Gazze'de insanlık dışı saldırı! Hastaneyi bombalayan İsrail'den itiraf gibi paylaşım geldi
Gazze'de insanlık dışı saldırı! Hastaneyi bombalayan İsrail'den itiraf gibi paylaşım geldiİsrail Gazze'de sivilleri katletmeye devam ederken hastaneye bomba yağdırması dünyayı ayağa kaldırdı. Abluka altındaki Gazze’de Baptist Hastanesi’nin (Al Ahli Arab Hastanesi) İsrail savaş uçakları tarafından bombalandı. insanlık dışı saldırı nedeniyle en az 500 kişi hayatını kaybetti. İsrail tarafından konu ile ilgili itiraf gibi bir paylaşım gelirken, ABD'li vekiller ateşkes çağrısında bulundu.
18.10.2023Dünya
Rusya, Ukrayna'da bir hastaneyi yerle bir etti! Göçük altında kalanlar oldu!
Rusya, Ukrayna'da bir hastaneyi yerle bir etti! Göçük altında kalanlar oldu!Rus ordusu, Ukrayna’nın Harkov kentinde bulunan bir hastaneyi vurarak kullanılamaz hale getirdi. Harkov Belediye Başkan Yardımcısı Vladimir Matsokin saldırının ardından yaptığı açıklamada, “Burası şehir hastanesinin hasta kabul girişi. Belki de NATO’nun gizli merkezidir burası. Göçük altında kalan hastalar kendi imkanlarıyla yıkıntıların altından çıkmaya çalıştı” dedi.
8.03.2022Dünya
Rus jetleri Suriye'de hastaneyi vurdu!
Rus jetleri Suriye'de hastaneyi vurdu!Rus savaş uçaklarının, Suriye'de Dera yakınlarında bir hastaneyi bombalaması sonucu 6 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi
17.06.2021Dünya