Hava Yolu

Hava Yolu

Son dakika hava yolu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan hava yolu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını hava yolu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hava Yolu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hava yolu gelişmeleri de dahil olmak üzere 4.526 hava yolu haberi bulunmuştur. Tüm hava yolu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hindistan'dan Almanya'ya giden uçak Erzurum'a acil iniş yaptı
Hindistan'dan Almanya'ya giden uçak Erzurum'a acil iniş yaptıHindistan'ın Mumbai kentinden Almanya'nın Frankfurt kentine havalanan yolcu uçağında bomba olduğu yönünde ihbar alındı. Uçak Erzurum Havalimanı’na acil iniş yaptı.
6.09.2024Gündem
THY'den bazı Doğu Avrupa ülkelerine avantajlı bilet kampanyası
THY'den bazı Doğu Avrupa ülkelerine avantajlı bilet kampanyasıTürk Hava Yolları (THY), bazı Doğu Avrupa ülkelerine gidiş-dönüş her şey dahil 109 dolardan başlayan avantajlı fiyatlarla uçuş gerçekleştirecek.
6.09.2024Ekonomi
Seferleri iptal edilen Karadağ yolcuları iki gündür İstanbul Havalimanı'nda bekliyor: Yolcular protesto ediyor
Seferleri iptal edilen Karadağ yolcuları iki gündür İstanbul Havalimanı'nda bekliyor: Yolcular protesto ediyorKaradağ'ın bayrak taşıyıcı hava yolu şirketi Air Montenegro'nun İstanbul-Tivat seferi iptal edildi. Seferleri iptal edilen ve iki gündür Karadağ'a gidemeyen yolcular İstanbul Havalimanı'nda protesto ederek duruma tepki gösterdi.
23.08.2024Gündem
Bakan Uraloğlu'ndan Çukurova Havalimanı açıklaması: Havacılık alanındaki en önemli projelerden birini daha tamamlamanın gururunu yaşıyoruz
Bakan Uraloğlu'ndan Çukurova Havalimanı açıklaması: Havacılık alanındaki en önemli projelerden birini daha tamamlamanın gururunu yaşıyoruzÇukurova Uluslararası Havalimanı'nın yarın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımı ile açılışının yapılacağını belirten Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, "Çukurova Uluslararası Havalimanı ile ülkemizin havacılık alanındaki en önemli projelerinden birini daha başarıyla tamamlamanın gururunu yaşıyoruz" dedi.
9.08.2024Adana
Bakan Uraloğlu açıkladı: Havacılıkta rekor kırıldı' İstanbul Havalimanı'nda yolcu patlaması
Bakan Uraloğlu açıkladı: Havacılıkta rekor kırıldı' İstanbul Havalimanı'nda yolcu patlamasıUlaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Temmuz ayında Türkiye genelindeki havalimanlarında toplam 129 milyon 738 bin 772 yolcuya hizmet verildiğini bildirdirerek, “2024 yılının Temmuz ayında hizmet verilen yolcu trafiği 2023 yılının aynı ayı ile kıyaslandığında toplam yolcu trafiği yüzde 2,7 artış gösterdi.” dedi.
7.08.2024Ekonomi
Bakan Uraloğlu: 131 ülkede 346 noktaya ulaştık
Bakan Uraloğlu: 131 ülkede 346 noktaya ulaştıkUlaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Havacılıkta Türkiye'nin çağ atladığını söyleyerek, "İç hatlardaki aktif havalimanı sayımızı 26'dan 57'ye yükselttik. 50 ülkede 60 noktaya uçuş gerçekleştiriliyorken, bugün 131 ülkede 346 noktaya ulaştık" dedi.
