Güzergah

Güzergah

Son dakika güzergah haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan güzergah ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını güzergah haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Güzergah

haberleri sayfasında son dakika yaşanan güzergah gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.556 güzergah haberi bulunmuştur. Tüm güzergah haberleri aşağıda listelenmiştir.
Okul servis fiyatlarına yüzde 46 zam! Fiyatlar 1.600 TL'den başlıyor
Okul servis fiyatlarına yüzde 46 zam! Fiyatlar 1.600 TL'den başlıyorBursa'da 2024-2025 eğitim öğretim yılı için okul servisi fiyatları belli oldu. Yüzde 46 zam yapılan tarifelerde en yakın hat bin 600 lira, en uzun hat ise 3 bin 50 lira olarak açıklanırken, rehber bulundurma zorunluluğu olan araçlarda ise öğrencilerin ayrıca 800 lira ek ücret ödeyeceği ifade edildi.
4.09.2024Ekonomi
Bakan Uraloğlu Bolu Dağı Tüneli’ndeki çalışmaların biteceği tarihi açıkladı
Bakan Uraloğlu Bolu Dağı Tüneli’ndeki çalışmaların biteceği tarihi açıkladıUlaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Bolu Dağı Tüneli Ankara-İstanbul yönünde hizmet veren portalın Kaynaşlı yönünde uzatılması çalışmalarına 31 Temmuz’da başladıklarını anımsatarak, “50 gün sürmesini planladığımız çalışmalarımızı 19 Eylül’de tamamlamayı hedefliyoruz. Orta refüjdeki 3 bin 500 metrelik beton oto korkulukların 2 bin 800 metresini ve toplam 19 bin 400 metrekare olan viyadükler arası koruma ağının da tamamını yeniledik.” dedi. Bakan Uraloğlu, bu çalışmalarla birlikte Bolu Tüneli’nin İstanbul yönünde hizmet veren tüpünün 67 metre uzamasını sağlayacaklarını ve bölgede yaşanabilecek olası heyelanlara karşı ulaşım güvenliğini maksimum düzeye çıkaracaklarını kaydetti.
31.08.2024Gündem
Bakan Uraloğlu: Yol süresi 40 dakikadan 6 dakikaya düşüyor
Bakan Uraloğlu: Yol süresi 40 dakikadan 6 dakikaya düşüyorUlaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Van ile Hakkari arasındaki ulaşımı sağlayan yolun Güzelsu ve Başkale arasında kalan 61 kilometrelik kesimin 38 kilometrelik bölümünü tamamladıklarını ifade etti.
26.08.2024Gündem
Turistik Diyarbakır Ekspresi TIME dergisinin '2024'te Dünyanın En Harika 100 Yeri' listesinde
Turistik Diyarbakır Ekspresi TIME dergisinin '2024'te Dünyanın En Harika 100 Yeri' listesindeUlaştırma ve Altyapı Bakanlığının, TCDD Taşımacılık ile hayata geçirdiği Turistik Diyarbakır Ekspresi, dünyanın önde gelen dergilerinden TIME tarafından, ilgi çekici, yeni ve heyecan verici deneyimler sunan destinasyonların bulunduğu, "2024'te Dünyanın En Harika 100 Yeri" listesinde yer aldı.
28.07.2024Gündem
Google haritalarda radar var mı? Google maps radar özelliği nasıl açılır?
Google haritalarda radar var mı? Google maps radar özelliği nasıl açılır?Google Maps "Trafik Bildirimi" özelliği Türkiye için yayınlandı.  Özellik, 2019 yılından bu yana yurtdışında kullanılıyordu. Peki, Google haritalarda radar var mı? Google maps radar özelliği nasıl açılır?
20.07.2024Gündem
Adana Otobüs Durakları: Şehir İçi Ulaşım Rehberi
Adana Otobüs Durakları: Şehir İçi Ulaşım Rehberi Adana, geniş ve kapsamlı bir otobüs ağı ile şehir içi ulaşımı oldukça rahat ve erişilebilir hale getirmektedir...
