Halk Bank

Halk Bank

Son dakika halk bank haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan halk bank ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını halk bank haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Halk Bank

haberleri sayfasında son dakika yaşanan halk bank gelişmeleri de dahil olmak üzere 291 halk bank haberi bulunmuştur. Tüm halk bank haberleri aşağıda listelenmiştir.
Adanalı vatandaşlara uyarı geldi! Vergi ödemelerinde son gün 31 Mayıs
Adanalı vatandaşlara uyarı geldi! Vergi ödemelerinde son gün 31 MayısYüreğir Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü, 2024 yılı Emlak, Çevre Temizlik ve İlan Reklam vergilerinin ilk taksitlerinin son ödeme gününün 31 Mayıs Cuma olduğunu hatırlattı.
6.05.2024Adana
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan önemli açıklama: Fiyat istikrarını sağlayacağız
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan önemli açıklama: Fiyat istikrarını sağlayacağızCumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, ''Hep birlikte bir taraftan depremin yaralarını saracağız, diğer taraftan fiyat istikrarımızı sağlayacağız. Büyümemizi, istihdamımızı devam ettirerek kalıcı bir şekilde sosyal refahımızı artırmaya devam edeceğiz" dedi.
29.09.2023Ekonomi
(Banka faiz oranları 2023) Konut, taşıt, ihtiyaç kredisi faiz oranları arttı mı? Bankaların faiz oranları arttı mı, düştü mü, şu an yüzde kaç?
(Banka faiz oranları 2023) Konut, taşıt, ihtiyaç kredisi faiz oranları arttı mı? Bankaların faiz oranları arttı mı, düştü mü, şu an yüzde kaç?Banka taşıt, konut ve ihtiyaç kredisi faiz oranları yüzde kaç oldu, banka faiz oranları arttı mı? sorusunun yanıtı Merkez Bankası faiz kararının açıklanması sonrası merak ediliyor. PPK toplantısı sonrasında açıklanan faiz oranı ardından kredi çekmek isteyen vatandaşlar bankaların güncel kredi faiz oranlarını araştırmaya başladı. Peki, kredi faiz oranları yüzde kaç oldu, bankaların kredi faiz oranları düştü mü, yükseldi mi? Banka taşıt, konut ve konut kredisi faiz oranları ne?
23.06.2023Ekonomi
65 milyar lira yatırım yapıldı! İstanbul Finans Merkezi açıldı
65 milyar lira yatırım yapıldı! İstanbul Finans Merkezi açıldıİstanbul Finans Merkezi Projesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla açıldı. Türkiye'de finansın kalbinin yatırım değeri 65 milyar liraya ulaşan bu merkezde atması bekleniyor. 50 bin kişilik istihdam oluşturacak İstanbul Finans Merkezi projesinin hayata geçirilmesine Eski Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın da katkısı var.
17.04.2023Ekonomi
İstanbul Finans Merkezi bugün açılıyor! 65 milyar liralık dev yatırım...
İstanbul Finans Merkezi bugün açılıyor! 65 milyar liralık dev yatırım...Yatırım değeri 65 milyar liraya ulaşan ve dünyanın önde gelen finans merkezlerden birisi olacak olan 'İstanbul Finans Merkezi' bankalar etabı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan katılımıyla bugün hizmete giriyor.
17.04.2023Ekonomi
Bakan Nebati ve Bakan Kurum kentsel dönüşüm için Yeni Finansman Modeli'ni açıkladı
Bakan Nebati ve Bakan Kurum kentsel dönüşüm için Yeni Finansman Modeli'ni açıkladıHazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati Şanlıurfa’da Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum ile birlikte Kentsel Dönüşümü desteklemek amacıyla hayata geçirilecek olan Yeni Finansman Modelleri üzerine bilgilendirmede bulundu. Bakan Nebati, çok uygun koşullarda kredi kullandırarak kentsel dönüşümü teşvik edeceklerini söyledi.
11.03.2023Ekonomi
Düşük faizli kredi paketi devreye giriyor! Bakan Muş duyurdu
Düşük faizli kredi paketi devreye giriyor! Bakan Muş duyurduTicaret Bakanı Mehmet Muş, esnaf ve sanatkarlar için hazırlanan 100 milyar liralık kredi paketinden 15 milyar liralık tutarın pazartesi, geri kalanının ise 4 ay içinde kooperatiflere gönderileceğini söyledi.