4.08.2024Ekonomi
İsrail Beyrut’ta hava saldırısı düzenledi! Hizbullah’ın kalesinde şiddetli bir patlama meydana geldi
İsrail Beyrut’ta hava saldırısı düzenledi! Hizbullah’ın kalesinde şiddetli bir patlama meydana geldiHizbullah ile aralarındaki gerilimin yükselmesi ile yeni bir savaşın eşiğine gelen İsrail karıştı. IDF soruşturması kapsamında 9 İsrailli askerin gözaltına alınması aşırı sağcıları kızdırdı. Askeri üssü işgal eden göstericiler güvenlik güçleri ile çatıştı. İsrail ordusu, Lübnan'ın güneyinde 7 ayrı bölgede 10 hedefe saldırı düzenlediğini açıklarken Hizbullah Hareketi, bir mensubunun öldüğünü duyurdu. Hizbullah ayrıca Lübnan hava sahasını ihlal eden İsrail ordusuna ait savaş uçaklarının "hava savunma biriminin" verdiği karşılık üzerine geri dönmek zorunda kaldığını açıkladı. Lübnan’ın başkenti Beyrut’taki Dahiye bölgesinde şiddetli bir patlama meydana geldi. İsrail, hava saldırısı düzenlediğini doğruladı.
30.07.2024Dünya
Kuru Öksürük Nasıl Geçer? Kuru Öksürük Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir?
Kuru Öksürük Nasıl Geçer? Kuru Öksürük Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir?Kuru öksürük en etkili şekilde bol bol sıvı tüketerek geçer. Bal ve zencefil tüketmek de bu sürecin kısalmasını sağlayabilir.
26.07.2024Sağlık
AJet,'ten 9 euro ve dolara yurt dışı uçak bileti!
AJet,'ten 9 euro ve dolara yurt dışı uçak bileti!AJett ucuz bilet kampanyası başlattı. 9 euro ve dolar + vergilerden başlayan fiyattan yurt dışı bileti satmaya başladı.
26.07.2024Ekonomi
Türk Hava Yolları'ndan bir ilk! İmzalar atıldı, THY'den açıklama geldi
Türk Hava Yolları'ndan bir ilk! İmzalar atıldı, THY'den açıklama geldiTürk Hava Yolları (THY), Çin Halk Cumhuriyeti dışında Çin yuanı döviz cinsi ile uçak finansmanı gerçekleştiren ilk hava yolu şirketi oldu.
24.07.2024Ekonomi
THY'den tüm yolculara ücretsiz internet hizmeti!
THY'den tüm yolculara ücretsiz internet hizmeti!Türk Hava Yoları (THY) 2025 yılı sonu itibariyle filosunda bulunan tüm uçaklarında yolculara ücretsiz ve hızlı internet hizmeti sunacak.
22.07.2024Ekonomi
Mısır piramidinin içine girdi, nefesi kesildi! | 'Acil çıkışı yok, zifiri karanlıkta kaldım' Pisagor, Arşimet ve Öklid yokken onlar dimdik ayaktaydı!
Mısır piramidinin içine girdi, nefesi kesildi! | 'Acil çıkışı yok, zifiri karanlıkta kaldım' Pisagor, Arşimet ve Öklid yokken onlar dimdik ayaktaydı!Antik dünyanın günümüze kalan şaheserlerinden Mısır piramitleri gizemini koruyor. Günümüzde piramitin üzerinden geçen kuzey-güney yönlü hat, yerküre üzerinden geçen en uzun hava yolu olarak kullanılmaktadır. Kahire'nin güneyindeki Bent Piramidi'ne giren gezgin Mayfair, yaşadığı korkutucu deneyimi takipçileriyle paylaştı.
22.07.2024Dünya
Dünyada mavi ekran krizine neden olan yazılım sorununa Selçuk Bayraktar'dan açıklama: İşte bu kadar kırılgan
Dünyada mavi ekran krizine neden olan yazılım sorununa Selçuk Bayraktar'dan açıklama: İşte bu kadar kırılganBAYKAR Yönetim Kurulu Başkanı ve Teknolji Lideri Selçuk Bayraktar, dünya genelinde yaşanan yazılım kriziyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.
