GüreÅŸçi

GüreÅŸçi

Son dakika Güreşçi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Güreşçi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Güreşçi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

GüreÅŸçi

haberleri sayfasında son dakika yaÅŸanan güreÅŸçi geliÅŸmeleri de dahil olmak üzere 649 güreÅŸçi haberi bulunmuÅŸtur. Tüm güreÅŸçi haberleri aÅŸağıda listelenmiÅŸtir.
Adana'da Ä°smet Atlı Karakucak GüreÅŸleri düzenlendi: 650 sporcu kıyasıya yarıştı
Adana'da Ä°smet Atlı Karakucak GüreÅŸleri düzenlendi: 650 sporcu kıyasıya yarıştıAdana'nın Kozan ilçesinde, olimpiyat ÅŸampiyonu Ä°smet Atlı anısına bu yıl 8'inci kez düzenlenen Karakucak GüreÅŸleri'nde Ali BönceoÄŸlu baÅŸpehlivan oldu. Adana BüyükÅŸehir Belediyesi ve Kozan Belediyesince Åžehit Arda Can Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin futbol sahasında gerçekleÅŸtirilen organizasyona 650 sporcu katıldı.
14.10.2024Adana
8. Ä°smet Atlı Karakucak GüreÅŸleri pazar günü Adana Kozan'da yapılacak
8. Ä°smet Atlı Karakucak GüreÅŸleri pazar günü Adana Kozan'da yapılacakTarihe adını yazdıran Adanalı güreşçi, dünya ve olimpiyat ÅŸampiyonu Ä°smet Atlı'nın adını taşıyan ve anısını yaÅŸatan Geleneksel Ä°smet Atlı Karakucak GüreÅŸleri'nin 8.'si 13 Ekim Pazar günü Kozan Åžehit Arda Can Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde yapılacak.
7.10.2024Adana
Piercing hevesi kulağınızdan etmesin
Piercing hevesi kulağınızdan etmesinKulak piercing’i özellikle gençler arasında son dönemlerde oldukça revaçta. Ancak kulak kıkırdağına yapılan piercing uygulamaları, çok ciddi enfeksiyonlara neden olabiliyor. Kulak Burun ve Boğaz Hastalıkları Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Selçuk Güneş, enfeksiyonun kulakta kalıcı şekil bozukluğuna kadar gidebileceğini belirterek, delme işleminde dikkat edilmesi gerekenleri anlattı.
4.10.2024Gündem
Bina garajından ÅŸampiyonluÄŸa uzanan baÅŸarı: 4 yılda Türkiye, Avrupa ve dünya ÅŸampiyonu oldular
Bina garajından ÅŸampiyonluÄŸa uzanan baÅŸarı: 4 yılda Türkiye, Avrupa ve dünya ÅŸampiyonu oldularGaziantep'te amcaları Mahmut Kendirci'nin yönlendirmesiyle küçük yaÅŸta bilek güreÅŸiyle tanışan 15 yaşındaki milli bilek güreşçisi Ahmet Efe ve 19 yaşındaki Hamza Kendirci kardeÅŸler, 4 yılda kariyerlerine Türkiye, Avrupa ve dünya ÅŸampiyonluÄŸu sığdırdılar.
12.09.2024Gaziantep
1984’den sonra ilk kez altınsız tamamladık!
1984’den sonra ilk kez altınsız tamamladık!Paris 2024 Olimpiyat Oyunları tamamlandı. Türkiye, 1984’den sonra ilk kez oyunları altın madalya kazanmadan tamamladı. Paris öncesi, 2020’de Tokyo’da düzenlenen oyunlarda milli sporcularımız 2 altın, 2 gümüş ve 9 bronz olmak üzere toplamda 13 madalya kazanmıştı.
13.08.2024Åžampiy10
Taha Akgül yarı final maçı ne zaman, kaçta, canlı izle ekranı var mı? Milli GüreÅŸçi Taha Akgül’ün yarı final rakibi kimdir?
Taha Akgül yarı final maçı ne zaman, kaçta, canlı izle ekranı var mı? Milli GüreÅŸçi Taha Akgül’ün yarı final rakibi kimdir?Milli güreşçimiz Taha Akgül, Paris Olimpiyatları’nda serbest stil 125 kg çeyrek finalinde Macaristan'dan Daniel Ligeti'yi 8-0 yenerek yarı finale yükseldi. Peki, Taha Akgül yarı final maçı ne zaman, saat kaçta, canlı izle ekranı var mı?
9.08.2024Gündem
Milli güreÅŸçi Taha Akgül olimpiyat yarı finalinde!