30.07.2024Adana
Adanalılar dikkat! Bugün başlıyor, 15 gün kapalı olacak
Adanalılar dikkat! Bugün başlıyor, 15 gün kapalı olacakAdana'da yaşayan herkesi yakından ilgilendiriyor. Büyükşehir belediyesinden açıklama geldi. Hacı Sabancı Bulvarı üzerinde yapılan yol çalışması nedeniyle cadde 11 Temmuz itibarı ile 15 gün trafiğe kaplı olacak.
11.07.2024Adana
Adana'da dolmuşçulardan belediye önünde güzergah eylemi
Adana'da dolmuşçulardan belediye önünde güzergah eylemiAdana'da İtimat Kooperatifine bağlı dolmuşlar, başka minibüslerin hatlarına girmesine Adana Büyükşehir Belediyesi önünde eylem yaptı.
6.07.2024Adana
1 Mayıs olaylarında tutuklanan sanıklar hakim karşısında: 8 kişiye tahliye kararı
1 Mayıs olaylarında tutuklanan sanıklar hakim karşısında: 8 kişiye tahliye kararıİstanbul'da 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nde Saraçhane'de tedbir alan polis ekiplerine karşı taşlı ve sopalı saldırı düzenleyen 8'i tutuklu 12 şüphelinin yargılanmasına başlandı. Mahkeme savunmaları alınan 8 tutuklu sanığın tahliyesine karar verdi.
3.07.2024Gündem
Yollarda bayram tatili dönüşü hareketliliği! TEM Otoyolu'nun Kocaeli geçişinde trafik yoğunluğu
Yollarda bayram tatili dönüşü hareketliliği! TEM Otoyolu'nun Kocaeli geçişinde trafik yoğunluğu9 günlük Kurban Bayramı tatilini memleketlerinde ya da tatil beldelerinde geçiren vatandaşlar, dönüş yolculuğunda TEM Otoyolu'nun Kocaeli geçişinde trafik yoğunluğu oluşturdu.
22.06.2024Gündem
Takside yeni dönem! S.O.S. butonu devreye girecek
Takside yeni dönem! S.O.S. butonu devreye girecekTaksi sürücülerine yönelik saldırılarda yaşanan artış sebebiyle İstanbul'da yeni bir proje hayata geçiriliyor.
22.06.2024Gündem
Turistik Tatvan Treni 24 Haziran'da yola çıkıyor
Turistik Tatvan Treni 24 Haziran'da yola çıkıyorUlaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu "140 yolcusuyla 24 Haziran’da Ankara’dan yola çıkacak. Turistik Tatvan Treni, 1262 km mesafeyi 28 saatte tamamlayacak" dedi.
20.06.2024Ekonomi
Bakan Uraloğlu açıkladı! Yeni Zigana Tüneli'nden 1 yılda 1,7 milyon araç geçti
Bakan Uraloğlu açıkladı! Yeni Zigana Tüneli'nden 1 yılda 1,7 milyon araç geçtiAvrupa'nın en uzun çift tüplü kara yolu tüneli Yeni Zigana Tüneli'nden 1 yılda 1 milyon 770 bin aracın geçtiğini söyleyen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, tünelin 14.5 kilometrelik uzunluğuyla dünyanın üçüncü, Avrupa'nın en uzun çift tüplü kara yolu tüneli olduğunu belirtti.
3.05.2024Gündem
1 Mayıs işçi bayramı İstanbul'da nerede kutlanacak, 1 Mayıs kutlamaları saat kaçta başlıyor? İstanbul 1 Mayıs kutlamaları nerede?