19.07.2024Gündem
Fünya genelinde krize sebep olan yazılım sorununa Selçuk Bayraktar'dan açıklama: Sadece birinin çökmesi bile...
Fünya genelinde krize sebep olan yazılım sorununa Selçuk Bayraktar'dan açıklama: Sadece birinin çökmesi bile...BAYKAR Yönetim Kurulu Başkanı ve Teknolji Lideri Selçuk Bayraktar, dünya genelinde yaşanan yazılım kriziyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.
19.07.2024Ekonomi
THY uçak seferleri iptal mi, THY uçuşları durdu mu? İşte 19 Temmuz uçuş seferi sorgulama
THY uçak seferleri iptal mi, THY uçuşları durdu mu? İşte 19 Temmuz uçuş seferi sorgulamaDünya genelinde yaşanan yazılım sorunu hava yollarını da etkiledi. Teknik aksaklıklar uçuşların iptal edilmesine neden oldu. Yolcular, uçuşlarının iptal edilip edilmediğini öğrenmek için hava yolu şirketlerinin güncel duyurularını takip ediyor. Peki, uçuşlar iptal mi edildi, uçak seferleri durdu mu? İşte 19 Temmuz uçuş seferi sorgulama hakkında bilmeniz gerekenler…
19.07.2024Gündem
Dünya genelinde sistemler durdu: Birçok sektörde işlem yapılamıyor, Uraloğlu: Siber saldırı söz konusu değil
Dünya genelinde sistemler durdu: Birçok sektörde işlem yapılamıyor, Uraloğlu: Siber saldırı söz konusu değilDünya genelinde ABD merkezli hava yolu şirketleri başta olmak üzere şirketler, havalimanları, bankalar, bazı medya kuruluşları ve Londra Borsası'nda CrowdStrike sistemlerindeki sorun nedeniyle teknik aksaklık yaşandığı bildirildi.
19.07.2024Dünya
Havalimanlarında yolcu rekoru! 6 ayda 105 milyon yolcu uçtu
Havalimanlarında yolcu rekoru! 6 ayda 105 milyon yolcu uçtuUlaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Haziran ayında Türkiye genelindeki havalimanlarında toplam 22 milyon 723 bin 642 yolcuya hizmet verildiğini belirterek, “2024 yılının Haziran ayında hizmet verilen yolcu trafiği 2023 yılının aynı ayı ile kıyaslandığında toplam yolcu trafiği yüzde 7,9 artış gösterdi” dedi.
5.07.2024Ekonomi
THY Genel Müdürü Ekşi: Avrupa'ya haftada 1900'den fazla uçuş gerçekleştiriyoruz
THY Genel Müdürü Ekşi: Avrupa'ya haftada 1900'den fazla uçuş gerçekleştiriyoruzTürk Hava Yolları (THY) Genel Müdürü Bilal Ekşi, "Avrupa'ya haftada 1900'den fazla uçuş gerçekleştiriyoruz." dedi.
3.07.2024Gündem
THY Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bolat: 1000 kabin memuru 900 pilot alacağız
THY Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bolat: 1000 kabin memuru 900 pilot alacağızTürk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat, CNN Türk ekranlarında yayınlanan Hakan Çelik ile Hafta Sonu programında soruları yanıtladı. Bolat yaptığı açıklamada THY'ye 1000 kabin memuru ve 900 pilot alınacağını açıkladı. Bunun yanında Bolat 2 yıl içinde tüm THY uçaklarında internetin ücretsiz olacağını söyledi.