25.11.2022Ekonomi
TOKİ konut başvurusu bitti mi, son başvuru günü ne zaman? Bankadan TOKİ başvurusu ve bankaya başvuru ücreti!
TOKİ konut başvurusu bitti mi, son başvuru günü ne zaman? Bankadan TOKİ başvurusu ve bankaya başvuru ücreti!İlk Evim İlk İş Yerim Projesi'nde konut başvurusu için yapılan aramalar devam ediyor. 7,5 milyonun üzerinde kişinin başvurduğu projeye vatandaşlar Ziraat Bankası ve Halk Bank'tan başvurulabiliyor. E - Devlet başvuruları 28 Ekim'de tamamlandı. Peki, TOKİ konut başvurusu bitti mi? Bankadan TOKİ başvurusu nasıl yapılır, TOKİ  bankaya başvuru ücreti ne kadar, nasıl yatırılır?
31.10.2022Ekonomi
Konut başvurusu son gün ne zaman? TOKİ konut başvuru tarihleri ve başvuru şartları!
Konut başvurusu son gün ne zaman? TOKİ konut başvuru tarihleri ve başvuru şartları!Konut başvurusu son gün ne zaman? Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından duyurulan TOKİ sosyal konut projesi başvurularında son gün bugün. Arsa ve iş yerleri başvuruları 7 Kasım'a kadar devam edecek, konut kuraları ise bu hafta çekilecek. İşte TOKİ konut başvuru tarihleri ve başvuru şartları…
31.10.2022Ekonomi
Sosyal konut projesinde başvurular için son gün! Kura çekim tarihi belli oldu
Sosyal konut projesinde başvurular için son gün! Kura çekim tarihi belli olduGeçtiğimiz ay detayları Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından duyurulan TOKİ sosyal konut projesi için başvurular için bugün son. Arsa ve iş yerleri başvuruları 7 Kasım'a kadar devam edecek. Konut kuraları ise bu hafta çekilecek.
31.10.2022Ekonomi
Bakan Çavuşoğlu'ndan ABD'de kritik görüşme! "Güvenlik endişelerimiz giderilmeli"
Bakan Çavuşoğlu'ndan ABD'de kritik görüşme! "Güvenlik endişelerimiz giderilmeli"Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken ile görüşmesi sonrası açıklamalarda bulundu. Çavuşoğlu, NATO’ya üye olmak isteyen İsveç ve Finlandiya’ya atıfta bulunarak, NATO’ya üye olmak isteyen ülkelerin Türkiye’yi hedef alan terör örgütlerine destek vermesinin kabul edilemez olduğunu vurguladı. Çavuşoğlu, ABD ve Türkiye arasındaki F-16 görüşmelerinin olumlu geçtiğini ifade etti.Öte yandan ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı Jake Sullivan'dan dikkat çeken bir açıklama geldi. Sullivan "İsveç ve Finlandiya'nın NATO üyeliği konusunda süreci kolaylaştırmak için Türkiye ile görüştüklerini ve "Türkiye'nin güvenlik kaygılarının karşılanabileceğini" ifade etti.
18.05.2022Gündem
Ayçiçek yağı ile ilgili son dakika açıklaması! Bakan Nebati duyurdu: Temmuz ayına kadar...
Ayçiçek yağı ile ilgili son dakika açıklaması! Bakan Nebati duyurdu: Temmuz ayına kadar...Ayçiçek yağı stoku yeterli mi? Ayçiçek yağına zam gelecek mi? Vatandaşlar günlerdir bu soruların yanıtını arıyordu. Gündeme gelen iddialar nedeniyle birçok kişi marketlere akın etti. Rusya-Ukrayna savaşı dolayısıyla sıvı yağ ithalatında sorun yaşanabileceğine dair iddialara Bakan Nebati son noktayı koydu. Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Halkbank Üreten Kadınlar Yarışması Ödül Töreni'ne katıldı. Bakan Nebati, "Enflasyonla mücadele sabırlı ve kararlı olmayı gerektirmektedir, tüm kurumlar tam istişare ile çalışmaktadır. Bugün hiçbir şey yapmasak temmuz ayına yetecek kadar ayçiçek yağı var." diye konuştu.