1 Mayıs işçi bayramı İstanbul'da nerede kutlanacak, 1 Mayıs kutlamaları saat kaçta başlıyor? İstanbul 1 Mayıs kutlamaları nerede?1 Mayıs İşçi Bayramı kutlamalarının nerede yapılacağına yönelik araştırmalar arttı. Bakan Yerlikaya "İstanbul genelinde 40 ayrı yer ve güzergah ilan edilmiştir" dedi. Konfederasyon ve bazı sendikalar Taksim'de yürüyüş çağrısı yaptı. Peki, İstanbul'da 1 Mayıs nerede kutlanacak, 1 Mayıs kutlamaları nerede yapılıyor? 1 Mayıs Taksim'de kutlanacak mı?
1.05.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Taksim Meydanı dayatmalarını masum bulmuyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Taksim Meydanı dayatmalarını masum bulmuyoruzCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Son günlerde muhalefet ve bazı marjinal yapılar Taksim tartışmaları ile 1 Mayıs’ın bayram havasına gölge düşürmeye çalışıyor. Sembolik törenler haricinde Taksim Meydanı’nın miting yeri olmadığı, mitinge uygun bir altyapıya sahip olmadığı, herkesin malumu iken bu konudaki dayatmaları masum bulmadığımızı ifade etmek isterim'' dedi.
30.04.2024Gündem
Neşet Turan öldü mü, Yürüyen Adam Neşet Turan’a ne oldu? Kamyon çarpma anı gündem olan enerji içeceği diyen Neşet Turan kimdir?
Neşet Turan öldü mü, Yürüyen Adam Neşet Turan’a ne oldu? Kamyon çarpma anı gündem olan enerji içeceği diyen Neşet Turan kimdir?Sosyal medyada yayınladığı enerji içeceği videolarıyla tanınan Neşet Turan’un kaza anı gündem oldu. Kendilerine 'Yürüyen Adamlar' diyen grup, Kayseri'den İstanbul'a yürüyerek yola çıktı. Neşet Turan’a güzergah boyunca ilerlerken canlı yayın esnasında kamyon çarptı. Kazada ağır yaralanan Turan, hastaneye kaldırıldı. Peki, Neşet Turan'a ne oldu, öldü mü? Enerji içeceği diyen adam Neşet Turan kimdir?
30.04.2024Gündem
1 Mayıs'ta hangi yollar trafiğe kapalı olacak? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda kapalı yollar ve alternatif güzergahlar hangileri?
1 Mayıs'ta hangi yollar trafiğe kapalı olacak? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda kapalı yollar ve alternatif güzergahlar hangileri?1 Mayıs kutlamaları İstanbul'da da yapılacak. Bunun için İstanbul Valiliği 40 güzergah belirledi. Resmi tatil dolayısıyla insanların sokaklarda olacağı 1 Mayıs'ta hangi yollar trafiğe kapalı olacak? Alternatif güzergahlar belli mi? İşte 1 Mayıs'ta İstanbul'da trafiğe kapalı yollar hangileri sorusunun yanıtı...
30.04.2024Gündem
İstanbul Valiliği'nden 1 Mayıs kararı! Ulaşımda kısıtlama olacak
İstanbul Valiliği'nden 1 Mayıs kararı! Ulaşımda kısıtlama olacakİstanbul Valiliği 1 Mayıs'ta toplu ulaşıma kısıtlama getirildiğini açıkladı. Kapatılacak yollarda kısıtlama 04.00'te, deniz ve raylı sistem ulaşımındaki kısıtlamalar kısıtlamalar 05.30'ta başlayacak.
30.04.2024Gündem
Bakan Yerlikaya'dan 1 Mayıs açıklaması: Taksim uygun değil
Bakan Yerlikaya'dan 1 Mayıs açıklaması: Taksim uygun değilİçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Taksim Meydanı toplantı ve gösteri yürüyüşleri kanunu kapsamında belirlenen ve ilan edilen yer ve güzergahlar arasında değildir. Çünkü Taksim Meydanı ve çevresi konumu itibarıyla toplantı ve gösteri yürüyüşü için uygun değildir" dedi.
