Türkiye-Hollanda maçında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın gol sevinci
Türkiye-Hollanda maçında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın gol sevinciTürkiye, 2024 Avrupa Şampiyonası'nın (EURO 2024) çeyrek final maçında Hollanda ile karşılaşıyor. Mücadelenin ilk yarısı Ay Yıldızlı ekibin üstünlüğü ile tamamlandı. Maçı seyreden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Samet'in golünden sonraki sevinci kameralara yansıdı.
6.07.2024Vatan TV
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın gol sevinci
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın gol sevinciTürkiye, 2024 Avrupa Şampiyonası'nın (EURO 2024) çeyrek final maçında Hollanda ile karşılaşıyor. Mücadelenin ilk yarısı Ay Yıldızlı ekibin üstünlüğü ile tamamlandı. Maçı seyreden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Samet'in golünden sonraki sevinci kameralara yansıdı.
6.07.2024Gündem
Hollanda maçı öncesi Almanya polisinden skandal hareket! Türk taraftarlara gözaltı
Hollanda maçı öncesi Almanya polisinden skandal hareket! Türk taraftarlara gözaltıA Milli Futbol Takımı'nın 2024 Avrupa Şampiyonası'nda (EURO 2024) bu akşam Hollanda ile yapacağı maç öncesinde taraftar yürüyüşü etkinliği gerçekleştirildi. Bölgede yoğun güvenlik önlemi alan polis ekipleri, bazı Türk taraftarları gözaltına aldı.
6.07.2024Futbol
Federasyon'dan açıklama geldi!
Federasyon'dan açıklama geldi!Almanya Futbol Federasyonu (DFB) geçici başkanlığını Reinhard Rauball ile yürüten Rainer Koch, Almanya ile Hollanda arasında oynanacak dostluk maçının güvenlik sebeplerinden dolayı iptal edilmesi kararı alındığında Alman Milli Takımı'nın statta olmadığını söyledi.
18.11.2015Dünya