29.06.2024Ekonomi
Türkiye havada Avrupa'nın en yoğun üçüncü ülkesi oldu
Türkiye havada Avrupa'nın en yoğun üçüncü ülkesi olduTürkiye, 15 Haziran 2024 Cumartesi günü hava sahasında 5573 uçuşa hava seyrüsefer hizmeti vererek, Avrupa’da en yoğun kullanılan hava trafik hacmine sahip 3. ülke oldu. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, “15 Haziran 2024 tarihinde ülkemizdeki havalimanlarına iniş kalkış yapan uçak sayısı 4227’e ulaşarak 2023 yılının aynı gününde kayıtlara geçen 3587 rakamına oranla %17,8 artış göstermiştir. Ülkemiz havayolu sektöründe Avrupa’nın zirvesine doğru tırmanışını sürdürmektedir” dedi.
18.06.2024Ekonomi
Bakan Uraloğlu, 2024 yılı ilk 5 aylık havayolu istatistiklerini açıkladı
Bakan Uraloğlu, 2024 yılı ilk 5 aylık havayolu istatistiklerini açıkladıUlaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Türkiye genelindeki havalimanlarında 2024 yılı ilk 5 aylık döneminde iç hatlarda 37 milyon 108 bin 806, dış hatlarda ise 44 milyon 923 bin 142 olmak üzere direkt transit yolcular ile birlikte toplam 82 milyon 109 bin 667 yolcuya hizmet verildiğini söyledi.
11.06.2024Gündem
Bakan Uraloğlu, yolcu trafiğinin yüzde 53.7 arttığını açıkladı!
Bakan Uraloğlu, yolcu trafiğinin yüzde 53.7 arttığını açıkladı!Nisan ayında Türkiye genelinde hizmet veren havalimanlarında toplamda 17 milyon 973 bin 101 yolcu taşındığını belirten Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 2024 yılının ilk 4 ayında havalimanlarında taşınan yük ve kargo miktarının ise iç hatlarda 256 bin 240 ton, dış hatlarda 1 milyon 117 bin 156 ton olmak üzere toplamda 1 milyon 373 bin 395 tona ulaştığını bildirdi.
8.05.2024Gündem
Seyahat acentelerine ilişkin yapılan düzenleme sektörü dönüştürecek
Seyahat acentelerine ilişkin yapılan düzenleme sektörü dönüştürecekTurist rehberleri ve seyahat acentelerine ilişkin kanun teklifinin TBMM’de kabul edilerek yasalaşmasının ardından konuşan Seyahat Acentaları Yöneticileri Derneği (SAYD) Başkanı Mehmet Gem, seyahat acentelerine ilişkin maddenin rehberlerle sözleşmelerini yenilemeye yol açacağını ifade etti.
30.04.2024Ekonomi
Turist rehberlerine iş bulma kolaylığı! Yeni düzenleme sektörü dönüştürecektur
Turist rehberlerine iş bulma kolaylığı! Yeni düzenleme sektörü dönüştürecekturTurist rehberleri ve seyahat acentelerine ilişkin kanun teklifinin TBMM’de kabul edilerek yasalaşmasının ardından konuşan Seyahat Acentaları Yöneticileri Derneği (SAYD) Başkanı Mehmet Gem, seyahat acentelerine ilişkin maddenin rehberlerle sözleşmelerini yenilemeye yol açacağını ifade etti.
30.04.2024Gündem
Bakan Uraloğlu açıkladı! 'Hava yolu yolcu sayısını 2023'te 214 milyonun üstüne yükselttik'
Bakan Uraloğlu açıkladı! 'Hava yolu yolcu sayısını 2023'te 214 milyonun üstüne yükselttik'Pegasus Liderler Toplantısı'na telekonferans yöntemi ile katılan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Türkiye'nin erişilebilirlik konusunda eşsiz bir avantaja sahip olduğunu söyledi. Uraloğlu," "2002'de iç ve dış hatlarda seyahat eden yaklaşık 34,5 milyon olan yolcu sayısını 2023 yılında 214 milyonun üstüne yükselttik" dedi.
19.04.2024Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Hava Yolu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hava yolu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.