Milli güreÅŸçi Taha Akgül olimpiyat yarı finalinde!Milli güreşçimiz Taha Akgül, erkekler serbest stil 125 kg çeyrek finalinde Macar Daniel Ligeti'yi maÄŸlup ederek yarı finale yükseldi.
Buse ÇavuÅŸoÄŸlu'ndan Paris 2024'te bronz madalya
Buse ÇavuÅŸoÄŸlu'ndan Paris 2024'te bronz madalyaMilli güreşçimiz Buse ÇavuÅŸoÄŸlu, kadınlar 68kg bronz madalya maçında Sol Gum Pak'ı 4-2 maÄŸlup ederek bronz madalyanın sahibi oldu.
6.08.2024Åžampiy10
Gaziantep aba güreÅŸine ev sahipliÄŸi yapıyor
Gaziantep aba güreÅŸine ev sahipliÄŸi yapıyorÅžahinbey Belediyesi 4 AÄŸustos Pazar günü Aşırtmalı Aba Güreş’ine ev sahipliÄŸi yapacak.
3.08.2024Gaziantep
Rıza Kayaalp'e olimpiyat şoku!
Rıza Kayaalp'e olimpiyat şoku!Dünya ve Avrupa şampiyonu, olimpiyat ikincisi Rıza Kayaalp, spor hekimi kontrolünde tedavi amaçlı kullandığı ilaç nedeniyle Paris 2024 Olimpiyatları'nda mindere çıkamama riski yaşıyor.
Alperen Berber'den Avrupa Şampiyonası'nda altın madalya!
Alperen Berber'den Avrupa Şampiyonası'nda altın madalya!Milli güreşçi Alperen Berber, Sırbistan'da düzenlenen U20 Avrupa Şampiyonası'nda altın madalyanın sahibi oldu.
Dedesi ve abisine özenerek güreÅŸe baÅŸladı, hedefi dünya ÅŸampiyonluÄŸu
Dedesi ve abisine özenerek güreÅŸe baÅŸladı, hedefi dünya ÅŸampiyonluÄŸuGüreşçi dedesi ve abisine özenerek güreÅŸe baÅŸlayan 17 yaşındaki Milli Güreşçi Fatih Aydın, Avrupa 3.'lüğünün ardından dünya ÅŸampiyonluÄŸunu hedefliyor.
4.07.2024Adana
Gaziantep'te aba güreÅŸleri heyecanı! 420 güreÅŸçi kıyasıya yarıştı
Gaziantep'te aba güreÅŸleri heyecanı! 420 güreÅŸçi kıyasıya yarıştıGaziantep'te bu yıl 20.'si düzenlenen Ä°brahimÅŸehir Geleneksel Aşırtmalı Aba GüreÅŸleri, büyük bir ilgi ve coÅŸkuyla tamamlandı. 420 güreşçinin kıyasıya mücadele ettiÄŸi organizasyonda, baÅŸpehlivanlık unvanını Gaziantep adına yarışan M. Alper Aslan kazandı.
26.06.2024Gaziantep
Kırkpınar YaÄŸlı GüreÅŸleri ne zaman 2024? 663. Kırkpınar YaÄŸlı GüreÅŸi baÅŸpehlivan ödülü ne kadar?
Kırkpınar YaÄŸlı GüreÅŸleri ne zaman 2024? 663. Kırkpınar YaÄŸlı GüreÅŸi baÅŸpehlivan ödülü ne kadar?Kırkpınar yaÄŸlı güreÅŸleri her yıl binlerce güreÅŸ ilgisini bir araya getiriyor. Bu yıl 663.’sü düzenlenecek yaÄŸlı güreÅŸlerde farklı kategorilerde yüzlerce güreşçi er meydanına çıkacak. Temmuz ayında yapılacak güreÅŸlerde çok sayıda pehlivan mücadele edecek. Peki, Kırkpınar YaÄŸlı GüreÅŸleri ne zaman?
24.06.2024Gündem
Gaziantep Åžahinbey’de pehlivanlar er meydanına çıkacak!
Gaziantep Åžahinbey’de pehlivanlar er meydanına çıkacak!Åžahinbey Belediyesi ve Türkiye Geleneksel GüreÅŸler Federasyonu’nun birlikte düzenlediÄŸi YaÄŸlı GüreÅŸ müsabakaları 31 Mayıs/1-2 Haziran tarihleri arasında Åžahinbey Geleneksel Spor Merkezi'nde düzenlenecek.
30.05.2024Gaziantep
"Demir Pençe" Ä°KSV Galaları'nda
"Demir Pençe" Ä°KSV Galaları'ndaSean Durkin'ın yazdığı ve yönettiÄŸi "The Iron Claw /"Demir Pençe", 7 Mart akÅŸamı Ä°KSV Galaları'nda ön gösterime girecek.
25.02.2024Magazin
Kozanlı kadın güreÅŸçi dünya ikincisini minderde devirdi! Åžampiyonluk yaÅŸadı
Kozanlı kadın güreÅŸçi dünya ikincisini minderde devirdi! Åžampiyonluk yaÅŸadıAdana’nın Kozan ilçesinde minderde baÅŸarısı ile ilçenin gururu olan kadın güreşçi Hatice Nur Sarı, dünya ikincisi rakibini teknik üstünlükle yenerek ÅŸampiyon oldu.
20.02.2024Adana
Nesrin BaÅŸ kimdir, nereli, kaç yaşında? Avrupa GüreÅŸ Åžampiyonu Nesrin BaÅŸ'ın kariyeri
