Hesap

Hesap

Son dakika hesap haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan hesap ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını hesap haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hesap

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hesap gelişmeleri de dahil olmak üzere 15.787 hesap haberi bulunmuştur. Tüm hesap haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bürokratik vesayete izin vermeyiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bürokratik vesayete izin vermeyiz Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti grup toplantısında konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, " Bürokratik vesayete izin vermeyiz. Kanunun dışına çıkan, marazı olan kim varsa hukuk zemininde mutlaka hesabı soruluyor." ifadelerini kullandı. Kongre süreci hakkında konuşan Erdoğan, "Yorulan, motivasyonunu yitiren arkadaşlarımızı kardeşlik hukukumuzu koruyarak dinlenmeye alacağız; yeni, heyecanlı arkadaşlarımızla kadromuzu güçlendirerek yolumuza devam edeceğiz." dedi. Erdoğan AK Parti Grup Toplantısı ardından ise, ‘Yakın zamanda CHP’ye gideceğim’ açıklamasında bulundu.
15.05.2024 Gündem
Emekli ve memura yeni zam! Tablo değişti, 4A, 4B, 4C için son rakamlar ortaya çıktı
Emekli ve memura yeni zam! Tablo değişti, 4A, 4B, 4C için son rakamlar ortaya çıktı  Emekli kök maaş zammı, memur maaş zammı ve en düşük emekli maaş zammı olmak üzere Temmuz döneminde 3 düzenleme yapılacak. Merkez Bankası ekonomistlerle gerçekleştirdiği son anketin sonuçlarını yayımladı. 6 aylık enflasyon beklentisi netleşti. Emekliye zam oranı ve memur enflasyon farkı ne kadar olacak? SSK, Bağ-Kur en düşük emekli maaşı kaç TL olacak? İşte tek tabloda tüm hesaplar...
14.05.2024 Çalışma Hayatı
MHP lideri Devlet Bahçeli: Birkaç emniyet müdürünün açığa alınmasıyla komplo devrededir
MHP lideri Devlet Bahçeli: Birkaç emniyet müdürünün açığa alınmasıyla komplo devrededir Geçtiğimiz günlerde İsveç'in ev sahipliğinde gerçekleştirilen Eurovision şarkı yarışması ve İsviçre'nin kazanmasına ilişkin MHP lideri Bahçeli açıklama yaptı. Bahçeli, bir soruşturma kapsamında Ankara Emniyeti'nde 3 üst düzey memurun görevden uzaklaştırılmasıyla ilgili de, 'Tüm kanun dışı irtibat ve ilişki ağının farkındayız. Bir komplo devrededir. Hedef AK Parti, MHP ve Cumhur İttifakı'dır. Maşa kullananları takipteyiz.' dedi.
14.05.2024 Gündem
Kamuda tasarruf paketinin ayrıntıları belli oldu! Bakan Şimşek: 3 yıl süreyle durduruyoruz
Kamuda tasarruf paketinin ayrıntıları belli oldu! Bakan Şimşek: 3 yıl süreyle durduruyoruz Kamuda tasarruf paketinin ayrıntıları belli oldu. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ile Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, alınan tedbirleri tek tek açıkladı. Kamuda yeni araç ve bina alımı 3 yıl süreyle durduruluyor. Yönetim kurulu ücretlerine üst sınır getiriliyor. Toplu taşıma olan yerlerde personel servisi kaldırılıyor. 3 yıl süreyle mobilya ve demirbaş alımları yapılmayacak. Deprem ve zorunlu harcamalar hariç mal ve hizmet alım ödenekleri ile yatırım ödeneklerinde kesintiye gidiliyor.
13.05.2024 Ekonomi
Memur maaşlarına ve emekli aylıklarına zam! Tablo değişti, yeni rakamlar belli oldu
Memur maaşlarına ve emekli aylıklarına zam! Tablo değişti, yeni rakamlar belli oldu Emekli kök maaş zammı, memur maaş zammı ve en düşük emekli maaş zammı olmak üzere Temmuz döneminde 3 düzenleme yapılacak. Merkez Bankası ekonomistlerle gerçekleştirdiği son anketin sonuçlarını yayımladı. 6 aylık enflasyon beklentisi netleşti. Emekliye zam oranı ve memur enflasyon farkı ne kadar olacak? SSK, Bağ-Kur en düşük emekli maaşı kaç TL olacak? İşte tek tabloda tüm hesaplar...