29.04.2024Gündem
İzmir maratonu 2024 güzergahı! 21 Nisan İzmir maratonu nedeniyle kapalı yollar hangileri, saat kaçta? Maraton İzmir 2024 parkur
İzmir maratonu 2024 güzergahı! 21 Nisan İzmir maratonu nedeniyle kapalı yollar hangileri, saat kaçta? Maraton İzmir 2024 parkurİzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Maraton İzmir nedeniyle kapalı yollar merak edildiğinden İzmir Maratonu 2024 güzergahı sorgulanıyor. Peki, 21 Nisan İzmir maratonu nedeniyle kapalı yollar hangileri, saat kaçta? İşte Maraton İzmir 2024 parkuru
20.04.2024Yaşam
Kapıda vize uygulamasıyla tatilci adalara akın etti!
Kapıda vize uygulamasıyla tatilci adalara akın etti!Türkiye'den Yunan adalarına kapıda vize uygulaması nisan ayı itibarıyla başladı.Ramazan Bayramı ile 9 günlük tatil sürecini Yunan adalarında geçirmek isteyen vatandaşlar tarafından kapıda vize uygulaması ilgiyle karşılandı. Midilli Adası’na gitmek isteyenler de Ayvalık’ta uzun kuyruklar oluşturdu. İDO İzmir de Seferihisar ve Kuşadası’ndan Samos’a sefer başlattı.
9.04.2024Gündem
Yunan adalarına Türk akını başladı! Kuyruklar oluştu
Yunan adalarına Türk akını başladı! Kuyruklar oluştuTürkiye'den Yunan adalarına kapıda vize uygulaması nisan ayı itibarıyla başladı. Kapıda vize uygulaması, Ramazan Bayramı ile 9 günlük tatili Yunanistan’ın Ege’deki adalarında geçirmek isteyen vatandaşlar tarafından yoğun ilgiyle karşılandı.
8.04.2024Ekonomi
Murat Kurum'dan İmamoğlu'na mal varlığı tepkisi: Rakibimiz villa yapmakla meşgulmüş!
Murat Kurum'dan İmamoğlu'na mal varlığı tepkisi: Rakibimiz villa yapmakla meşgulmüş!Cumhur İttifakı İBB Başkan Adayı Murat Kurum CNN Türk'te Ahmet Hakan ile Tarafsız Bölge programında projelerini anlattı. Kurum mevcut belediye yönetimini eleştirerek 'Depreme harcanan paranın 2 katı reklama harcamışlar.' ifadelerini kullandı. Kurum, İmamoğlu'nun mal varlığıyla ilgili iddialara da değindi.
26.03.2024Gündem
Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş projelerini açıkladı: 100 bin konutluk projeyi hayata geçiriyoruz
Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş projelerini açıkladı: 100 bin konutluk projeyi hayata geçiriyoruzBursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, 'İşimiz Gücümüz Bursa' lansman organizasyonunda projelerini açıklıyor. "İki yeni koridor oluşturuyoruz. Trafik artık 3'e bölünecek" diyen Aktaş kentsel dönüşümde 100 bin konutluk projeyi hayata geçireceklerini açıkladı. Aktaş 500 yeni otobüsün alınacağını ve yeni bir metro hattının Bursa'ya kazandırılacağını da sözlerine ekledi.
2.03.2024Gündem
Murat Kurum'dan İBB yönetimine ulaşım tepkisi: İstanbullu trafikte canından bezdi
Murat Kurum'dan İBB yönetimine ulaşım tepkisi: İstanbullu trafikte canından bezdiAK Parti'nin İBB Başkan Adayı Murat Kurum, 'Çilesiz İstanbul Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu. Kurum, "Mevcut İBB yönetimi her alanda olduğu gibi ulaşımda da başarısız oldu. 35 ulaşım vaadinden 4'ünü yapabildiler. Bu trafik İstanbul'u çileden çıkaran hale geldi. Paradan, zamandan, her şeyden kaybediyoruz. 1 yılda 288 saat kaybediyoruz. İstanbullunun ömründen 3 yıl çalınıyor" diye konuştu.
27.02.2024Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Güzergah ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki güzergah haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.