7.03.2022Ekonomi
İletişim Başkanı Altun: Artık eski Türkiye'nin bürokrasisi yok
İletişim Başkanı Altun: Artık eski Türkiye'nin bürokrasisi yokİletişim Başkanı Fahrettin Altun, gençleri kamu kurumlarıyla bir araya getirmek amacıyla düzenlenen 'Devlet Teşvikleri Tanıtım Günleri'ne katıldı. Altun, "Artık eski Türkiye yok, eski Türkiye'nin bürokrasisi de yok. Burada birçok kurumun başkanı, genel müdürün ve üst düzey yöneticilerini görebilirsiniz" dedi.
9.12.2021Siyaset
Merkez Bankası'ndan kritik toplantı sonrası son dakika açıklaması
Merkez Bankası'ndan kritik toplantı sonrası son dakika açıklamasıTürkiye Cumhuriyet Bankası Başkanı Şahap Kavcıoğlu, "Bankacılık sektörü şu anda Türkiye'nin en güçlü sektörlerinden bir tanesi. Dünyada da özkaynak karlarıyla, sermaye yapısıyla, müşteri değerleriyle dünyanın en iyi sektörlerinden bir tanesi. Yaşanacak, yaşanan volatilitelerin üzerinden gelecek bir sektörümüz var, herhangi bir sıkıntı yok. Bunu böyle değerlendirmek lazım" dedi.
25.11.2021Ekonomi
TCMB Başkanı Kavcıoğlu banka genel müdürleriyle bir araya geldi
TCMB Başkanı Kavcıoğlu banka genel müdürleriyle bir araya geldiTürkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Başkanı Şahap Kavcıoğlu banka genel müdürleri ve yöneticileriyle bir araya geldi.
25.11.2021Ekonomi
Kredi borcu olanlara müjde! Devlet ödeyecek
Kredi borcu olanlara müjde! Devlet ödeyecekKredi borcu olan yüz binlerce esnafı ilgilendiriyor. Halk Bankası tarafından verilen krediye ilişkin faizde kolaylık sağlandı. Kredi borcu faizinin bir bölümünü devlet ödüyor. Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre esnaf ve sanatkârlara önceki yıllarda kullandırılıp bakiyesi 2021 yılına devrolan krediler için faiz tahakkuk tarihlerinde bankanın kooperatif kredilerine özgü kaynak maliyetini dikkate alarak belirlediği cari faiz oranları ile günümüzdeki faiz oranları arasında fark olması halinde esnaf aleyhine tahakkuk eden ilave faiz tutarı 31/12/2021 tarihine kadar Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından karşılanacak.
22.06.2021Ekonomi
Kredi kararı! Faizler bugünden itibaren...
Kredi kararı! Faizler bugünden itibaren...Kredi faizleri ile ilgili flaş karar! Banka kredisi kullanmayı düşünen vatandaşları çok yakından ilgilendiriyor. Kredi faiz oranları belli oldu. Bankalar uyguladıkları faiz oranlarını açıkladılar. Pandemi sürecinde özellikle nakit ihtiyacı olanların ilk tercihi bankaların ihtiyaç kredileri oluyor. Bu süreçte kredi kullanmayı düşünenler kredi faiz oranlarındaki son durumu araştırıyor. Koronavirüs salgının ilk başladığı dönemlerde ilk başta devlet bankaları sonrasında da özel bankalar kredi faizlerinde indirime gitmişti. Bu sayede birçok kişi kredi kullanarak acil ihtiyaçlarını karşılamıştı. Fakat son dönemlerde bankaların faiz oranları yükseliş eğilimindeydi. Açıklanan son rakamlar banka kredi faizlerinin yükselmeye devam ettiğini gösteriyor. Peki banka kredilerindeki yükselme devam edecek mi? Kredi kullanmayı düşünenler bir süre beklemeli mi?
3.02.2021Ekonomi
Halkbank resmen duyurdu! Faiz...
Halkbank resmen duyurdu! Faiz...Halkbank'tan önemli adım. Dev banka ekonomik olarak zor günler geçiren vatandaşlar için harekete geçti. Protokol imzalandı. Düşük faizli kredi imkanı vatandaşların kullanımına sunuldu. 540 gün vade imkanı bulunuyor. Ayrıca indirim ve avantajlı kampanyalar da bulunuyor. Paraf Ticari Kredi Kartı ile Güvenceli Tedarik Zinciri Finansmanı Anlaşması ile birçok vatandaş ekonomik olarak rahatlayacak. Konu ile ilgili Ankara Ticaret Odası(ATO), Kayseri Ticaret Odası (KTO) ve Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) peş peşe açıklamalar yaptı.