Nesrin BaÅŸ kimdir, nereli, kaç yaşında? Avrupa GüreÅŸ Åžampiyonu Nesrin BaÅŸ'ın kariyeriRomanya'da düzenlenen Avrupa GüreÅŸ Åžampiyonası'nda Milli güreşçi Nesrin BaÅŸ, Avrupa ÅŸampiyonu oldu. Milli gururumuz Güreşçi Nesrin Baş’ın kariyeri ve özel hayatına yönelik detaylar ÅŸampiyonluk sonrası sorgulanmaya baÅŸlandı.Â
Fanatik Sports & Business Summit 2023 düzenlendi
Fanatik Sports & Business Summit 2023 düzenlendiFanatik Gazetesi ev sahipliÄŸinde, Bitexen, Petrol Ofisi, Türkiye Ä°ÅŸ Bankası, Ãœlker, Vestel ve Qnet sponsorluÄŸunda düzenlenen Fanatik Sports & Business Summit 2023, Türkiye Cumhuriyeti'nin 100'üncü yılında Türk sporunu ileri taşıyan sporcular ve yöneticilerin katılımıyla bugün gerçekleÅŸti.
27.12.2023Åžampiy10
Dangal ne demek? Dangal filmi konusu ve oyuncuları: Dangal filmi ne anlatıyor, Dangal film müziÄŸi hangisi?
Dangal ne demek? Dangal filmi konusu ve oyuncuları: Dangal filmi ne anlatıyor, Dangal film müziÄŸi hangisi?Bollywood'un sevilen yapımlarından olan Dangal filmi, televizyon ekranlarında yayınlanınca ardından izleyicilerin aramaları da arttı. Aamir Khan'ın yapımcılığını ve baÅŸrolünü üstlendiÄŸi film ile ilgili Dangal filminin konusu nedir, oyuncuları kim? Dangal ne zaman, nerede çekildi? Dangal ne demek? Gibi sorulara yanıt aranmaya baÅŸladı.
13.12.2023Televizyon
İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın basketbol performansı! Hem sahada hem de masada oyun kurucu
İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın basketbol performansı! Hem sahada hem de masada oyun kurucuSpora olan ilgisiyle bilinen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, çeşitli branşlardaki müsabakaları takip ettiği gibi belirli aralıklarla da basketbol oynuyor.
24.09.2023Gündem
Katliam gibi kaza! 4 ölü, 1 ağır yaralı
Katliam gibi kaza! 4 ölü, 1 ağır yaralıManisa'nın Salihli ilçesinde refüje çarpıp alev alan otomobilin sürücüsü Adem Yüce (44) ile oÄŸlu Oktay Yüce (20), Bekir Sarı (41) ve onun oÄŸlu Burak Sarı (17) hayatını kaybetti. Sarı'nın diÄŸer oÄŸlu milli güreşçi Beytullah Sarı’nın da (15) ağır yaralandığı kaza, kameraya yansıdı.
22.08.2023YaÅŸam
Yusuf Can Zeybek kimdir? Kırkpınar BaÅŸpehlivanı Yusuf Can Zeybek kaç kez kazandı?
Yusuf Can Zeybek kimdir? Kırkpınar BaÅŸpehlivanı Yusuf Can Zeybek kaç kez kazandı? Yusuf Can Zeybek Kırkpınar YaÄŸlı GüreÅŸleri'nde baÅŸpehlivan oldu. Finalde Ä°smail Balaban'ı yenen Yusuf Can Zeybek Antalya'da doÄŸdu. Milli güreşçi olan Yusuf Can Zeybek kaç yaşında? Ä°ÅŸte Yusuf Can Zeybek'in hayatı...
9.07.2023Gündem
GüreÅŸçileri taşıyan minibüs TIR'a çarptı! Yaralılar var
GüreÅŸçileri taşıyan minibüs TIR'a çarptı! Yaralılar varManisa'nın Sarıgöl ilçesinde, Kırkpınar GüreÅŸleri'ne giden sporcuları taşıyan minibüsün TIR'a çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 9 kiÅŸinin yaralandığı bildirildi.Â
6.07.2023YaÅŸam
Grekoromen Stil A Milli GüreÅŸ Takımı, Avrupa ÅŸampiyonu oldu
Grekoromen Stil A Milli GüreÅŸ Takımı, Avrupa ÅŸampiyonu olduGrekoromen Stil A Milli Takımı, Hırvatistan’ın baÅŸkenti Zagreb’de sona eren 2023 Avrupa GüreÅŸ Åžampiyonası'nda 6 madalya kazanarak takım halinde 17 yıl sonra tekrar Avrupa ÅŸampiyonu oldu.

Benzer Haber Etiketleri

GüreÅŸçi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diÄŸer görselleri incelemek istiyorsanız haber baÅŸlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki güreÅŸçi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.