yı kim, neden öldürdü?
Ünlü Alaca Ailesinin düğününde gizemli cinayet! Cemal Alaca’yı kim, neden öldürdü?Kapadokya’nın önde gelen ailelerinden Alacaların düğünü kana bulandı. Hakim Alaca’nın, torunu Arhan Alaca’yı evlendirdiği görkemli düğün törenine silahlı saldırı düzenlendi. Ünlü iş adamının diğer torunu Cemal Alaca, gelinle dans ettiği sırada vuruldu. Polis her yerde katili arıyor.
20.09.2024Advertorial
Kıdem tazminatı almak isteyenler dikkat: Primini doldur dilekçeni ver! İşte madde madde milyonları ilgilendiren detaylar...
Kıdem tazminatı almak isteyenler dikkat: Primini doldur dilekçeni ver! İşte madde madde milyonları ilgilendiren detaylar...Yasalara göre kıdem tazminatı almak için işten atılmak gerekiyor. Ancak bazı durumlarda istifa eden kişiler de kıdem tazminatı alabilir. Peki kimler kıdem tazminatı alabilir? Kıdem tazminatı alma şartları nedir? İstifa eden nasıl kıdem tazminatı alır? Kıdem tazminatı için prim gün sayısı kaç olmalı?
Vileda Türkiye’ye yeni genel müdür
Vileda Türkiye’ye yeni genel müdürVileda Türkiye Ülke Pazarlama Müdürü Banu Saraç Baktır’ın, Eylül 2024 itibarıyla terfi ederek Türkiye Genel Müdürlüğü görevine atandığı açıklandı. Banu Saraç Baktır’ın, yeni görevinde şirketin tüm Türkiye organizasyonunun yöneticiliğini üstleneceği belirtildi.
Türkiye’nin ilk tasarım fuarı Furnishings & Design Istanbul kapılarını açtı
Türkiye’nin ilk tasarım fuarı Furnishings & Design Istanbul kapılarını açtıTürk mobilya endüstrisinin tasarım, zihinsel dönüşüm ve vizyon fuarı olma niteliğini taşıyan Furnishings & Design Istanbul (FDI) başladı. Mobilya Dernekleri Federasyonu (MOSFED) tarafından 19-21 Eylül tarihleri arasında iç mekâna ait ekosistemlerin bütününü tasarım odağında bir araya getirecek olan FDI’da ürün sergilemelerinin yanı sıra tasarımcı ile üreticiyi buluşturan pek çok sempozyum ve etkinlik düzenlenecek.
20.09.2024Ekonomi
Malatya'nın Darende ilçesinde içme suyu çilesi yaşanıyor
Malatya'nın Darende ilçesinde içme suyu çilesi yaşanıyorMalatya’nın Darende ilçesinde bulunan TOKİ Konutlarında yaklaşık 20 gündür suların akmadığını iddia eden vatandaşlar Büyükşehir Belediyesine bağlı MASKİ’yi konuya duyarsız kaldığını söylediler.
20.09.2024Gündem
Akdeniz Belediyesi Barış ve Kültür Festivali başlıyor! 2 gün sürecek
Akdeniz Belediyesi Barış ve Kültür Festivali başlıyor! 2 gün sürecekMersin'in merkez ilçe Akdeniz Belediyesinin, kentte bu yıl ilk kez düzenleyeceği “Akdeniz Barış ve Kültür Festivali”, 21-22 Eylül Cumartesi ve Pazar günleri gerçekleşecek.
20.09.2024Gündem
Beşiktaş'ın yıldızı Rafa Silva isyan etti: Gaddarca tekme atıyorlar!
Beşiktaş'ın yıldızı Rafa Silva isyan etti: Gaddarca tekme atıyorlar!Trendyol Süper Lig'de en çok faule maruz kalan futbolcu olan siyah-beyazlı yıldız patladı.
20.09.2024Beşiktaş
Kira tespit davasında yapay zeka kullanıldı!