13.05.2024 Çalışma Hayatı
IBAN ile ödeme yapanlara kötü haber! Bakanlık peşine düştü, cezası var
IBAN ile ödeme yapanlara kötü haber! Bakanlık peşine düştü, cezası var Maliye, IBAN üzerinden ödeme talep eden esnafın peşine düştü. IBAN’a ödeme yapan, yaptıran, hesabını kullandıran yani 'IBAN kiralayana' yaptırım uygulanabilir mi? Vergi hukuku uzmanı avukat Aslanpınar, “Banka hesaplarına bloke koyulabilir, malvarlığı tamamen durdurulabilir” uyarısında bulundu
13.05.2024 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Filistin'i bütün ülkeler tanımalı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Filistin'i bütün ülkeler tanımalı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'Dünya İslam Bilginleri İstişare Zirvesi'ne katıldı. Erdoğan, "Gazze'de yaşananları dünyaya duyurmaya çalışan 150 gazeteci İsrail güçleri tarafından öldürüldü. Birleşmiş Milletler personeli ve insani yardım görevlileri kurşunların hedefi oldu. İnsanı, insanlığından utandıracak ne kadar işkence, canilik ve ahlaksızlık varsa geride bıraktığımız 219 gün içerisinde Gazze'de ve işgal altındaki Filistin topraklarında işlenmiştir. Dahası bunlar öyle gizli saklı yapılmamış. Tüm dünyaya canlı yayınlarla izlettirilmiştir" dedi.
12.05.2024 Gündem
Anneler Günü'nde kahreden haber! Toprağa gömülü halde bulundu
Anneler Günü'nde kahreden haber! Toprağa gömülü halde bulundu Elazığ'da 8 gündür kayıp olan bir çocuk annesi kadın, Anneler Gününde toprağa gömülü halde bulundu. Anneler Günü'nde kızının acı haberini alan ve yapanların en ağır cezayı almasını isteyen anne Zeycan Günana, kızından geriye kalan 7 yaşındaki torununa ömrünün sonuna kadar bakacağını söyledi.
12.05.2024 Gündem
SSK, Bağ-Kur ve emeklilere zam müjdesi! Hesap değişti, maaşlara yansıyacak
SSK, Bağ-Kur ve emeklilere zam müjdesi! Hesap değişti, maaşlara yansıyacak SSK, Bağ-Kur ve emeklileri yakından ilgilendiriyor. Temmuz zammıyla maaşlar artacak. Öte yandan emekliye refah paketi için çalışmalar sürüyor. Ocak-Haziran dönemi için en düşük emekli maaşı 10 bin TL, emekliye zam oranı yüzde 49,25 olarak belirlendi. Bayram ikramiyeleri yüzde 50 artarken, promosyonlarda asgari tutar 8-12 bin TL oldu. Sırada refah paketi ve Temmuz düzenlemeleri var. 3'lü formül masada...
10.05.2024 Ekonomi
Paralar hesaplara yatırılmaya başladı! Hemen kontrol edebilirsiniz
Paralar hesaplara yatırılmaya başladı! Hemen kontrol edebilirsiniz Beklenen ödemeler yapılıyor. Paralar vatandaşların banka hesaplarına yatırılmaya başladı. Bakan Göktaş detayları paylaştı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Türkiye Aile Destek Programı ödemelerini bugün itibarıyla hesaplara yatırmaya başladıklarını belirterek ihtiyaç sahibi hanelere bu ay toplam 4 milyar TL ödeme yapacaklarını duyurdu.
10.05.2024 Ekonomi
Kök maaşlar için son dakika! Hesap değişti, işte en düşük emekli maaşları...
Kök maaşlar için son dakika! Hesap değişti, işte en düşük emekli maaşları... Kök maaş zammı ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Emekli kök maaş zammı ve en düşük emekli maaşı düzenlemesi olmak üzere 16 milyon vatandaşı ilgilendiren düzenleme Temmuz ayında yapılacak. Emekli zammı için Merkez Bankası'nın yayımladığı anket sonuçları ve Nisan ayı enflasyon rakamlarına göre en güçlü hesap belli oldu. Öte yandan kök maaş zammı ile SSK, Bağ-Kur emeklisi yüzde 4 ek ödemeyi hesaplarında görüyor. Kim ne kadar alacak? İşte kuruşu kuruşuna emekli maaşı hesapları...
9.05.2024 Çalışma Hayatı
Rekabet Kurulu'ndan META'ya 898 milyon lira ceza!