6.01.2021Ekonomi
Kredi kartı kullanan milyonları ilgilendiriyor! 1 Ocak'ta...
Kredi kartı kullanan milyonları ilgilendiriyor! 1 Ocak'ta...Kredi kartı kullanan milyonlar için flaş gelişme. Kredi kartlarında biriken puanlar silinebilir. Yıl içinde bankalar ve şirketler tarafından verilen kartlar ile yapılan alışverişlerde kazanılan puanlar 31 Aralık akşamına kadar kullanılmaması gerekiyor. Şimdiye kadar beş banka ve kimi hava yolu şirketleri puanların ve millerin silinmeyeceğini açıkladı. Ancak diğer banka ve şirketlerden ise bu yönde bir açıklama henüz yok. Tüketici birlikleri ise kampanya başında süre uyarısı yapılmaması halinde kazanılmış puanların hiçbir şekilde silinemeyeceğini belirtip, vatandaşa tüketici hakem heyetlerine başvuru yapmaları yönünde çağrıda bulunuyor.
31.12.2020Ekonomi
Bankaların çalışma saatleri değişti mi? Bankalar kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor? Bankaların mesai saatleri!
Bankaların çalışma saatleri değişti mi? Bankalar kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor? Bankaların mesai saatleri!Koronavirüs vaka artışlarının önüne geçmek ve salgının yayılımını azaltmak amacıyla hükümet bir dizi yeni önlemi devreye aldı. Kabine toplantısında alınan yeni koronavirüs önlemleri kapsamında hafta sonu sokağa çıkma yasağı, kamu mesai saatlerinin yeniden düzenlenmesi ve 65 yaş üstü ile 20 yaş altı için toplu ulaşımda yasak gibi pek çok alanla ilgili yeni kararlar alındı. İçişleri Bakanlığı da alınan kararların 2 genelge ile duyurdu. Peki, Bankaların çalışma saatleri değişti mi? Bankalar kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor? Garanti Bankası, Ziraat Bankası, Vakıfbank, Halkbank, Yapı Kredi, Denizbank ve diğer bankaların çalışma saatleri...
6.12.2020Gündem
Bankalar tek tek açıkladı! Değişiyor
Bankalar tek tek açıkladı! DeğişiyorMilyonlarca vatandaşı çok yakından ilgilendiriyor. Bankalar art arda duyurdu. Değişikliğe gidildi. Yarından itibaren başlıyor. Bankada işlem yapan herkes için geçerli. Koronavirüs salgınında vaka sayılarının yeniden artmaya başlaması nedeniyle bankalar harekete geçti. Birçok bankada çalışma saatleri değişti. Tüketicilerin yapılan değişiklikten etkilenmemesi için yeni çalışma saatlerini dikkate almaları için uyarıda bulunuldu.
15.11.2020Ekonomi
Halkbank harekete geçti! Milyonlar için büyük fırsat
Halkbank harekete geçti! Milyonlar için büyük fırsatHalkbank'tan önemli bir açıklama geldi. Milyonlarca kişiyi yakından ilgilendiren bir adım atıldı ve birleştirildi. Büyük kolaylık sağlayan yeni uygulamaya avantajlı kampanyalar ve taksit imkanları da eklendi.
29.10.2020Ekonomi
Emekli, memur... Halkbank'tan 6 ay ödemesiz nakit para
Emekli, memur... Halkbank'tan 6 ay ödemesiz nakit paraKamu bankalarının başında gelen Halkbank Corona virüs salgını sürecinde vatandaşların borçlarını ödemesi ve eski durumlarına kısa sürede dönmesi için Sosyal Hayatı Destek Kredisi verdiğini resmen duyurdu. Banka tarafından yapılan açıklamada 30 bin TL’ye kadar 6 ay ödemesiz nakit para desteği verildiği aktarıldı. Sosyal Hayatı Destek Paketi nedir?
25.07.2020Memur
Ziraat Bank, Halk Bank ve Vakıf Bank çarkları döndürdü
Ziraat Bank, Halk Bank ve Vakıf Bank çarkları döndürdüKrediye ihtiyaç duyan küçük işletmelerin imdadına kamu bankaları yetişti. Acil para isteyen ama özel bankalardan bulamayan şirketlere, en geç bir haftada kaynak sağlanıyor.
18.04.2020Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Halk Bank ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki halk bank haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.