Kira tespit davasında yapay zeka kullanıldı!Artan kira fiyatları nedeniyle açılan kira tespit davalarında, İstanbul’da bir ev sahibinin açtığı dava Türkiye’de bir ilke imza atıldı. İlk kez kira tespit davasında yapay zeka kullanıldı.
20.09.2024Gündem
Hafta sonu plan yapacaklar dikkat: Kuvvetli yağış geliyor! Meteoroloji hava durumu raporunu yayınladı!
Hafta sonu plan yapacaklar dikkat: Kuvvetli yağış geliyor! Meteoroloji hava durumu raporunu yayınladı!Meteoroloji'den son dakika uyarısı geldi. Türkiye sonbaharın gelişiyle birlikte yavaş yavaş yağışlı havaların etkisi altına girmeye başlıyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü de yayınladığı son hava durumu raporunda dikkat çeken uyarılarda bulundu. Peki Türkiye'de haftasonu hava nasıl olacak? Özellikle Doğu Karadeniz için kuvvetli sağanak yağış uyarıları yapılırken, 3 il için de sarı kodlu uyarı yapıldı. İşte il il hava durumu tahminleri...
20.09.2024Gündem
Dursun Özbek’in Mecidiyeköy projesiyle ilgili açıklamalarına yanıt: Tamamen asılsızdır
Dursun Özbek’in Mecidiyeköy projesiyle ilgili açıklamalarına yanıt: Tamamen asılsızdırDoğru Holding Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Doğru, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek’in Mecidiyeköy projesiyle ilgili açıklamalarına yanıt verdi.
20.09.2024Galatasaray
Hizbullah 'savaş ilanı' dedi, İsrail Lübnan'ı vurdu! En büyük bombardıman dalgası...
Hizbullah 'savaş ilanı' dedi, İsrail Lübnan'ı vurdu! En büyük bombardıman dalgası...Hizbullah'ın lideri Hasan Nasrallah dün Lübnan'daki patlamalarla ilgili İsrail'i suçladı ve "Tüm kırmızı çizgiler aşıldı" dedi. 'Bu bir savaş ilanıdır' diyen Nasrallah intikam sözü verirken İsrail bu konuşmadan saatler sonra Lübnan'ı bombaladı. ABD medyası dün geceki saldırının şimdiye kadarki en büyük bombardıman dalgalarından biri olduğunu yazdı. İsrail ordusu, ülkenin kuzeyinde yer alan Yukarı Celile'deki sınıra yakın İsrail yerleşim yerlerinde yeni güvenlik talimatları açıkladı, bölgedeki sakinlere geceyi sığınakların yakınlarında geçirmeleri talimatını verdi. Öte yandan, ABD, İngiltere ve Fransa her iki tarafa da itidal çağrısında bulundu.
20.09.2024Dünya
Beşiktaş'a dev neşter! Fesih görüşmeleri başlıyor
Beşiktaş'a dev neşter! Fesih görüşmeleri başlıyorBeşiktaş yönetimi devre arası için yapılacak operasyonun startını verdi. Geçen yıl takımın banko isimleri olan Salih ve Muçi 11’i unuttu. Yeni transfer Can Keleş, 18 kişilik kadroya giremiyor. Ndour, Onana, Chamberlain ve Zaynutdinov ise kulübeye mahkum. Devre arasında geniş çaplı bir operasyon yapılması bekleniyor.
20.09.2024Beşiktaş
Adana'da TEKNOFEST için geri sayım devam ediyor: Savaşan İHA Yarışması tamamlandı
Adana'da TEKNOFEST için geri sayım devam ediyor: Savaşan İHA Yarışması tamamlandıAdana'da 2-6 Ekim'de gerçekleştirilecek Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali (TEKNOFEST) kapsamında düzenlenen Savaşan İnsansız Hava Araçları (İHA) Yarışması tamamlandı.
20.09.2024Adana

Benzer Haber Etiketleri

İçin ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki için haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.