Rekabet Kurulu'ndan META'ya 898 milyon lira ceza! Rekabet Kurulu'ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, META’nın Facebook, Instagram ve WhatsApp hizmetlerinden topladığı verileri kullanarak pazarda faaliyet gösteren rakiplerinin faaliyetlerini zorlaştırdığı ve pazara giriş engeli yarattığı tespit edilerek META’ya toplamda 898 milyon TL idari para cezası verildi.
8.05.2024 Ekonomi
SSK, Bağ-Kur, emekliye zam müjdesi! Maaş hesabı değişti, işte en düşük emekli maaşı için 2 rakam
SSK, Bağ-Kur, emekliye zam müjdesi! Maaş hesabı değişti, işte en düşük emekli maaşı için 2 rakam SSK, Bağ-Kur, emeklileri yakından ilgilendiriyor. Emekli kök maaş zammı ve en düşük emekli maaşı düzenlemesi olmak üzere 16 milyon vatandaşı ilgilendiren düzenleme Temmuz ayında yapılacak. Emekli zammı için Merkez Bankası'nın yayımladığı anket sonuçları ve Nisan ayı enflasyon rakamlarına göre en güçlü hesap belli oldu. Öte yandan kök maaş zammı ile SSK, Bağ-Kur emeklisi yüzde 4 ek ödeme alıyor. İşte kuruşu kuruşuna emekli maaşı hesapları...
8.05.2024 Ekonomi
Astor Enerji ne zaman temettü verecek? Astor temettü kaç TL? Astor temettü 2024 tarihi…
Astor Enerji ne zaman temettü verecek? Astor temettü kaç TL? Astor temettü 2024 tarihi… Astor temettü ne zaman 2024? Astor Enerji A.Ş. KAP’a yaptığı bildirimde yönetim kurulunun temettü teklifini duyurdu. Buna göre pay başına brüt brüt 1,3204826 TL, net 1,1884343 TL kar payı ödenmesi genel kurul onayına sunulacak.
8.05.2024 Ekonomi
Basit usul nedir, basit usul kalkıyor mu?
Basit usul nedir, basit usul kalkıyor mu? Vergilendirme, bir hesap dönemi içinde elde edilen gelir ile giderler ve satılan malların alış bedelleri arasındaki müspet farka uygulanan vergilendirme olan basit usul ile ilgili sosyal medyada kaldırılacağına dair iddialar dolaşıyor. Peki, Basit usul kalkıyor mu?
7.05.2024 Ekonomi
Ücretsiz maç linkine tıkladı, 138 bin lira dolandırıldı! Akılalmaz olay
Ücretsiz maç linkine tıkladı, 138 bin lira dolandırıldı! Akılalmaz olay Adana’da ücretsiz futbol maçı izlemek için cep telefonuna gelen bağlantı linkine tıklayan inşaat ustası Yalçın Güven’in (51) banka hesabından uyuduğu saatlerde 250 bin lira kredi çekildi. Kredinin 138 bin lirası tanımadığı kişilere aktarılan Güven, dolandırıcıların yakalanması için yardım istedi.
7.05.2024 Adana
Yapay zeka kullanım rehberi açıklandı! 'İhtiyaçlar doğrultusunda düzenleme yapılacak'
Yapay zeka kullanım rehberi açıklandı! 'İhtiyaçlar doğrultusunda düzenleme yapılacak' Yapay zeka ve büyük veri konusunda yürüttüğü teknik çalışmalar kapsamında rehberin hazırlandığını belirten Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Erol Özvar, bilimsel araştırma ve yayın faaliyetlerinde üretken yapay zeka (ÜYZ) kullanımına dair etik rehber hazırlandığını açıkladı.
7.05.2024 Gündem
Emekliye 25 bin lira ek ödeme! Anında hesaplara yatacak
Emekliye 25 bin lira ek ödeme! Anında hesaplara yatacak Emekliye ek ödeme müjdesi verildi. Başvuranın anında hesaba yatacak. Sıfır faizli kredi vatandaşların acil ihtiyaçlarına can suyu oluyor. Bankalar faizsiz kredi kampanyalarına Mayıs ayarı yaparak güncelledi. 0 faizli kredi ve nakit avans tutarları 25.000 TL'ye dayanıyor. İşte en uygun kredi veren bankalar listesi...
7.05.2024 Ekonomi
MHP lideri Bahçeli: Sinan Ateş davası derhal başlamalı
MHP lideri Bahçeli: Sinan Ateş davası derhal başlamalı MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin TBMM'deki grup toplantısında açıklamalarda bulundu. Sinan Ateş davasına ilişkin iddialara tepki gösteren Bahçeli, "Sinan Ateş davası derhal başlamalı. Ne biliyorlarsa acilen mahkemeye yetiştirsinler. Bakalım hukuki süreç Ankara'da mı bitecek Pensilvanya'ya mı dayanacak hep beraber göreceğiz." dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan ile CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in görüşmesini değerlendiren Bahçeli "Siyasette duvar örersek yanlışa düşeriz. Sıkılı yumrukların açılması, yumuşamanın hakim olması halisane dileğimizdir. Kutuplaşmak yerine kucaklaşma lazımdır. Yumuşamanın hakim olması dileğimizdir. Siyaset kavga arenası değil konuşma sahasıdır." ifadelerini kullandı.
7.05.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hamas'ın ateşkes kararı sonrası ilk açıklama: Aynı adımı İsrail de atmalı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hamas'ın ateşkes kararı sonrası ilk açıklama: Aynı adımı İsrail de atmalı Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Beştepe’de toplandı. Toplantının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan, açıklamalarda bulundu.
6.05.2024 Gündem
Emekli ve memurlar maaşına zam! Hesap değişti, enflasyon farkı müjdesi, işte yeni maaş tablosu
Emekli ve memurlar maaşına zam! Hesap değişti, enflasyon farkı müjdesi, işte yeni maaş tablosu Emekli ve memur milyonlarca kişiyi yakından ilgilendiriyor. SSK, Bağ-Kur emekli maaşı ve memur zammı için 4 aylık farklar kesinleşirken, ekonomistlerin 6 aylık enflasyon beklentisi de netleşti. Temmuz ayında kök maaş zammı, en düşük emekli maaşı, memur maaşlarının yanında 65 yaş, engelli ve evde bakım maaşı artışları da yapılacak. Kim ne kadar alacak? İşte 4 tabloda tüm maaş hesapları...
6.05.2024 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail yönetimi iyice canileşiyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail yönetimi iyice canileşiyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe'deki Vakıf Haftası toplu açılış ve vakıf insan ödül töreninde açıklamalarda bulundu. İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarına bir kez daha tepki gösteren Erdoğan, "İyice canileşen İsrail'i ateşkese zorlamak için baskının dozunu yükseltiyoruz 54 ürüne ihracat kısıtlaması getirmiştik. Geçen haftadan itibaren tüm ürünlerde ihracat ve ithalatı durdurduk. Soykırım davasına müdahil olmayı kararlaştırdık." dedi.
6.05.2024 Gündem
BM’den İsrail'e uyarı! Yasağı kaldırın..
BM’den İsrail'e uyarı! Yasağı kaldırın.. İsrail hükümetini Al Jazeera medya kuruluşunun yayın yapmasını yasaklama kararı vermesinin ardından Birleşmiş Milletler (BM) İnsan Hakları Konseyi, "İfade özgürlüğü temel bir insan hakkıdır, yasağı kaldırın" dedi.
6.05.2024 Gündem
Antalya'daki teleferik kazasının bilirkişi raporunda 'mühendis' çelişkisi
Antalya'daki teleferik kazasının bilirkişi raporunda 'mühendis' çelişkisi Antalya’da yaşanan teleferik kazasına ilişkin bilirkişi raporunda, Makine Mühendisleri Odası ve Elektrik Mühendisleri Odası’nın olurunun yeterli olduğu belirtilirken, sonrasında ise inşaat mühendisi onayı ve imzasının bulunmadığı ifadesine yer verildi.
5.05.2024 Gündem
Kurumlar vergisinde beyanname verme dönemi yarın sona eriyor
Kurumlar vergisinde beyanname verme dönemi yarın sona eriyor Kurumlar vergisi beyannamesi için sona doğru yaklaşılıyor. KDV beyanname veriliş süresi ve Ba-Bs bildirim süresinin uzatılması hakkında Gelirler İdaresi Başkanlığı'ndan (GİB) önemli bir açıklama geldi. Normal şartlar altında 29 Nisan tarihine kadar verilmesi gereken her iki beyan ile ilgili sosyal medya üzerinden duyuruda bulunan GİB, süre uzatımı yapıldığını kamuoyu ile paylaştı.
5.05.2024 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Hesap ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hesap haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.